-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
μείνε εσύ με τον ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ που κάθε χρόνο πηδά και ξεφτιλίζει την ιστορία του ΠΑΟ......
Θόδωρε ο Βγενόπουλος θα στοιχηματίζει περισσότερα παιχνίδια. Δεν συμφέρει.
Ο Βγενόπουλος ήταν ικανός να παίξει και την 4αρα. Ο Τζίγγερ τουλάχιστον έχει κάποια ελάχιστα ηθικά διλήμματα. Μην κοιτάς το μεγάλο σκορ υπερ του Τσατσόφη, αυτό δεν το ήθελε ο Τζίγγερ. Απλά έτυχε.
-
Ευχαριστώ για την αφιέρωση.Έχεις iPod ; Εάν ναι , γράψ'το για την πορεία της Κυριακής. Όταν εγώ θα πανηγυρίζω για το πρωτάθλημα εσύ θα καταριέσαι την ώρα και την στιγμή που έγινες βάζελος. Τότε το τραγουδάκι θα είναι γάντι...
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Όταν εγώ θα πανηγυρίζω για το πρωτάθλημαΠανηγυρίζεις για την κατάντια του Παναθηναικού, η οποία στην παρούσα φάση είναι μεγαλύτερη από τη δική σου.Γι'αυτό 10 χρόνια τώρα έχεις μόνο ευρωπαικές ονειρώξεις.
Ειδικά φέτος μετά την 4αρα από την ΑΕΚ και την ένσταση εναντίον των Ποντίων, δεν θα έπρεπε να μιλάς καν για πρωτάθλημα, πόσο μάλλον να πανηγυρίζεις.
Επειδή όμως δηλώνεις γάβρος σε κατανοώ και σε δικαιολογώ. -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Ο Τζιμπούρ, ο οποίος έβαλε το δεύτερο πέναλτυ. Δλδ ακόμα κι αν πληρώθηκε ο Τζιμπούρ να χάσει το πρώτο(αλλά επειδή τα καβούρια του Βαρδινογιάννη δεν τον άφησαν να πληρώσει για δύο πέναλτυ έβαλε το δεύτερο ) βοήθησέ με να καταλάβω τί σχέση έχει αυτό με τον αόρατο μπακ της Λαρσας;Νταξ,υπερβαλλεις,οχι και αορατο μπακ ο φερστερ.. Απλα ετσι οπως εκανε λαθος ο φερστερ με αντιστοιχο τροπο εκανε κι ενα λαθακι ο τζιμπουρ και το ριξε στον τρυπα..(πρεπει να χει χορτασει γκολακια φετος αυτος ο γκολ-ινοβιτς)...
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Όταν εγώ θα πανηγυρίζω για το πρωτάθλημα
Πανηγυρίζεις για την κατάντια του Παναθηναικού, η οποία στην παρούσα φάση είναι μεγαλύτερη από τη δική σου.Γι'αυτό 10 χρόνια τώρα έχεις μόνο ευρωπαικές ονειρώξεις.
Ειδικά φέτος μετά την 4αρα από την ΑΕΚ και την ένσταση εναντίον των Ποντίων, δεν θα έπρεπε να μιλάς καν για πρωτάθλημα, πόσο μάλλον να πανηγυρίζεις.
Επειδή όμως δηλώνεις γάβρος σε κατανοώ και σε δικαιολογώ.Αϊντάάάά. Άλλα 'ντ' άλλα της Παρασκευής το γάλα. Εγώ σου λέω θα πανηγυρίζω το πρωτάθλημα εσύ μου λες ότι ασχολούμαι με τον πεθαμένο μετά μου ανακατεύεις την δικέφαλη κότα και την Ευρώπη και τα τρία πουλάκια που με αυτά που διαβάζουν αντί να κάθονται , την κοπάνησαν για να κουτσουλίσουν πάνω από τα Σκόπια.
Ειδικά μετά από την κατάντια μου να τρώω 4 γκολ από τον Βοκτά και όσα έχει περάσει η ομάδα το γεγονός ότι θα το πάρω θα μου δώσει μεγαλύτερη χαρά ειδικά γιατί φέτος δεν θα μπορείς να μιλήσεις για διαιτησία.
