-
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
:yawn:Άσε με ρε να βγάλω την ένταση της εξεταστικής, 1 μήνα δίνω μαθήματα, κάπου πρέπει να ξεσπάσω & ο πάσχος είναι το τέλειο θύμα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
:yawn:
Άσε με ρε να βγάλω την ένταση της εξεταστικής, 1 μήνα δίνω μαθήματα, κάπου πρέπει να ξεσπάσω & ο πάσχος είναι το τέλειο θύμα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ασέλγησες? Στον ύπνο σου μάλλον.. Επειδή πέρσυ δυο φορές σε πέτυχα, δύο σε έσκισα.Έλα πελάτη, πήγαινε για το διπλό στην Γερμανία τώρα, και σταμάτα να ασχολείσαι με τους βιαστές σου, και σε μπάλα, και σε μπασκετ.
ρε μικρε,τις εκφρασεις που χρησιμοποιουν οι γαυροι για σας δε θα μου τις λες εμενα.Ακου πελατη.Απο που κι ως που μαρε; Για πολλοστη φορα το λεω και θα το λεω γιατι γουσταρω να το ακουω και να το γραφω,αλλα κι επειδη γουστραρω να τη λεω στα βαζελακια.. :Εχω περισσοτερες νικες μακραν στα μεταξυ μας.Εχω παρα ενα τα διπλα πρωταθληματα απο εσενα και περισσοτερα κυπελλα.Εσυ τι εχεις;;;;Ξερεις;Τα @@ μου πακετο. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ λοιπον...
Υγ:Στο ποδοσφαιρο εισαι δεν ξερω αν το ξερεις.. Κι εδω ο κυριαρχος ο,τι και να λες ο,τι και να κανεις ειναι ενας.Περαστικα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Άσε με ρε να βγάλω την ένταση της εξεταστικής, 1 μήνα δίνω μαθήματα, κάπου πρέπει να ξεσπάσω & ο πάσχος είναι το τέλειο θύμα.
Εγω τι να πω ρε ξεπλενοθυμα που εχω αλλο τοσο;Θα σου δινω 5 ευρω να καθεσαι να τις αρπαζεις οπως παντα...
-
Ρε πελάτη της κακιάς ώρας, από πότε έχεις να με κερδίσεις? Θυμάσαι? Επίσης, από πότε έχεις να κάνεις νίκη? Είτε στην Ελλάδα, είτε στην Ευρώπη (καλά, αυτό ήταν για πολλά ). Λοιπόν πασχο, ρούφα την κρέμα σου, βάλε λάδι στο μπράβο κι ασχολήσου με βλαμμένους με rallye (πχ ratanplan) στα φανάρια. Βαρέθηκα, πάω να διαβάσω.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εγω τι να πω ρε ξεπλενοθυμα που εχω αλλο τοσο;Θα σου δινω 5 ευρω να καθεσαι να τις αρπαζεις οπως παντα...
Το νου σου, από Δευτέρα το κτήνος θα κυκλοφορεί στην Αθήνα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το νου σου, από Δευτέρα το κτήνος θα κυκλοφορεί στην Αθήνα.
Οff topic :Μαθε ρε πρωτα να κουμανταρεις τα πενταλ και μετα μιλα μου.Και προσοχη,φθινοπορο πεφτουν τα φυλλα απ τα δεντρα,μη πας σε καμια στροφη και το ριξεις παλι σε κανα πλατανι.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.......
-
-
λοιπόν, οι δυό σας είστε μια απόλαυση......αυτά που λέτε είναι να τα γράψει κάποιος για θέατρο.......
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
λοιπόν, οι δυό σας είστε μια απόλαυση......αυτά που λέτε είναι να τα γράψει κάποιος για θέατρο.......Πάσχο, να ζητήσουμε δικαιώματα ρε αν μας κάνουν έργο, να βγάλουμε και κανά φράγκο.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
λοιπόν, οι δυό σας είστε μια απόλαυση......αυτά που λέτε είναι να τα γράψει κάποιος για θέατρο.......
Πάσχο, να ζητήσουμε δικαιώματα ρε αν μας κάνουν έργο, να βγάλουμε και κανά φράγκο.
καλό.....
-
Αμα θες να βγαλεις κανα φραγκο θα κανεις αυτο:
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Εγω τι να πω ρε ξεπλενοθυμα που εχω αλλο τοσο;Θα σου δινω 5 ευρω να καθεσαι να τις αρπαζεις οπως παντα... :twisted:
-
Πιο θεατρο;
Μια τυπικη συζητηση γαυροβαζελων ειναι, αλλα γραπτα και αντι για φωνες εμοτικονς.
Πολυ κλασικη θα την ελεγα.υγ.ο αλλος ξαναβλεπει τα ποστ του και τον πιανουν γελια...
-
Ο χρήστης jois21 έγραψε:
υγ.ο αλλος ξαναβλεπει τα ποστ του και τον πιανουν γελια...Καλο..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
υγ.ο αλλος ξαναβλεπει τα ποστ του και τον πιανουν γελια...
Καλο..
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Καλο..
O Πασχερν ρε ειναι ειδικη περιπτωση....
Ειναι ο μονος που εχει βαλει ποστ δικο του στα funniest.....
Τι να λεμε τωρα...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Καλο..
O Πασχερν ρε ειναι ειδικη περιπτωση....
Ειναι ο μονος που εχει βαλει ποστ δικο του στα funniest.....
Τι να λεμε τωρα...
-
Τι λετε ρε σεις;Εχω γραψει και μια προταση πανω απο το post μου που κανω quote..
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--