-
μια κουβέντα μόνο και φεύγω γρήγορα από αυτό το thread ...του διαβόλου
Όπως λυπόμουν για το Μάντζιο και το Τζιώλη, έτσι λυπάμαι και αυτό το παιδάκι το Σπυρόπουλο που θα ξεχάσει γρήγορα τι εστί τόπι, ερχόμενος στους πατενταρισμένους επί 12ετία loozers. Ούτε η Μπάρτσα του Αϊτο τέτοιο πράγμα...
Αλλά κι αυτόν μάλλον τα φράγκα τον ενδιαφέρουν μόνο, οπότε όπως έστρωσε θα κοιμηθεί
-
Τελικα αυτος ο Λεοναρντο ειναι πολυ καλος παικτης
-
Πάντως αυτό το Σ/Κ ποδοσφαιρικά ήταν φανταστικό!!
Νίκη Ολυμπιακού - ήττα βάζελου = +4 ο ΟΣΦΠ και πρακτικά πρωταθλητής!
Μάντσεστερ - Λίβερπουλ 3-0!! και Τσέλσι - Άρσεναλ 2-1, οπότε +5 η Μάντσεστερ, αλλά το καλυτερο απ'όλα:Μπάρσα - Βαγιαδολίδ 4-1 και Ρεάλ [καφενείο] της Μαδρίτης - Βαλένθια 2-3!!
Στο -4 η Μπάρσα...
Καλή ανάλογη συνέχεια στο καφενείο της Μαδρίτης και την επόμενη αγωνιστική με τη Σεβίγια!! -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Tι στε σεις ρε; Σας κοροιδεψαμε οτι πηρατε πρωταθλημα κι εσεις το χαψατε...
Πες οτι θες αλλα την δικια μου νοημοσυνη μην την υποτιμας
Το ποστ σου περι ηδη σταλμενου πρωταθληματος στην παιανια,κοινως στημενο πρωταθλημα ειχες λογο που το ποσταρες.Τωρα μετα απο 2 αγωνιστηκες το παιζεις τρελιτσα οτι μας δουλευες.Μερικοι εδω μεσα εχουν και μυαλο ξερεις,οποτε μην υποτιμαςΨιτ βαζελι χαλαρωσε.και στις δυο περιπτωσεις πλακα κανω (ως συνηθως εδω μεσα).Δεν εχω κανα κληρονομικο χαρισμα να ξερω αν ειναι οντως στημενο η ξεστημενο κανα πρωταθλημα.Aπλα το πιστευω (ακομα).Το μονο που ξερω ειναι να σε κοροιδευω γιατι ΞΕΡΩ οτι μια ζωη θα εισαι δευτερος και κατω.Απο καταβολης σου ισχυει αυτο.
bagusΟσο για τα εμοτικον, ο,τι και να κανει εγω εχω τον τροπο μου..προκαλεσε με να δεις ποσα εμοτικον χωρανε σε μια σελιδα..Υγ:Οποιος βγει δευτερος στο πρωταθλημα εχει καταστραφει δε θελει και πολυ μυαλο,γι αυτο γινεται και η σφαγη για την πρωτη θεση φετος...
-
Τελικα τι θα γινει, ποτε θα παιξει την μπαλα που μπορει και ξερει το αεκακι ρε μπαγκους?
Η αθλητικη ηχω ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ...Αρχισε παλι τις ηρωικες προτροπες που χρησιμοποιει εδω και 12 χρονια του στυλ: Οφειλετε να παιξετε με παθος ολα τα εναπομειναντα παιχνιδια για τον περηφανο λαο μας....και λοιπα καραγκιοζιλικια..
Οι αεκτζηδες ειναι στον κοσμο τους παλι (και πριν που λεγανε θα παρουνε πρωταθλημα, παλι στον κοσμο τους ηταν )...
Και οι γαυροι ειναι αγκαλια με συνεχομενο νταμπλ...
ΑΛΑΤΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ...ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚ. ΠΑΠΑΛΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ....
ΑΝΟΙΞΤΕ ΝΕΟ ΤΟΠΙΚ,ΜΕ ΤΙΤΛΟ PLAY OFF SUPERLEAGUE..ANTE ΓΕΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ..
