-
Τα κλειδώματα πέφτουν, Θόδωρε, σε θέματα που ξεφεύγουν.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Τα κλειδώματα πέφτουν, Θόδωρε, σε θέματα που ξεφεύγουν.αρχηγε...εχεις δικαιο.....
και στο αλλο τοπικο και εγω το παρατραβηξα λιγουλακι....
σε αυτο το τοπικο λιγακι οι αποψεις ξεφευγουν....
ας ελπισουμε ολοι μας να βαλουμε μυαλο...... -
Κομμένο το sex (Καλλονές), κομμένη και η μπάλα....
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Κομμένο το sex (Καλλονές), κομμένη και η μπάλα....Οχι απαραίτητα! Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε! Νομίζω ότι μπορούμε τόσο να συζητάμε όσο και να απομονώνουμε αυτούς που δεν μπορούν!
-
[matso mode] Ευτυχώς δεν γίνεται να μας κόψουν και την μπύρα....[/matso mode]
-
Δεν κόβεται η άτιμη!
-
Πάντως με αυτή τη λογική θα μπορούσε να γίνει άλλη μια προσπάθεια στο Καλλονές και στην πρώτη τσοντοφωτογραφία να ξανακλείσει. Όντως είχε παραγίνει αηδία το πράγμα.
-
Αντι να κλειδωνονται θεματα,καλυτερο θα ηταν ισως να μην εχουν το δικαιωμα οι χρηστες που παραφερονται να γραφουν στα τοπικ αυτα...Αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο κατι τετοιο...
-
Νομίζω ότι η εμπλοκή του ονόματος της μακαρίτισας της Μοσχολιού (κλασικά είπε ό,τι είπε για να εκδικηθεί τον Δομάζο που την έφτυσε ) ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.
+1 στο κλείδωμα.
Να ξανανοίξει στα σαράντα του Κόκκαλη. -
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Αντι να κλειδωνονται θεματα,καλυτερο θα ηταν ισως να μην εχουν το δικαιωμα οι χρηστες που παραφερονται να γραφουν στα τοπικ αυτα...Αλλα δεν ξερω κατα ποσο ειναι εφικτο κατι τετοιο...κανονικά αυτό πρέπει να γίνεται...
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Νομίζω ότι η εμπλοκή του ονόματος της μακαρίτισας της Μοσχολιού (κλασικά είπε ό,τι είπε για να εκδικηθεί τον Δομάζο που την έφτυσε ) ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.
+1 στο κλείδωμα.
Να ξανανοίξει στα σαράντα του Κόκκαλη.ουτε αυτο ειναι σωστο.....
να αποβαλλονται για εναν μηνα τουλαχιστον προς παραδειγματισμο...... -
Kοιτα να δεις τι εχασα...
Υβρεις,μπηχτες ( ) ξεμπηχτες,αναμπηχτες..φουσου ρε γμτ..
Προσπαθεια αραγε των βαζελιακων να αποπροσανατολισουν το θεμα απ την 4αρα;
-
Πασχαλη.....
θα μας το κλεισουν......... -
Μην αγχωνεσαι ρε συ... Δε θα μας το κλεισουν..εκτος αν χασει το πρωταθλημα το αεκακι του αρθρου 44..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μην αγχωνεσαι ρε συ... Δε θα μας το κλεισουν..εκτος αν χασει το πρωταθλημα το αεκακι του αρθρου 44.. -
Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα το παρει το ολυμπιακακι 1992(βλεπε νομοσχεδιο Στεφανου Μανου,περι των χρεων του «θηριου»)...
-
μπλα μπλα μπλα..
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Κομμένο το sex (Καλλονές), κομμένη και η μπάλα.......μας εκοψαν και το στοιχημα....
-
Απιστευτο! να μαλωνουν δυο γειτονοι για το ποιανου ο βοθρος βρωμαει λιγοτερο!
-
15000 ευρω το προστιμο στον παπ... Ενα τετοιο τη βδομαδα και η ομαδα της 4αρας το 2015 θα μπορει ισως να παρει καναν παικτη αξιας...
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--