-
Ε, ξέρω γω; Μπορεί όντως να βρίσκονται σε σύγχιση για το πότε κάτι είναι έτσι και πότε γιουβέτσι.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Tι απαντάς και συ ρε Μάνο? Άστους να ονειρεύονται....Σε περίπτωση που το ξέχασες, είσαι από κάτω μου.
Κοίτα να νικήσεις την ΑΕΚ στα playoff μπας και περάσεις στον δεύτερο προκριματικό γύρο και άσε το μπλα μπλα..
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Μήπως η συμμετοχή του Μπάλακ χθές ήταν παράνομη ;;Αν ξέρεις κάτι, πες το και θα γίνεις επίτιμο μέλος.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Tι απαντάς και συ ρε Μάνο? Άστους να ονειρεύονται....
Σε περίπτωση που το ξέχασες, είσαι από κάτω μου.
Όχι για πολύ...
Τώρα που δεν υπάρχει πια c/l και θα σταματήσει η επιλογή παιχνιδιών (που κακά τα ψέμματα γινόταν), την μαμήσατε!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Μήπως η συμμετοχή του Μπάλακ χθές ήταν παράνομη ;;Μπρρρ...Πολύ κρύο έπιασε...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Tι απαντάς και συ ρε Μάνο? Άστους να ονειρεύονται....
Σε περίπτωση που το ξέχασες, είσαι από κάτω μου.
Όχι για πολύ...
Τώρα που δεν υπάρχει πια c/l και θα σταματήσει η επιλογή παιχνιδιών (που κακά τα ψέμματα γινόταν), την μαμήσατε!
Δεν παίζει... Διότι:
*Ανακοίνωση 24/02/08 23:00
ΤΟ ΔΙΠΛΟ !Μετά το σημερινό ΑΝΤΡΙΚΕΙΟ διπλό της ΠΑΕ Ατρόμητος στο Παγκρήτιο στάδιο ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φίλων Ο.Φ.Η. Αθηνών ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ αποφάσισε από καθαρή ΔΙΑΙΣΘΗΣΗ να επενδύσει τις οικονομίες του συνδέσμου στο αναλόγως ΑΝΤΡΙΚΕΙΟ διπλό της ΠΑΕ Παναθηναικός στο γήπεδο του Ατρομήτου.Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη 5 Μαρτίου και θα συμπεριληφθεί στο διαγωνισμό του ΟΠΑΠ Πάμε Στοίχημα.*
Δες εδώ πως το τρώει όρθιος: http://www.youtube.com/watch?v=uaRPLED82Fs
Είπαμε, χωρίς ενστάσεις και μαλακίες.
Από το CL τελειώσαμε αργά, είμαστε 1 βαθμό πίσω και πλέον δεν εξαρτάται από μας = bye bye πρωτάθλημα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε πλέον, είναι μια καλή μπάζα από το στοίχημα. Απλά τσεκάρουμε με ποιους επόμενους αντίπαλους του βάζελου παίζει ο ΟΦΗ και ποντάρουμε αντιστοίχως. Στα ματς του βάζελου χώνουμε και σταντέ σκορ 1-0, για τα πολλά λεφτά. -
έλεγε χθες στην ΕΡΑ Σπορ ο εκφωνητής ( όχι ο Κοντός , ο άλλος ) ότι περίμενε καλλίτερη αντίδραση από τον Μιχαηλίδη και ο Κοντός ξερόβηχε.
-
Βασικά, ο ΟΦΗ παίζει με τις ομάδες που έπαιξε την προηγούμενη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός.
http://www.in.gr/sports/stats.asp?lngDtrID=1100&lngEntityID=702861
Θα βγάλουμε χρήμα λέμε!
-
Ελεος ρε κακομοιρηδες με το 1-0!
Σταματηστε αυτο το γελοιο επιχειρημα! Οτι σας λενε οι εφημεριδες πιστευετε; Μονο τα προβατα ακολουθουν πιστα οτι διαβαζουν και ακουνε.
