-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Το λέω γιατί στην πραγματικότητα στο σενάριο της 3πλής ισοβαθμίας ( δύο ισοπαλίες εμείς , νίκη , ισοπαλία η δικέφαλη κάρια και δύο νίκες το μαραμένο τρίφυλλο ) ο ΠΑΟ είναι πρωταθλητής.
Επίσης αν το πρωτάθλημα είχε άλλες 10 αγωνιστικές κι έκανες συνέχεια ήττες κι εσύ και η δικέφαλη κότα και το μαραμένο χασίσι θα κέρδιζε ο Άρης και θα τον κατήγγειλε ο ΠΑΟΚ για στημένο πρωτάθλημα.
Ο ΠΑΟ είναι πρωταθλητής μόνο αν πίνεις μπάφους και παίζεις pro.
Ή αν ο Κόκκαλης έχει αφραγκιές και 'ψάχνεται', όπως ο Τζίγγερ. Σ'αυτή την περίπτωση όμως μην κατηγορήσεις τον Παναθηναικό ή την ΑΕΚ.Δεν σου φταίνε σε τίποτα.Ας δίνετε μεγαλύτερη οικονομική συμμετοχή ως μέλη να μην τον αναγκάζετε τον άνθρωπο να μπαίνει σε πειρασμούς.Επειδή όμως είναι κρίμα να χαλιέσαι με σενάρια, στη θέση σου θα πήγαινα αύριο κιόλας στο χασάπη μου να κλείσω καλό κομμάτι εν όψει γιορτής.
Ο Τζίγγερ έπαιξε πόκα φέτος κι έχασε. Λογικό, δεν περίμενα τπτ καλύτερο. Τουλάχιστον πλέον ο Σωκράτης καταδέχεται να παίξει μαζί του στο ίδιο τραπέζι. Κάτι είναι κι αυτό.ΥΓ:Περί Φέρστερ συνεχίζεις να εκτίθεσαι. Δικαίωμά σου. Εγώ τις έγραψα τις βλακείες μου, σειρά σου τώρα.
-
Βγήκαν να πουν για τον Φέρστερ τώρα. Ένα λάθος έκανε. Και το έκανε γιατί πρώτον έχασε το βηματισμό του και δεύτερον γιατί δίστασε πιστεύοντας ότι είτε είναι ο Κηπουρός από πίσω είτε φοβάται μήπως βάλει αυτογκόλ.
Σοβαρα τωρα, χωρις ειρωνια.
Πραγματικη απορια ειναι.
Εχεις παιξει ποτε μπαλα; (και δεν εννοω 5χ5)Σταμάτησα στα 18 μου ως ημιεπαγγελματίας από την Προοδευτική Κορυδαλλού. Τότε ήταν Β' και σπανίως στην Α' Εθνική. Έπαιζα δεξί μπακ. Άλλη ερώτηση κ. Μαραντόνα ;
Γείτονααααα!!!! Στο γήπεδο αυτό έκανα πολλές γυμναστικές επιδείξεις. Αλλά πήγαινα στον Ιωνικό, ως Νικαιώτης! Που μένεις? Εμενα πλατεία Μέμου!
Πλατεία Μερκάτη , κάτω από τον Ταξιάρχη...
google map , στη Σάμου.
Αρχικά, Ακροπόλεως στην Κοκκινιά, μετά Σερρών στον Κορυδαλλό!
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Δεν σε ειρωνευτηκα και το ξεκαθαρισα. Αλλα εσυ προσβληθηκες.
Για να μην κυνηγαμε φαντασματα, ο ανθρωπος σαφως και μπορει να εκανε λαθος λογω κουρασης-ανικανοτητας ή δεν ξερω εγω τι αλλο.
Αλλα πραγματικα μου κανει εντυπωση αυτο που λες και επιμενεις. Αμυντικος μεσα στην μικρη περιοχη, με παικτες να ερχονται απο πισω του, να αφηνει την μπαλα να περασει απο κινδυνο μην βαλει αυτο-γκολ μου φαινεται αστειο.
Δεν παει να εχει λαθος θεση και να παραπαταει...απο ενστικτο και μονο (και μετα απο θεληση να την σταματησει) ο αμυντικος θα το απλωσει το ποδαρακι του.Ρε συ Ορεστη,πρωτη φορα βλεπεις τετοιο γκολ δλδ; Ειναι παρα πολλα αυτου του στυλ τα λαθη απο αμυντικους,παμπολλα...Και οκ αμυντικοι ειναι,οχι θεοι...θα κανουν και λαθος..
-
Δεν είναι έτσι ρε φίλε... Ο άνθρωπος δεν ρισκάρει το αυτογκόλ με αμυντικό κολλημένο στον επιθετικό που έρχεται από πίσω και τον τερματοφύλακα. Εάν ο Μήτρογλου δεν είχε αλλάξει πόδι θα το είχε χάσει το γκολ.Αφου περασε η μπαλα απο τον αμυντικο, ο Μητρογλου και να την φυσουσε θα εμπαινε. Αν το εχανε θα κυκλοφορουσε σε βιντεακι σαν αυτο που εδωσε ο Πασχος.
