-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αν πω πως ήτανε μπαλάρα είναι σα να ομολογώ πως είμαι άμπαλος. Σάπια σανίδα all the way. Βέβαια τόσο μπορούσαμε να παίξουμε, τόσο παίζαμε, οπότε κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες και δεδομένα το ευχαριστήθηκε η ψυχή μου.
Θεωρείς ότι ο χθεσινός Ολυμπιακός έπαιξε με διαφορετική φιλοσοφία από την Εθνική? Επειδή εγώ αυτό που είδα εχθές ήταν έναν Ολυμπιακό να αμύνεται από το 1 μέχρι το 90 και ότι κάνει επιθετικά να το κάνει από στημένες φάσεις + αντεπιθέσεις. Ούτε κατοχή είχε, ούτε νομίζω έκανε κάποια φάση από οργανωμένη επίθεση (και όχι αντεπίθεση).
Εκτός του ότι 'καμμία σχέση', ο Ολυμπιακός χτες έπαιζε με 10 παίκτες. Αν έπαιζε και η Εθνική με 10 παίκτες από το 10' στο Euro σε κάποιο ματς με Τσεχία, Γαλλία, Πορτογαλία, μάλλον θα ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα. Κι αν είναι να έχουμε το στυλ της Εθνικής στο Εuro σαν οδηγό για τις επόμενες εξορμήσεις των ομάδων μας, ζήτω που καήκαμε.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αν πω πως ήτανε μπαλάρα είναι σα να ομολογώ πως είμαι άμπαλος. Σάπια σανίδα all the way. Βέβαια τόσο μπορούσαμε να παίξουμε, τόσο παίζαμε, οπότε κάτω από τις συγκεκριμένες συνθήκες και δεδομένα το ευχαριστήθηκε η ψυχή μου.
Θεωρείς ότι ο χθεσινός Ολυμπιακός έπαιξε με διαφορετική φιλοσοφία από την Εθνική? Επειδή εγώ αυτό που είδα εχθές ήταν έναν Ολυμπιακό να αμύνεται από το 1 μέχρι το 90 και ότι κάνει επιθετικά να το κάνει από στημένες φάσεις + αντεπιθέσεις. Ούτε κατοχή είχε, ούτε νομίζω έκανε κάποια φάση από οργανωμένη επίθεση (και όχι αντεπίθεση).
Για τις συνθήκες (10 παίκτες, έδρα αντιπάλου -και τι αντιπάλου-) έπαιξε άριστα, όπως ακριβώς έπρεπε.
Και τα γκολ από αντεπιθέσεις μετράνε εξίσου, ξέρεις (για να μην πω πως είναι πιο γλυκά, πχ. Αγιαξ-ΠΑΟ 1996 )
Δεν διαφωνώ ότι έπαιξε πολύ σωστά εχθές ο Ολυμπιακός. Διαφωνώ στο ότι έπαιξε 'μπαλάρα'. Περισσότερο τακτική σάπιας σανίδας μου φάνηκε αυτό.. Αυτό λέω, όχι ότι δεν έπαιξε καλά στην άμυνα + στις αντεπιθέσεις.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Α και κατι τελευταιο...Τελικα παιζουν ή οχι μπαλα τα μπατζετ Πασχο ? ? ?
Παντα στον πρωταθλητισμο παιζουν και παντα θα παιζουν αγορινα.. Ενα και δυο παιχνιδια θα σκασουν καποια στιγμη για μια μεγαλη ομαδα,το ξερουμε ολοι αυτο.Ομως αλλο να σκασει ενα παιχνιδι Βερντερ-Ολυμπιακος που η μια εχει 80 και η αλλη 30 εκατομμυρια (οπως κι εγινε) κι αλλο να σκασει το Βερντερ-Αεκ που η μια εχει 80 κι η αλλη 9. Τεσπα,αυτο δε λες να το καταλαβεις,εμενα ομως με συμφερει.. παλι θα κλαιγεσαι το Μαη..
