-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Youtube VideoΞερεις ποσα τετοια εχουν κερδισει τα 'κοτοπουλα' ολα αυτα τα χρονια???? Ααααααπειρα, και τωρα κλαινε σαν δακρυβρεχτες κορασιδες οτι τους αδικουνε, αυτο και αν ειναι ανεκδοτο!!! Το αλλο ανεκδοτο με τον Παπουτσελλη το ξερουν?
-
-
Καλά το γκολ από τους Νορβηγούς στο 1:20 θα το δείχνουν και σε ιατρικά συνέδρια για οσφυαλγία...
-
-
Αυτα ειναι!
Αντε ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!!!!!!!!!! -
Ο Τάκης Λεμονής (Λ) επισκέπτεται τον Σωκράτη Κόκκαλη (Σ):
Σ: Έλα Τάκη τι έγινε;
Λ: Πρόεδρε είμαι προβληματισμένος!
Σ: Τι ακριβώς σε απασχολεί ρε Τάκη να το λύσουμε;
Λ: Η ομάδα πρόεδρε δεν πάει καλά, κάτι φταίει.
Σ: Τι θέλεις να κάνω Τάκη πες μου. Να αγοράσω κανένα παίχτη, κανένα διαιτητή;
Λ: Όχι πρόεδρε από αυτά καλά είμαστε κάτι άλλο λείπει από την ομάδα. Λέω να επισκεφτώ τον Sir Alex Ferguson να δω τι προπόνηση κάνει στην Manchester και να εφαρμόσω τα ίδια και στον Ολυμπιακό.
Σ: Κάνε το καλύτερο για την ομάδα, Τάκη.
Ο Λεμονής πηγαίνει στο Old Traford παρακολουθεί την προπόνηση και μετά έχει συνάντηση με τον Sir Alex Ferguson (S)
Λ: Hello Sir Alex.
S: Hello Takis.
Λ: Sir Alex παρακολούθησα την προπόνηση της ομάδας σου και παρατήρησα ότι εφαρμόζω ακριβώς το ίδιο σύστημα και στον Ολυμπιακό. Οι δικοί σου παίχτες φυσικά είναι καλύτερης κλάσης από τους δικούς μου αλλά κάτι φταίει και προσπαθώ να βρω τι είναι αυτό.
S: Καταλαβαίνω το πρόβλημα σου και θα σου δώσω την λύση. Απλά οι δικοί μου παίχτες είναι έτοιμοι για όλα και εκτελούν αμέσως ότι τους πω και ότι τους ρωτήσω. Πρόσεξε να δεις τι εννοώ.
S: Rooney! έλα εδώ αμέσως.
R: Έλα coach τι θέλεις;
S: Να σε ρωτήσω “Ποιος είναι ο γιος του πατέρα σου που δεν είναι ο αδελφός σου”;
R: Μα φυσικά εγώ. Τι είναι αυτά που ρωτάς ρε coach.
S: Είδες Takis. Όπως σου έλεγα. Έτοιμοι για όλα.
Λ: Σε ευχαριστώ Sir Alex θα εφαρμόσω το ίδιο σύστημα.
Γυρνά ο Λεμονής στου Ρέντη και ξεκινά την προπόνηση. Κατά την διάρκεια της φωνάζει τον Άντζα. (Α)
Λ: Άντζα έλα εδώ.
Α: Έλα coach τι θέλεις;
Λ: Να σε ρωτήσω “Ποιος είναι ο γιος του πατέρα σου που δεν είναι ο αδελφός σου”;
Α: Τι λες ρε coach τι δύσκολα είναι αυτά που ρωτάς.
Λ: Απάντησε μου αμέσως!
Α: Δώσε μου λίγη ώρα και θα σου απαντήσω.
Προβληματισμένος ο Άντζας σκέφτεται να βρει λύση στο πρόβλημα και καταφεύγει στον Ραούλ Μπράβο (Ρ) να τον βοηθήσει.
Α: Ραούλ να σε ρωτήσω.
Ρ: Λέγε ρε Άντζα.
Α: Να σε ρωτήσω “Ποιος είναι ο γιος του πατέρα σου που δεν είναι ο αδελφός σου”;
Κ: Εγώ. Του απαντά ο Ραούλ.
Α: Οκ. Σε ευχαριστώ.
Τρέχει ο Άντζας στον Λεμονή.
Α: Έλα coach βρήκα την απάντηση στο ερώτημα σου.
Λ: Για πες μου ποίος είναι;
Α: Ο Ραούλ Μπράβο.
Λ: Ποιος Ραούλ Μπράβο ρε βλάκα. Ο Rooney είναι!P.S Το καλυτερο ανεκδοτο απολα βεβαια ειναι το 'Ευρωπαικο οραμα ' του Λεμονη
-
καλα αυτο ειναι πολυ παλιο redλine αλλα ειχε βγει για τον Καραγκουνη.
