-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
α) Ο ΠΑΟΚ τι ώρα παίζει?
Δεν παιζει!
Το ξέρω, απλά θέλω να τ' ακούω.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
β) άλλο Uefa άλλο CL... ..έλεος με τις προκλητικές δημοσιεύσεις.Ε, όσες ελληνικές ομάδες παίζουνε στο Ουέφα είναι χαμηλότερου επιπέδου από τον πρωταθλητή. Ο πρωταθλητής παίζει εκεί που του αρμόζει, στο τσάμπιονς λιγκ. Δεδομένης όμως της δυναμικότητας των ομάδων, ο Ολυμπιακός θα πρεπε να κερδίζει ενώ όλοι οι υπόλοιποι να χάνουν εφόσον υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά ποιότητας. Ή μήπως όχι..?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
β) Δηλαδή τώρα ο γαύρος θεωρείται άξιος εκπρόσωπος του Ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη?Μαγκα,ο γαυρος ειναι δυστυχως ο ΜΟΝΟΣ εκπροσωπος στην Ευρωπη.- Αυτο που βλεπεις σημερα δεν ειναι ΕΥΡΩΠΗ.Τεσπα,θα μεγαώσεις και θα καταλαβεις...
Μπραβο στην Αεκ για τα 3,μπορουσε ομως και παραπανω γκολ...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
β) άλλο Uefa άλλο CL... ..έλεος με τις προκλητικές δημοσιεύσεις.
Ε, όσες ελληνικές ομάδες παίζουνε στο Ουέφα είναι χαμηλότερου επιπέδου από τον πρωταθλητή. Ο πρωταθλητής παίζει εκεί που του αρμόζει, στο τσάμπιονς λιγκ. Δεδομένης όμως της δυναμικότητας των ομάδων, ο Ολυμπιακός θα πρεπε να κερδίζει ενώ όλοι οι υπόλοιποι να χάνουν εφόσον υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά ποιότητας. Ή μήπως όχι..?
Εάν είναι έτσι....όλοι θα κέρδιζαν και κανένας δεν θα έχανε. Γίνεται; Δεν γίνεται!
Πρώτη κ καλύτερη ΑΕΚ μου που πήρε τον πούλο...από την επίσης 2 ή 3η ομάδα της Ισπανίας...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
τρέμε Ευρώπη!Για τον Πανιώνιο το ψιλοπίστευα (οτι μπορεί να προκριθεί όχι να τους ρίχνει 2 εκτός έδρας )
Την Λάρισα και (κυρίως) την ΑΕΚ τις είχα ξεγραμμένες
(πολλά)Παιδια χαλαρωστε... UEFA βλεπετε και μαλιστα στις πρωτες φασεις.. Οχι ΕΥΡΩΠΗ...
-
Το ξέρω, απλά θέλω να τ' ακούω.
Εβγαλες γουστα τωρα φανταζομαι!
-
Πωπω ΑΕΚ
Πωπω ΑΕΛ
Πωπω Πανιωνιος - ειδικα αυτοςΜπραβο ωρε Συντεκνοι!!!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
β) Δηλαδή τώρα ο γαύρος θεωρείται άξιος εκπρόσωπος του Ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη?
Μαγκα,ο γαυρος ειναι δυστυχως ο ΜΟΝΟΣ εκπροσωπος στην Ευρωπη.- Αυτο που βλεπεις σημερα δεν ειναι ΕΥΡΩΠΗ.Τεσπα,θα μεγαώσεις και θα καταλαβεις...
Μπραβο στην Αεκ για τα 3,μπορουσε ομως και παραπανω γκολ...
ποσες φορες εχεις κατακτησει το uefa?
4 ??? A γιαυτο το σνομπαρεις τοσο -
Ρε,δεν το σνομπαρω μονο οταν ειναι σε προχωρημενες φασεις,οχι τωρα που παιζουνε ομαδες ερασιτεχνικες....Κατσε,τωρα μη μιλας,αρχιζει η κωμωδια.
-
Τελείωσε κι ο Πάνι! 0-2!
Σειρά του βάζελ τώρα, ενάντια στους γραφίστες. -
Το 3-0 είναι πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα βεβαίως. Αλλά...
Η ΑΕΚ του α' ημιχρόνου είχε σοβαρότατο πρόβλημα ανάπτυξης.
Η ΑΕΚ του β' ημιχρόνου (όταν βγήκε ο Ριβάλντο) ήταν μια άλλη ομάδα!
Κινητική...με ψιλοκαλές αλληλοκαλύψεις και καλή ανάπτυξη.Κονέ και Μανού στα αριστερά ήταν οι λόγοι, κατ' εμέ...
Σε κάθε περίπτωση...μια χαρά!
Α...και ο Μπράβο καλός φαίνεται!!!!
Μπράβο σε ΑΕΛ και Πανιώνιο!!!
-
1-0 ο αρης
-
ρε μαλάκες τι γίνεται;
ο Αρης 1-0 -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
ρε μαλάκες τι γίνεται;
ο Αρης 1-0φαινεται ξυπνησαμε .......
-
Που τον δείχνει?
-
Παμε ρε σαραγοσα λιγο...
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Παμε ρε σαραγοσα λιγο...εσύ μη χαίρεσαι κ πολύ... σας περιμένουμε το Σάββατο...
-
ΝΕΤ..ΟΚ!!!
Τι γίνεται σήμερα ρε?!?!?! 2004 έχουμε?!?!?!?
-
τση μπουτανας γινεται......
ενω ολα τα προγνωστικα για σημερα λεγανε το πολυ να καναμε μια νικη απο τις 5 ομαδες που παιζουνε τωρα παμε για το 5/5
μονο ο ολυμπιακος μενει σταθερος
παντως αν ο αρης κερδισει τη σαραγοσα με τα τοσα ονοματα θα ειναι παρα πολυ μεγαλη νικη -
εσύ μη χαίρεσαι κ πολύ... σας περιμένουμε το Σάββατο...
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--