Υγ:Τελικα Bagus ποια ομαδα φετος εχει τα ΚΑΠΗ και ποια εχει τους παικτες που στο 94 σε cl θα πανε για γκολ; Βρε εχει ο καιρος γυρισματα ε; Ο σημαντικοτερος λογος που θα χασεις το πρωταθλημα φετος με περισσοτερη διαφορα απ ό,τι περσυ ειναι αυτος.
Δεν παιζουν μπαλα τα μπατζετ Πασχο γιατι αν επαιζαν καθε χρονο θα το επαιρνε η ΡΕΑΛ αντε και η Τσελσι και καμμια αλλη..Αλλα δεν λες να εγκαταληψεις την λαγνεια σου αυτη....
Περι ΚΑΠΗ τωρα ειναι αστειο να λες οτι εχει ΚΑΠΗ η ΑΕΚ οταν εκτος 4-5 παικτων ολοι οι υπολοιποι ειναι απο 18 εως 28 max.... Στο Ελληνικο πρωταθλημα αυτα ομως..
Στα αλλα τωρα:
Kid νομιζω οτι καμμια Ελληνικη ομαδα δεν μπορει να παιζει σαν τη γατα με το ποντικι τη Ρεαλ και καμμια Ρεαλ...Ωστοσο χθες ο γαυρος επαιξε στα ισα το παιχνιδι παροτι με 10 παικτες απο το 12 λεπτο...Εμενα μου εκανε εντυπωση το οτι εβγαλε 2-3 καταπληκτικες αντεπιθεσεις οπου η μπαλα εσπαγε στα πλαγια σε χρονο dt...
Ηταν ενα παιχνιδι που χαιροσουν να το βλεπεις κ σε κρατησε στη τσιτα μεχρι το τελος....ΑΛΛΑ τετοια παιχνιδια εχουν κανει και αλλες Ελληνικες ομαδες... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
**Tο ωραίο είναι ότι ξαναπαίζουμε **μαζί τους σε 2 βδομάδες. Θα γίνει της Πόπης, μολονότι το πιθανότερο βάσει λογικής είναι να ξαναχάσουμε -αφού έρχονται υποψιασμένοι και είναι παικταράδες.Το ωραίο ξέρεις ποιο είναι; Ότι είστε η πρώτη ελληνική ομάδα που απολαμβάνει τις ήττες της στην Ευρώπη.Κάτι είναι κι αυτό.
[ΤΕΛΕΙΩΣ Off Topic] Όσον αφορά τους βάζελους, μου θυμίζουν οπαδούς του Φωστήρα. Μην έχοντας τι να πουν για πάρτη τους, θυμούνται τις παλαιές εποχές. Α, ο Πεσέιρο δήλωσε ότι έχει όνειρο να φτάσει στον τελικό του ΟΥΕΦΑ και να το πάρει. Δεν είπε με ποια ομάδα βέβαια. [/ΤΕΛΕΙΩΣ Off Topic]
Τελείως on topic
Όσον αφορά τους βάζελους,κάτι έχουν να πουν για την πάρτη τους.Ότι μέχρι στιγμής φέτος μετράνε μια άνοστη ισοπαλία με τους διαπλανητικούς ήρωες της 4αρας.
Για δε πέρσυ δεν το συζητώ.ΥΓ:Πασχούλη αγόρι μου δικαίωμά σου η χαζοχαρά σου για τα 4 φυστίκια που έφαγες και η ακατάσχετη λογοδιάρροια μέχρι τελικής πτώσεως.
Βλέπεις ότι δεν σου χαλάω την φαντασίωση και δεν σχολιάζω τις θεωρίες του χάους που αραδιάζεις εδώ και 5 σελίδες μετά την 4αρα.Εκτίμησέ το τουλάχιστον και μην προκαλείς. -
Γιατί βλέπουμε ΜΠΑΛΑ με 10 παίκτες κατά ενός μέγιστου αντιπάλου εκτός έδρας, γι' αυτό. Θες να μάθεις τι σημαίνει ΜΠΑΛΑ; Άνοιξε τώρα την ΤιΒι στη ΝΕΤ. Βλέπεις; ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!
ΥΓ: Το φάουλ που έκανε ο γιδο-Γκούμας τιμωρήθηκε χθες με κίτρινη από τον καράφλα. Να συμπληρώσω λοιπόν 'και με κόντρα διαιτησία'.
