-
πασχο το ντιβιντι εχει γεμησει μονο με δικες σας αμφισβητουμενες φασεις και δεν υπαρχει επιπλεον χωρος
και οπως ειπαν οι σοφοι:
-
Ξαναρωταω:Το πεναλτυ του καραγκουνη που ηταν ακριβως το ιδιο με το χτεσινο (καρμπον λεμε..) θα το βαλετε κι αυτο..;; Δε μου απαντας και θα αρχισω να πιστευω οτι υπεκφευγεις...
Επισης δε μου απαντησες αν εχεις κανει κι εσυ βατραχι σαν τον συνονοματο σου...
τελος να μου πεις απο ποια Σπορ του Βορρα ειναι το αποκομμα αυτο.. -
πασχο εσυ ομως δεν παραδεχεσαι τα αυτονοητα. Αν εσυ στεκεσαι σε ενα μουφα πεναλτυ (ναι ηταν μουφα και το παραδεχομαι, εν αντιθεση με τους 'εγκριτους' του πειραια), εγω πρεπει να γραψω επος με οσες φορες εχετε ευνοηθει
-
Δαγκωτό... Βγενόπουλος
27/1/2008 22:48
Υπέρ των προτάσεων του Ανδρέα Βγενόπουλου για επιστροφή του Παναθηναϊκού στους τίτλους τάσσεται η συντριπτική πλειοψηφία των αναγνωστών του Sportime.gr. Συγκεκριμένα το 89,57% «κλίκαρε» στο ότι οι τίτλοι απαιτούν χρήμα και οργάνωση.
Συγκεκριμένα το live poll είχε ως εξής:
Θεωρείτε πως οι προτάσεις Βγενόπουλου είναι η συνταγή για επιστροφή του ΠΑΟ στην κορυφή;
Ναι, οι τίτλοι απαιτούν χρήμα και περισσότερη οργάνωση 89.57 %
Όχι, είναι υπεραισιόδοξες και γενικόλογες 4.93 %
Ίσως. Οι δύο πλευρές πρέπει να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι 5.49 %
Σύνολο Ψήφων: 16565http://www.sportime.gr/football_inside. ... e_id=70457
-
Όχι, είναι υπεραισιόδοξες και γενικόλογες!
-
Τρέμεις φίλε μάνο, τρέμεις τον βγενό..
-
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τρέμεις φίλε μάνο, τρέμεις τον βγενό..Αφού είπε ότι είναι πιο δυνατός από τον Αμπράμοβιτς.
-
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ε όχι και αντιπαναθηναϊκό μένος βρε Ορέστη!!
Την γνώμη μου λέω. Φυσικά διαφωνείς. Αλλά αυτό δεν πάει να πει ότι έχω μένος με κάποια ομάδα...ήλπιζα ότι αυτό το ήξερες!Μετα το ξεσπασμα σου με το πεναλτι που κερδισε ο Καραγκουνης με την Καλαμαρια (κατι που παραδεχτηκε ως παραβαση η συντριπτικη πλεοψηφια) ερχεσαι παλι και λες οτι ο Παναθηναικος δεν επαιξε μπαλα χθες ( ), ενω ο Ολυμπιακος, σε εναν αγωνα που προκαλεσε προβληματισμο στους γαυρους, επιμενεις οτι αυτην την στιγμη παιζει την καλυτερη μπαλα
Αν δεν ειναι αντι-παναθηναικο μενος τοτε πως να το πω...γαυρολαγνεια;;
Παντως αληθεια ειναι οτι πολλοι κρυφογαυριζουν τελευταια (πχ Redline) -
Ο χρήστης skye έγραψε:
ο βαρουχας ειπε οτι δεν ηταν πεναλτι.
επισης ομως ειπε οτι εκοψε οφ σαιντ του ολυμπιακου τετ-α-τετ του κοβασεβιτς που δεν ηταν, οτι δεν του εδωσε το αλλο πεναλτι (το τραβηγμα) που ηταν πεναλτι, οτι εχασε την μπαλα μονος του ο χαλκιας κλπ.Φανταζομαι και εσυ οπως ολοι οι γαυροι συμφωνειτε με τον Βαρουχα σε ολα εκτος απο τη φαση του πεναλτι...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ξαναρωταω:Το πεναλτυ του καραγκουνη που ηταν ακριβως το ιδιο με το χτεσινο (καρμπον λεμε..) θα το βαλετε κι αυτο..;;Καμια σχεση, το ενα με το αλλο. Ο Κοβασεβιτς χθες βουτηξε. Ο Καραγκουνης περιμενε πρωτα να πεσει ο αλλος πανω του και μετα επεσε.
Στην περιπτωση του Παναθηναικου, ολες οι εφημεριδες (εστω και με επιφυλλαξη καποιες), ο Βαρουχας κλπ ειδικοι μιλησαν για παραβαση και πεναλτι, ενω εσυ το λες για μουφα.
Χθες, ολες οι εφημεριδες (εστω και με επιφυλλαξη μερικες), και ο Βαρουχας μιλησαν για μουφα πεναλτι ενω εσυ λες οτι ηταν.
Ποιος ειναι ο αδυναμος κρικος;;
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Ξαναρωταω:Το πεναλτυ του καραγκουνη που ηταν ακριβως το ιδιο με το χτεσινο (καρμπον λεμε..) θα το βαλετε κι αυτο..;;
Καμια σχεση, το ενα με το αλλο. Ο Κοβασεβιτς χθες βουτηξε. Ο Καραγκουνης περιμενε πρωτα να πεσει ο αλλος πανω του και μετα επεσε.
