-
Εμαθε κανεις αν κουρεψανε το γκαζον στο γηπεδο της Βερντερ?......
-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Εμαθε κανεις αν κουρεψανε το γκαζον στο γηπεδο της Βερντερ?......Μπα......όχι...
Αλλά θα ρίξουν φυτοφάρμακο....... -
Εμαθε κανεις αν κουρεψανε το γκαζον στο γηπεδο της Βερντερ?......απο το 8-1 συμπεραινω πως μάλλον φρεσκοκουρεμενο είναι
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Μπα......όχι...
Αλλά θα ρίξουν φυτοφάρμακο.......Ο Λεμονης το ειπε: Αν δεν κουρεψουνε το γκαζον δεν κατεβαζει την ομαδα
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
απο το 8-1 συμπεραινω πως μάλλον φρεσκοκουρεμενο είναι
-
Παιδια μην κοροϊδευετε.....
Το θεμα του γκαζον κ το ποσο κουρεμενο ειναι,ειναι αρκουντως σοβαρο..... -
Περα απο την πλακα εγω θα παιξω διπλη ευκαιρια τον γαυρο.
Ο Ολυμπιακος δεν ειναι κακος, εχει παικτες φετος που κανουν την διαφορα, αν ειχε και εναν πιο εμπειρο 'Ευρωπαιο' προπονητη θα ηταν ικανος για πολλα φετος στην Ευρωπη.
Ηρθε ο καιρος ο Ολυμπιακος να κανει την υπερβαση στην Ευρωπη, και ειδικα εκτος εδρας, και τα λεω αυτα χωρις ιχνος ειρωνειας. Εμενα προσωπικα μου αρεσει η ομαδα, ειδικα ο Γκαλλετι ειναι μεταγραφη 'λιρα εκατο'.
Αν ανατρεξει κανεις σε παλαιοτερο μου ποστ θα δει οτι εγραψα οτι ο γαυρος φετος στην Ευρωπη θα προχωρησει, οτι το ΑΕΚακι θα παει για πρωταθλημα και οτι εμεις (Παναθηναικος) θα ειμαστε μια απο τα ιδια -
Ο Ολυμπιακος δεν ειναι κακος, εχει παικτες φετος που κανουν την διαφορα, αν ειχε και εναν πιο εμπειρο 'Ευρωπαιο' προπονητη θα ηταν ικανος για πολλα φετος στην Ευρωπη.
Ηρθε ο καιρος ο Ολυμπιακος να κανει την υπερβαση στην Ευρωπη, και ειδικα εκτος εδρας, και τα λεω αυτα χωρις ιχνος ειρωνειας. Εμενα προσωπικα μου αρεσει η ομαδα, ειδικα ο Γκαλλετι ειναι μεταγραφη 'λιρα εκατο'.
Αν ανατρεξει κανεις σε παλαιοτερο μου ποστ θα δει οτι εγραψα οτι ο γαυρος φετος στην Ευρωπη θα προχωρησει, οτι το ΑΕΚακι θα παει για πρωταθλημα και οτι εμεις (Παναθηναικος) θα ειμαστε μια απο τα ιδιαΝαί, αλλά οι γαύροι, για τον ΠΑΟ, δεν σκέφτονται όπως εσύ.....
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
Αν ανατρεξει κανεις σε παλαιοτερο μου ποστ θα δει οτι εγραψα οτι ο γαυρος φετος στην Ευρωπη θα προχωρησει, οτι το ΑΕΚακι θα παει για πρωταθλημα και οτι εμεις (Παναθηναικος) θα ειμαστε μια απο τα ιδιαΝαί, αλλά οι γαύροι, για τον ΠΑΟ, δεν σκέφτονται όπως εσύ.....
Ναι το ξερω, ειδικα κατι γαυροι τυπου red_army7 και ισως pasxos αλλα αυτο δεν λεει κατι....... υπαρχουν Ολυμπιακοι που ξερουν μπαλα και βλεπουν περα απο την μυτη τους.
-
Ναι το ξερω, ειδικα κατι γαυροι τυπου red_army7 και ισως pasxos αλλα αυτο δεν λεει κατι....... υπαρχουν Ολυμπιακοι που ξερουν μπαλα και βλεπουν περα απο την μυτη τους.
Σωστός.....
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ρε συ Ορέστη! Νέος όρος είναι αυτός? Πως 'τρως μια φάση'?
Αν ο αντίπαλος προσπαθεί, κάνει φάσεις, και ο γρανιτένιος Μπαρμπα Γιώργος τις καθαρίζει!
Πως το λενε ρε; Κανει ο αντιπαλος ευκαιριες, χανει μονος του τα γκολ, λες τωρα το εφαγα. Δεν ξερω υπαρχει καμια αλλη εκφραση;;
Η ΑΕΚ τωρα που ξεμπερδεψε με τα θηρια (Βεροια, Λεβαδειακο) εχει επιτελους ευκολο προγραμμα
Bagus εμεις το ξερουμε τι παλτο ειναι ο Παπ. Μην νομιζεις οτι μας προσβαλες τωρα. Εσυ ειδες τι εχασε ο Ζορομπλανκο;;
Ο ΟΦΗ 4-0 στο ημιχρονο
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Ρε συ Ορέστη! Νέος όρος είναι αυτός? Πως 'τρως μια φάση'?
Αν ο αντίπαλος προσπαθεί, κάνει φάσεις, και ο γρανιτένιος Μπαρμπα Γιώργος τις καθαρίζει!
