-
Το σωτήριο έτος 2010... (κοινώς ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι αλλά τι να κάνουμε)
http://www.italiaspeed.com/newsite/futuremodels.htm
Πηγαίντε στο 2010 εννοείται...
-
Το σωτήριο έτος 2010... (κοινώς ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι αλλά τι να κάνουμε)
-
-
-
ferraριζει ωραία είναι.
-
Σαν σχέδιο . . . μαμεί και δέρνει....
-
Σαν σχέδιο . . . μαμεί και δέρνει....
Τι εννοεις?τι εννοεις? οτι ειναι μονο εμφανιση και ουσια τπτ?Ειπαμε:'Μπουτι is not enough'
Παρεπιπτοντως αυτο που ακριβως θα κατσει στο πορτφολιο?Αναμεσα στη φθηνη(sic) Brera,την GT και το μικρο κουπε που θα βασιζεται στην 149?
-
Προφανώς θα είναι το αντίστοιχο της Z4. Θα υπάρχει και κλειστή έκδοση ονόματι sprint.
Αλλά όπως είπα ζήσε μάη μου να φας τριφύλλι -
Αντε να δούμε....
-
τωρα σοβαρα ρε παιδια,σας σηκωνονται τοσο πολυ οι... ελπιδες με καθε φωτοσοπια και περιμενετε νεα μοντελα?Μιλαμε για την Alfa romeo της οποιας το προτελευταιο 'νεο' κουπε βασιζεται σε μηχανολογικες λυσεις του 98'
-
Αλλά όπως είπα ζήσε μάη μου να φας τριφύλλι
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
τωρα σοβαρα ρε παιδια,σας σηκωνονται τοσο πολυ οι... ελπιδες με καθε φωτοσοπια και περιμενετε νεα μοντελα?Μιλαμε για την Alfa romeo της οποιας το προτελευταιο 'νεο' κουπε βασιζεται σε μηχανολογικες λυσεις του 98'Βιαζεσαι να μιλησεις και ναι μας σηκωνονται οι ελπιδες γιατι προσωπικα πιστευω οτι η alfa μπαινει σε νεα περιοδο...Εδω ειμαστε και θα το δεις...
-
Ο χρήστης gkanetidis έγραψε:
τωρα σοβαρα ρε παιδια,σας σηκωνονται τοσο πολυ οι... ελπιδες με καθε φωτοσοπια και περιμενετε νεα μοντελα?Μιλαμε για την Alfa romeo της οποιας το προτελευταιο 'νεο' κουπε βασιζεται σε μηχανολογικες λυσεις του 98'
Βιαζεσαι να μιλησεις και ναι μας σηκωνονται οι ελπιδες γιατι προσωπικα πιστευω οτι η alfa μπαινει σε νεα περιοδο...Εδω ειμαστε και θα το δεις...
Εγώ πάλι δε το πιστεύω. Δε δείχνει κάτι τέτοιο ούτε τα μοτέρ GM, ούτε η βαριά Brera/159, ούτε οι πωλήσεις τους, ούτε τα κατά 2 (τουλάχιστον) χρόνια καθυστερημένα 149/Junior και ούτε οι πεπαλαιωμένες τεχνολογίες.
Μπροστά πάνε εταιρίες που πρόσφατα έχουμε δει να επενδύουν στη τεχνολογία και να εξελίσσουν αυτή. Αυτές που παρουσιάζουν ζωγραφιές και σκίτσα για το τι μπορεί να βγάλουν σε 3-4 χρόνια...προσωπικά δε μου λένε τίποτα...we'll cross that bridge when we get to it...
-
εξελιξη του πατωματος premium με αρχιτεκτονικη κινητηρας στο διαμηκη σε θεση εμπρος κεντρο και κινηση πισω η τετρακινηση με κιβωτιο σε μπλοκ η κιβωτιο στον πισω αξονα κινηση πισω για τις κορυφαιες εκδοσεις..δυο προβλεπομενες εκδοσεις μια για τις 941 και τον αντικαταστατη της Quattroporte και μια πιο απλη ωστε να εχει πιο λογικο κοστος για τα μεσαια μοντελα της Alfa Romeo.Μαζικη χρηση νεας γενιας ατσαλιου STR18 αλουμινιου, μαγνησιου(καθως και συνθετικων υλικων στις ακριβοτερες εκδοσεις) για να διατηρηθει το βαρος χαμηλα.
Λίγες παραπάνω πληροφορίες απο την ίδια πηγή που είναι και η φωτογραφία. (941 είναι η μελοντικη ναυαρχιδα της Alfa) , το STR18 είναι το ατσαλι που βάλανε στις MY2008 Brera και 159.
