-
τι εννοείς δεν έχεις να χάσεις τπτ;; texas hold em παίζεις;
ζαχαρίνες, παπαρίνες, υποκατάστατα ειναι όλα @@, τόσο απλα.
θέλεις να γλυκαθείς; φάε κανονική ζάχαρη ή ακομα καλύτερα μελάκι.
-
Ειναι λογικο με 2 αντισταμινικα εντος 48 ωρων να ειμαι τοσο κοματια;; Πολυ υπνυλια ρε σεις.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Αναρωτιέμαι αντισώματα το παιδάκια από πού να βρήκε;
Ebay;Για να πάρει αντισώματα το κάθε παιδί δεν πρέπει να έρθει σε επαφή με το όποιο μικρόβιο και άρα να αρρωστήσει;
Χωρίς να αρρωστήσει ΚΑΘΟΛΟΥ πώς θα αναπτύξει αντισώματα; -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Αναρωτιέμαι αντισώματα το παιδάκια από πού να βρήκε;
Ebay;Για να πάρει αντισώματα το κάθε παιδί δεν πρέπει να έρθει σε επαφή με το όποιο μικρόβιο και άρα να αρρωστήσει;
Χωρίς να αρρωστήσει ΚΑΘΟΛΟΥ πώς θα αναπτύξει αντισώματα;Από το μητρικό γάλα τα παίρνει έτοιμα.
Sent from my Neo V using Tapatalk
-
ΟΛΑ;
-
Άφθαρτος, ε; Aντισώματα και δη από e-bay, καλό και αυτό.
Ναι. OK.
Μπορώ να μιλάω, σα μοριακός βιολόγος, μήνες για αυτό και άλλα συναφή.
Αλλού είναι το κλειδί παιδάκια.
Και σίγουρα όχι στην ειρωνία, ειδικά για πράγματα που δεν έχετε ιδέα περί τίνος πρόκειται.
Εσείς μη δώσετε μέλι στα παιδιά σας, δώστε τους τα έτοιμα κολοκύθια τύπου γιαουρτάκια στο πλαστικό 15 σε ένα και μετά να αναμένετε καλλίτερη ποιότητα ζωής.
Υγεία να έχετε. -
ρε τον έντυ ανησυχίες που τις έχει
-
ΟΛΑ;Ναι, παίρνει ότι ανοσία έχει η μητέρα τη στιγμή που το θηλάζει.
Γιατί σου είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβεις/παραδεχθείς; -
Ο χρήστης Alxnks έγραψε:
Από το μητρικό γάλα τα παίρνει έτοιμα.Kαι επιπλέον μαθαίνει στους δικούς του ιστούς τον τρόπο να συνθέτουν τους στρατιώτες της άμυνας (αντισώματα, στρώματα κολλαγόνου) με τον τρόπο που το έκανε και η μαμά! Είναι πραγματικά απίστευτο και πανέμορφο να το βλέπεις!
-
Και αν γεννηθεί με καισαρική το μωρό;
-
Και αν γεννηθεί με καισαρική το μωρό;Kαι τι σχεση εχει με το θηλασμό αυτο; Οπως και να γεννηθει το παιδι δεν αλλαζει κατι στον θηλασμο .
Κανω λαθος;
-
ρεεεεεεεε μας βλέπουνε
μη γράφετε αλα ΓΚ, θα αρχίσω να μοιράζω μπαν
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Και αν γεννηθεί με καισαρική το μωρό;
Kαι τι σχεση εχει με το θηλασμό αυτο; Οπως και να γεννηθει το παιδι δεν αλλαζει κατι στον θηλασμο .
Κανω λαθος;
Αν γεννηθεί με καισαρική ένα μωρό έχει σημαντικά 'αποδυναμωμένη' φυσική άμυνα για τουλάχιστον 6 μήνες.
Ο μητρικός θηλασμός συμπληρώνει τα οφέλη του φυσιολογικού τοκετού.Το παιδί όμως θα θηλάζει μάξιμουμ μέχρι να χρονίσει (στην πράξη πολύυυυυυυυυυ λιγότερο -δυστυχώς-).
Μετά πώς συνεχίζει να αναπτύσσει αντισώματα για να αντιμετωπίσει νέους ιούς;Α ναι ξέχασα.
Το μέλι...Είναι πολύ καλό να διαβάζει όποιος γονιός όποιο blog, forum, site, άρθρο κλπ και να ενημερώνεται.
Όμως δεν πρέπει να βάζει στην άκρη τον γιατρό επειδή κάπου διάβασε ότι κλπ κλπ.Πέρσι (αν δεν κάνω λάθος) ένα μωράκι πέθανε στη Γαλλία επειδή είχε αρρωστήσει, οι γονείς του ήταν VEGAΝ (για όποιον ξέρει τι σημαίνει αυτό) και προτίμησαν να του δώσουν κατάπλασμα από λάχανο αντί για αντιβίωση.
-
Ο χρήστης Εχετλαίος έγραψε:
Από το μητρικό γάλα τα παίρνει έτοιμα.
Kαι επιπλέον μαθαίνει στους δικούς του ιστούς τον τρόπο να συνθέτουν τους στρατιώτες της άμυνας (αντισώματα, στρώματα κολλαγόνου) με τον τρόπο που το έκανε και η μαμά! Είναι πραγματικά απίστευτο και πανέμορφο να το βλέπεις!