Πως το λενε ρε; Κανει ο αντιπαλος ευκαιριες, χανει μονος του τα γκολ, λες τωρα το εφαγα. Δεν ξερω υπαρχει καμια αλλη εκφραση;;
Υπάρχει. Λες 'τώρα την είδα την μάσκα'.
-
Μαλιστα.....Εχασε ενα γκολ ο Μπλανκο,επομενως ειναι παλτο...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Μαλιστα.....Εχασε ενα γκολ ο Μπλανκο,επομενως ειναι παλτο...Ετσι ειναι φιλε Bagus, οπως με 2-3 γκολ γινεσαι Ζορο-Παιχταρας και Φοβητρο, ετσι και με ενα χαμενο γκολ γινεσαι παλτο!
Και δεν ειναι απλα οτι εχασε ενα γκολ. Αλλα ΤΙ γκολ!!!!
-
Τωρα να ανατρεξω σε μερικα ποστ ορισμενων? Ποιοι ηταν αυτοι που ελεγαν οτι ο Εργοτελης εχει υπερομαδα και ο Οφη σκατα ομαδα?
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Μαλιστα.....Εχασε ενα γκολ ο Μπλανκο,επομενως ειναι παλτο...
Ετσι ειναι φιλε Bagus, οπως με 2-3 γκολ γινεσαι Ζορο-Παιχταρας και Φοβητρο, ετσι και με ενα χαμενο γκολ γινεσαι παλτο!
Και δεν ειναι απλα οτι εχασε ενα γκολ. Αλλα ΤΙ γκολ!!!!
Βλεπεις μπαλα εσυ.....
REd πατοψαρο ακομα να απολυθεις ρε ? ? ?
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Βλεπεις μπαλα εσυ.....
Δεν καταλαβα τι εννοεις αλλα τελος παντων δεν συνεχιζω.
Ντερμπι κορυφης Πανιωνιος - ΑΕΚ την επομενη αγωνιστικη, οπου θα φανουν πολλα και για τις δυο ομαδες.
Χαρακτηριστικο οτι οι 3 ομαδες με μηδεν παθητικο βρισκονται και στις 3 πρωτες θεσεις...
-
Απο εγκυρη πηγη μεσα απο τον Ολυμπιακο! Με την αποστολη της ομαδας θα ταξιδεψουν και 4 προβατα τα οποια θ' αμολησουν κρυφα το βραδυ της Δευτερας μεσα στο γηπεδο να κουρεψουν το γκαζον επειδη οι κολογερμανοι αρνηθηκαν να το κανουν και το χορτο εχει φτασει τους 70 ποντους
-
Γαυρακια οταν σας μιλουσα επρεπε να με ακουγατε. Πού πηγε η υπερομαδα που εβαλε 6 στον ΟΦΗ;
Α ναι συγμνωμη εφταιγε το χορταρι. Τελικα ο Λεμονης ειναι πολυ 'λιγος' γιαυτη την ομαδα. Οσο πιο γρηγορα το καταλαβει ο 'Bone' τοσο καλυτερα.
Η ΟΦΑΡΑ απο την αλλη μερια εριξε 4 στον συμπολιτη. Κατι του χρωστουσαμε απο περυσι.
Ο διαιτητης - πώς τον ειπαμε - ειναι ανικανος οχι για τη λιγκα αλλα ουτε για ερασιτεχνικο. Χάλια η διαιτησια.
Προλαβε ομως και απεβαλε τον Μπαρκαουαν. Ε τί να μην εχει ελλειψεις ο ΟΦΗ στην Τουμπα; -
Αν ανατρεξει κανεις σε παλαιοτερο μου ποστ θα δει οτι εγραψα οτι ο γαυρος φετος στην Ευρωπη θα προχωρησει, οτι το ΑΕΚακι θα παει για πρωταθλημα και οτι εμεις (Παναθηναικος) θα ειμαστε μια απο τα ιδια@@dia (με όλο το σέβας )
Όταν κατεβαίνουμε με 4-5-1 (για Χ δηλαδή) στο ίδιο μας το γήπεδο με τη Λάτσιο που πιθανότατα είναι η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου, περιμένεις καλό με τη Βέρντερ εκτός; Όντως, έχουμε καλές μονάδες (ο Γκαλέτι είναι αλλού ο άνθρωπος, ο Λεντέσμα είναι καλός, ο Λούα^2 κι αυτός απρόσμενα καλός), αλλά ομάδα ακόμα δεν έχουμε. Πόσο μάλλον ομάδα που να μπορεί να χτυπήσει τους γερμανοί στην έδρα τους. Και μακάρι να βγω ψεύτηςΑ ναι συγμνωμη εφταιγε το χορταρι. Τελικα ο Λεμονης ειναι πολυ 'λιγος' γιαυτη την ομαδα. Οσο πιο γρηγορα το καταλαβει ο 'Bone' τοσο καλυτερα.
Κάτι δεν έχεις καταλάβει κι εσύ. Όπως και πολλοί γάβροι βέβαια: ο Τάκης είναι προπονητής του Ολυμπιακού επειδή είναι λίγος. Αν δεν ήταν, δεν θα μπορούσε ούτε ο Πετράκης, ούτε το άλλο ανεγκέφαλο ο Ίβιτς να κάνουν κουμάντο στην ομάδα. Ο Τάκης επελέγη γιατί έχει το προσόν (για κάποιους) να είναι 'λίγος'.
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--