ΥΓ2: Προσοχή, οι Σκωτσέζοι δεν είναι Βέροια.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Το ωραίο ξέρεις ποιο είναι; Ότι είστε η πρώτη ελληνική ομάδα που απολαμβάνει τις ήττες της στην Ευρώπη.Κάτι είναι κι αυτό.
Παντως σε συζητήσεις μου στο φιλικό μου και εργασιακό μου περιβάλλον οι μόνοι κομπλεξικοί που αντιδρούν με τα Μπράβο που λέγονται για την εμφάνιση στον Ολυμπιακό είναι οι οπαδοί του ΠΑΟ.
Βλέπω ΑΕΚτζήδες, ΠΑΟΚτζήδες και λοιπούς να δίνουν το χέρι μεταφορικά και τους βάζελους να πικροχολιάζουν αβέρτα.
Αυτά για τους ανώτερους κ καλά Παναθηναικούς.
(για να μην μπερδευτείς ΑΕΚ είμαι όχι Ολυμπιακός )
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γιατί βλέπουμε ΜΠΑΛΑ με 10 παίκτες κατά ενός μέγιστου αντιπάλου εκτός έδρας, γι' αυτό. Θες να μάθεις τι σημαίνει ΜΠΑΛΑ; Άνοιξε τώρα την ΤιΒι στη ΝΕΤ. Βλέπεις; ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!Την άνοιξα.ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ 1-0.
Ξέρεις τί σημαίνει ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ στην Ευρώπη;
Όσον αφορά την διαιτησία, καλό είναι να αρχίζετε να μαθαίνετε πόσο τραγικά εύκολο είναι ενώ στέκεσαι στο ματς αξιοπρεπώς να έρθει να σε σφάξει ο κόρακας με το βαμβάκι και να μην μπορείς να μην πεις λέξη.
Με κόντρα διαιτησία παίζει ο βάζελος 10 χρόνια τώρα στην Ελλάδα.
Χάρη σε αυτή την κόντρα διαιτησία μοστράρετε τις φατσούλες σας για πρωταθλητές,
χάρη σε αυτή την κόντρα διαιτησία έχετε καβατζωμένο το CL και την ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ να κερδίσετε για πρώτη φορά το 32ο ματς εκτός έδρας μετά από 10 χρόνια εισαγωγής στους ομίλους με υποτροφία .Σταματήστε να νιαουρίζετε επομένως για τη διαιτησία σαν ποδοσφαιρικές παρθένες.
spike
Ο μόνος στον Ολυμπιακό που αξίζει να ακούει τη λέξη Μπράβο
είναι ο Ραούλ.-
Ελπίζω να είναι σεβαστή η γνώμη μου από το φιλικό και επαγγελματικό σου περιβάλλον.
-
Κρίμα για τον ΠΑΟ να παίζει 10 χρόνια τώρα με κόντρα τη διαιτησία. Εγώ, ως Ολυμπιακός, δεν δικαιούμαι δια να ομιλώ. Ας πουν για τον ΠΑΟ και την κακομεταχείρισή του από τα κοράκια οι φορουμάδες που υποστηρίζουν τρίτες ομάδες.
Να στήσουμε ένα poll; -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
spike
Ο μόνος στον Ολυμπιακό που αξίζει να ακούει τη λέξη Μπράβο
είναι ο Ραούλ.-
Ελπίζω να είναι σεβαστή η γνώμη μου από το φιλικό και επαγγελματικό σου περιβάλλον.
μάλιστα...
επιβεβαιώνεις αυτό που έλεγα.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
ΥΓ:Πασχούλη αγόρι μου δικαίωμά σου η χαζοχαρά σου για τα 4 φυστίκια που έφαγες και η ακατάσχετη λογοδιάρροια μέχρι τελικής πτώσεως.
