-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:shifty:ΜΠΑΓΚΟΥΥΥΥΥΥΥΥΣ!!!!
-
Ο έτερος Καππαδόκης!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
@Πασγάβρος ( ) Ναι ρε! Με την ένσταση είσαστε -3 πόντους! Απλό δεν είναι?!
Κατσε γιατι δε με βοηθανε τα μαθηματικα μου... 64-3=61 ο Ολυμπιακος....62-1(το βαθμο απ το πεναλτακι στο Οακα που επεσε ο Μπαγκους σαν κριαρι..)=61 βαθμους αρα παμε μπαραζ και φυσικα νταξ το αποτελεσμα γνωστο..αρα γιατι ωρυεσαι; Ρε σεις,αμα ειναι να κανετε ετσι για ΕΝΑ,one,uno πρωταθλημα να σας το δωσουμε να μη μας πρηζετε...
Υγ:Περιμενω καποιος να κανει το λαθος να αρχισουμε συζητηση...
Η ΑΕΚ στην ισοβαθμία είναι από πάνω...
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Κατσε γιατι δε με βοηθανε τα μαθηματικα μου... 64-3=61 ο Ολυμπιακος....62-1(το βαθμο απ το πεναλτακι στο Οακα που επεσε ο Μπαγκους σαν κριαρι..)=61 βαθμους αρα παμε μπαραζ και φυσικα νταξ το αποτελεσμα γνωστο..αρα γιατι ωρυεσαι; Ρε σεις,αμα ειναι να κανετε ετσι για ΕΝΑ,one,uno πρωταθλημα να σας το δωσουμε να μη μας πρηζετε...
Γιατί?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
έχετε κάνει ένσταση και γι΄αυτό ρε?!
Μη μου τα μασας τωρα...ελα πεσε κι εσυ μπορεις να παρεις πεναλτυ με τον παο..
ginosgm μπαραζ κι ασε τον kukoc να (κ)λεει....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Γιατί?
Γιατί την λυπηθήκαμε μία φορά και την αφήσαμε να δει χαρά , αυτή ξεκ...θηκε και από τότε δεν έχει πάψει να χαμογελάει σαν τον Τζόκερ.
-
-
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Γιατί την λυπηθήκαμε μία φορά και την αφήσαμε να δει χαρά , αυτή ξεκ...θηκε και από τότε δεν έχει πάψει να χαμογελάει σαν τον Τζόκερ.Ε νταξ,η πρωτη φορα συνηθως ειναι και επωδυνη..
-
Mε ποιον παιζει το κοτ-ακι στο ΚΥΠΕΛΛΟ?
-
Ο χρήστης akaliptosZR έγραψε:
Mε ποιον παιζει το κοτ-ακι στο ΚΥΠΕΛΛΟ?Ακάλυπτε, ρίξε μια κουβέρτα επάνω σου ρε φίλε! έχεις κρυώσει και έχεις εμμονές!
-
Mε ποιον παιζει το κοτ-ακι στο ΚΥΠΕΛΛΟ?Με το κρι-κρι; (ωραία παγωτά )
-
Mε ποιον παιζει το κοτ-ακι στο ΚΥΠΕΛΛΟ?με τον Βαο..μικρο τελικο
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Mε ποιον παιζει το κοτ-ακι στο ΚΥΠΕΛΛΟ?
Ακάλυπτε, ρίξε μια κουβέρτα επάνω σου ρε φίλε! έχεις κρυώσει και έχεις εμμονές!
ΚΟυκ, δεν πας να σηκωσεις το αμαξι σου με τον γρυλλο, διοτι δεν βλεπω να σηκωνεις τιποτα αλλο φετος ! 14 χρονια τωρα, μπορει να εχει πιασει σκουρια...
-
-
Ειναι ωραια φετος που αλλαξε η καζουρα..ειχα βαρεθει να κανω στον βαο, ενω με το κοτ-ακι εχει πλακα!!
ΚΟΥΚΕ στο κυπελλο με ποιον παιζετε? ΜΕ ΠΟΙΟΝ? ΠΕΣ ΜΟΥ ! ! !
-
Αποκλειστήκαμε, Ακάλυπτε! Αποκλειστήκαμε! Αποκλειστήκαμε! Αποκλειστήκαμε! Αποκλειστήκαμε! Αποκλειστήκαμε! Αποκλειστήκαμε! Αποκλειστήκαμε! Αποκλειστήκαμε! Αποκλειστήκαμε! Αποκλειστήκαμε! Αποκλειστήκαμε! Αποκλειστήκαμε! Αποκλειστήκαμε! Αποκλειστήκαμε! Αποκλειστήκαμε! Αποκλειστήκαμε! Αποκλειστήκαμε! Αποκλειστήκαμε!
ΟΚ?
Πες μου κάτι. Σε περίπτωση ισοβαθμίας, γιατί βγαίνει η ΑΕΚάρα Πρωταθλήτρια?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Αποκλειστήκαμε, Ακάλυπτε! Αποκλειστήκαμε! Αποκλειστήκαμε! Αποκλειστήκαμε! Αποκλειστήκαμε! Αποκλειστήκαμε! Αποκλειστήκαμε! Αποκλειστήκαμε! Αποκλειστήκαμε! Αποκλειστήκαμε! Αποκλειστήκαμε! Αποκλειστήκαμε! Αποκλειστήκαμε! Αποκλειστήκαμε! Αποκλειστήκαμε! Αποκλειστήκαμε! Αποκλειστήκαμε! Αποκλειστήκαμε! Αποκλειστήκαμε!
ΟΚ?
Πως μι το 'πες ( αλα Ζήκος στον Μπακαλόγατο ) ;
-
-
Σε περιπτωση ισοβ...τι ?
Σε περιπτωση σεισμου ?
Σε περιπτωση πλημμυρας ?
Σε περιπτωση πολεμου ?
ΚΟΙΤΑ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΟΥ...ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ...ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ...ΟΧΙ ΕΜΕΙΣ...
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--