-
Είναι σύνηθες μετά από μια μεγάλη ευρωπαϊκή επιτυχία να χαλαρώνουν οι θριαμβεύτριες ομάδες.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ο ΠΑΟ έχει σοβαρότατα προβλήματα. Στην συνέχεια μάλλον χειρότερα θα παίζει παρά καλύτερα!
Μην το ξεχάσω. Ο Καραγκούνης είναι μέγας καραγκιόζης...
το λέω και θα το ξαναλέω: όσο ο Τζίγκερ είναι στον ΠΑΟ δεν υπάρχει περίπτωση για πρωτάθλημα......
-
ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.........
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.....ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΙΝΕΖΟΣ...... -
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
το λέω και θα το ξαναλέω: όσο ο Τζίγκερ είναι στον ΠΑΟ δεν υπάρχει περίπτωση για πρωτάθλημα......
Πάντως είναι ο ιδανικός πρόεδρος για την superleague. Ρεσιτάλ διαιτησίας εις βάρος της ομάδας του.
manosk
+1.
Μην βλέπεις που η υπερομάδα σου κατατρόπωσε με το επιβλητικό 1-0 την Καλαμαριά εντός έδρας.
-
πολυ χαλια παιχνιδι
ΥΓ.το πεναλτακι παντως το εκανα γαργαρα
-
Κρίμα για τον ΠΑΟ. Είναι αμαρτία να βλέπεις μια μεγάλη ομάδα να παίζει τόσο άσχημα!
Μπράβο στην Τρίπολη!Συγκλονιστικό μάτς στην Λάρισα!
Το Πρωτάθλημα μοιάζει να είναι πολύ πολύ ενδιαφέρον!
Αντε να δούμε και την ΑΕΚ τώρα!...
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Πάντως είναι ο ιδανικός πρόεδρος για την superleague. Ρεσιτάλ διαιτησίας εις βάρος της ομάδας του.
manosk
+1.
Μην βλέπεις που η υπερομάδα σου κατατρόπωσε με το επιβλητικό 1-0 την Καλαμαριά εντός έδρας.
Αυτο ξαναπες το
Τι περιμενεις απο κακομαθημενα κωλοπαιδα πλουσιων γονων?
Ετσι ευκολα διαχειριζεται μια ομαδα?
Μονο το χρημα δεν φτανει -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
manosk
+1.
άσε τον αρχιμαλάκα Τζίγκερ και την διαιτησία, η ομάδα ποτέ δεν μπήκε στο πνεύμα του αγώνα.....απο κάτι τέτοιες ήττες χάνεται το πρωτάθλημα.....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κρίμα για τον ΠΑΟ. Είναι αμαρτία να βλέπεις μια μεγάλη ομάδα να παίζει τόσο άσχημα!
Μπράβο στην Τρίπολη!Συγκλονιστικό μάτς στην Λάρισα!
Το Πρωτάθλημα μοιάζει να είναι πολύ πολύ ενδιαφέρον!
Αντε να δούμε και την ΑΕΚ τώρα!...
ρε Νίκο, τουλάχιστον πήρε η Λιβαδειά βαθμό στη Λάρισα.......
-
GTI τι εκανε ακριβως ο διαιτητης? Εδωσε 10 φαουλ γυρω απο την περιοχη για τον Παο και εδωσε και 6 λεπτα καθυστερησεων. Επισης αυτος ο υδροκεφαλος Σαλπιγγιδης κανει περισσοτερο θεατρο και απο τον Καραγκουνη. ΨΑΞΕ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΙ ΓΡΑΦΩ. ΑΝ ΒΓΕΙΤΕ ΟΥΕΦΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Ο Ολυμπιακος ειναι 5 κλασεις πανω απο τον Παο και η Αεκ αλλες 4 κλασεις πανω. Ο Αρης ειναι 3 κλασεις πανω απο τον Παο και ο Πανωνιος 2 κλασεις
-
άσε τον αρχιμαλάκα Τζίγκερ και την διαιτησία, η ομάδα ποτέ δεν μπήκε στο πνεύμα του αγώνα.....απο κάτι τέτοιες ήττες χάνεται το πρωτάθλημα.....
Υπάρχουν παιχνίδια Θοδωρή που η ομαδα δεν θα μπει στο πνεύμα του αγώνα. Και αυτό μέσα στο ποδόσφαιρο είναι και δημιουργεί προϋποθέσεις για τις λεγόμενες εκπλήξεις.
Αν η διαιτησία δεν ήταν τόσο άθλια, ο Παναθηναικός θα το είχε κερδίσει το ματσάκι έστω με μισό μηδέν.
Ξέρεις πόσα ματσάκια του πρωταθλήματος ο γαβράκος μας θα τα πάρει χωρίς να έχει μπει στο πνεύμα του αγώνα;
Παλιά μου τέχνη κόσκινο.Anyway..
ρεντ αρμυ άσε τις επιστημονικές αναλύσεις και βγες στους δρόμους να πανηγυρίσεις!
Σήμερα κέρδισε η Τρίπολη, κέρδισε το ποδόσφαιρο, κέρδισε η Ελλάδα. -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Υπάρχουν παιχνίδια Θοδωρή που η ομαδα δεν θα μπει στο πνεύμα του αγώνα. Και αυτό μέσα στο ποδόσφαιρο είναι και δημιουργεί προϋποθέσεις για τις λεγόμενες εκπλήξεις.
Αν η διαιτησία δεν ήταν τόσο άθλια, ο Παναθηναικός θα το είχε κερδίσει το ματσάκι έστω με μισό μηδέν.