Αλλα και σαν θεωρια να ειναι σωστο αυτο που λες (που θεωρω οτι ειναι λαθος), απο ενστικτο και μονο ο αμυντικος προσπαθει παντα να διωξει. Απο το ρισκο του να αφησω την μπαλα και αμα την βρει την βρηκε (ή αμα την φυσηξει) προτιμαται να το ρισκο του αυτογκολ.Τεσπα...διαφορετικη αντιμετωπιση.
Τι θεση επαιζες; Τωρα συνεχιζεις να ασχολεισαι; (plz μην παρεξηγηθεις, απο ενδιαφερον ρωταω!! )
-
Εμαθα επαιξε ελεγχος ντοπας σημερα σε παιανια και θρακομακεδονες...στου ρεντη ουδεις...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ρε συ Ορεστη,πρωτη φορα βλεπεις τετοιο γκολ δλδ; Ειναι παρα πολλα αυτου του στυλ τα λαθη απο αμυντικους,παμπολλα...Και οκ αμυντικοι ειναι,οχι θεοι...θα κανουν και λαθος..Οχι, ισα ισα αρκετα γκολ μπαινουν ετσι (ή μερικα καταληγουν σε αυτογκολ).
Με τον Γιωργο διαφωνουμε για την αντιμετωπιση της περιπτωσης αυτης απο μερος του αμυντικου.
Αν ο Φερστερ μπορουσε να διωξει την μπαλα και δεν την εδιωξε, πιστευω οτι ειναι για καποιο αλλο λογο και οχι απο φοβο για αυτο-γκολ. -
Δεν είναι έτσι ρε φίλε... Ο άνθρωπος δεν ρισκάρει το αυτογκόλ με αμυντικό κολλημένο στον επιθετικό που έρχεται από πίσω και τον τερματοφύλακα. Εάν ο Μήτρογλου δεν είχε αλλάξει πόδι θα το είχε χάσει το γκολ.
Αφου περασε η μπαλα απο τον αμυντικο, ο Μητρογλου και να την φυσουσε θα εμπαινε. Αν το εχανε θα κυκλοφορουσε σε βιντεακι σαν αυτο που εδωσε ο Πασχος.
Αλλα και σαν θεωρια να ειναι σωστο αυτο που λες (που θεωρω οτι ειναι λαθος), απο ενστικτο και μονο ο αμυντικος προσπαθει παντα να διωξει. Απο το ρισκο του να αφησω την μπαλα και αμα την βρει την βρηκε (ή αμα την φυσηξει) προτιμαται να το ρισκο του αυτογκολ.Τεσπα...διαφορετικη αντιμετωπιση.
Τι θεση επαιζες; Τωρα συνεχιζεις να ασχολεισαι; (plz μην παρεξηγηθεις, απο ενδιαφερον ρωταω!! )
Όχι , σταμάτησα λόγω σπουδών και τώρα στα 34 έχω πάρει καμιά 30 κιλάκια επιπλέον και φοβάμαι τα γόνατά μου. Σταμάτησα στα 18 μου.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Βγήκαν να πουν για τον Φέρστερ τώρα. Ένα λάθος έκανε. Και το έκανε γιατί πρώτον έχασε το βηματισμό του και δεύτερον γιατί δίστασε πιστεύοντας ότι είτε είναι ο Κηπουρός από πίσω είτε φοβάται μήπως βάλει αυτογκόλ.
Σοβαρα τωρα, χωρις ειρωνια.
Πραγματικη απορια ειναι.
Εχεις παιξει ποτε μπαλα; (και δεν εννοω 5χ5)Σταμάτησα στα 18 μου ως ημιεπαγγελματίας από την Προοδευτική Κορυδαλλού. Τότε ήταν Β' και σπανίως στην Α' Εθνική. Έπαιζα δεξί μπακ. Άλλη ερώτηση κ. Μαραντόνα ;
Γείτονααααα!!!! Στο γήπεδο αυτό έκανα πολλές γυμναστικές επιδείξεις. Αλλά πήγαινα στον Ιωνικό, ως Νικαιώτης! Που μένεις? Εμενα πλατεία Μέμου!
Πλατεία Μερκάτη , κάτω από τον Ταξιάρχη...
google map , στη Σάμου.
Αρχικά, Ακροπόλεως στην Κοκκινιά, μετά Σερρών στον Κορυδαλλό!
Στη Σερρών και Ιωνικό ;
Πάντως όταν είχαμε παίξει με Ιωνικό κάτι φυντάνια πλακώθηκαν με τους μπλε...
-
Ρε συ Ορεστη,πρωτη φορα βλεπεις τετοιο γκολ δλδ; Ειναι παρα πολλα αυτου του στυλ τα λαθη απο αμυντικους,παμπολλα...Και οκ αμυντικοι ειναι,οχι θεοι...θα κανουν και λαθος..