Λοιπόν εν κατακλείδι...Δεν χαίρομαι που είσαι μαραμένο χασίσι φέτος αντί για τριφύλλι. Δεν με ενδιαφέρει εάν το πάρει η 'Νιτσιάκος' , εκτός από την στενοχώρια μου , που θα το χάσω , διότι είναι ή εμείς ή εσείς. Εάν παίζω μόνος μου , τότε ο τιμημένος δαφνοστεφανωμένος , κινδυνεύει να βγάλει σπυριά στη μούρη του. Και εξαιρουμένου του Δούρειου , ότι αγελάδες σας βόσκησαν τα τελευταία 12 χρόνια , έχουν μαστουρώσει...
-
κοιτα ρε που οι παπουτσελιδες μιλανε για δουρειο; χαχαχαχαχα παντως η τριαρα στον τελικο του αλεφα και με το παλτο να σας καρφωνει, δεν βλεπω να σας χαλασε
Ενσταση ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
κοιτα ρε που οι παπουτσελιδες μιλανε για δουρειο; χαχαχαχαχα παντως η τριαρα στον τελικο του αλεφα και με το παλτο να σας καρφωνει, δεν βλεπω να σας χαλασεΕνσταση ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Κανε εντιτ γιατι οταν βλεπω να μιλας για 3αρες ΜΙΑ ατακα μου ρχεται στο μυαλο....
-
κοιτα ρε που οι παπουτσελιδες μιλανε για δουρειο; χαχαχαχαχα παντως η τριαρα στον τελικο του αλεφα και με το παλτο να σας καρφωνει, δεν βλεπω να σας χαλασεΕνσταση ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Η τριάρα ήταν δίκαιη αδερφέ και το δίκαιο δεν γίνεται να μην το παραδεχθείς.
Όχι σαν και εσάς που έχετε λυσσάξει από τις τεσσάρες και το αλάτι ( μην πεις για την δική μας , μία είναι η έρμη εσείς πλέον τις παίρνετε σε 6άδα ) και δεν παραδέχεστε τίποτα.... -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Κανε εντιτ γιατι οταν βλεπω να μιλας για 3αρες ΜΙΑ ατακα μου ρχεται στο μυαλο....
η ιδια που σου λενε και οι αεκτζηδες;
-
η ιδια που σου λενε και οι αεκτζηδες;
Άσε ρε τι μας λένε οι ΑΕΚτζήδες και κοίτα εάν εσύ μπορείς να μου πεις τίποτα.
Μια ζωή με ξένα κόλυβα. Σας βαρέθηκα πια....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ο Τζιμπούρ, ο οποίος έβαλε το δεύτερο πέναλτυ. Δλδ ακόμα κι αν πληρώθηκε ο Τζιμπούρ να χάσει το πρώτο(αλλά επειδή τα καβούρια του Βαρδινογιάννη δεν τον άφησαν να πληρώσει για δύο πέναλτυ έβαλε το δεύτερο ) βοήθησέ με να καταλάβω τί σχέση έχει αυτό με τον αόρατο μπακ της Λαρσας;
Νταξ,υπερβαλλεις,οχι και αορατο μπακ ο φερστερ.. Απλα ετσι οπως εκανε λαθος ο φερστερ με αντιστοιχο τροπο εκανε κι ενα λαθακι ο τζιμπουρ και το ριξε στον τρυπα..(πρεπει να χει χορτασει γκολακια φετος αυτος ο γκολ-ινοβιτς)...
Το λαθάκι του Φέρστερ δεν ήταν ένα. Απλά ένα λαθάκι μετουσιώθηκε σε γκολ.
Ο μόνος τρόπος για να μην καταλάβεις ότι ο Γερμανός ήταν κομματάκι 'αφηρημένος' στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι
να γυρίσεις την τηλεόραση ανάποδα και να δεις τον αγώνα στο βίντεο σε replay στο γρήγορο **Sorry που ενώ μιλάς για πρωτάθλημα σου ανέφερα την 4αρα από την δικέφαλη κότα. Νόμιζα ότι στα πλαίσια του πρωταθλήματος σου την έριξε. Προφανώς παίξατε για το Αφρικάνικο κύπελλο.
Όσο για τα σπυριά στη μούρη του δαφνοστεφανωμένου, μάλλον θα οφείλονται σε αλλεργική αντίδραση λόγω της παρα φύσιν ερωτικής επαφής του με τη δικέφαλη κότα. Δεν προσέχει κι αυτός που πάει και τον δίνει.