Ξέρεις πόσα ματσάκια του πρωταθλήματος ο γαβράκος μας θα τα πάρει χωρίς να έχει μπει στο πνεύμα του αγώνα;
ρεντ αρμυ άσε τις επιστημονικές αναλύσεις και βγες στους δρόμους να πανηγυρίσεις!
Σήμερα κέρδισε η Τρίπολη, κέρδισε το ποδόσφαιρο, κέρδισε η Ελλάδα.Το ματσακι θα το επαιρνες με μισο μηδεν αν εκανες εστω μια φαση. ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ. Αντιθετως ο Αστερας εκανε 2 τετ-α-τετ και ψιλοευκαιριες. Το ποδοσφαιρο δεν ειναι πυρηνικη φυσικη και μην το αντιμετωπιζεις σαν να ειναι. Απλα τα πραγματα
Στο λεω και τωρα και αν θες αποθηκευσε το ποστ μου. Θα χασεις με κατεβασμενα τα χερια απο Αεκ,Αρη ,Πανιωνιο και Λαρισα.
Δεν χρειαζεται να πανηγυρισω. Το αποτελεσμα αναμενομενο ηταν. Εδω και μηνες στα λεω. Πανηγυριζω ομως με τα γραφομενα σου. Συνεχιστε ετσι οι Παναθηναικοι. ΝΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΦΤΑΙΓΕ. Απλα να σου υπενθυμισω οτι οταν επαιξε ο Ολυμπιακος εναντιον του Οφη δεν του εδωσαν 3 πεναλτυ οπως και δεν εδωσαν 1 πεναλτυ στον Κοβασεβιτς στο ματς με την Καλαμαρια
Η πλακα ειναι οτι δεν ηταν και πεναλτυ του Σαλπιγγιδη. ΒΟΥΤΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ. ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ balla.grA
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Στο λεω και τωρα και αν θες αποθηκευσε το ποστ μου. Θα χασεις με κατεβασμενα τα χερια απο Αεκ,Αρη ,Πανιωνιο και Λαρισα.
Πάντως με τον '1-31' που είναι και 5 κλάσεις πάνω ήρθα χαλαρά ισόπαλος. Ίδωμεν.
Πανηγυριζω ομως με τα γραφομενα σου. Συνεχιστε ετσι οι Παναθηναικοι. ΝΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΦΤΑΙΓΕ.
Να δω ποτε θα παρει πεναλτυ ο Ολυμπιακος. Ο αμυντικος της Καλαμαριας τραβαγε τον Κοβασεβιτς 10 λεπτα. Επισης ο διαιτητης παιζει 30-70 υπερ της Καλαμαριας μεσα στην εδρα του Ολυμπιακου . Μαμω την σουπερ μποχα τους μαμω .Πετρακη Κοκκαλη αντε και μπιπ. Μαμω τις φιλιες σου με τον σοφερ βλακα.
Σου θυμίζει κάτι;
-
Σήμερα κέρδισε η Τρίπολη, κέρδισε το ποδόσφαιρο, κέρδισε η Ελλάδα.Το ματσακι θα το επαιρνες με μισο μηδεν αν εκανες εστω μια φαση. ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ. Αντιθετως ο Αστερας εκανε 2 τετ-α-τετ και ψιλοευκαιριες. Το ποδοσφαιρο δεν ειναι πυρηνικη φυσικη και μην το αντιμετωπιζεις σαν να ειναι. Απλα τα πραγματα
Δεν χρειαζεται να πανηγυρισω. Το αποτελεσμα αναμενομενο ηταν. Εδω και μηνες στα λεω. Πανηγυριζω ομως με τα γραφομενα σου. Συνεχιστε ετσι οι Παναθηναικοι. ΝΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΦΤΑΙΓΕ. Απλα να σου υπενθυμισω οτι οταν επαιξε ο Ολυμπιακος εναντιον του Οφη δεν του εδωσαν 3 πεναλτυ οπως και δεν εδωσαν 1 πεναλτυ στον Κοβασεβιτς στο ματς με την Καλαμαρια
Η πλακα ειναι οτι δεν ηταν και πεναλτυ του Σαλπιγγιδη. ΒΟΥΤΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ. ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ balla.grA
Αμ πες μας οτι δεν εχεις δικια σου γνωμη
Μου το ειπε ο μπαμπακας μου
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
αυτοί τουλάχιστον κέρδισαν...εσείς πήρατε το λούπο...από την νεοφώτιστη.
-
GTI τι εκανε ακριβως ο διαιτητης? Εδωσε 10 φαουλ γυρω απο την περιοχη για τον Παο και εδωσε και 6 λεπτα καθυστερησεων. Επισης αυτος ο υδροκεφαλος Σαλπιγγιδης κανει περισσοτερο θεατρο και απο τον Καραγκουνη. ΨΑΞΕ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΙ ΓΡΑΦΩ. ΑΝ ΒΓΕΙΤΕ ΟΥΕΦΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Ο Ολυμπιακος ειναι 5 κλασεις πανω απο τον Παο και η Αεκ αλλες 4 κλασεις πανω. Ο Αρης ειναι 3 κλασεις πανω απο τον Παο και ο Πανωνιος 2 κλασειςη πανιωναρα ειναι δυναμη φετος.. οχι και μονο 2 κλασεις πανω
-
Πολλά είπαμε. Ας μην ασχολούμαστε άλλο με τους από κάτω.
ΑΕΚ, πες αλεύρι.
-
πάντως μέχρι στιγμής ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ 0-1
-
πάντως μέχρι στιγμής ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ 0-1Ναι, αλλά από το γκόλ και μετά...γυρίσαμε στην άμυνα!!!!
-
Ο sir Takis στήνει σχολή. Δάσκαλος.
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--