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Το καλο με αυτο το φορουμ ειναι οτι εκοψες τα χιλιαδες emoticon.Πλεον χρησιμοποιεις μολις 10 σε καθε ποστ....Πίστεψέ με, τον πάσχο είχα στο μυαλό μου όταν έβαλα αυτό το όριο
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Πάντως αυτό το Σ/Κ ποδοσφαιρικά ήταν φανταστικό!!Νίκη Ολυμπιακού - ήττα βάζελου = +4 ο ΟΣΦΠ και πρακτικά πρωταθλητής!
Μάντσεστερ - Λίβερπουλ 3-0!! και Τσέλσι - Άρσεναλ 2-1, οπότε +5 η Μάντσεστερ, αλλά το καλυτερο απ'όλα:Μπάρσα - Βαγιαδολίδ 4-1 και Ρεάλ [καφενείο] της Μαδρίτης - Βαλένθια 2-3!!
Στο -4 η Μπάρσα...
Καλή ανάλογη συνέχεια στο καφενείο της Μαδρίτης και την επόμενη αγωνιστική με τη Σεβίγια!!Για εμενα να δεις τι φανταστικο ηταν που εκτος των αλλων, υποστηριζω Ρεαλ - Αρσεναλ
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Πάντως αυτό το Σ/Κ ποδοσφαιρικά ήταν φανταστικό!!
Νίκη Ολυμπιακού - ήττα βάζελου = +4 ο ΟΣΦΠ και πρακτικά πρωταθλητής!
Στο -4 η Μπάρσα...
Καλή ανάλογη συνέχεια στο καφενείο της Μαδρίτης και την επόμενη αγωνιστική με τη Σεβίγια!!Για εμενα να δεις τι φανταστικο ηταν που εκτος των αλλων, υποστηριζω Ρεαλ - Αρσεναλ
Mιλάμε για 100% επιυχία δλδ!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το καλο με αυτο το φορουμ ειναι οτι εκοψες τα χιλιαδες emoticon.Πλεον χρησιμοποιεις μολις 10 σε καθε ποστ....
Πίστεψέ με, τον πάσχο είχα στο μυαλό μου όταν έβαλα αυτό το όριο
Εχουμε κανει ενσταση τωρα,για το επιπεδο της μπαλας που βλεπουμε.Αναμενεται η αποφαση εντος 5 εργασιμων ημερων.Υπομονη.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Το καλο με αυτο το φορουμ ειναι οτι εκοψες τα χιλιαδες emoticon.Πλεον χρησιμοποιεις μολις 10 σε καθε ποστ....
Πίστεψέ με, τον πάσχο είχα στο μυαλό μου όταν έβαλα αυτό το όριο
Εχουμε κανει ενσταση τωρα,για το επιπεδο της μπαλας που βλεπουμε.Αναμενεται η αποφαση εντος 5 εργασιμων ημερων.Υπομονη.
Bagus:
Εγω στη θεση σου, και 6 μερες πριν το παιχνιδι με τον ΟΣΦΠ θα εκλεινα τον υπολογιστη..και θα εφευγα ταξιδι..
Αληθεια, τι προβλεπεις πελατη μου για το παιχνιδι στο οακα?
Εγω παντως βλεπω ΜΟΝΟ νικη του ΘΡΥΛΟΥ...στο ρελαντι μαλιστα..
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚΑΚΙ? Ε, ΑΕΚΑΚΙ !
Τι εγινε, τοσες αγωνιστικες μιλουσατε, μιλουσατε, και ξαναμιλουσατε...αλλα τωρα εχετε κρυφτει ΟΛΟΙ...Δεν αντεξανε τα παληκαρια σας ουτε την ιδεα πως μπορει να τερματισουν πρωτοι...
Αντε και καλο καλοκαιρι !
-
Πριν το παιχνιδι με το ολυμπιακακι,θα μπαινω και θα γραφω οτι θελω.Σιγα ρε την ομαδα,που θα μας κερδισει και στο ρελαντι κιολας.Αχαχαχαχ.
(εκτος αν εχει κανει καμμια προκαταβολικη ενσταση ο ρεζιλης προεδρος σας και εχεις inside information)
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Πριν το παιχνιδι με το ολυμπιακακι,θα μπαινω και θα γραφω οτι θελω.Σιγα ρε την ομαδα,που θα μας κερδισει και στο ρελαντι κιολας.Αχαχαχαχ.(εκτος αν εχει κανει καμμια προκαταβολικη ενσταση ο ρεζιλης προεδρος σας και εχεις inside information)
Μα εσυ μονο ΠΡΙΝ μιλας...πριν τον αγωνα, πριν τη ληξη του πρωταθληματος...πριν πριν....
