-
Ελα μωρε ρεντ, ασε τη γκρινια, μη γινομαστε σαν τους 'αλλους'
Καλυτερα να μη μας δινουν τιποτα να μην εχουν να μιλανεΚατσε να θαυμασεις αυτον τον παιχταρα τον Γκαλετι
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Καλυτερα να μη μας δινουν τιποτα να μην εχουν να μιλανεyou are killing me..
-
Καλα η Καλαμαρια θα πεσει φετος με 5-6 το πολυ βαθμους.
10 γκολ επρεπε να φαει σημερα.
Ο Κοβατς απιστευτοςΤο ΠΑΟΚακι που ολο να γκρινιαζει ξερει, παλι δεν νικησε. Και αργει και το επομενο παιχνιδι με τον Ηρακλη...
-
που να νικησει με ανυπαρκτο κεντρο το παοκακι..ευτυχως εβαλε μεσα ιλιεφ σημερα, σιγα σιγα να παιξει...
δυστυχως χαθηκε ο τιτλος για φετος!
-
ΟΦΑΡΑ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ
Μεταξυ μας ομως, δικαιο το αποτελεσμα.
Μοναδικη ισως παγκοσμια πρωτια του ΟΦΗ. Καλυτερη επιθεση και χειροτερη αμυνα στο πρωταθλημα. -
ρε αντε γυριστε στο γεντι κουλε...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Καλυτερα να μη μας δινουν τιποτα να μην εχουν να μιλανεyou are killing me..
Ειμαστε υπερανω μωρε...
-
Καλα θα μου πειτε αλλο πραγμα η φανελα του ΟΦΗ, αλλο του Ολυμπιακου. Ομως ο Λεοζινιο ηταν τοσο 'άψητος' που επρεπε να τον στειλουν αλλου για να παρει παιχνιδια στα ποδια του;
Σε καποια παιχνιδια μπορουσε ανετα να παρει τη θεση του Τζορτζεβιτς. -
κοιτα οταν δοκιμαστηκε αποσο θυμαμαι μονο με το καργκο δε τον γυρισαν πισω..δε ξερει και αγγλικα...
σε 2-3 χρονια θα παιξει καλη μπαλιτσα..και οικογενειαρχης ειναι ο μικρος..
-
κοιτα οταν δοκιμαστηκε αποσο θυμαμαι μονο με το καργκο δε τον γυρισαν πισω..δε ξερει και αγγλικα...σε 2-3 χρονια θα παιξει καλη μπαλιτσα..και οικογενειαρχης ειναι ο μικρος..
Δηλαδη τωρα δεν παιζει; Αλλα βεβαια τοτε δεν μπορουσν να βαλουν τον Ριβαλντο στον παγκο - ισως οχι αδικα.
Καλα αν - λεμε τωρα - επιστρεψει ο 'καλος' Ντρουλιτς θα κανει αχτυπητο ζευγαρι με τον βραζιλιανο. -
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Καλα θα μου πειτε αλλο πραγμα η φανελα του ΟΦΗ, αλλο του Ολυμπιακου. Ομως ο Λεοζινιο ηταν τοσο 'άψητος' που επρεπε να τον στειλουν αλλου για να παρει παιχνιδια στα ποδια του;
Σε καποια παιχνιδια μπορουσε ανετα να παρει τη θεση του Τζορτζεβιτς.Σε ενα φιλικο που τον ειδα ηταν ανυπαρκτος. Ασε που στην ιδια θεση παιζει ο Αρτσουμπι (με πολυ καλυτερες προοπτικες) και ο Λατσκο (που κι αυτος πηγε δανεικος). Ειναι τεραστια η διαφορα ποιοτητας με τον ΟΦΗ, δε βγαινει ασφαλες συμπερασμα.
Τεσπα, αν κανει τοοοοοοσο φοβερη προοδο, τον κραταμε το επομενο καλοκαιρι. -
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
κοιτα οταν δοκιμαστηκε αποσο θυμαμαι μονο με το καργκο δε τον γυρισαν πισω..δε ξερει και αγγλικα...
σε 2-3 χρονια θα παιξει καλη μπαλιτσα..και οικογενειαρχης ειναι ο μικρος..
Δηλαδη τωρα δεν παιζει; Αλλα βεβαια τοτε δεν μπορουσν να βαλουν τον Ριβαλντο στον παγκο - ισως οχι αδικα.
Καλα αν - λεμε τωρα - επιστρεψει ο 'καλος' Ντρουλιτς θα κανει αχτυπητο ζευγαρι με τον βραζιλιανο.καταρχας στον οσφπ δε θα παιζε καθολου..2ον πιστευω οτι ακομα ειναι στη φαση 'τρωω μπουνια και βαζω τα κλαματα'...
παντως ειναι καλυτερος μαλλον αποσο λεγανε οι αθηναικες φυλλαδες...
-
Kατσαβακης
Είμαι ικανοποιημένος που δεν δεχτήκαμε περισσότερα τέρματα'. Αυτή η φράση από τον Μάκη Κατσαβάκη τα λέει όλα για την εικόνα της Καλαμαριάς στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.Πιο αναλυτικά ο Σερραίος τεχνικός τόνισε:
'Ήταν μια πεντακάθαρη νίκη για τον Ολυμπιακό. Έκανε πολλές ευκαιρίες, σε σχέση με πέρυσι που είχαμε χάσει με 5-0. Δεν λειτουργήσαμε καλά στην άμυνα.
Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες με μεγάλη ποιότητα και θα μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ. Είχαμε πολλές απουσίες και αυτό το αισθάνθηκα περισσότερο από όλους.
Πιστεύω ότι φέτος είναι η χρονιά του Ολυμπιακού και για την Ευρώπη. Έχει τεράστιες δυνατότητες. Πρέπει να κάνετε υπομονή και για τους παίκτες αλλλά και για τον Τάκη.
Είναι το πρώτο ματς που δεχόμαστε τόσες ευκαιρίες. Είμαι ευχαριστημένος με το σκορ γιατί θα μπορούσε να ήταν πιο μεγάλο'.
Κλείνοντας ο Μάκης Κατσαβάκης αναφέρθηκε στα παιχνίδια των 'ερυθρόλευκων' με τη Ρεάλ, λέγοντας: 'Ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει μέσα, έξω τη Ρεάλ αρκεί να μην τη φοβιθεί'.
Α ΓΙΑ ΑΚΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΑΚΗ. ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ. ΤΕΡΜΑ. ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟ Ο bujincan, ο redline και ο GTI.
-
που να νικησει με ανυπαρκτο κεντρο το παοκακι..ευτυχως εβαλε μεσα ιλιεφ σημερα, σιγα σιγα να παιξει...δυστυχως χαθηκε ο τιτλος για φετος!
Όχι! Όχι, μην το λες. Ακόμα είναι πολύ νωρίς, άνετα χτυπάτε το πρωτάθλημα.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Kατσαβακης
Είμαι ικανοποιημένος που δεν δεχτήκαμε περισσότερα τέρματα'. Αυτή η φράση από τον Μάκη Κατσαβάκη τα λέει όλα για την εικόνα της Καλαμαριάς στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.Πιο αναλυτικά ο Σερραίος τεχνικός τόνισε:
'Ήταν μια πεντακάθαρη νίκη για τον Ολυμπιακό. Έκανε πολλές ευκαιρίες, σε σχέση με πέρυσι που είχαμε χάσει με 5-0. Δεν λειτουργήσαμε καλά στην άμυνα.
Ο Ολυμπιακός έχει παίκτες με μεγάλη ποιότητα και θα μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ. Είχαμε πολλές απουσίες και αυτό το αισθάνθηκα περισσότερο από όλους.
Πιστεύω ότι φέτος είναι η χρονιά του Ολυμπιακού και για την Ευρώπη. Έχει τεράστιες δυνατότητες. Πρέπει να κάνετε υπομονή και για τους παίκτες αλλλά και για τον Τάκη.
Είναι το πρώτο ματς που δεχόμαστε τόσες ευκαιρίες. Είμαι ευχαριστημένος με το σκορ γιατί θα μπορούσε να ήταν πιο μεγάλο'.
Κλείνοντας ο Μάκης Κατσαβάκης αναφέρθηκε στα παιχνίδια των 'ερυθρόλευκων' με τη Ρεάλ, λέγοντας: 'Ο Ολυμπιακός μπορεί να κερδίσει μέσα, έξω τη Ρεάλ αρκεί να μην τη φοβιθεί'.
Α ΓΙΑ ΑΚΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΑΚΗ. ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ. ΤΕΡΜΑ. ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΛΕΝΕ ΜΟΝΟ Ο bujincan, ο redline και ο GTI.
και ο sir alex ferguson ειχε πει καποτε
Πρεπει να αντιμετωπιζουμε το ιδιο σοβαρα ολα τα παιχνιδια ειτε παιζουμε με τη ρεαλ,ειτε με τον ολυμπιακο,
αλλα που να ξερει αυτος μωρε μπροστα στον μακη -
Ο ΣΕΡ ΑΛΕΞ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΡΟΥΦΟΥΣΑΤΕ ΗΔΗ 4 ΜΠΑΛΑΚΙΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ 3 ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΧΕΙ ΑΡΣΕΝΑΛ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ
ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
που να νικησει με ανυπαρκτο κεντρο το παοκακι..ευτυχως εβαλε μεσα ιλιεφ σημερα, σιγα σιγα να παιξει...
δυστυχως χαθηκε ο τιτλος για φετος!
Όχι! Όχι, μην το λες. Ακόμα είναι πολύ νωρίς, άνετα χτυπάτε το πρωτάθλημα.
λες ρε μανολο?
-
Ειναι δυνατον? bujinkan,redline, GTI που ειστε ρε παιδια? ΜΕ ΓΕΛΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ? Μηπως ο Αστερας σας παιζει σαν την γατα με το ποντικι? Ω ΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ
ΕΛΛΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΜΑΜΑΕΙ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ
Μου θελετε και πρωταθλημα. Ρε αντε περαστε την σεντρα με αντιπαλο τον Ψωμα και μετα μιληστε.
-
Ο ΠΑΟ έχει σοβαρότατα προβλήματα. Στην συνέχεια μάλλον χειρότερα θα παίζει παρά καλύτερα!
Μην το ξεχάσω. Ο Καραγκούνης είναι μέγας καραγκιόζης...
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--