- 

Καλύτερα να είσαι επίνειο παρά γυράδικο. 
- 

Ο χρήστης toyotaman έγραψε: 
 προσεχε πασχο τα ποιηματακια....
 μπορει να βρεθεις σημερα προ εκπληξεων.......και να βρεθω,τι με νοιαζει;Το συνθημα ισχυει.. Ειπαμε ειναι αξεχαστο.. 
- 

Ο χρήστης manosk έγραψε: 
 Καλύτερα να είσαι επίνειο παρά γυράδικο.καφετερια... 
- 

Τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα να περασει ο βαο σημερα η στη Λεωφορο για να το παρει η Λαρισα... (κλεμμενο το χω ) 
- 

EΛΑ ΡΕ ΠΑΧΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! 
- 

Ο χρήστης Patrinos έγραψε: 
 EΛΑ ΡΕ ΠΑΧΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
- 

Ο χρήστης Patrinos έγραψε: 
 EΛΑ ΡΕ ΠΑΧΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!μπουρδούκλωσες την γλώσσα σου..; ΠΑΝΑΧΑ δεν είναι; 
- 

Απο την χαρά μου που νικήσαμεεεεεεεεε!!!!!!!!! 
- 

Μπασινας....... 
- 

Blanco... 
 Goma...
 Molybi...
- 

Ειδες ο επιθετικος της 2ης κατηγοριας της Αργεντινης πως τα κολλαει τα παστελια Πασχο εε ? Το κακο ειναι οτι επαθε θλαση κ θα απεχει του σκοραρισματος για 2-3 αγωνιστικες.... 
- 

Ο χρήστης Bagus έγραψε: 
 Ειδες ο επιθετικος της 2ης κατηγοριας της Αργεντινης πως τα κολλαει τα παστελια Πασχο εε ?Το κακο ειναι οτι επαθε θλαση κ θα απεχει του σκοραρισματος για 2-3 αγωνιστικες.... σκέψου δηλ. σε τι επίπεδο είναι το πρωταθλήμα μας... 
- 

ρε πασχο... 
 τι ειναι Goma..., Molybi...
 ετσι γραφεις πιο πανω.......
 μπερδευτηκα......
- 

Ο χρήστης Bagus έγραψε: 
 Ειδες ο επιθετικος της 2ης κατηγοριας της Αργεντινης πως τα κολλαει τα παστελια Πασχο εε ?Το κακο ειναι οτι επαθε θλαση κ θα απεχει του σκοραρισματος για 2-3 αγωνιστικες.... Παλτουδια ειναι το παιδι Βαγγο μ,περιπτωση Νουνιες που παιζει στη σωστη θεση... 
 Η διαφορα μας ειναι οτι εσυ παιρνεις απ τα αζητητα παικτη β κατηγοριας Αργεντινης ενω εγω το καλυτερο αμ.χαφ της ιδιας χωρας.
 Περαστικα σ ειπα;toyotaman ειναι τα απαραιτητα μαζι με το μπλανκο.. 
- 

οκ...μεγαλε...... 
- 

Ο χρήστης pasxos έγραψε: Ειδες ο επιθετικος της 2ης κατηγοριας της Αργεντινης πως τα κολλαει τα παστελια Πασχο εε ? Το κακο ειναι οτι επαθε θλαση κ θα απεχει του σκοραρισματος για 2-3 αγωνιστικες.... Παλτουδια ειναι το παιδι Βαγγο μ,περιπτωση Νουνιες που παιζει στη σωστη θεση... 
 Η διαφορα μας ειναι οτι εσυ παιρνεις απ τα αζητητα παικτη β κατηγοριας Αργεντινης ενω εγω το καλυτερο αμ.χαφ της ιδιας χωρας.
 Περαστικα σ ειπα;toyotaman ειναι τα απαραιτητα μαζι με το μπλανκο.. OMG αρχισα παλι να μιλω με γαυρο για ποδοσφαιρο.... Σορρυ σορρυ παραφερθηκα... 
- 

Ο χρήστης pasxos έγραψε: 
 Η διαφορα μας ειναι οτι εσυ παιρνεις απ τα αζητητα παικτη β κατηγοριας Αργεντινης ενω εγω το καλυτερο αμ.χαφ της ιδιας χωρας.Ο Μάτος παίζει στον Παναθηναικό, όχι στον γαύρο.. 
- 

O Τσίγκερ πηγαίνει για ψώνια στο σχόλασμα της λαϊκής. Λογικό να παίρνει τα σαπάκια. 
- 

Ο χρήστης Kid έγραψε: Η διαφορα μας ειναι οτι εσυ παιρνεις απ τα αζητητα παικτη β κατηγοριας Αργεντινης ενω εγω το καλυτερο αμ.χαφ της ιδιας χωρας. Ο Μάτος παίζει στον Παναθηναικό, όχι στον γαύρο.. OMG!περιμενεις ν ανοιξω κουβεντα με βαζελο σαν εσενα που θα παεις οτι το καλυτερο αμ.χαφ της Αργεντινης ηταν ο Ματος ενω για τον Λεντεσμα εχει μιλησει ακομα κι ο Ροτσα; Whatever... 
- 

pasxo να μαντεψω διαβαζεις πρωταθλητη και bam.gr? 

--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--