Λαμπρα. Δηλαδη και οι δυο εκβιασαν το σφυριγμα και οι εσεις καθεστε και τους υπερασπιζεστε αντι να τους αποδοκιμασετε.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κουκοοοοοο:
Χθες στο ημιχρονο μου ηρθε στα χερια
Την κράτησες;
Να δω τώρα με τι μπάλα θα κάνουν προπόνηση οι ΑΕΚτζήδες.χααχχαχαχα να σου πω εγω τι ειχα παθει;
Πριν 3-4 χρονακια ειχε ερθει η ΑΕΚ να παιξει φιλικο με την Μαρκο εδω στο τοπικο σταδιο (η πρωτη μεταβατικη χρονια ηταν)
Ωραιο ματσακι (ισοπαλια 2-2 ) με 6-7000 ατομα
Τελειωνει ο αγωνας και προσπαθωντας να παρω καμμια φανελα, παω μαζι με ενα φιλαρακι στον Σιμο Κρασσα και του λεω 'Σιμο δωσε μια την φανελα σου ρε συ'
Και τι απανταει;
'εν μπορω γιατι δεν εχουμε λεφτα για αλλες'Απλα ΕΠΑΘΑ
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Ξαναρωταω:Το πεναλτυ του καραγκουνη που ηταν ακριβως το ιδιο με το χτεσινο (καρμπον λεμε..) θα το βαλετε κι αυτο..;;
Καμια σχεση, το ενα με το αλλο. Ο Κοβασεβιτς χθες βουτηξε. Ο Καραγκουνης περιμενε πρωτα να πεσει ο αλλος πανω του και μετα επεσε.
Λαμπρα. Δηλαδη και οι δυο εκβιασαν το σφυριγμα και οι εσεις καθεστε και τους υπερασπιζεστε αντι να τους αποδοκιμασετε.
Οχι.Οταν σε σπρωχνουν εχεις διακιωμα να πεσεις. Οταν δεν σε ακουμπαει κανεις δεν εχεις δικαιωμα να πεσεις.
Εγω προσωπικα οταν παιζω μπαλα δεν γουσταρω να πεφτω και να ζηταω φαουλ με το παραμικρο.
Οταν ομως σπρωχνω ή κλωτσαω τον αλλον και παρει φαουλ μπορει να δυσφορησω με την ευκολια αλλα δεν θα το θεωρησω και αδικια! -
Αν και είμαι Ολυμπιακός θα πω ότι το παιχνίδι ίσως να είχε τελείωσει στο 7ο λεπτό όταν ο Καίσαρας την ώρα που έπεφτε κατάλαβε ότι ο παίχτης του Άρη θα έβγαινε τετ α τετ και ''προωθήθηκε'' μπροστά του με προφανή κίνηση και τον γκρέμισε.
Κόκκινη ήταν μιας και μιλάμε για τον τελευταίο παίχτη.
Κάπου εκεί θα τελειώνε το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό.Τώρα σχετικά με του Κοβάσεβιτς, σίγουρα ο αριστερός αμυντικός τον βρίσκει του αλλάζει την πορεία, απλά πιο πολύ το κερδίζει ο Σέρβος το πέναλντι. Θα μπορούσε να το πάρει με πιο προφανή τρόπο και όχι να το ''εκβιάσει''.
Αυτά...
Έχει μέλλον ακόμα το πρωτάθλημα.
Ο παναθηκαϊκός είδα έπαιξε καλή μπάλα και στο ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟ νομίζω θα έχει μεγάλο πρόβλημα η ΑΕΚ. -
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Ο παναθηκαϊκός είδα έπαιξε καλή μπάλα και στο ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟ νομίζω θα έχει μεγάλο πρόβλημα η ΑΕΚ.
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Αν και είμαι Ολυμπιακός θα πω ότι το παιχνίδι ίσως να είχε τελείωσει στο 7ο λεπτό όταν ο Καίσαρας την ώρα που έπεφτε κατάλαβε ότι ο παίχτης του Άρη θα έβγαινε τετ α τετ και ''προωθήθηκε'' μπροστά του με προφανή κίνηση και τον γκρέμισε.Κόκκινη ήταν μιας και μιλάμε για τον τελευταίο παίχτη.
Κάπου εκεί θα τελειώνε το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό.Τώρα σχετικά με του Κοβάσεβιτς, σίγουρα ο αριστερός αμυντικός τον βρίσκει του αλλάζει την πορεία, απλά πιο πολύ το κερδίζει ο Σέρβος το πέναλντι. Θα μπορούσε να το πάρει με πιο προφανή τρόπο και όχι να το ''εκβιάσει''.
Αυτά...
Έχει μέλλον ακόμα το πρωτάθλημα.
Ο παναθηκαϊκός είδα έπαιξε καλή μπάλα και στο ντέρμπι ΑΕΚ-ΠΑΟ νομίζω θα έχει μεγάλο πρόβλημα η ΑΕΚ.τυχεροι οι γαυροι που επρεπε ο Αρης να βαλει γκολ σε δυο ευκαιριες την μια μετα την αλλη....και μετα θα σου ελεγα αν κερδιζατε......
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Εγω προσωπικα οταν παιζω μπαλα δεν γουσταρω να πεφτω και να ζηταω φαουλ με το παραμικρο.Γιατι προφανως το θεωρεις γελιο οπως και ειναι. Γιαυτο λεω οτι και σαν θεατης δεν πρεπει να το ανεχεσαι ή ακομη χειροτερα να το δικαιολογεις.
Ασχετο. Τον λυπηθηκε η ψυχη μου τον μαυρουκο (και ολη την ομαδα) του Εργοτελη. Αυτο το κουμασι θα συνεχισει να σφυραει δηλαδη;
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--