Είμαι μοριακος βιολόγος με ιατρικό μάστερ στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή.....κάτι έχει πάρει το μάτι μου
-
Στο μάστερ τι σας είπαν για τη στιγμή που τελειώνει ο θηλασμός;
Πώς μπορεί να συνεχίζει ένας άνθρωπος να μην αρρωσταίνει ΚΑΘΟΛΟΥ; -
Στο μάστερ τι σας είπαν για τη στιγμή που τελειώνει ο θηλασμός;
Πώς μπορεί να συνεχίζει ένας άνθρωπος να μην αρρωσταίνει ΚΑΘΟΛΟΥ;Μα γίνεται να μην αρρωστήσει κάποιος ποτέ του? Έστω μια γρίπη..κάτι? Οπότε γιατι λες...καθόλου? Δεν υπάρχει αυτό.
-
Οπότε γιατι λες...καθόλου? Δεν υπάρχει αυτό
Ο χρήστης Εχετλαίος έγραψε:
Μέλι 2 φορές την ημέρα, κάθε μέρα. Παράξενο ή και απίστευτο θα φανεί αν γράψω ότι το κοπέλι (3 ετών σήμερα, από 8 μηνών σε παιδικούς σταθμούς) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ! Ούτε μια φορά!
Αντίθετα, ο μεγάλος μου γιός υπέφερε μέχρι τα 3 του από ωτίτιδες και ξανά ωτίτιδες και πυρετούς και όλα τα γνωστά. Ήμασταν ο καλύτερος φίλος των φαρμακευτικών και των αντιβιοτικών. Αρχίσαμε σε αυτόν το μέλι και δεν ξανάδαμε αρρώστεια στο σπίτι.
Και αυτός, από 8 μηνών στους παιδικούς.
Βρες καλό μέλι και θα δεις ΟΛΑ τα φάρμακα να φεύγουν από το σπίτι.Είναι που δεν έχεις φάει μέλι μάλλον...
-
Οπότε γιατι λες...καθόλου? Δεν υπάρχει αυτό
Μέλι 2 φορές την ημέρα, κάθε μέρα. Παράξενο ή και απίστευτο θα φανεί αν γράψω ότι το κοπέλι (3 ετών σήμερα, από 8 μηνών σε παιδικούς σταθμούς) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ! Ούτε μια φορά!
Αντίθετα, ο μεγάλος μου γιός υπέφερε μέχρι τα 3 του από ωτίτιδες και ξανά ωτίτιδες και πυρετούς και όλα τα γνωστά. Ήμασταν ο καλύτερος φίλος των φαρμακευτικών και των αντιβιοτικών. Αρχίσαμε σε αυτόν το μέλι και δεν ξανάδαμε αρρώστεια στο σπίτι.
Και αυτός, από 8 μηνών στους παιδικούς.
Βρες καλό μέλι και θα δεις ΟΛΑ τα φάρμακα να φεύγουν από το σπίτι.Είναι που δεν έχεις φάει μέλι μάλλον...
3 χρονων ειναι το παιδακι .
-
Ρε BILL πες μου αν εξακολουθείς να έχεις τον προβληματισμό.
Μετά το μητρικό θηλασμό πώς συνεχίζει να αναπτύσσει αντισώματα και δεν αρρωσταίνει ΚΑΘΟΛΟΥ;Θηλάζει* ακόμα 3 χρονών;
*όπου βέβαια δεν υπάρχει μελέτη που να δείχνει ότι όσα παιδιά θηλάζουν δεν αρρωσταίνουν ΚΑΘΟΛΟΥ αλλά αυτό είναι άλλο θέμα
ΥΓ: Πολλές καταστάσεις που οι μεγάλοι τις περνάνε λίγο πιο ζόρικα τα παιδιά μπορεί να τις περάσουν απείρως πιο light. Γιατρός μου είχε πει προ διετίας ότι υπήρχαν μικρά παιδιά που πέρασαν Η1Ν1 'με μια μυξούλα'.
-
Ρε BILL πες μου αν εξακολουθείς να έχεις τον προβληματισμό.
Μετά το μητρικό θηλασμό πώς συνεχίζει να αναπτύσσει αντισώματα και δεν αρρωσταίνει ΚΑΘΟΛΟΥ;Θηλάζει* ακόμα 3 χρονών;
*όπου βέβαια δεν υπάρχει μελέτη που να δείχνει ότι όσα παιδιά θηλάζουν δεν αρρωσταίνουν ΚΑΘΟΛΟΥ αλλά αυτό είναι άλλο θέμα
ΥΓ: Πολλές καταστάσεις που οι μεγάλοι τις περνάνε λίγο πιο ζόρικα τα παιδιά μπορεί να τις περάσουν απείρως πιο light. Γιατρός μου είχε πει προ διετίας ότι υπήρχαν μικρά παιδιά που πέρασαν Η1Ν1 'με μια μυξούλα'.
Εσυ δεν εχεις περασει 3 χρονια χωρις να αρρωστησεις;
(μπορει να θηλαζει οσο η μητερα παραγει γαλα,παλια ξεκιναγαν σχολειο και ακομα θηλαζαν τα παιδια.Δεν ξερω αν αληθευει οτι οσο θηλαζει η μητερα δεν μπορει να μεινει εγγυος ή αν ειναι μυθος.)
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες