-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Τωρα θα βγει ο Νικos και θα επιμεινει οτι ο Ολυμπιακος αυτη τη στιγμη παιζει την καλυτερη μπάλα στην Ελλαδα.Που πας ρε να παρεις ματς με αλλαγες Νουνιες, Σισιτς, Μητρογλου
κάτσε να νικήσουμε και εμείς.......
έτοιμος ο Σπυρόπουλος δεν τον έβαλε..... -
Πράγματι τέτοιο χάλι δεν είχε ο Ολυμπιακός ΠΟΤΕ!
Σέρνονταν ΟΛΟΙ!
Από Τζόλε, Στολτίδη, Λεντέσμα, μέχρι και το παλτό το Νούνιεζ και τον Κοβάσεβιτς και τους αμυντικούς.
1 ευκαιρία και αυτή στο '75 από τον Κοβάσεβιτς που έπρεπε να είχε αποβληθεί στο '73.
Πάνω από 2 μπαλιές ζήτημα να άλλαξαν σε όλο το ματς.
Το έλεγα από την αρχή της σαιζόν ότι κάτι δε πάει καλά στην Ελλάδα φέτος για τον Ολυμπιακό.
Προφανώς οι ξένοι διαλέγουν ματσάκια, οι παλιοί δε μπορούν να πάρουν πλέον την ομάδα στις πλάτες (βλ. Τζόλε) - κορεσμός ίσως? - και οι υπόλοιποι δεν έχουν την απαραίτητη ποιότητα.
Δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει, στη μέση της σαιζόν και με τόσα σημαντικά ματς να ακολουθούν, προφανώς πρέπει κάποιος να τους τρίξει λίγο τα δόντια.
Γιατί όταν έχουν όρεξη δεν υπάρχει ομάδα να τους κοντράρει (βλ. 4-0).
Δε νοείται παίκτης του Ολυμπιακού και να διαλέγει παιχνίδια.- -
μέχρι τώρα ΑΕΚ - Πανιώνιος 0-1
-
Δεν ειδα πολυ απ το παιχνιδι αλλα απ ό,τι διαβαζω τωρα δικαια χασαμε.Νταξ ολες οι ομαδες διακιουνται ενα-δυο ματς αθλια..Δεν λεει κατι παντως που χασαμε δεν εγινε και τιποτα τραγικο.. Γι αυτο μην αρχισει η καταστροφολογια,δεν ειμαστε κανας Βαο..
Επισης εχει πλακα να διαβαζεις το παραληρρημα του οπαδου της 4ας Ορεστη...Μην απορειτε που ακομα δεν εχει βγει κανας αεκτζης (ναι η ομαδα του 1-0.. ) να μιλησει μιας και προς στιγμην χανει..κλασσικα θα το 'γυρισει' το παιχνιδι παντως...
-
Αυτός ο Τσιμπούρ καλός κυνηγός.
-
2 τα γκολακια η Αεκ ε;
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
πικρα........... -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δεν ειδα πολυ απ το παιχνιδι αλλα απ ό,τι διαβαζω τωρα δικαια χασαμε.Νταξ ολες οι ομαδες διακιουνται ενα-δυο ματς αθλια..Δεν λεει κατι παντως που χασαμε δεν εγινε και τιποτα τραγικο.. Γι αυτο μην αρχισει η καταστροφολογια,δεν ειμαστε κανας Βαο..
Επισης εχει πλακα να διαβαζεις το παραληρρημα του οπαδου της 4ας Ορεστη...Μην απορειτε που ακομα δεν εχει βγει κανας αεκτζης (ναι η ομαδα του 1-0.. ) να μιλησει μιας και προς στιγμην χανει..κλασσικα θα το 'γυρισει' το παιχνιδι παντως...
τα δικα σου δικα μου και τα δικα μου δικα μου...
ελεος με την τεσσαρα...... οποτε στερευεις απο επιχειρηματα την κοπανας? -
Ακριβως.Τι επιχειρηματα θες δηλαδη; Δε σου φτανουν 4 επιχειρηματα;Η μηπως εχεις αντιλογο και εννοείς οτι εισαι καλυτερος απο μενα. Αμα το ακουσουμε κι αυτο να παμε ομαδικα στο δαφνι.. Παντως επειδη εισαι νεος βαζελος στο φορουμ εχω να σου πω οτι θα περασουμε...ΟΜΟΡΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
Αντε,παρε την 4αρα σου τωρα δωρο για τα 100 χρονια.Εδω ουτε επιχειρηματα χρειαζονται ουτε τιποτα.Περαστικα..
-
Γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος
-
Οποτε στερευεις απο επιχειρηματα αρχιζεις τις παροιμιες...;
Αντε,ειπαμε,την 4αρα σου και ΑΛΑΤΙ...
-
ποιος σου ειπε οτι ειμαι βαζελος CHEALSY ειμαι
-
Ενα και το αυτο....
Την ξερεις μια σταση που λεγεται στα 4;
-
και παλιοτερα JUVENTUS
-
Eνταξει το καταλαβαινω να παιζει 100-0 ο διαιητης υπερ του Παο και να μην δινει κοκκινη στον Γκουμα. Αυτον τον αληταρα τον Γκονζαλες που βαραει στο καλαμι καθε φορα δεν μπορει κανεις να τον πεταξει εξω? 2 φορες εριξε κλοτσια στο καλαμι του Φιλομενο
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
2 τα γκολακια η Αεκ ε;Πασχάλη, στο άλλο να δεις.....
Για τα μπάζα...ούτε μια σωστή μπαλιά δεν μπορούν να κάνουν.....
ο Καραγκούνης πρέπει να πάει στην εθνική ομάδα καταδύσεων για τις βουτιές που κάνει..... -
pasxos
Περαστικα σου...οχι μωρε δεν εγινε και τιποτα...απλα αντι να χασεις σημερα πανηγυρικα εφαγες μονο 1. Δεν εγινε και τιποτα...το πολυ πολυ να βγεις 4ος.Αλλο ενα κωλοχωρι ηρθε επισκεψη στην Αθηνα για να κανει καθυστερησεις, φαουλ και μπαμπα-μπουμπα...
Στα @@ το πρωταθλημα, ας το παρει η ΑΕΚ. -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ενα και το αυτο....Την ξερεις μια σταση που λεγεται στα 4;
οχι αλλα δεν εχω φτασει ακομα στην 7
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
pasxos
Περαστικα σουΕλα ελα,ειπαμε,πολυ μιλησαμε...την 4αρα σου και ΑΛΑΤΙ....
Ας ετρωγα παντως και 3... Η ταριφα η δικη σου ξερεις ποια ειναι....μην επαναλαμβανομαι...ΑΝΤΕ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Eνταξει το καταλαβαινω να παιζει 100-0 ο διαιητης υπερ του Παο και να μην δινει κοκκινη στον Γκουμα. Αυτον τον αληταρα τον Γκονζαλες που βαραει στο καλαμι καθε φορα δεν μπορει κανεις να τον πεταξει εξω? 2 φορες εριξε κλοτσια στο καλαμι του Φιλομενοστον Γκούμα προηγήθηκε φάουλτ απο τον αμυντικό αν το δείς καλά....κάρτα κίτρινη και οι δυό.......
πάντως κλωστοπατινάδα και απο τους δύο......
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--