Το αν δεν πανηγυρίζεις που είμαι μαραμένο χασίσι το απέδειξες μια χαρά στο εξ αδιαιρέτου γήπεδο του Γεώργιου Καραισκάκη και Σωκράτη Κόκκαλη προχθές, που οι μόνες στιγμές που έβγαζες άχνα ήταν κάθε φορά που ο Τσατσόφης σημείωνε τέρμα.Αντί να βλέπεις τα χάλια σου στο Ναό. Τί να δεις όμως και τί συμπέρασμα να βγάλεις επί της ουσίας, όταν πεινάς για κοκορέτσι στο τέλος του πρωταθλήματος όπως κι αν σου ρθει αυτό.
Φάε λοιπόν να χορτάσεις και φέτο κι άσε τα παχιά τα λόγια. -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Το λαθάκι του Φέρστερ δεν ήταν ένα. Απλά ένα λαθάκι μετουσιώθηκε σε γκολ.
Ο μόνος τρόπος για να μην καταλάβεις ότι ο Γερμανός ήταν κομματάκι 'αφηρημένος' στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι
να γυρίσεις την τηλεόραση ανάποδα και να δεις τον αγώνα στο βίντεο σε replay στο γρήγορο **
ΓΙα τον Τζιμπούρ δεν βλέπω να έχεις πειστική εξήγηση γιατί έβαλε το δεύτερο.Ρε συ εγω στο παιχνιδι δεν ειδα να κανει πολλα λαθη ο φερστερ και σιγουρα δεν την ειχα γυρισμενη..τι να σε πω,ισως λογω αγωνιας για να μπει το μαμημενο το γκολ..και παλι ομως το γκολ του μητρογλου που ουσιαστικα χαριστηκε απ τον φερστερ δεν ειναι πρωτοφανες στα χρονικα,εχει ξαναγινει ΑΠΕΙΡΕΣ φορες ΚΑΙ σε αυτο το χρονικο σημειο γιατι μεσα στην αναμπουμπουλα και την κουραση περιμενε να ειναι απο πισω ο κηπουρος να τη μαζεψει..Αυτου του στυλ αλλωστε οπως και οι αφυλακτες κεφαλιες που ετρωγε μια ζωη ο Ολυμπιακος (κι ακομα τρωωει αλλα πιο λιγα) τα ελεγα παντα 'γκολ του Ολυμπιακου στην Ευρωπη...τωρα παντως εμενα ο φερστερ δε μου δωσε δικαιωμα να πω οτι ηταν τραγικος,καθε αλλο...
Για το πεναλτυ του τζιμπουρ,νταξ δευτερο σερι χαμενο,θα βρωμαγε μεχρι την Πορτογαλια η δουλεια... -
Α ρε βάζελοι!
Γι' αυτό θα είστε ΑΙΩΝΙΑ ΛΑΓΟΙ και ξεφτίλα...
Αντί να δείτε τα ΧΑΛΙΑ σας που τρώτε 4άρες σα στραγάλια ακόμα κι απ' τον ΟΦΗ, που μαζεύετε σε όλα τα εντός εδρας ματς, όσους οπαδούς έχει ο Θρύλος σε ένα εκτός έδρας στην Ευρώπη, που είστε 10 χρόνια υπό διάλυση και κυνηγι φαντασμάτων, με ανύπαρκτη διοίκηση που τρώει κάθε χρόνο φάπες από τις διοικήσεις των άλλων και γιούχα από τους οπαδούς σας, που που που ..... ατέλειωτη η λίστα!, κάθεστε κι ασχολείστε με το ΓΚΟΛ του Θρύλου στο '90 και η καινούρια δικαιολογία είναι ότι το έδωσε ο Φέρστερ!!
Τόσο πολύ τσούζει??!!
Ρε πάρτε το χαμπάρι, στο τέλος μιλάει η καρδιά του πρωταθλητή και αυτή ούτε με μεταμόσχευση δε θα τη βρούνε οι ΑΙΩΝΙΟΙ LOOSERS της Παιανίας!!
Ναι, αυτή τη νοοτροπία οτυ νικητή που την απόκτησε και 1 20χρονο παιδάκι στον πρώτο του χρόνο στην ομάδα και ακόμα και ο Σλοβένος που τον λέγατε παλτό και ήταν αυτός που πήρε το ματσάκι!Τι άλλο να πω πια... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!