Ουτε καν μπαινουμε στον κοπο να βρουμε ποστ σου απο το σεπτεμβρη μεχρι και τον ιανουαριο..Μα δεν ξερεις πως καθε χρονο 25η μαρτιου τα πρωτοσελιδα ειναι ιδια?Οσο κανουν οι 3 μεταγραφες μου, κανει ολο το σωματειακι σου...
Ψιτ...ΑΕΚΑΚΙ σε λεει ολη η ελλαδα, εδω και δεκαετιες...για να ονοματισεις ετσι τον ΘΡΥΛΟ ΕΣΥ εχεις πολλες κουπες να σηκωσεις ακομα..που δεν προκειται ΠΟΤΕ να σηκωσεις..Ακουσες τον προεδρο σου: Εαν θελετε πρωταθλημα αλλαχτε ομαδα..ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!
Οσο για το ματσακι στο δανεικο γηπεδο σου (ουτε γηπεδο δεν εχεις ρε τσιπη) στο ρελαντι θα σου ριξω 2-3 γκολακια και σενα, και μετα θα ψαχνετε τον ντεμινιο να κανει δηλωσεις..Βεβαια οι δηλωσεις και τα ποστ σε φορουμ ειναι δωρεαν !! Γιαυτο αρχισε τις δηλωσεις για του χρονου παλι..
Ποσα χρονια εχεις να παρεις πρωταθλημα ειπαμε?
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Πριν το παιχνιδι με το ολυμπιακακι,θα μπαινω και θα γραφω οτι θελω.Σιγα ρε την ομαδα,που θα μας κερδισει και στο ρελαντι κιολας.Αχαχαχαχ.(εκτος αν εχει κανει καμμια προκαταβολικη ενσταση ο ρεζιλης προεδρος σας και εχεις inside information)
Γιατι μετα δεν θα μιλάμε Πορτομπάγκους?
Ξέρεις, εμείς που δεν έχουμε παρωπίδες, εχουμε και όρεξη για κουβέντα. Σοβαρή κουβέντα.
Τους υπόλοιπους άστους να κάνουν εμπόριο αλατιού! Που ξέρεις? Μπορεί να βγάζουν και μεροκάματο οι άνθρωποι!
-
Ψιτ γραψε οτι θελεις.Δεν χρειαζεται να σου πω που τα γραφω.....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πριν το παιχνιδι με το ολυμπιακακι,θα μπαινω και θα γραφω οτι θελω.Σιγα ρε την ομαδα,που θα μας κερδισει και στο ρελαντι κιολας.Αχαχαχαχ.
(εκτος αν εχει κανει καμμια προκαταβολικη ενσταση ο ρεζιλης προεδρος σας και εχεις inside information)
Γιατι μετα δεν θα μιλάμε Πορτομπάγκους?
Ξέρεις, εμείς που δεν έχουμε παρωπίδες, εχουμε και όρεξη για κουβέντα. Σοβαρή κουβέντα.
Τους υπόλοιπους άστους να κάνουν εμπόριο αλατιού! Που ξέρεις? Μπορεί να βγάζουν και μεροκάματο οι άνθρωποι!
Φυσικα κ θα μιλαμε ρε Νικο...
Το σοβαρη κουβεντα,εδω μεσα δεν μπορει να γινει οταν υπαρχουν ποστ που μοναδικο σκοπο εχουν να προκαλεσουν.
Αλατεμποροι εε ? Οπως μπορει ζει ο καθενας.
-
Πλάκα πλάκα, δε βλέπω πως θα μπορούσε να χάσει ο Ολυμπιακός το ματς με την ΑΕΚ.
Πραγματικά έιμαι 99% σίγουρος για το διπλό, με βάση πάντα τη φόρμα των ομάδων και την πρόσφατη εικόνα τους.
Δε χρειάζεται να είσαι γκουρού της μπάλας να δεις τις εμφανείς αδυναμίες της ΑΕΚ σε όλες τις γραμμές, την ανωτερότητα του Ολυμπιακού σε ποιότητα παικτών, αλλά και την προϊστορία όλα τα τελευταία χρόνια.
Αλήθεια από πότε έχει να πάρει ντέρμπι η ΑΕΚ; -
Ρε συ! Για να προκαλέσει κάποιος πρέπει να τσιμπήσει ο άλλος!
