-
Λες;
Οπως και να εχει το υφος το καταλαβες.
-
Ο χρήστης heras έγραψε:
...
Προφυλαξεις δεν παιρνεις?? Δεν ειναι μονο μια ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη αλλα καραδοκουν κ σμν
Εχω αυστηρα σταθερη σχεση 5.5 ετων (και παντα ετσι ημουν) , αν σκασει σμν καποιος θα παει νοσοκομειο
Sent from my LG-P500
-
Ρε Θύμιο τώρα το 'δα... Νταξ, τι να πω, μουτζωμένος, δε γίνεται αλλιώς... Περαστικά φίλος!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
...
Προφυλαξεις δεν παιρνεις?? Δεν ειναι μονο μια ανεπιθυμητη εγκυμοσυνη αλλα καραδοκουν κ σμν
Εχω αυστηρα σταθερη σχεση 5.5 ετων (και παντα ετσι ημουν) , αν σκασει σμν καποιος θα παει νοσοκομειο
Sent from my LG-P500
Τι εννοεις καποιος θα παει νοσοκομειο? Ακομα και μετα απο 5,5 χρονια το προφυλακτικο ειναι απαραιτητο...απ οτι καταλαβα χρησιμοποιεις τη ''διακεκομμενη'' συνουσια ως αντισυλληπτικο μετρο πραγμα που ενεχει ρισκο (με την εννοια οτι μπορει να ''συλλαβει'' για πλακα)
-
Προφανώς εννοεί πως θα τη σπάσει στο ξύλο αν κολλήσει κάτι, γιατί θεωρεί πως και η κοπέλα του σέβεται την 5μιση χρονων σχέση, σωστά;
-
ναι σωστα
και αν εμφανισω εγω κατι αυτη θα μου γδαρει το αμαξι μου παντου απο μπρος μεχρι πισω, τα χουμε ξεκαθαρισει αυτα
Ο χρήστης heras έγραψε:
(με την εννοια οτι μπορει να ''συλλαβει'' για πλακα)απο οτι φαινεται ομως δεν συλλαμβανει για πλακα ουτε αυτη , ουτε οι προηγουμενες πριν απο αυτη
αρα 2 πραγματα συμβαινουν
ειτε ειμαι τζουφιος (που εχει αρχισει να με ψηνει σαν ιδεα ) , ειτε εχω πληρη ελεγχο της καταστασηςεπισης σχεδον ολοι μου οι κοντινοι γνωστοι (μεγαλυτεροι και μικροτεροι) ακολουθώντας την ιδια ακριβως τακτικη δεν ειχαν ποτε το παραμικρο
αρα παλι 2 πραγματα μπορει να συμβαινουν
ειτε εδω στη γειτονια επεσε επιδημια/μολυνθηκε το νερο και μειναμε ολοι τζουφιοι, ή ξερουμε τι κανουμε
(τα σμν υπαρχουν βεβαια σε μερικους που πηδουν τσολια σε τουαλετες κλαμπ , αλλα αυτο ηταν αναμενομενο οποτε μονο αν κανεις τετοια ζωη πρεπει να χρησιμοποεις προφυλαξη imho )
εχοντας συζητησει το θεμα με αρκετο κοσμο κατεληξα στο εξης συμπερασμα..
ατυχηματα δεν υπαρχουν και τα προσπερματικα υγρα και αλλα χαζα ειναι urban legends
ενα μονο πραγμα υπαρχει
ο παπαρας που εκανε τη μαλακια, το καταλαβε πολυ καλα οτι την εκανε.. ΔΕ μιλησε για να μην αγχωσει τη γκομενα και μετα προσευχεται σε χριστους και παναγιες να την εχει γλιτωσει , ενω πολυ απλα θα μπορουσε να τη χαπακωσει και να ληξει εκει το παραμυθι
εγω καποιες φορες στο παρελθον (αρκετα πιο μικρος ) που εκανα αναλογα ατυχηματα λογω του οτι ημουν πιο απειρος, το ελεγα και εχω χαπακωσει 2-3 κι ετσι δεν ειχα ιστοριες
απο κει και περα ο καθενας κανει ο,τι τον φωτισει το κεφαλι του και μετα λεει οτι δεν ξερει πώς εγινε
ο ανθρωπος δε σχεδιαστηκε να πηδαει με σκουφακι και στο χερι του ειναι να μην αμολαει κουτσουβελα , εκτος αν μιλαμε για καταστασεις 3ου κοσμου με iq 10
-
Kαι πριν γνωρισεις την εκαστοτε κοπελα σου με την οποια τελικα προεκυψε μακροχρονια σχεση, δεν ηξερες με ποσους ειχε παει πριν κ αν κουβαλουσε κατι....οποτε δεν ειναι μονο αυτοι που πηδανε τσολια σε τουαλετες κλαμπ για μια νυχτα
Αρα για ολους ειναι απαραιτητες οι προφυλαξεις...δεν ξερω γιατι το παιρνεις τοσο επιδερμικα. Εγω παλι απ ολους τους γνωστους φιλους που εχω, κανεις δεν εβγαλε το προφυλακτικο ακομα κ οταν ηταν σε μακροχρονιες σχεσεις κ σχεδον λογοδεσμενοι. Ειναι θεμα υπευθυνοτητας κ σεβασμου στην υγεια του/της συντροφου
-
ρε γμτ εκεί που χα γιάνει πάλι τα ίδια
λέτε να 'ναι οι εναλλαγές ζέστης-ιδρώτα και δροσιά με a/c το βράδυ κ να την αρπάζω από κει; -
Άνετα.