-
Πορτομπάγκουυυυυυς!!! 1-0 ρε!!!
-
Η Βασίλισσα νίκησε τη Βασίλισσα. Τί λε ρε παιδί μου.....
-
Ποσο ηρθε το σκορ;Ενα ολοκληρο-μηδεν;
-
Ρε δε πα να λέτε ότι θετε!!!
Πορτομπάγκουυυυυς!!!!
-
Τι μηνα εχουμε και πανηγυριζεις; Α Σεπτεμβρης...
-
Μαλιστα...ωραιο το γκολ-οφφ σαιντ της Αεκ... Κανεις δε μιλαει βλεπω...
Κι επισης τι παιχτηκε με το Ζαγορακη και παραιτειται; -
Το γκολ του **MΠΛΑΝΚΟ * **
φυσικα και ηταν ΚΑΝΟΝΙΚΟ και ασε τους γαυρους να κλαιγονται.....Αθλια η ομαδα,αλλα πηρε ευκολα τη νικη σε ενα γηπεδο σχεδον χωραφι.....
3 ματς την εβδομαδα αυτη,3 νικες με 6-0 γκολ..
Οταν αρχισουν να φορμαρονται,θα ριξουμε τρελο γελιο....Καβαλα λοιπον απο την αρχη(εν αντιθεσει με τα προηγουμενα χρονια) και συνεχιζουμε......
- Αυτος ρε δεν ηρθε απο την β' κατηγορια της Αργεντινης ?? Χαχαχαχαχ.Για πες μας ρε Πασχο τιποτα....
-
Ποιον μπλανκο και γομα ρε μας λες;Αμα ηταν παιχταρας θα τον ειχαν αφησει οι αλλοι; Σιγα,λες και τον ειδες να παιζει 10 χρονια και σ αυτα να βαλει 30 γκολ στη σεζον.. Για πες μας αφου ηταν κανονικο απο ποιον καλυπτοταν...Ελα ρε μπαγκους,για πες μας να γελασουμε,μονο μη μας πεις απ τον τερματοφυλακα..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ποιον μπλανκο και γομα ρε μας λες;Αμα ηταν παιχταρας θα τον ειχαν αφησει οι αλλοι; Σιγα,λες και τον ειδες να παιζει 10 χρονια και σ αυτα να βαλει 30 γκολ στη σεζον.. Για πες μας αφου ηταν κανονικο απο ποιον καλυπτοταν...Ελα ρε μπαγκους,για πες μας να γελασουμε,μονο μη μας πεις απ τον τερματοφυλακα..Mα καλα ρε επιμενεις ? ? ? Κανενα site δεν γραφει το παραμικρο και επιπελον στα ριπλεϋ του supersport φαινεται καθαρα οτι ειναι πισω απο τη γραμμη...
Διαβασες στο osfp.gr οτι ηταν οφ-σαϊντ κ μπηκες να το γραψεις εδω ???
Κ επειδη βαριεμαι ρε γμτ θα σου κανω τη χαρη: Οκ ρε Πασχο ηταν οφ-σαϊντ και μαλιστα επρεπε να αποβληθει στην ιδια φαση ο Μπλανκο κ ο Αλβες,ενδεχομενως και ο Ριβαλντο μαζι με τον Μανου....
Μας ευνοησε η διαιτησια...Εισαι ευχαριστημενος τωρα ? ? ?
-
Kοιτα να δεις που θες να βγεις και θυμα ρε συ.. Αμα ειχε γινει αυτο στον Ολυμπιακο θα βουιζε ολη η Πατρα η θεσσαλονικη και τα βορεια προαστια.. Εγω το ειδα στη Νετ και φαινεται καθαρα στην κεφαλια που παιρνει οτι ειναι μπροστα απ τον τελευταιο αμυντικο..Και φαντασου οτι πριν το δω στη Νετ μου το ειπαν βαζελοι,με τους οποιους ως γνωστον τα εχετε κανει πλακακια.. Εμενα τεσπα,στα @@ μου τι κανει το καθε γτπ αεκακι... Πρωταθλημα πλι θα παρω και με διαφορα,απλα προετοιμαζω το εδαφος σε περιπτωση που ευνοηθω μια φορα σε αγωνα να μη μου τα πρηζεις με την ευνοια και καλα του ολυμπιακου..
-
-
Σσσσσσσσσσσσσ...μην τα λες ετσι... Τωρα κανει και το θυμα...
-
Το γκολ ειναι κανονικο..
Δειτε το ριπλεϊ του supersport(αυτο που βαζουν και τη γραμμη)
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--