Τι κάθεσαι και σκάς? Καθένας με την γνώμη του.
Εμείς θέλουμε η ομάδα να βελτιωθεί. Κάποιος άλλος μπορεί να μην ενδιαφέρεται για βελτίωση, παρά να κάθεται και να μετράει πόσα πρωταθλήματα έχει παρει! -
Σοβαρη κουβεντα ειναι να συζητας επι 4 μηνες πως η αεκ θα παρει το πρωταθλημα?
Ειναι απλα τα πραγματα..οτι πληρωνεις παιρνεις...ΔΕΝ Μπορει κανεις στην ελλαδα να αμφισβητησει τον Ολυμπιακο διοτι εχει ξεφυγει σε ολους τους τομεις..Μεταγραφες, υποδομες, γηπεδο, κοσμος..Ολα αυτα σε συνδυασμο με την στοφα πρωταθλητη που διακατεχει τον Θρυλο φερνει την ομαδα ακομα και φετος με απειρους τραυματισμους βασικων παικτων, ναι παιρνει το νταμπλ για πλακα..και φυσικα ταυτοχρονα εφτασε και στους 16 της ευρωπης..
Εσεις αυτα μονο σε ταινιες επιστημονικης φαντασιας..Αιντε, μαθατε και μπαλα και μιλατε ΜΟΝΟ εκ του αποτελεσματος..4 μηνες μας πρηζατε επειδη εγραφε το ταμπλω 1.Αεκ.
Τωρα λουστειτε τα...
Υ.Γ προβλεψη θα κανει καποιος αεκτζης για το ματσακι? Το αποφευγετε βλεπω...ρε παιδια, στην εδρα σας (δανεικο γηπεδο) παιζουμε, 5 αγωνιστικες πριν το τελος, ολα παιζονται!!
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Πλάκα πλάκα, δε βλέπω πως θα μπορούσε να χάσει ο Ολυμπιακός το ματς με την ΑΕΚ.
Πραγματικά έιμαι 99% σίγουρος για το διπλό, με βάση πάντα τη φόρμα των ομάδων και την πρόσφατη εικόνα τους.
Δε χρειάζεται να είσαι γκουρού της μπάλας να δεις τις εμφανείς αδυναμίες της ΑΕΚ σε όλες τις γραμμές, την ανωτερότητα του Ολυμπιακού σε ποιότητα παικτών, αλλά και την προϊστορία όλα τα τελευταία χρόνια.
Αλήθεια από πότε έχει να πάρει ντέρμπι η ΑΕΚ;Ντερμπυ γενικα απο περσυ με τον ΠΑΟ.
Ντερμπυ με τον γαυρο εχει να παρει απο το 2003 μου φαινεται.Τα τελευταια 5 χρονια εχει ηττες ή στο τσακιρ κεφι ισοπαλιες.Χαλια η παραδοση της απο το 2004 κ μετα.αλλα για να ειμαι και εγω ειλικρινης,δεν βλεπω ουτε κ εγω πως θα μπορουσε να χασει η ΑΕΚ απο τον Ολυμπιακο.Η διαφορα των ομαδων ειναι παρα πολυ μικρη.Εχει και ο Ολυμπιακος πολλες αδυναμιες...
Κυριακη κοντη γιορτη.
@ Kouk:
Εχεις δικιο.Απλα δεν μπορω την ισοπεδωση.Τεσπα.Στα φρυδια μου τα γραφω -
Αληθεια, ποσα διαρκειας θα κοψετε του χρονου?
Την κυριακη θα ειναι γεματο το γηπεδο?
Ο κοσμος που ειναι υπερανω τιτλων και θελει καλη μπαλα, θα χειροκροτησει την αεκ αν φαει 3 γκολακια?
Ο κωστενογλου τι οραμα εχει?
Ο ντεμης τι πλανο εχει, διοτι ο ΒΑΟ ειχε πενταετες, εσεις νομιζω κλεινετε εικοσαετια...
Παει γηπεδο κανεις απο εσας, βλεπει το τοπι, η ανηκει στην φουρνια του 'στριβω με 120 στο πεταλο απο το πληκτρολογιο....'
ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΙΛΑΩ ΠΑΝΤΑ...ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΑΥΤΟ...
(Μην τσιμπατε, απλα ειμαι γραφειο και βαριεμαι...)
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--