-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ενα μονο εχω να πω γιατι δεν ειμαι και πολυ καλα η αληθεια ειναι.Οτι αυτα που ειδα σημερα δε γινονται σε κανεναν γαλαξια και μαλλον οσα εγιναν σημερα ειναι εξωγηινα.Τα πραματα ομως δεν αλλαζουν και εφαγα 4αρα απο ανυπαρκτη ομαδα αρα κι εγω ημουν κατι παραπανω απο ανυπαρκτος σημερα.Και γι αυτο το λογο ο θειος Κοκκαλης,τρομαρα του,αυριο πρεπει να ριξει προστιμο σε ολους απο 5 εκατομμυρια ευρω.Υγ:Δε θα εμπαινα σε τετοιοα διαδικασια αλλα μερικα πραματα δεν αλλαζουν:
Και να δώ τώρα αυτούς που μίλαγαν για ομάδες αστέρων τι θα πούν!
Θα πουν για φαση de ja vous... Που σημαινει: 'Μαθε να μιλας και να μην πετας σποντες...' οπως ειπε(ς) καποτε ενας μεγαλος διδασκαλος του Εθνους..
Παντως ειτε σ αρεσει ειτε οχι τα αστερια τα δικα μου παραμενουν αστερια και καλυτεροι της Αεκ ασχετα αν εφαγα 4,5 123 γκολ..Ε πες μας ρε ανθρωπε οτι φταινε οι εξωγιηνοι για το σημερινο
-
-
Συμφωνοι κουκ,υπαρχουν και μερες που η Ομαδα κανει γκελες,οπως σημερα..
Τεσπα συγχαρητηρια στην αεκ και οπως ειπαμε προστιμο 5 εκ ευρω στον καθενα.-
Στα φιλαρακια μου τους βαζελους μονο η 4αρα και το αλατι τους αρμοζει..
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάσχε, αστέρια έχει ο Ολυμπιακός. Ομάδα όμως σήμερα δεν είχε! Η, εν πάσει περιπττώσει, η ΑΕΚ έπαιξε καλύτερα!
Γι' αυτό χρειάζεται προσοχή στο ξεσάλωμα! Γιατί μπορεί ο γάϊδαρος να σε πετάξει κάτω!
-
Κοίτα, όσο γαργάρα και να θες να το κάνεις, όπου να'ναι θα μπει ο Μπάγκους!
Και του έχεις πει πολλά.. -
Λοιπόν αυτό το ματς σήμερα ξεπερνάει και σενάριο επιστημονικής φαντασίας.
Ο Ολυμπιακός ήταν απλά ανύπαρκτος στο γήπεδο.
Μην παραμυθιάζεστε ότι η ΑΕΚ έπαιξε μπάλα, απλά εκμεταλλεύτηκε τα άπειρα λάθη του Ολυμπιακού, που ήταν ΤΡΑΓΙΚΟΣ και ο χειρότερος της 20ετίας!
Δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο τέτοιας εμφάνισης.
Οι αμυντικοί έδιναν τη μπάλα στους παίκτες της ΑΕΚ και άφηναν όλους τους επιθετικούς αμαρκάριστους!
Εξήγηση, άλλη από το στήσιμο του ματς δε μπορώ να φανταστώ, γιατί πολύ απλά ΚΑΝΕΝΑΣ παίκτης του Ολυμπιακού δεν μπήκε στο γήπεδο.
Εκτός αν υποτίμησαν τόσο πολύ την ΑΕΚ και μετά δε μπορούσαν να αντιδράσουν.
Αλλά το να παίζουν σε όλα τα γκολ και τις φάσεις της ΑΕΚ 5 με 2 και να μη γυρίζει κανείς πίσω μόνο σε στήσιμο παραπέμπει.
Τέοιο ρεζιλίκι από μια μέτρια ομάδα, που την κάνεις να φαίνεται Μπαρτσελόνα στα καλά της δε δικαιολογείται αλλιώς.Τι έγινε ρε βαζελάκια, πόσο σπρώξιμο χρειαζεστε πια για να κερδίσετε τον Πανιώνιο??