Εψαξε κανειςνα δει τα αποτελεσματα του Ολυμπιακου;
Επειδη φυσικα δεν συμφερει κανεναν να το κανει το εκανα εγω:
Ολυμπιακος: 6 νικες με '1-0' και 3 νικες με '2-1'
Παναθηναικος: 8 νικες με '1-0' και 1 νικη με '2-1'Τοσο χολη και πικρα, loipon, επειδη δυο παιχνιδια ο Ολυμπιακος αντι για 1-0 τα πηρε με 2-1;;; Μαλλον οχι...
Απο τις 8 νικες με 1-0 του Παναθηναικου, ο Ολυμπιακος στα 3 (Ηρακλη,Εργοτελη,Βεροια) εφερε το ιδιο αποτελεσμα ενω σε αλλα δυο (Αρης,ΠΑΟΚ) εφερε 1-1!! Δηλαδη τα ιδια και χειροτερα!
Αρα: **τερμα το ψευτοεπιχειρημα **για το 1-0. Ο Ολυμπιακος ειναι τα ιδια και χειροτερα απο πλευρας αποτελεσματων . Μετα απο αυτο να μην ξανακανει κανεις κριτικη για τα αποτελεσματα του Παναθηναικου γιατι παραπανω φανηκε οτι ο Ολυμπιακος δεν κανει κατι διαφορετικο.
ΥΓ: παρακαλω τους φιλους του Παναθηναικου, οταν καποια ρομπα ξανακανει αναφορα στο 1-0 του Παναθηναικου, να του απανταει με link στο post μου, ωστε να παψουν αυτα τα ψευτοεπιχειρηματα που αποδεικνυουν ποσο κομπλεξικοι και κατευθυνομενοι ειναι οι οπαδοι του ΟΣΦΠ.
-
Ρόμπα είσαι...
Το 1-0 είναι σκορ νίκης είτε αρέσει είτε όχι. Δεν υπάρχει διαφορά στο πρωτάθλημα ( παρά μόνο στα επι μέρους στατιστικά ) εάν νικάς με 1-0 ή με 6-5 ή με 10-0. 3 πόντους παίρνεις.
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Ρόμπα είσαι...Ελπιζω να μην αναφερεσαι σε μενα...δεν θυμαμαι να σε χαρακτηρισα καπου...
-
Ο Γκαλέτι (νομίζω) είχε δηλώσει ότι είναι ψευδές αυτό που λέγεται περί επιλογής παιχνιδιών από τους παίκτες του γαύρου.
Νομίζω ότι η αλήθεια είναι διαφορετική. Οι καλύτεροι παίκτες του Ολυμπιακού θέλουν μεταγραφή σε μεγάλη ομάδα του εξωτερικού. Γκαλέτι, Λεντέσμα, Λούα Λούα, μέχρι και ο Τοροσίδης, θέλουν να τα δώσουν όλα για να παίξουν σε Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία. Γι' αυτό δεν σκάνε ιδιαίτερα να κερδίσουν σε παιχνίδια που θα τα δουν μόνο οι Έλληνες, ενώ λύσσαγαν στο CL.
Λογικά στο εγγύς μέλλον θα παίξουν όπως πρέπει στο εσωτερικό, απλώς και μόνο για να μπορέσουν του χρόνου να συμμετάσχουν σε υψηλό διεθνές επίπεδο. Άρα τα 1-0 θα τα φέρνουν μόνο αυτοί που δεν μπορούν (αν και θέλουν) να βάλουν περισσότερα. Θα δούμε... -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Ρόμπα είσαι...
Ελπιζω να μην αναφερεσαι σε μενα...δεν θυμαμαι να σε χαρακτηρισα καπου...
Σε εσένα αναφέρομαι.
