-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Κρατάει καλά η Ρεάλ...το θέμα είναι θα μπορέσει ο Ολυμπιακός να κρατήσει με 10 παίκτες ?
-
Οπως το ειπες ρε γκωνια...αν ηταν στην ελλαδα δεν θα την εδινε την κοκκινη...εχεις γνωση φαινεται...
Βρε τον τζολε απο εκει που τον λεγατε παππου,κορεσμενο κτλ...εγινε θεος...
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
Οπως το ειπες ρε γκωνια...αν ηταν στην ελλαδα δεν θα την εδινε την κοκκινη...εχεις γνωση φαινεται... -
Ωραία μπάλα ο Ολυμπιακός!
Ανεξάρτητα από το πόσο θα έρθει (αφού έμεινε με 10), παίζει πολύ καλά!
-
Ο Σαλγκάδο ακόμα μέσα, να παίζει κανονικά.
-
1-1 στο ημίχρονο....
-
O Aντώνης μας έχει σώσει βέβαια αλλά η ομάδα είναι συμπαγής. Ημίχρονο τώρα και να δούμε πόσο θα αντέξουν οι παίχτες. Το βάσικο όμως είναι ότι η ομάδα φαίνεται ότι ε΄χει σύστημα.
-
Τι να λέμε, ό,τι και να γίνει σήμερα, είναι ήρωες. 1-1 με 10 παίχτες από την αρχή στο Μπουρδελέου και με τον κόρακα να ζωγραφίζει σε μωβ αποχρώσεις είναι πρωτόγνωρο. Άλλες εποχές θα είχαμε μαζέψει ήδη τα 3 και θα περιμέναμε το 2ο ημίχρονο για τα υπόλοιπα.
-
Ελπίζω να γίνει σωστή διαχείριση δυνάμεων στο 2ο.
-
Κι εγώ το ελπίζω, αλλά δε φτάνει μόνο αυτό. Πλέον αν δε χάσουμε θα είναι θέμα και τύχης, έτσι απλά.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Τι να λέμε, ό,τι και να γίνει σήμερα, είναι ήρωες. 1-1 με 10 παίχτες από την αρχή στο Μπουρδελέου και με τον κόρακα να ζωγραφίζει σε μωβ αποχρώσεις είναι πρωτόγνωρο. Άλλες εποχές θα είχαμε μαζέψει ήδη τα 3 και θα περιμέναμε το 2ο ημίχρονο για τα υπόλοιπα.και η Ρεάλ δεν είναι η παλαιά ποτέ Ρεάλ........
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
αρχίζει.......
τελείωσε...
Ρε βαζελι δε σου χω απαγορεψει να μπαινεις στο θεμα; Δε σου γινεται η χαρα ρε μαγκα ομως,βουλωσες μολις το βαλε ο καλυτερος παικτης του πρωταθληματος.. Τεσπα,ο Ολυμπιακος αν δε γινει κατι εντελως περιεργο και απιθανο θα χασει,ομως δεν του καθεται το παιχνιδι..Επισης,το πεναλτυ (για ακομα μια φορα αδικια για τον Ολυμπιακο στην Ευρωπη... ) γαργαρα μεγαλη...Τεσπα,ας ειναι..αφου δεν το δωσε δεν το δωσε..τι να κανουμε..Αντε μετα και στην Ομονοια να πανηγυρισεις την ηττα αυτου που σε εχει στα 4 11 χρονια τωρα..βγαλε τα απωθημενα σου αγορινα μου,εδω ειμαστε... 10 θα φαει ο ολυμπιακος πεστο.Αλλα μη μου το γραψεις εδω σε παρακαλω,γραψτο μου στο Ελληνικο ποδοσφαιρο ή το πολυ πολυ στο θεμα για την ευρωπαϊκη επαρχια.
-
Η Ρεάλ είναι καλλίτερη από πέρυσι. Έχει επίθεση φωτιά και η άμυνά της αρχίζει και έχει λογική. Πάντως , πάντα είναι και τύχη όταν Ελληνική ομάδα δεν χάνει στο Μπερναμπέου.
-
Κρατάει καλά η Ρεάλ... -
Η Ρεάλ είναι καλλίτερη από πέρυσι. Έχει επίθεση φωτιά και η άμυνά της αρχίζει και έχει λογική. Πάντως , πάντα είναι και τύχη όταν Ελληνική ομάδα δεν χάνει στο Μπερναμπέου.λίγο διαφωνώ γιατί τις έχουν φύγει πολλοί πάικτες.....
-
Η Ρεάλ είναι καλλίτερη από πέρυσι. Έχει επίθεση φωτιά και η άμυνά της αρχίζει και έχει λογική. Πάντως , πάντα είναι και τύχη όταν Ελληνική ομάδα δεν χάνει στο Μπερναμπέου.Η μονη Ελληνικη ομαδα που δεν εχει χασει στο Μπερναμπεου ειναι η
AEK
Μετανοειτε.......
-
1-2 ο Ολυμπιακός....
-
ΓΚοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ
-
Ρε τους γαυρους
-
Champions League 2007-08