'Εγιναν όργια και αστεία πράγματα λέμε.... -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ενα μονο εχω να πω γιατι δεν ειμαι και πολυ καλα η αληθεια ειναι.Οτι αυτα που ειδα σημερα δε γινονται σε κανεναν γαλαξια και μαλλον οσα εγιναν σημερα ειναι εξωγηινα.Τα πραματα ομως δεν αλλαζουν και εφαγα 4αρα απο ανυπαρκτη ομαδα αρα κι εγω ημουν κατι παραπανω απο ανυπαρκτος σημερα.Και γι αυτο το λογο ο θειος Κοκκαλης,τρομαρα του,αυριο πρεπει να ριξει προστιμο σε ολους απο 5 εκατομμυρια ευρω.Υγ:Δε θα εμπαινα σε τετοιοα διαδικασια αλλα μερικα πραματα δεν αλλαζουν:
Και να δώ τώρα αυτούς που μίλαγαν για ομάδες αστέρων τι θα πούν!
Θα πουν για φαση de ja vous... Που σημαινει: 'Μαθε να μιλας και να μην πετας σποντες...' οπως ειπε(ς) καποτε ενας μεγαλος διδασκαλος του Εθνους..
Παντως ειτε σ αρεσει ειτε οχι τα αστερια τα δικα μου παραμενουν αστερια και καλυτεροι της Αεκ ασχετα αν εφαγα 4,5 123 γκολ..Κι όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο και γι΄αυτό μας αρέσει...Πέρυσι ήταν τα Γιάννενα και ο ΠΑΟ. Φέτος η ΑΕΚ. Τι να γίνει , δεν χάθηκε ο κόσμος. Τα 5 εκ. πρέπει να τα βάλει ο πρόεδρος ( εκτός από εκεί που όλοι σκεφτήκατε ) πρόστιμο στον εαυτό του και όχι στους παίκτες ή σε όποιον άλλον.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Συμφωνοι κουκ,υπαρχουν και μερες που η Ομαδα κανει γκελες,οπως σημερα..Τεσπα συγχαρητηρια στην αεκ και οπως ειπαμε προστιμο 5 εκ ευρω στον καθενα.-
Σ' εσένα τι αρμόζει τώρα?
-
Τα γκολ
http://www.sportime.gr/articles_inside. ... e_id=75638
-
kovathe.....
αφού έβλεπες το ντέρμπυ....
μην μιλάς........
και τα 4 πέναλντυ ήταν δίκαια ασχέτως αν δεν έπαιξε καλά ο ΠΑΟ αλλά νίκησε...... -
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Μην παραμυθιάζεστε ότι η ΑΕΚ έπαιξε μπάλα, απλά εκμεταλλεύτηκε τα άπειρα λάθη του Ολυμπιακού, που ήταν ΤΡΑΓΙΚΟΣ και ο χειρότερος της 20ετίας!
Οι αμυντικοί έδιναν τη μπάλα στους παίκτες της ΑΕΚ και άφηναν όλους τους επιθετικούς αμαρκάριστους!
Εξήγηση, άλλη από το στήσιμο του ματς δε μπορώ να φανταστώ, γιατί πολύ απλά ΚΑΝΕΝΑΣ παίκτης του Ολυμπιακού δεν μπήκε στο γήπεδο.
Αλλά το να παίζουν σε όλα τα γκολ και τις φάσεις της ΑΕΚ 5 με 2 και να μη γυρίζει κανείς πίσω μόνο σε στήσιμο παραπέμπει.
Τέοιο ρεζιλίκι από μια μέτρια ομάδα, που την κάνεις να φαίνεται Μπαρτσελόνα στα καλά της δε δικαιολογείται αλλιώς.Τι έγινε ρε βαζελάκια, πόσο σπρώξιμο χρειαζεστε πια για να κερδίσετε τον Πανιώνιο??
'Εγιναν όργια και αστεία πράγματα λέμε....Ψάξε. Θα βρεις κι άλλες δικαιολογίες.
Ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε μπάλα. Αυτό είναι το μοναδικό γεγονός. Αλλά 4 δεν θα έτρωγε αν η ΑΕΚ δεν έπαιζε καλά!
-
πολύ αλάτι πέφτει τελευταία.....
θα παστόσουμε τίποτα ?????????????????? -
'Εγιναν όργια και αστεία πράγματα λέμε....Ετσι ειναι
Κερδιζει ο ολυμπιακος ομαδαρα,παικταραδες,εκατομυρια κλπ
χανει ο ολυμπιακος με κακιστη εμφανιση(απολυτα φυσιολογικο να συμβει σε καθε ομαδα) ειναι στημενο μπλα μπλα μπλα 100 χρονια παο και πρωταθλημα μπλα μπλα μπλα
ps:αληθεια τα οργια που τα ειδες? 4 σωστα πεναλτυ δοθηκαν
Και τωρα που το ξανασκεφτηκα ποτε τα ειδες?