Βλέπεις ότι δεν σου χαλάω την φαντασίωση και δεν σχολιάζω τις θεωρίες του χάους που αραδιάζεις εδώ και 5 σελίδες μετά την 4αρα.Εκτίμησέ το τουλάχιστον και μην προκαλείς.Αγορινα-trollακι μου,οσο καφρικα με προκαλεις τοσο καφρικα θα σε προκαλω κι εγω... Και τι ακριβως μου ζητας να εκτιμησω δε το πολυπιανω,οταν ομως μιλας οπως μιλας για τον Ολυμπιακο θα εχεις την αντιμετωπιση απο μερους μου αυτη που εχεις.Δε βλεπω το λογο να ισχυει κατι διαφορετικο.Βολεψου τωρα μ αυτο το μπουρδελο που εχεις και μενα αν θες μη με βλεπεις καθολου,δε με πειραζει.
Υγ:Εσυ δεν εισαι ο καφρος που πηρες χτες στο σπορφμ και ελεγες οτι λυπηθηκες που ο οσφπ εφαγε μονο 4; Απο κατι σαν και του λογου σου τα περιμενουμε αυτα,μη νομιζεις διαφορετικα..
Υγ2:Σου χω πει να μην αναφερεσαι στην Ευρωπη εφοσον ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ στην Ευρωπη..
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κρίμα για τον ΠΑΟ να παίζει 10 χρόνια τώρα με κόντρα τη διαιτησία. Εγώ, ως Ολυμπιακός, δεν δικαιούμαι δια να ομιλώ. Ας πουν για τον ΠΑΟ και την κακομεταχείρισή του από τα κοράκια οι φορουμάδες που υποστηρίζουν τρίτες ομάδες.
Να στήσουμε ένα poll;Το ότι δλδ ο Παναθηναικός σπρώχνεται από τα κοράκια σε σχέση με τους τεταρτοεβδομοτελευταίους του πρωταθλήματος (και συνήθως αυτό όταν έχει κριθεί το πρωταθληματάκι ),
νομιμοποιεί τον Ολυμπιακό να σπρώχνεται από τα κοράκια σε σχέση με τον Παναθηναικό και ΟΛΕΣ τις υπόλοιπες ομάδες για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος;
Έχει λογική η θεωρία σου,δεν μπορώ να πω.
spike
Άντε να πω ένα μπράβο τότε σε εσένα, που είσαι ακομπλεξάριστος.
ΥΓ:Πασχούλη όταν τρως 4 και πέφτεις κάτω από ενθουσιασμό το μόνο που αποδεικνύεις είναι το πόσο στερημένος είσαι.
Επαναλαμβάνω, συνέχισε να παραμυθιάζεσαι κατά το δοκούν και να ζεις τον μύθο σου. Έχεις το ακαταλόγιστο σελίδες τώρα. -
Τωρα να σε κανω feed ή να μη σε κανω; Μπααα....
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
spike
Άντε να πω ένα μπράβο τότε σε εσένα, που είσαι ακομπλεξάριστος.
Αναφέρομαι γενικά στους 'ανώτερους' παναθηναικούς...τους γαλαζοαίματους εάν ε΄χεις υπόψιν σου...βλέπε ΠΑΛΕΦΙΠ και λοιπούς συνδέσμους που θίγονται όταν ο γαύρος πανηγυρίζει ήττες του βάζελου κτλ κτλ
άλλος ένας μύθος πέφτει...μετά του ευρω-πανάθα...
Επαναλαμβάνω, συνέχισε να παραμυθιάζεσαι κατά το δοκούν και να ζεις τον μύθο σου. Έχεις το ακαταλόγιστο σελίδες τώρα.
ο πάσχος;
εσύ τι έχεις ; ....ξέρω είσαι ανώτερο άτομο...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τωρα να σε κανω feed ή να μη σε κανω; Μπααα....Άστο, τώρα κάνω feed εγώ την Aμπερντίν
spike
Oκ φίλε μου ό,τι πεις.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
ΥΓ:Πασχούλη όταν τρως 4 και πέφτεις κάτω από ενθουσιασμό το μόνο που αποδεικνύεις είναι το πόσο στερημένος είσαι.
Επαναλαμβάνω, συνέχισε να παραμυθιάζεσαι κατά το δοκούν και να ζεις τον μύθο σου. Έχεις το ακαταλόγιστο σελίδες τώρα.Να μιλούν αυτοί που ξέρουν μπάλα, πάει στο διάολο...