Αφού όποιον πιάσει στο στόμα του το 1-0 τον λές ρόμπα , κάπου θα λες και εμένα. Και ήδη στο από πάνω σου post έχω αναφερθεί στο 1-0.
Τώρα σε πείραξε , όταν το έγραψες ήταν ΟΚ.
Το έγραψα και εγώ επίτηδες προκειμένου να είμαστε λίγο πιο συμμαζεμένοι στις εκφράσεις μας. -
Δεν βρηκα πουθενα Post σου 'παραπανω' να αναφερεσαι στο 1-0 αλλα ψαχνοντας βρηκα αλλη μια 'χαριτωμενια σου για post μου:
Καλά αυτό με τη διαιτησία....Ψάχνετε άλλοθι για την περίπτωση πίπας στο τέλος ;
Τωρα με συμμαζεψες...
'Ρομπες' γινεσαι να καθεσαι να κραζεις τον Παναθηναικο για το 1-0 οταν ο ΟΣΦΠ κανει τα ιδια και χειροτερα.
'Χαζος' ειμαι εγω που καθομαι και χανω το χρονο μου για να το αποδειξω, για να με βριζουν οσοι ζοριζονται απο αυτο. -
Δεν βρηκα πουθενα Post σου 'παραπανω' να αναφερεσαι στο 1-0 αλλα ψαχνοντας βρηκα αλλη μια 'χαριτωμενια σου για post μου:Καλά αυτό με τη διαιτησία....
Ψάχνετε άλλοθι για την περίπτωση πίπας στο τέλος ;
Τωρα με συμμαζεψες...
'Ρομπες' γινεσαι να καθεσαι να κραζεις τον Παναθηναικο για το 1-0 οταν ο ΟΣΦΠ κανει τα ιδια και χειροτερα.
'Χαζος' ειμαι εγω που καθομαι και χανω το χρονο μου για να το αποδειξω, για να με βριζουν οσοι ζοριζονται απο αυτο.Μαζί σου ότι ο Ολυμπιακός για τα σκορ δεν έχει να πει τίποτα. Όταν το συζητώ δεν γίνομαι ρόμπα όμως. Ή εάν γίνω να είσαι έτοιμος να βρω αφορμή να στον επιστρέψω ως χαρακτηρισμό.
Και σε ότι αφορά στην διαιτησία , όντως νομίζω ότι ψάχνετε για άλλοθι μιας που από το πρωί όσο έχω ακούσει αθλητικά οι του ΠΑΟ όλο για τους διαιτητές μιλούν.
-
Μαζί σου ότι ο Ολυμπιακός για τα σκορ δεν έχει να πει τίποτα. Όταν **το συζητώ **δεν γίνομαι ρόμπα όμως. Ή εάν γίνω να είσαι έτοιμος να βρω αφορμή να στον επιστρέψω ως χαρακτηρισμό.Και σε ότι αφορά στην διαιτησία , όντως νομίζω ότι ψάχνετε για άλλοθι μιας που από το πρωί όσο έχω ακούσει αθλητικά οι του ΠΑΟ όλο για τους διαιτητές μιλούν.
Οταν το συζητας (σαν συμπερασμα) ΟΚ κανενα προβλημα. Ισα ισα ολοι συνφωνουμε για το κυνικο παιχνιδι του Παναθηναικου.
Οταν ο αλλος βγαινει και βγαζει αναξιο τον Παναθηναικο για πρωταθλημα, λογω του 1-0, ε τοτε ειναι αυτο που ειπα.
Αλλο συζητηση και αλλο κραξιμο που τελικά επιστρεφει στον ιδιο.Οσο με τους διαιτητες, το ξαναλεω ειναι για να κλεβουμε τις εντυπωσεις. Αρκει να μην μας στοιχισουν...