Αφου εβλεπες την υπερομαδαρα σου σημερα
4αρα και αλατι λοιπον -
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
kovathe.....
μην μιλάς........
και τα 4 πέναλντυ ήταν δίκαια ασχέτως αν δεν έπαιξε καλά ο ΠΑΟ αλλά νίκησε......Δε μίλησα για τα πέναλτι....
Ψάξε. Θα βρεις κι άλλες δικαιολογίες.
Ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε μπάλα. Αυτό είναι το μοναδικό γεγονός. Αλλά 4 δεν θα έτρωγε αν η ΑΕΚ δεν έπαιζε καλά!
Ωραία, να στο πω αλλιώς.
Η ΑΕΚ έπιασε το 200% της απόδοσής της
και ο Ολυμπιακός το -150%.
Αλλά όπως και να 'χει, έγιναν πολύ παράξενα πράγματα απόψε και όποιος έχει στοιχειώδεις γνώσεις μπάλας, μπορεί να τα επιβεβαιώσει. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Συμφωνοι κουκ,υπαρχουν και μερες που η Ομαδα κανει γκελες,οπως σημερα..
Τεσπα συγχαρητηρια στην αεκ και οπως ειπαμε προστιμο 5 εκ ευρω στον καθενα.-
Σ' εσένα τι αρμόζει τώρα?
Πιστεψε με σε ολο το παιχνιδι απ το 2-0 και μετα σκεφτομουν οτι πλεον η ατακα μου δεν ειναι αποκλειστικο προνομιο των γαυρων.. Γαργαρα τον βαγγελη δεν τον κανω,περιμενει να γραψουν ολοι και μετα να πει τα δικα του οποια κι αν ειναι.Ας πει οτι θελει δικαιωμα του..Αν γραψει 10 εγω στη θεση του θα γραφα 100 οποτε ας κανει ο,τι θελει.. Κοιτα ομως πως αλλαζουν σε 2 ωρες τα πραγματα εκει που ελεγε κι αυτος ακομα οτι δεν μπορει να βλεπει την αεκ.. Τεσπα,αν ειναι να παρει καποιος αλλος εκτος του Οσφπ το πρωταθλημα προτιμω φυσικα να το παρει η αεκ να ξεκ@υλωσει και μετα απο 15 χρονια..μπας και δει κι εσενα το παιδακι σου κανα πρωταθλημα μην το χει αχτι..
-
4ΑΡΑ!
-
kovathe.....
μην μιλάς........
και τα 4 πέναλντυ ήταν δίκαια ασχέτως αν δεν έπαιξε καλά ο ΠΑΟ αλλά νίκησε......Δε μίλησα για τα πέναλτι....
Ψάξε. Θα βρεις κι άλλες δικαιολογίες.
Ωραία, να στο πω αλλιώς.
Η ΑΕΚ έπιασε το 200% της απόδοσής της
και ο Ολυμπιακός το -150%.
Αλλά όπως και να 'χει, έγιναν πολύ παράξενα πράγματα απόψε και όποιος έχει στοιχειώδεις γνώσεις μπάλας, μπορεί να τα επιβεβαιώσει.δηλαδή....
μήπως ήταν στημένα τα μάτς ??????? -
Δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο τέτοιας εμφάνισης.Άστο αδερφέ έρχεσαι δεύτερος. Στο καραισκάκι στο μεταξύ μας για το κύπελλο το σενάριο και η επιστημονική φαντασία ήταν κλάσεις ανώτερα.
Δεν μου έκανε αίσθηση η σημερινή 4αρα, ούτε κρύο ούτε ζέστη. Υπήρξε ωραίο μαθηματάκι πάντως για όσους μιλούσαν πολύ μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναικό.
Η βαθμολογία στα μεταξύ των ΠΑΟ,ΑΕΚ κ ΟΣΦΠ παιχνίδια πλέον διαμορφώνεται ως εξής:
- ΠΑΟ 6 βαθμούς(2 ισοπαλίες με γάβρο, 1 νίκη και μία ισοπαλία με ΑΕΚ,
- ΟΣΦΠ 5 βαθμούς (2 ισοπαλίες με ΠΑΟ, 1 νίκη και μία ήττα(...)με την ΑΕΚ
- ΑΕΚ 4 βαθμούς( 1 ισοπαλία και 1 ήττα με ΠΑΟ, μία νίκη(...)και μία ήττα με γάβρο
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--