Οχι, ισα ισα αρκετα γκολ μπαινουν ετσι (ή μερικα καταληγουν σε αυτογκολ).
Με τον Γιωργο διαφωνουμε για την αντιμετωπιση της περιπτωσης αυτης απο μερος του αμυντικου.
Αν ο Φερστερ μπορουσε να διωξει την μπαλα και δεν την εδιωξε, πιστευω οτι ειναι για καποιο αλλο λογο και οχι απο φοβο για αυτο-γκολ.Αυτή είναι η διαφορά ενός 20αρη από έναν πιο έμπειρο παίκτη καθώς και η διαφορά ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή...Παίζουν και με το μυαλό.
-
.....Στη Σερρών και Ιωνικό ;
Πάντως όταν είχαμε παίξει με Ιωνικό κάτι φυντάνια πλακώθηκαν με τους μπλε...
Στην Ακροπόλεως και Ιωνικό! Στην Σερρών έμεινα από το 1970 έως το 1973 που φύγαμε...
edit Τότε που, επί χούντας, γκρεμίστηκε η Νίκαια και σηκώθηκαν οι γαμ#%&&ες οι πολυκατοικίες!
-
Δεν έφταναν τα προσφυγικά , σηκώθηκαν και πολυκατοικίες...
Τότε ήταν ωραίος ο Κορυδαλλός. Τώρα έχουν σηκώσει πολλές πολυκατοικίες. Μέχρι πριν 15 χρόνια είχε ( πλην του κέντρου ) μόνο μονοκατοικίες.
-
Δεν έφταναν τα προσφυγικά , σηκώθηκαν και πολυκατοικίες...Τότε ήταν ωραίος ο Κορυδαλλός. Τώρα έχουν σηκώσει πολλές πολυκατοικίες. Μέχρι πριν 15 χρόνια είχε ( πλην του κέντρου ) μόνο μονοκατοικίες.
Είμαστε off topic...αλλά...( ) παίζαμε γυαλένια στην πλατεία Μέμου που ήταν απλά μια αλάνα με χώμα και πέρναμε μάρμαρα από ένα μαρμαράδικο επί της Σερρών!
Μπάλα κάθε απόγευμα στον δρόμο και μούρα από τις μουριές τα καλοκαίρια!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δεν έφταναν τα προσφυγικά , σηκώθηκαν και πολυκατοικίες...
Τότε ήταν ωραίος ο Κορυδαλλός. Τώρα έχουν σηκώσει πολλές πολυκατοικίες. Μέχρι πριν 15 χρόνια είχε ( πλην του κέντρου ) μόνο μονοκατοικίες.
Είμαστε off topic...αλλά...( ) παίζαμε γυαλένια στην πλατεία Μέμου που ήταν απλά μια αλάνα με χώμα και πέρναμε μάρμαρα από ένα μαρμαράδικο επί της Σερρών!
Μπάλα κάθε απόγευμα στον δρόμο και μούρα από τις μουριές τα καλοκαίρια!
Έτσι...είχαμε ταράξει κάτι συκιές στην γειτονιά και υπήρχαν πολλές αλλάνες ακόμη και το '80-΄90 για να παίξεις και να τρέξεις. Περνούσε αυτοκίνητο μία στο μισάωρο και μας ενοχλούσε....
-
-
Πιασανε κανεναν ντοπε στους Θρακομακεδονες η μπα;
-
Κανέναν. Κάντε ένσταση.
-
Καλως τον και αντιο γιατι εισαι οφφ τοπικ πλεον...
-
-
Ο χρήστης kovathe έγραψε:
Το αβαταρ του Μπάγκους πάντως τα σπάει.
Αυτός που το έφτιαξε είχε έμπνευσηΑπορω ρε Νικο με την υπομονη σου,που καθεσαι κ μιλας σοβαρα με γαυρους.
Ειλικρινα απορω.
Ενώ την διαδιακασία της μύτωσης την καταλαβαίνεις πλήρως αγαπητέ μονοκύτταρε ;
Ο άνθρωπας έψεξε έναν ποδοσφαιριστή και εμείς ήρθαμε προς υπεράσπισή του...
Το προβλημα που εχω εγω και απο του χρονου θα προσπαθησω να μην μπαινω καν στο τοπικ αυτο,ειναι η καφριλα που ξεχυλιζει...
Προκαλειτε συνεχεια με εκφρασεις του τυπου ΑΕΚακι,δικεφαλη κοτα,καρια,αστεγοι και αλλα χαριτωμενα..Τη στιγμη μαλιστα που το εμβλημα της ΑΕΚ ηταν εμβλημα των Παλαιολογων και των Βυζαντινων.
Απο του χρονου λοιπον να καθεστε ολοι οι γαυροι να γραφετε μονοι σας κ να παραμυθιαζεστε για την υπερομαδα των 5 ηπειρων και την καρδια του πρωταθλητη που εχετε... διορισμενου βεβαια αλλα ας μην το κανουμε θεμα κ χαλαστουμε παλι.
-
Τι;Βαρεθηκες να περιμενεις 14 χρονια;
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--