Τωρα οτι σε καποιο παιχνιδι θα ευνοηθει ο Παναθηναικος ειναι στατιστικα σιγουρο. Αν βγει κανεις και πει για 'πρασινη' διαιτησια, τον λες ή δεν τον λες 'λεω οτι με συμφερει'; -
έλεγε χθες στην ΕΡΑ Σπορ ο εκφωνητής ( όχι ο Κοντός , ο άλλος ) ότι περίμενε καλλίτερη αντίδραση από τον Μιχαηλίδη και ο Κοντός ξερόβηχε.Ναι στημενος ηταν ο Μιχαηλιδης. Και ας εχουν χασει 3-4 πεναλτι οι αντιπαλοι του Ολυμπαικου, ας εχει χαρισει 1 γκολ ο Ζουελα στο 2-1 με την Ξανθη, και 2 γκολ το απαραδεκτο διδυμο του Πανιωνιου που χαρισε το 0-2.
Ο Παναθηναικος φτηνει αιμα για να βαλει μισο γκολ, ο Ολυμπιακος παιρνει πολλα περισσοτερα δωρα. -
Μαζί σου ότι ο Ολυμπιακός για τα σκορ δεν έχει να πει τίποτα. Όταν **το συζητώ **δεν γίνομαι ρόμπα όμως. Ή εάν γίνω να είσαι έτοιμος να βρω αφορμή να στον επιστρέψω ως χαρακτηρισμό.
Και σε ότι αφορά στην διαιτησία , όντως νομίζω ότι ψάχνετε για άλλοθι μιας που από το πρωί όσο έχω ακούσει αθλητικά οι του ΠΑΟ όλο για τους διαιτητές μιλούν.
Οταν το συζητας (σαν συμπερασμα) ΟΚ κανενα προβλημα. Ισα ισα ολοι συνφωνουμε για το κυνικο παιχνιδι του Παναθηναικου.
Οταν ο αλλος βγαινει και βγαζει αναξιο τον Παναθηναικο για πρωταθλημα, λογω του 1-0, ε τοτε ειναι αυτο που ειπα.
Αλλο συζητηση και αλλο κραξιμο που τελικά επιστρεφει στον ιδιoΜύγα για το 1-0 έχεις; Από τα υπόλοιπα, την ανακοίνωση των Κρητικών κλπ, μόνο το 1-0 κράτησες;
Δεν είναι και περίεργο βέβαια, γιατί τι να πεις για τα άλλα; Έλα ντε. -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Μύγα για το 1-0 έχεις; Από τα υπόλοιπα, την ανακοίνωση των Κρητικών κλπ, μόνο το 1-0 κράτησες;
Δεν είναι και περίεργο βέβαια, γιατί τι να πεις για τα άλλα; Έλα ντε.Μυγα εχω για τις αδικες κριτικες και τα ψευτοεπιχιερηματα.
Τωρα για το αλλο τι να πω. Δεν αξιζει ουτε καν να το ξαναδιαβαζεις μολις τελειωσεις να γελας.
-
έλεγε χθες στην ΕΡΑ Σπορ ο εκφωνητής ( όχι ο Κοντός , ο άλλος ) ότι περίμενε καλλίτερη αντίδραση από τον Μιχαηλίδη και ο Κοντός ξερόβηχε.
Ναι στημενος ηταν ο Μιχαηλιδης. Και ας εχουν χασει 3-4 πεναλτι οι αντιπαλοι του Ολυμπαικου, ας εχει χαρισει 1 γκολ ο Ζουελα στο 2-1 με την Ξανθη, και 2 γκολ το απαραδεκτο διδυμο του Πανιωνιου που χαρισε το 0-2.
Ο Παναθηναικος φτηνει αιμα για να βαλει μισο γκολ, ο Ολυμπιακος παιρνει πολλα περισσοτερα δωρα.εγώ δεν είπα ότι είναι στημένος. Άλλωστε ο Μιχαηλίδης έχει περισσότερα να κερδίσει ( λογικά ) από μία νίκη επί του ΠΑΟ.
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--