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι που βλέπετε τη τεχνολογία του 98 ιδιαίτερα στο συγκεκριμένο thread όπου δεν έχει αναφερθεί τίποτα από άποψη τεχνολογίας και το γιατί απαγορεύεις στον άλλο να κάνει έχει ελπίδες ποσο μάλλον όταν βασίζονται σε επίσημες δηλώσεις ; Στα μελλοντικά μοντέλα είμαστε οπού τα σκίτσα πάνε και έρχονται μαζί με εικασίες και αυτοκίνητα 'μεσσίες'.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Εγώ πάλι δε το πιστεύω. Δε δείχνει κάτι τέτοιο ούτε τα μοτέρ GM, ούτε η βαριά Brera/159, ούτε οι πωλήσεις τους, ούτε τα κατά 2 (τουλάχιστον) χρόνια καθυστερημένα 149/Junior και ούτε οι πεπαλαιωμένες τεχνολογίες.
Μπροστά πάνε εταιρίες που πρόσφατα έχουμε δει να επενδύουν στη τεχνολογία και να εξελίσσουν αυτή. Αυτές που παρουσιάζουν ζωγραφιές και σκίτσα για το τι μπορεί να βγάλουν σε 3-4 χρόνια...προσωπικά δε μου λένε τίποτα...we'll cross that bridge when we get to it...
Εσυ Νικο ξερεις καλυτερα απο μενα γιατι καθυστερησε η 940 και η junior το οτι παει η συνεργασια με τη gm, οτι ηδη σε λιγους μηνες θα μειωθει το βαρος των brera/159 με το my2008...Ξεχασα να σου απαντησω σε καποια απο οσα ειπες?
Α,ναι,για τις πωλησεις..Εκει εχεις δικιο αλλα ξερουμε ολοι (ΚΑΙ ΕΣΥ) οτι η alfa ειναι σε μεταβατικο σταδιο και οι πωλησεις δεν θα μπορουσαν να ειναι καλυτερες με τα αυτοκινητα που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη..
Οσον αφορα τις πεπαλαιωμενες τεχνολογιες,τι να πω?απορω πως το εγραψες κιολας...Παντα φιλικα.. -
Ο χρήστης gkanetidis έγραψε:
Εσυ Νικο ξερεις καλυτερα απο μενα γιατι καθυστερησε η 940 και η junior το οτι παει η συνεργασια με τη gm, οτι ηδη σε λιγους μηνες θα μειωθει το βαρος των brera/159 με το my2008...Ξεχασα να σου απαντησω σε καποια απο οσα ειπες?
Α,ναι,για τις πωλησεις..Εκει εχεις δικιο αλλα ξερουμε ολοι (ΚΑΙ ΕΣΥ) οτι η alfa ειναι σε μεταβατικο σταδιο και οι πωλησεις δεν θα μπορουσαν να ειναι καλυτερες με τα αυτοκινητα που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη..
Οσον αφορα τις πεπαλαιωμενες τεχνολογιες,τι να πω?απορω πως το εγραψες κιολας...Παντα φιλικα..κάποιος mod οεο?
edited..Το είχε ήδη διορθώσει..!![kouk]
-
Αληθεια τι καινοτομια να περιμενουμε απο την alfa,οταν εχουμε ηδη δει π.χ τους t-jet της Fiat?
τελικα το μονο που εξελισσεται ειναι η ==censored== των alfisti...
-
Όπως και η ==censored== των απανταχού ==censored==. Αυτοί είναι νόμοι της φυσικής και δεν μπορείς να τους αλλάξεις...
Αν θες την προσωπική μου γνώμη (αφού κάποιοι με έχουν κατατάξει στη θύρα 7... εεεμ στους alfisti, εγώ δεν νομίζω να έπαιρνα την Junior επειδή ακριβώς θα έχει κινητήρες Fiat. Το αυτό και για την 149...
Όμως τα πιο πάνω μοντέλα νομίζω δεν θα έχουν καμμία σχέση με Fiat όπως ίσχυε ως σήμερα για την εταιρεία.
Εκτός αν κάνουν καμμιά **εγκληματική βλακεία **πχ και αν βγει η συγκεκριμένη duetto πετάξουν και μια replica Fiat ονόματι barchetta...
Γενικά για την Alfa Romeo ...υπομονή λίγους μήνες να δούμε αν πέτυχε η δίαιτα.
Ειδικά για την duetto, για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα, αναγκαστικά dream on dream on DEPECHE MODE ON... -
Ο χρήστης scotsezos έγραψε:
κάποιος mod οεο?Οκ θα το κανω edit γιατι δεν ειχα προθεση να προκαλεσω μου ξεφυγε...
-
Αληθεια τι καινοτομια να περιμενουμε απο την alfa,οταν εχουμε ηδη δει π.χ τους t-jet της Fiat?
Junior
χρηση Contractive αναρτησεων
manettino
Alfa Romeo Duetto....