-
Το οτι ο μεγαλυτερος κλοουν του τσιρκου ονομαζεται Γιωργος Μινος να υποθεσω οτι δε μας απασχολει...
Δεν ασχολουμαστε με καραγκιοζηδες...και ο μινος ειναι ενας απο τους μεγαλυτερους...
Οσον αναφορα την αθλητικη κυριακη...πες μου αν εχω αδικο οτι ειναι τσιρκο και γενικα προκατειλημενη εναντιων πολλων ομαδων...δεν μιλαω μονο για τον παοκ!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οριστε κι η φαση του Καραμπελα.. http://www.youtube.com/watch?v=rRIUozpm25EΑισχος
μ αρεσει που απολογηθηκε για κατι που εκανε εντελως εσκεμμενα -
παει ο μρ. μονοπολυ
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Το οτι ο μεγαλυτερος κλοουν του τσιρκου ονομαζεται Γιωργος Μινος να υποθεσω οτι δε μας απασχολει...
Δεν ασχολουμαστε με καραγκιοζηδες...και ο μινος ειναι ενας απο τους μεγαλυτερους...
Οσον αναφορα την αθλητικη κυριακη...πες μου αν εχω αδικο οτι ειναι τσιρκο και γενικα προκατειλημενη εναντιων πολλων ομαδων...δεν μιλαω μονο για τον παοκ!
Δεν διαφωνω οτι ειναι τσιρκο, γι'αυτο αλλωστε την παρουσιαζει ο πρωην παρουσιαστης του Ντισνεϋ κλαμπ.
Εκει που διαφωνω ειναι οτι δεν δικαιουται η ομαδα σου να σχολιαζει αφ'υψηλου αυτην την εκπομπη, τη στιγμη που καλώς ή κακώς μεσω αυτης περναει την (οποια) προπαγανδα ο καθε Μινος. Με αρχισυντακτη τον Αρη Νικολακη ειναι, οχι και ειναι προκατειλλημενη ενατια στον ΠΑΟΚ!
-
Κοιτα...οσο την εβλεπα(μικρο χρονικο διαστημα) ηταν σαν να εβλεπα φασεις του οσφπ-παο-αεκ και μετα σε 15 λεπτα ολες οι ομαδες μαζι...αν αυτο δεν ειναι υποτιμητικο τι ειναι?
και δεν μιλαω μονο για την ομαδα μου αλλα και για αλλες...οπως ο ηρακλης πχ μιας και μιλαω μαζι σου...Οσον αφορα την φαση Γ.Χ εγκληματικη και λαθος περα ως περα και καταδικαστεα...απορουσα οταν ειδα το ριπλει γιατι το εκανε...
αλλα(δεν τον δικαιολογω)εχω δει και εχω ζησει πολυ χειροτερα χτυπηπατα ακομα και σε μενα...συμβαινουν αυτα στο ποδοσφαιρο ,ειναι μαλακιες της στιγμης,θολωνει το μυαλο και μετα απορεις με αυτο που εκανες...Ολα οπως καταλαβες τα λεω εντελως με καλη διαθεση
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οριστε κι η φαση του Καραμπελα.. http://www.youtube.com/watch?v=rRIUozpm25EΜόνο που τι βλέπει κανείς παγώνει..Αίσχος...
Πρέπει να του επιβληθεί ισόβιος αποκλεισμός απο τα γήπεδα και να δώσει και 2εκ ευρώ αποζημίωση... -
Για να δούμε, τι θα δούμε!
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Οριστε κι η φαση του Καραμπελα.. http://www.youtube.com/watch?v=rRIUozpm25E
Μόνο που τι βλέπει κανείς παγώνει..Αίσχος...
Πρέπει να του επιβληθεί ισόβιος αποκλεισμός απο τα γήπεδα και να δώσει και 2εκ ευρώ αποζημίωση...Αφου παίζουν πολλά κωλοπαίδια στο Ελληνικό πρωτάθλημα......
-
Πάει κι ο Φερέρ.
-
τον εφαγαν τα συμφεροντα και αυτον...
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Κοιτα...οσο την εβλεπα(μικρο χρονικο διαστημα) ηταν σαν να εβλεπα φασεις του οσφπ-παο-αεκ και μετα σε 15 λεπτα ολες οι ομαδες μαζι...αν αυτο δεν ειναι υποτιμητικο τι ειναι?
και δεν μιλαω μονο για την ομαδα μου αλλα και για αλλες...οπως ο ηρακλης πχ μιας και μιλαω μαζι σου...Οσον αφορα την φαση Γ.Χ εγκληματικη και λαθος περα ως περα και καταδικαστεα...απορουσα οταν ειδα το ριπλει γιατι το εκανε...
αλλα(δεν τον δικαιολογω)εχω δει και εχω ζησει πολυ χειροτερα χτυπηπατα ακομα και σε μενα...συμβαινουν αυτα στο ποδοσφαιρο ,ειναι μαλακιες της στιγμης,θολωνει το μυαλο και μετα απορεις με αυτο που εκανες...Ολα οπως καταλαβες τα λεω εντελως με καλη διαθεση
Δε μ'αρεσουν 2 πραματα:
- Το αιωνιο παραμυθι του αδικημενου ΠΑΟΚ, ο οποιος παει κοντρα στο κατεστημενο
- Η αιωνια αποφυγη ευθυνων και η μεταθεση τους σε καποιους σκοτεινους κυκλους που οταν δεν εχουν τι αλλο να κανουν (και συνηθως δεν εχουν), κανουν κακό στον ΠΑΟΚ (Θεσσαλονικη γενικοτερα), μαλλον επειδη τρομαξαν απο τις μεταγραφαρες του Γκαβρανσιτς, του Γιαχιτς και του Φλαβιο Ντιας.
Αυτα για την υποθεση
Για τον ΓΧ, εγραψα και στην αρχη αυτης της κουβεντας: Για να παιζει ετσι σκληρα στα 36 του, δειχνει το ποσο κακός ειναι ο φετινος ΠΑΟΚ, που για να παρει ενα αποτελεσμα πρεπει να επιστρατευσει καθε ειδους μεσο. Αυτο δειχνει η ενεργεια του ΓΧ και μονο. Οτι αν ο ΠΑΟΚ δε λεγοταν ΠΑΟΚ, φετος θα ηταν ο τελευταιος, του τελευταιου, ω τελευταιε.
Τωρα για την Αθλητικη Κυριακη, εχεις δικιο. Το γραφουν μεχρι και οι αθηναϊκες φυλλαδες. Γλυψιμο στους 2,5 και αγιος ο θεός. Τουλαχιστον οι Αντωνηδες στο Ηρακλης-ΠΑΟΚ και ΠΑΟΚ-Αρης τα θεωρησαν ως 'τα σπουδαιοτερα της αγωνιστικης' και τα επαιξαν πρώτα
-
Οτι αν ο ΠΑΟΚ δε λεγοταν ΠΑΟΚ, φετος θα ηταν ο τελευταιος, του τελευταιου, ω τελευταιε.
Εννοεις οτι ευνοηθηκε???η λογω φανελας?
-
Λογω φανελλας εννοω. Τις 8 νικες στην Τουμπα τις πηρες επειδη η Τουμπα ειναι η Τουμπα.
-
Συμφωνω μαζι σου...και γενικα με το πνευμα σου...
-
greo εισαι με τα καλα σου?
ο παοκ ο φετινος ειναι απο τους πιο αδελφιστικους σαρδελιστικους ολων των εποχων...που τα ειδες τα σκληρα παιχνιδια κτλ κτλ....
επισης...η παε αρης με ανακοινωση της πριν το ματς φωτογραφισε τη παε παοκ οτι εθεσε βετο στη μεταδοση του αγωνα στο χαριλαου....αντε πεσμου τι πλεονεκτημα θα ειχαμε εμεις απο αυτη την ενεργεια...βγαλε λογικο συμπερασμα...
το τακλιν του νεμπεγλερα στον μπαλαφακο με τη σεντρα του αγωνα αποτι καταλαβα κανεις δεν το ειδε...επισης μαλλον κανεις δεν ειδε τη χειρονομια του οταν ο μπαλαφακος προφανως αιφνιδιασμενος του ζητησε το λογαριασμο....και μιλαμε για 2ο λεπτο του ματς....
και ας κανει καποιος τον κοπο να δει τις δηλωσεις του καραμπελα μετα το ματς που ειναι σαφως πιο ηρεμες απο αυτα που γινανε μετα...
φυσικα το τακλιν του ΓΧ δεν τον τιμαει και ουτε ειναι το καλυτερο παιδι...
αλλα μου κανει εντυπωση οτι κανεις δεν εχει καταλαβει οτι ο σκορδας εχει χασει γενικως τη μπαλα......
τελος ελπιζω να μιλας ως φιλαθλος και οχι ως οπαδος για να μη θυμηθουμε και κεινο το καλοπαιδο τον νικολοπουλο............ετσι δεν ειναι?
ανακαλυψαμε ολοι το fair play στο ελληνικο πρωταθλημα με μιας....
-
adis4gr
αυτο πηγα να πω αλλα... -
Ναι ο Φερέρ τους έφταιγε ?
Τόσο καιρό που ήταν πρώτη η ΑΕΚ δεν μίλαγαν......
Αλλά βλέπεις πάντα οι προπονητές φταίνε....
Δεν βλέπουν που η Μάντσεστερ έχει για 20 χρόνια τον ίδιο προπονητή χάσει ή κερδίσει το πρωτάθλημα...... -
Τωρα μπλεκεις δυο ανομοια πραματα.
Δεν ειπα οτι ο ΠΑΟΚ φετος παιζει κατα κυριο λογο σκληρα. ΝΑΙ, οντως ο Ηρακλης του Γιοβανοβιτς επαιζε σκληροτερα. Αλλα παιρνει βαθμους εντός εδρας λογω Τουμπας και φανελλας. Αναμφισβητητον!Ουτε επισης ειναι τυχαιο οτι ο σκορδοντιατρος σε ΚΑΘΕ (μα καθε) ηττα της ομαδας του σολάρει επι 15' στον (καθε) Πακλατζη - Τσαλτιδη λεγοντας οτι αν τα παντα κρινοταν τους αγωνιστικους χωρους θα ειχε καπαρωσει τα επομενα 10 διηπειρωτικα. Ειναι γνωστος Γκαιμπελς.
Απο την αλλη: Καταλαβαινεις ποιο ειναι το μονιμο προβλημα των παοκτσήδων; Ο Νικολοπουλος, ο Ζε Ελιας, ο Καρεμπε που εκαναν το ιδιο περσι, προπερσι, αντιπροπερσι. Δηλαδη το ζητουμενο ειναι να μπει ταξη στο ελληνικο ποδοσφαιρο ή να επωφελειται η ομαδα σου απο την οποια αναρχια; Να καταργηθει το κατεστημενο ή να γινει η ομαδα σου κατεστημενο;
-
οκ τωρα μιλαμε στο ιδιο μηκος κυματος...
η διαιτησια στην εποχη σουπερλιγκας εχει ξεχωριστα νταλαβερια με τον καθενα και σιγουρα οχι εννιαια αποψη...
γινονται εξυπηρετησεις σε καθε ομαδα ξεχωριστα και μενει να δουμε ποιος θα ναι ο πρωταθλητης...
στο πλαισιο αυτης της καταστασης φυσικα δε θα υπαρξει fair play...ο ΓΧ θα κλωτσησει τον καραμπελα, ο καραμπελας τον τζιμπουρ και παει λεγοντας...ο σταυριδης φυσικα καταλαβε τι εγινε αλλα εκανε μια εξυπηρετηση σε εκεινο το σημειο και δεν εκανε τπτ...ο σκορδας με το συνδρομο καταδιωξης τα ειδε ολα κωλυομενα παρολο που η ομαδα μαλλον πηγαινε για αγωνα φιλικου χαντμπολ...τοσο καλα επαιξε και ο αρης που επρεπε να μεταφερουμε καπου αλλου τη συνολικη ευθυνη...
τεσπα δυστυχως δε μπορω να κανω ευχολογια για τη κατασταση του πρωταθληματος και πως θα θελα να ειναι...ετσι ειναι, ετσι θαναι...
σιγουρα καμια καλη αρχη δε μπορει να γινει απο τον παοκ ως ομαδα αυτη τη στιγμη για το καλο της ελληνικης μπαλας γιατι πολυ απλα η ομαδα δεν εχει να δειξει τπτ...φυσικα ποια ομαδα εχει να δειξει κατι καλο αν εξαιρεσεις λιγο τον αστερα....
τεσπα, μου φτανει που ειχε καλη ατμοσφαιρα το γηπεδο και θυμησε λιγο απο τα πιο παλια...
-
Παντως στο μυαλο μου ερχονται δυο παρομιες δολοφονικες ενεργειες απο τα παλια και μαλιστα σε διεθνης αγωνες.Η μια ειναι το σπασμενο ποδι του Μαραντονα το 82 στο Ισπανικο πρωταθλημα και η αλλη στο ματς DENMARK-URUGUAY(6-1) MUNDIAL 86 οπου ο berltesen αν δεν κανω λαθος πηρε το ποδι του σε δυο κομματια...(οποιος θυμαται ας το φανερωσει)
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--