-
Απορω ρε Νικο με την υπομονη σου,που καθεσαι κ μιλας σοβαρα με γαυρους.
Ειλικρινα απορω.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Για το πεναλτυ του τζιμπουρ,νταξ δευτερο σερι χαμενο,θα βρωμαγε μεχρι την Πορτογαλια η δουλεια...
Ξέρεις, μπορούσε να το χτυπήσει άλλος το δεύτερο πέναλτυ, επομένως ο Τζιμπούρ δεν θα έμπαινε σε αυτή τη δύσκολη διαδικασία να ευστοχήσει πηγαίνοντας κόντρα στον εντολέα του.
Δεν υπάρχει άρθρο στον κανονισμό που να επιβάλλει στον Τζιμπούρ να εκτελεί όλα τα πέναλτυ της ομάδας του.
Άντε να σε βοηθήσω, μια πειστική εξήγηση θα ήταν ότι δεν συνεννοήθηκε καλά με τον Γκαλίνοβιτς στο δεύτερο.Περί Φέρστερ μην επιμένεις.
http://www.youtube.com/watch?v=nYEkDeyGwo8' target='_blank' target='_blank' target='_blank (στο 1:10 πήγαινε)
ΚΑΙ σε αυτο το χρονικο σημειο γιατι μεσα στην αναμπουμπουλα και την κουραση περιμενε να ειναι απο πισω ο κηπουρος να τη μαζεψει
Ο Φέρστερ δεν είχε πλάτη τον Κηπουρό και το τέρμα του, αυτό είναι το θέμα.
Μάλιστα φαίνεται ότι ενστικτωδώς πάει να την κόψει(η δύναμη της συνήθειας βλέπεις), αλλά ως έμπειρος κ εγκεφαλικός παίκτης την αφήνει να περάσει από μπροστά του.
Τουλάχιστον άλλες 3 φορές έξω από τη μεγάλη περιοχή της Λαρισας κρατούσε σαδιστικά την μπάλα στα πόδια του...μέχρι να του την κλέψει κάποιος επιθετικός του γάβρου και να ξεκινήσει έτσι μια αθώα αντεπίθεση! Για να μην αναφέρω τις ανέμελες πασούλες προς τον Κηπουρό με 3 και 4 γάβρους στα 2 μέτρα.Αnyway, η πλάκα θα ήταν να καθόταν στραβή στο Καραισκάκι(ισοπαλία) σε συνδυασμό με το ...ατυχές αποτέλεσμα στην Κρήτη. Σε εκείνη την περίπτωση ο Τζίγγερ( ο οποίος είχε δεδομένη τη νίκη του γάβρου) πραγματικά την είχε βάψει από τους οπαδούς της εταιρείας του.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Απορω ρε Νικο με την υπομονη σου,που καθεσαι κ μιλας σοβαρα με γαυρους.Ειλικρινα απορω.
Ασε με Μπάγκουυυυς! Το πάρουμε, δεν το πάρουμε, παίζουμε, επιτέλους, ωραία μπάλα!
Και όταν συνοδεύεται και με 4άρα, είναι ακόμα καλύτερα! -
-Έτσι για την… ιστορία, ο ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, είχε το πάθος που δεν είχε σε πολλά ματς του. Άντε και με τον Άρη. Για να δούμε και την Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ.
-Άρχισαν διάφοροι 'παπαγάλοι' να λένε για τον Κασναφέρη και τον Ολυμπιακό, για τον αγώνα της Ξάνθης. Τα ίδια που έλεγαν και για τον Ζωγράφο και μετά έκλεισαν τα στόματά τους.
Για να δουμε το Παοκι,θα δωσει φιλικο παλι την Κυριακη;
-
'Κωνσταντινουπολίτες' είναι, δεν θα σκοτωθούν κιόλας. [shifty²]
-
Διπροσωποι δικεφαλοι διμουτσουνοι κλπ με πιανεις... Δε θα ανοιξει ρουθουνι την Κυριακη... ² Ολα μελι γαλα,το fair play θα πηγαινει συννεφο..Α!Και ο γεωργιαδης αγιος θα ειναι ουτε φαουλ δε θα κανει..
-
Πείτε κι άλλα...χτίστε θέσεις....μέχρι να πεισθείτε και οι ίδιοι!
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--