-
Να μη μιλανε οι γαυροι για τεσσαρες και μαλιστα προσφατες
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
:ysterical:δεν πειραζει bujinkan του χρονου παλι (λεμε και κανα ανεκδοτο να περασει η ωρα ). Αλλοι ειναι οι ξεφτυλισμενοιο εδω μεσα mate (2η 4αρα...και μεγαλα λογια... )
Αστους λιγο ρε ακομα στο παραληρημα τους...
Υγ:ΡΕ,ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,ΔΕ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ
-
Δεν ξέρω ΤΙ ΣΚΑΤΑ έχει σοφιστεί η παράγκα για το τέλος, αλλά και η 4άρα του βάζελου στην Κρήτη, και το ματς στο Καραϊσκάκη μου βρωμάνε. ΠΟΛΥ. Η μοναδική μου σημερινή χαρά είναι για το Μήτρογλου. Έπρεπε να παίζει περισσότερο αυτό το παιδάκι.
-
Δεν ξέρω ΤΙ ΣΚΑΤΑ έχει σοφιστεί η παράγκα για το τέλος, αλλά και η 4άρα του βάζελου στην Κρήτη, και το σημερινό στο Καραϊσκάκη μου βρωμάνε. ΠΟΛΥ
σπυρο δεν νομιζω...
ολα τα εχουμε βρωμικα πια...ενα ειναι το σιγουρο...
Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ... -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ότι ο ΟΦΗ δεν είναι τσάτσος;Παντα ηξερα οτι εισαι εξυπνος,αν και της Νομικης.. Ομως την προηγουμενη Κυριακη μερικα φυντανια εδω μεσα αγαπητε ελεγαν οτι στησιμο στο ποδοσφαιρο δεν γινεται με 4αρα.. Και τα δυο ηταν στημενα σημερα..Με την Αεκ δεν ασχολουμαστε,οταν λεω και τα δυο εννοω οσφπ και βαζελου..γιατι οποιος το παρει εκτος απ αυτους τους 2 ειναι σα μη γενομενο.-
-
-
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Δεν ξέρω ΤΙ ΣΚΑΤΑ έχει σοφιστεί η παράγκα για το τέλος, αλλά και η 4άρα του βάζελου στην Κρήτη, και το σημερινό στο Καραϊσκάκη μου βρωμάνε. ΠΟΛΥ
σπυρο δεν νομιζω...
ολα τα εχουμε βρωμικα πια...ενα ειναι το σιγουρο...
Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...Πλακα κανεις; Εχεις φαει εσυ 4αρα απο την β' ομαδα σου;; Στημενη κιολας;;
-
Α ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΕΕΕΕΕ??????????
Πστ βάζελοι...... 4ΑΡΑ ΚΑΙ ΑΛΑΤΙ ΡΕΕΕΕ!!!!
Έχω χεστεί λέμε!!
Και μη μιλάτε για διαιτησίες ρε. Τα μισά ματς τα 'χετε πάρει με βοήθεια φέτος!
Έπρεπε να σας περάσει κι ο Αστερας Τρίπολης!Τι ματσάρα αυτό σήμερα, κόντεψα να πάθω έμφραγμα!
Καθάρισε ο πιτσιρίκος!!
Έχει ψυχή αυτός ο μικρός, να μου το θυμηθείτε!!
Α, και κάτι σημαντικό, δεν είναι δανεικός! Παίζει για τη φανέλα! -
-
Ειναι αργα και μερικοι πρεπει να πανε για υπνο..
-
Αν είχαν κάτι ενδιαφέρον, μερικοί, θα καθόντουσαν! Αλλά...
-
Κατι κουρασμενα παλικαρια ηταν στον Ολυμπιακο σημερα!!!
Τουλαχιστον εχασε ο Παο
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ειναι αργα και μερικοι πρεπει να πανε για υπνο..Εχει και σχολειο αυριο!!!