Να μιλάς ΕΙΔΙΚΑ εσύ που ούτε τι σχήμα έχει δεν ξέρεις, πάει πολύ.
Κατά τα άλλα μακάρι κάθε φορά να παίζουμε έτσι...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Επαναλαμβάνω, συνέχισε να παραμυθιάζεσαι κατά το δοκούν και να ζεις τον μύθο σου. Έχεις το ακαταλόγιστο σελίδες τώρα.Να μιλούν αυτοί που ξέρουν μπάλα, πάει στο διάολο...
Να μιλάς ΕΙΔΙΚΑ εσύ που ούτε τι σχήμα έχει δεν ξέρεις, πάει πολύ.
Κατά τα άλλα μακάρι κάθε φορά να παίζουμε έτσι...
Ένας ένας με την σειρά, όλοι θα πάρετε
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Τωρα να σε κανω feed ή να μη σε κανω; Μπααα....
Άστο, τώρα κάνω feed εγώ την Aμπερντίν
spike
Oκ φίλε μου ό,τι πεις.
Κανεις feed την αμπερντιν; Μιλαμε για παιχνιδι (δεν το ειδα) που πρεπει να καθηλωσε ολο τον ευρωπαϊκο πληθυσμο..
Τεσπα,σου ειπα αγορινα,κατσε και βλεπε το φετινο τριμπούρδελό σου,κι ασε με εμενα να χανω με 4αρες και 10ρες.Αν μπορεις μην ασχολεισαι με τον Ολυμπιακο..καλο θα μας κανεις..Και σε παρακαλω μη γραφεις σ αυτο το θεμα,στο αλλο πηγαινε που ειναι για τα ευρωπαϊκα περιχωρα.. Εδω ειναι το θεμα για τους πρωταθλητες,και οχι γι αυτους που τερματιζουν 17 βαθμους πισω. Περαστικα.. -
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Ένας ένας με την σειρά, όλοι θα πάρετε
μάστορα ακόμα εκείνη η μεριδα γύρο και η μπύρα;
-
ρε πασχο τοσα χρονια που καναμε πορειες αξιοπρεπεστατες μας πρηζετε οτι πορειες κανουν μονο οι συνταξιουχοι και τετοιες @αλακιες.Ενω ακομα δεν εχετε φτασει στο σημειο να κανετε αυτες τις πορειες (και ουτε προβλεπεται ),με 2 καλες εμφανισεις ζειτε σε κοσμο μαγικο και ονειρεμενο
Τρομαζω να σκεφτω τι θα γινει εαν περασετε στην επομενη φαση
Ακους εκει προτιμω να παιζω μπαλλα και ας χανω
Anyway παιζε εσυ μπαλλα και να τρως 4 αφου αυτο σε ευχαριστειΛιγο σοβαρα τωρα
Ειναι δυνατον να μιλατε για διαιτησια?
Οπου ηταν οι δυσκολες φασεις ο ρεφερι ηταν ακριβοδικαιος
Απο εκει και περα εδωσε και 5 φαουλακια στη ρεαλ παραπανω και αντιστοιχα δεν εδωσε 5 φαουλακια στον ολυμπιακο,ε και??
Μηπως θεωρειται αλοιωση αποτελεσματος?
Μην τρελαθουμε κιολας
Τελικο συμπερασμα?
Ναι ο ολυμπιακος παιζει φετος μπαλλα στην ευρωπη
Ναι ο ολυμπιακος δεν ειναι πια η @ουτανα της ευρωπης
Ναι καποτε θα γινοταν και αυτο
Αλλα μην τρελενεστε κιολας με μια εκτος εδρας νικη και με μια καλη εμφανιση στο μπερναμπεου -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Οπου ηταν οι δυσκολες φασεις ο ρεφερι ηταν ακριβοδικαιος
Οπως το χερακι-πεναλτυ και η κιτρινη στον τζορτζεβιτς(καλως την εδωσε αλλα δωσε ρε πουστη και στον μαλακα). Ακριβοδικαιος δε λεω... Σε παρακαλω ρε συ.. Σε πολλα απ τα υπολοιπα δεν εχω λογο να διαφωνησω..
Champions League 2007-08