-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ομαδάρες χωρίς αμφιβολία....αλλά γκόλ η Σεβίλλη δεν θα βάλει Πορτομπάγκους! 3-0 θα λήξει!!**Αύριο θα σε δω στο γήπεδο? **:)
Μα και βεβαια.....
Α και να μην βαρεθεις να βγεις στο ημιχρονο
-
Ημουνα μέσα μέσα ρε!!! Για να βγω έπρεπε να είμαι ζογκλέρ!!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Η Βερντερ ΔΕΝ ειναι ομαδα σε φορμα.Ηταν στο παρελθον αλλα πλεον οχι.εδω δεν μπορουμε να κερδισουμε τη λατσιο εντος θα νικησουμε τη βερντερ;
το οτι τρωει πολλα γκολ απο καλες ομαδες ειναι επειδη παιζει ανοιχτο ποδοσφαιρο, αυτο συνεβαινε και τις προηγουμενες χρονιεςτεσπα το μονο σιγουρο καλο που εχουμε σαν ολυμπιακος στην ευρωπη ειναι οτι στελνουμε κοσμο στανταρ ταμειο
εγω προτιμουσα τις προηγουμενες χρονιες παντως
τουλαχιστον παιζαμε κ μπαλα ανα διαστηματα ρε γμτ
φετος με τη λατσιο πηγε να με παρει ο υπνος -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:rtfm: Ημουνα μέσα μέσα ρε!!! Για να βγω έπρεπε να είμαι ζογκλέρ!!E για αυτο ενας κοινος μας γνωστος αποφασισε να σου κρεμασει στο παραθυρο του αυτοκινητου σου ενα χαρτακι με μια λεξουλα μεσα...
(εγω οπως ειπα ημουν αθωος )
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ομαδάρες χωρίς αμφιβολία....αλλά γκόλ η Σεβίλλη δεν θα βάλει Πορτομπάγκους! 3-0 θα λήξει!!Αύριο θα σε δω στο γήπεδο?
2-0 Bagus!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Η Βερντερ ΔΕΝ ειναι ομαδα σε φορμα.Ηταν στο παρελθον αλλα πλεον οχι.
εδω δεν μπορουμε να κερδισουμε τη λατσιο εντος θα νικησουμε τη βερντερ;
το οτι τρωει πολλα γκολ απο καλες ομαδες ειναι επειδη παιζει ανοιχτο ποδοσφαιρο, αυτο συνεβαινε και τις προηγουμενες χρονιεςτεσπα το μονο σιγουρο καλο που εχουμε σαν ολυμπιακος στην ευρωπη ειναι οτι στελνουμε κοσμο στανταρ ταμειο
φετος με τη λατσιο πηγε να με παρει ο υπνοςΑλλο το αν μπορω να την κερδισω κι αλλο το ειναι σε τρελη φορμα που ειπες.. Κι επισης ξεκολλα,το οτι δεν μπορεσαμε να κερδισουμε χτες δεν οφειλεται στους παικτες ή στην τακτικη που ειχαμε.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Η Βερντερ ΔΕΝ ειναι ομαδα σε φορμα.Ηταν στο παρελθον αλλα πλεον οχι.
εδω δεν μπορουμε να κερδισουμε τη λατσιο εντος θα νικησουμε τη βερντερ;
φετος με τη λατσιο πηγε να με παρει ο υπνοςΑλλο το αν μπορω να την κερδισω κι αλλο το ειναι σε τρελη φορμα που ειπες.. Κι επισης ξεκολλα,το οτι δεν μπορεσαμε να κερδισουμε χτες δεν οφειλεται στους παικτες ή στην τακτικη που ειχαμε.
Οφειλεται στην ασυμμετρη απειλη της Ουεφα και σε σκοτεινες δυναμεις της Φιφα που δεν θελουν τον ΟΣΦΠ στην κορυφαια διασυλλογικη διοργανωση...
Οver and out Πασχερν...
-Νικο το ειδα ρε
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Οver and out Πασχερν...
Τι over ρε στον ασυρματο μιλας ψαρακλα; Τεσπα,ειπαμε δεν κλαιγομαστε.. Ο ΟΣΦΠ ομως αξιζε τη νικη.Τεσπα,να σε δω αυριο Βαγγο με τη Σαλτσμπουργκ..Αν και Ευρωπη ειπαμε δεν πιανεται,θα χει πλακα.. Παιζεις με ομαδα που εχει κοντα 6 φορες το μπατζετ σου.Στο ξαναλεω μπας και το βαλεις ποτε στο κεφαλακι σου αυτο με το μπατζετ σου και πας μπροστα για σε βλεπω παλι με την πικρια της μη συμμετοχης στην Ευρωπη=Ch.L.
-
Ρε Πασχερν εδω δεν μπορουμε να περασουμε(=ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ) 3ο γυρο στο ουεφα και εσυ θελεις και champions league ?
-
Ασε με ρε να εχω μαι παρηγορια κι εγω....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Παντως σου λεω θα βαλει γκολ η Σεβιλλη...
Αυτα τα προγνωστικα να μην εκανες (2η-3η φορα; ) και θα σουν οκ..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Παντως σου λεω θα βαλει γκολ η Σεβιλλη...
Αυτα τα προγνωστικα να μην εκανες (2η-3η φορα; ) και θα σουν οκ..
Ε λοιπον διαβασε αλλο ενα προγνωστικο.....
Ο γαυρος θα προκριθει 2ος στους 16
-
-
Ρεσιτάλ από Άρσεναλ απόψε, 3 γκολ τη Σεβίλλη η οποία μάλλον θέλει μερικά ματς στο CL για να αποκτήσει εμπειρία.
-
Επρεπε να το έχω παίξει στο Στοιχημα Μπαγκουυυυυυς!!!
-
Λογικό ήταν.
Όποιος κερδίζει την ΑΕΚάρα το παίρνει πάνω του και μετά σέρνεται. -
Σωστό κι αυτό!! Αλλά πρόβλεψα ακριβώς το σκόρ στην προηγούμενη σελίδα!!!
-
Κατά τ'άλλα ο Ντραγκουτίνοβιτς θα προτιμούσε τον γαύρο και τον Σόλιντ πριν 2 χρόνια αντί τη Σεβίλλη ενώ ο Άρης θα έπαιρνε από την Μπαρτσελόνα φέρελπι πιτσιρικά που η ίδια εμπιστεύεται.
-
Βρήκαμε βοηθό για τον sirΤάκη
http://www.sportime.gr/football_inside. ... e_id=59680
Champions League 2007-08