-
@ heras
Aποψη σου οτι το αντιμετωπιζω επιδερμικα, απο τη στιγμη που ακολουθω συγκεκριμενο τροπο ζωης δεν θεωρω οτι εχω αναγκη
Περα απο πρακτικο (για πολλους λογους) το θεμα ειναι και ιδεολογικο
Sent from my LG-P500
-
Ρε παιδια μου φαινεται πως καταφερα να σπασω καποιο πλευρο..Πονος σε βαθεια ανασα,πονος στο βηξημο..
Υπαρχει καποιο σημαδι για να σιγουρευτω?Μη μου πειτε να παω στο γιατρο ειμαι μαλωμενος..
Η ιστορια παντως εχει καμια εβδομαδα κ ο πονος ειναι το ιδιο εντονος..
Ηθελα να παιξω κ μπαλα στη παραλια παναθεμα με...Υ.Γ: τουλαχιστον το θεαμα αξιζε τον κοπο...
-
πιες κοκα κόλα κι αν με βαθύ ρέψιμο πονεσεις, το εχεις σπάσει.
-
Ο χρήστης deltasailor έγραψε:
Ρε παιδια μου φαινεται πως καταφερα να σπασω καποιο πλευρο..Πονος σε βαθεια ανασα,πονος στο βηξημο..
Υπαρχει καποιο σημαδι για να σιγουρευτω?Μη μου πειτε να παω στο γιατρο ειμαι μαλωμενος..
Ηθελα να παιξω κ μπαλα στη παραλια παναθεμα με...Υ.Γ: τουλαχιστον το θεαμα αξιζε τον κοπο...
ίσως να είναι κ θλάση πλευρικών μυών... αν έχεις καιρό να κάνεις ακτινογραφία θώρακα, πάνε κάνε μία, η ακτινοβολία είναι αμελητέα κ μη σε αγχώνει...
-
Εδω με ποναει οταν αναπνεω.....
Δεν νομιζω να ειναι καποια θλαση γιατι εγινε απο δυνατο πεσιμο στην αμμο με το πλαι..Ακτινογραφια εχει γινει προσφατα κανα μηνα..Υ.Γ:Με φαντα πιανει?
-
Εδω με ποναει οταν αναπνεω.....
Δεν νομιζω να ειναι καποια θλαση γιατι εγινε απο δυνατο πεσιμο στην αμμο..Ακτινογραφια εχει γινει προσφατα κανα μηνα..Υ.Γ:Με φαντα πιανει?
εδώ θέλει γερά μέσα... θέλει red bull + jägermeister!
δες πως θα πάει... πάνε στα επείγοντα να ακροαστούν/επικρούσουν τους πνεύμονες. Υπάρχει μικρός αλλά υπαρκτός κίνδυνος σε κατάγματα πλευρών για αιμοθώρακα ή πνευμοθώρακα, ειδικά αν έχεις προβλήματα στην αναπνοή...
-
Υ.Γ:Με φαντα πιανει?
Oχι με την μπλε φυσικα!
Σωστα JBT ? -
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
δες πως θα πάει... πάνε στα επείγοντα να ακροαστούν/επικρούσουν τους πνεύμονες. Υπάρχει μικρός αλλά υπαρκτός κίνδυνος σε κατάγματα πλευρών για αιμοθώρακα ή πνευμοθώρακα, ειδικά αν έχεις προβλήματα στην αναπνοή...ωχ..καταλαβα...
Βασικα στα επειγοντα επρεπε να παω καμια βδομαδα πριν..Με την αναπνοη δεν ειναι κ τοσο τραγικα τα πραγματα,κανονικα νιωθω μονο εναν ελαφρυ πονο αν ανασανω βαθεια τοτε ο πονος γινεται εντονος..Εκει που δεν παλευτεται ειναι στο βηχα..Το σκεφτομαι κανα 5 λεπτο πριν βηξω... -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Υ.Γ:Με φαντα πιανει?
Oχι με την μπλε φυσικα!
Σωστα JBT ?ΥΓ το καπνισμα άραγε επιβραδύνει την επούλωση του κατάγματος;
-
Επιβραδυνει..Αλλα δεν ξερουμε αν ειναι καταγμα ακομα..!
-
Mε τέτοιο πόνο (στη περιοχή του θώρακα), κάθεσαι το αναλύεις σε ένα φόρουμ; Τι παέι να πει είμαι μαλωμένος με τον γιατρό; Αν γίνει καμιά στραβή όμως, θα λένε 'κωλογιατροί δε τον προλάβανε', 'το φάγανε το παλικάρι, ένα πονάκι είχε' ενώ εσύ πονάς μια βδομάδα και το΄χεις ρίξει στον χαβαλέ. Συγνώμη που γίνομαι υπερβολικός, αλλά έτσι πάνε αυτά.
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες