-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Καταλαβαινω την πικρα...Αμπαλε αν το παρεις στα χαρτια εισαι για λυπηση λεμε
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
http://www.sport24.gr/html/ent/957/ent.217957.asp
στα χαρτια θα το παρει ο γαυρος το παιχνιδι
ειστε για λυπηση ρεεεεεΔΕ ΜΙΛΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΕ.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τι εγινε; Που ειναι οι γαβροι ρε παιδια;;
Απο πισω σου,δε μας βλεπεις γιατι σε εχουμε στα 4... Οταν ειναι θα σε φωναξω για να σκυψεις...
1 Παναθηναϊκός 43 19
2 Α.Ε.Κ. 42 19
3 γαβρος 41 19 -
Καταλαβαινω την πικρα...
Αμπαλε αν το παρεις στα χαρτια εισαι για λυπηση λεμε
Ρε,συμαζεψου λεμε,οπαδε της 4αρας.
-
Ο χρήστης KaragouniS έγραψε:
Τι εγινε; Που ειναι οι γαβροι ρε παιδια;;
Απο πισω σου,δε μας βλεπεις γιατι σε εχουμε στα 4... Οταν ειναι θα σε φωναξω για να σκυψεις...
1 Παναθηναϊκός 43 19
2 Α.Ε.Κ. 42 19
3 γαβρος 41 19Ελα παραδεξου οτι το ποστ σου αυτο ειναι ατοπο αφου προηγουμενως σε εσβησα.. Αντε περαστικα...
-
Σουτ τριτε
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Καταλαβαινω την πικρα...
Ρε,συμαζεψου λεμε,οπαδε της 4αρας.
Και θυμισου τα λογια μου
Επειδη ειστε κοτες να κανετε ενσταση διοτι θα σας κραξουν ολοι,θα βαλετε μπροσταρη το αδελφο σωματειο (λεβαδιακος) να κανει διοτι εχει συμφερον και αυτος
Θυμισου τα λογια μου αμπαλε -
Ρε παλικαρια δεν αλλαζει τιποτα.
Ο τραγικος γαυρος σημερα εχασε στο γηπεδο και ειναι 3ος αγωνιστικα.Δεν νομιζω να ξεγελαστει κανενας Ολυμπιακος και να πανηγυρισει αν παρει το ματς στα χαρτια. Τι στο καλο, τοσο τυφλα πια;
-
Αν δωθει το παιχνιδι στον γαβρο στα χαρτια, ωρα ειναι να μας δωσει και η ΕΠΟ το ματσακι για τον τελικο κυπελλου
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Ο τραγικος γαυρος σημερα εχασε στο γηπεδο και ειναι 3ος αγωνιστικα.Δεν νομιζω να ξεγελαστει κανενας Ολυμπιακος και να πανηγυρισει αν παρει το ματς στα χαρτια. Τι στο καλο, τοσο τυφλα πια;
Ναι αλλα οι βαθμοι δινουν πρωταθλημα και οχι η εικονα
-
Αμπαλε αν το παρεις στα χαρτια εισαι για λυπηση λεμε+1000
-
Σιγα μην πανηγυρισω ρε;Τι ειμαι βαζελος; Αλλα αν εχει οντως ετσι με τον Αυστριακο και ακυρωθει η καλαμαρια αυτο τι σημαινει;Οτι το εχω στησει; Αν γινοταν με εσενα θα ελεγες 'οχι παρτε τους βαθμους σας τους χαριζω;'.
Τα λες πολυ ωραια παντως αλλα λαθος.Γιατι αν το θετεις υπο αυτη τη βαση,σου εριξα 4αρα,αρα αγωνιστικα θα πρεπε να σαι 13ος και κατω.
Αντε,την 4αρα σου και ΑΛΑΤΙ.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
+1000
Συν το οτι οπως προειπα θα βαλουν το αδελφο σωματειο λεβαδειακο να κανει ενσταση για παρτι του γιατι ειναι κοτες να το κανουν οι ιδιοι
-
Αδελφο σωματειο στυλ ΟΦΗ;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Σιγα μην πανηγυρισω ρε;Τι ειμαι βαζελος; Αλλα αν εχει οντως ετσι με τον Αυστριακο και ακυρωθει η καλαμαρια αυτο τι σημαινει;Οτι το εχω στησει; Αν γινοταν με εσενα θα ελεγες 'οχι παρτε τους βαθμους σας τους χαριζω;'.Τα λες πολυ ωραια παντως αλλα λαθος.Γιατι αν το θετεις υπο αυτη τη βαση,σου εριξα 4αρα,αρα αγωνιστικα θα πρεπε να σαι 13ος και κατω.
Αντε,την 4αρα σου και ΑΛΑΤΙ.
Οχι φυσικα βρε συ. Δεν το εχεις στησει. Αν βγεις και πεις ομως ειμαι πρωτος και αξιος τοτε εισαι για ban.
Βρε μανια μετην 4αρα. Τοσο μεγαλη ηταν πια και κρυβεσαι ενα μηνα απο πισω της; Ποτε θα λιωσει αυτο το ψευτοεπιχειρημα;
Αν ειναι φερε και τον ΠΑΣ Γιαννενα στην Α' Εθνικη και δωστου το περσυνο πρωταθλημα.
Ημαρτον πια με αυτη τη 4αρα!! -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αδελφο σωματειο στυλ ΟΦΗ;Κατι τετοιο αμπαλε μου
-
+1000
Συν το οτι οπως προειπα θα βαλουν το αδελφο σωματειο λεβαδειακο να κανει ενσταση για παρτι του γιατι ειναι κοτες να το κανουν οι ιδιοι
Δικαίωμα επίσης να καταθέσει ένσταση κατά του Απόλλωνα Καλαμαριάς έχει και τρίτη ομάδα, η οποία να θεωρεί ότι βλάπτονται τα συμφέροντά της με τους τρεις αυτούς κερδισμένους βαθμούς από πλευράς 'Ποντίων'.
Τι ελεγα????? -
Οχι φυσικα βρε συ. Δεν το εχεις στησει. Αν βγεις και πεις ομως ειμαι πρωτος και αξιος τοτε εισαι για ban.Τι ειμαι; Δεν καταλαβα.Επειδη εχασα σημερα κι εκανα μολις τη 2η ηττα μου στο πρωταθλημα ειμαι χειροτερος απο σενα που σου ριξα 4; Φυσικα και μεχρι τωρα ειμαι ο καλυτερος απο τους 3.Υπαρχει καποιος που διαφωνει;Αν το παρπυμε αξιοκρατικα ναι επρεπε να ειμαι στην κορυφη.Μπορει και να μη γινει ενσταση και να μεινω 3ος με 2 βαθμους διαφορα.ΚΑΙ;
Κοιτα να δεις το κουραζουμε,δεν ξερω τι σκατα πιστευεις:οτι αραγε εχεις καλυτερη ομαδα απ την δικη μου;Αμα ειναι πεστο στην ψυχρα να τελειωνουμε να παμε κατα δαφνι μερια.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Οχι φυσικα βρε συ. Δεν το εχεις στησει. Αν βγεις και πεις ομως ειμαι πρωτος και αξιος τοτε εισαι για ban.
Τι ειμαι; Δεν καταλαβα.Επειδη εχασα σημερα κι εκανα μολις τη 2η ηττα μου στο πρωταθλημα ειμαι χειροτερος απο σενα που σου ριξα 4; Φυσικα και μεχρι τωρα ειμαι ο καλυτερος απο τους 3.Υπαρχει καποιος που διαφωνει;Αν το παρπυμε αξιοκρατικα ναι επρεπε να ειμαι στην κορυφη.Μπορει και να μη γινει ενσταση και να μεινω 3ος με 2 βαθμους διαφορα.ΚΑΙ;
Κοιτα να δεις το κουραζουμε,δεν ξερω τι σκατα πιστευεις:οτι αραγε εχεις καλυτερη ομαδα απ την δικη μου;Αμα ειναι πεστο στην ψυχρα να τελειωνουμε να παμε κατα δαφνι μερια.
Καλα ακομα δεν ξερουμε απο που ποσταρεις
-
Ε άρα και μεις πέρσυ έπρεπε να μασταν πρωτοί, αφού σας σκίσαμε εις διπλούν.. Ε πάσχο?
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--