-
Εργοτελης - ΠΑΟ 0-1 στο 30'
-
pasxos
Τσουκαλα δεν ασχολουμαι μαζι σου....
Γραφε οτι θελεις.Τελος... -
Επειδη προφανως και δεν ειδες τον οσφπ,σε παραπεμπω να μπεις στο sport24 να δεις το πρωτοσελιδο ( ) και μετα ξαναελα να μου πεις για μπλανκο και γομα.
Ειδα και το edit σου: Τεσπα,δε σε αναγκασε κανεις βρε...τι μου λες τελος και αρχη;
Αντε να κανω κι εγω ενα εδιτ:Σ ευχαριστω που με δινεις την αδεια να γραφω ο,τι θελω..
-
Ποιο edit ρε Τσουκαλε ?
Απο την αρχη το εγραψα.....
Ακομα παραμιλας με τον Μενδρινο φαινεται.....
-
Αμα σου πω οτι ουτε εγω ξερω γιατι εγραψα εντιτ; Ειναι απ το σεισμο στο Καραϊσκακη.. 6.2 ριχτερ λεει.. Το ποστ σου θα εννοουσα προφανως..
-
Α ρε Πασχερν.....
-
Καλα ρε Χατζηχρηστο ενα λαθος καναμε..
-
**Μοναδικό μελανό σημείο ο Θεσσαλονικιός ρέφερι, που αρνήθηκε δύο κραυγαλέα πέναλτι στον πρωταθλητή Ελλάδας. **
Για να μην ξεχνιομαστε...
-
Την γκολάρα του Ρομέρο την είδαμε?
-
Τσου; Εβαλε γκολ ο Ρομερο; Πλακα μας κανεις ρε;
-
2 κιόλας.
-
Α μαλιστα..κοιτα που εφτασε ο Βαο...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τσου; Εβαλε γκολ ο Ρομερο; Πλακα μας κανεις ρε;Νομιζω και τα δυο αυτος τα εβαλε.....
-
Εργοτελης - ΠΑΟ 0-3 στο 78'
-
0-3 στο πολυ χαλαρο,αλλα δεν το κανουμε και θεμα οπως καποιοι αλλοι που σκοτωσαν το θεριο
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
0-3 στο πολυ χαλαρο,αλλα δεν το κανουμε και θεμα οπως καποιοι αλλοι που σκοτωσαν το θεριοΣυμφωνω απολυτα..........
-
Αλλο 3,αλλο 6 χωρις 2 πεναλτυ και με μπαλαρα.Με παρομοιες ομαδες..Τεσπα...ο καιροc γαρ εγγυc...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
:iconcool: Αλλο 3,αλλο 6 χωρις 2 πεναλτυ και με μπαλαρα.Με παρομοιες ομαδες..Τεσπα...ο καιροc γαρ εγγυc...για τις 5αρες απο βερντερ και ρεαλ??
-
Την τελευταία χρονιά που ο γαύρος κέρδισε εντός έδρας με 6-2, είχαμε νύχτες μαύρης (για την ακρίβεια bianconerri) κωμωδίας.
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
0-3 στο πολυ χαλαρο,αλλα δεν το κανουμε και θεμα οπως καποιοι αλλοι που σκοτωσαν το θεριοΚΑΚΩΣ! Μόλις κάνατε το πρώτο μεγάλο βήμα για την παραμονή στην κατηγορία!
--> Superleague & Κύπελλο Ελλάδος 2007-2008 <--