-
Ε νταξ τι ενδιαφερον να πουμε πλεον,η 4αρα εχει ΠΟΛΥΦΟΡΕΘΕΙ ΦΕΤΟΣ,η ξεγραμμενη Αεκ εχει ΑΚΟΜΑ ελπιδες,ακουσον ακουσον,και γεγονος ειναι οτι εφοσον ο ΠΑΟ ειναι τοσο ανικανος να διαχειριστει το πρωταθλημα που του ειχαν ταξει,οι προεδροι πλεον στηνουν παιχνιδια για να μαζεψουν κανα φραγκο.Ο Ντεμης βεβαια δεν μπαινει στο βρωμερο βουρκο του στησιματος αλλα προτιμα να μαζευει λεφτα απο τα λουλουδια της Δεσποινας..
Παντως σοβαρα,το σημερινο παιχνιδι ηταν μακραν το καλυτερο που εχω δει στο ελληνικο πρωταθλημα φετος και ισως και περσυ.Πολυ μεγαλη ομαδα η Λαρισα του Δωνη και μακαρι να μην παει στην Αεκ,η τουλαχιστον να σταματησει το τραγουδι η Δεσποινα..
Υγ: Χωρις να εχω δει το παιχνιδι του Βαζελου ειμαι σχεδον σιγουρος οτι προκειται για στησιμο μιας και οι σοφερ της οικογενειας πηραν χαμπαρι οτι δεν μπορουν να φανουν συνεπεις με το ραντεβου της Ιστοριας των 100 ροζ χρονων.. Αυτα για καποιους που πριν μια βδομαδα ελεγαν οτι στησιμο στο ποδοσφαιρο δεν υπαρχει με 4-0,και που φυσικα η σχεση τους με τη μπαλα ειναι...στα δικαστηρια για διαζυγιο..
-
Οι φιλοξενούμενοι εκτός από το πρώτο 20λεπτο δεν μπόρεσαν στην συνέχεια να ακολουθήσουν τους Κρητικούς που έδειξαν πάθος για την νίκη σε αντίθεση με τους παίκτες του Πεσέιρο αλλά και τον ίδιο τον Πορτογάλο που ανεξήγητα απέσυρε στην ανάπαυλα τον Ιβανσιτς ενώ δεν έκανε αλλαγή τον Καραγκούνη που ο ίδιος την ζήτησε λίγο πριν το ημίωρο (!!!).
Εγιναν τετοια σκηνικα;Πειτε τωρα ποιος εχει το εισιτηριο του Τεσσειρο για Πορτογαλια σημερα στις 3 το ξημερωμα;
-
Το ιδανικο αποτελεσμα σημερα. πεταξαν οι τελευταιες ελπιδες για τιτλο και το σκορ ειναι αρκετα βαρυ για να κινηθουν ορισμενες διαδικασιες μπας και καθαρισει η σαπια αυτη κατασταση που επικρατει στην ομαδα. ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΔΙΑ ΡΕ.
-
Ο χρήστης balo έγραψε:
Το ιδανικο αποτελεσμα σημερα. πεταξαν οι τελευταιες ελπιδες για τιτλο και το σκορ ειναι αρκετα βαρυ για να κινηθουν ορισμενες διαδικασιες μπας και καθαρισει η σαπια αυτη κατασταση που επικρατει στην ομαδα. ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΔΙΑ ΡΕ.Εχω τουλαχιστον 20 παικτες να σου πω που πρεπει να παρουν δρομο,το τεχνικο τιμ,οπως επισης και μερικοι προεδροι,αντιπροεδροι και μικροι μητσοι...
-
Ο Πεσσειρο καηκε. Ξεκινησε καλα, ειχε τις καλυτερες προυποθεσεις αλλα στο τελος καηκε.
Δεν εχω ξαναδει τοσο μεγαλη ομαδα να ειναι τοσο μαλθακη.
Μπραβο στον ΟΦΗ που εβαλε γκολαρες και εκλεισε τα στοματα σε ολα τα γατακια (Κρητικους και γαυροαεκτζηδες) που τον θεωρουν στημενο.
Μονο ενας Δωνης μας σωζει για του χρονου.Παντως ειανι φοβερο. Οι παικτες ξεφτιλιζονται και τρωνε 4αρες και σε μας φταιει ο Τζιγγερ!
Στο 3ο γκολ μας κανει γιογιο η Μπαρτσελονα Ηρακλειου και φταιει ο προεδρος! -
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--