-
Μπραβο στα παιδια!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ε ντάξει, είχε σασπένς τουλάχιστον.. Δεν πιστεύω να αμφέβαλλε κανείς για το αποτέλεσμα, ακόμα και μετά το 1-2..
-
Ειμαστε και 10..........
-
κριμα κι αδικο...
-
Αυτό ήταν μεγάλη απόδοση εκτός έδρας. Δεν έχω δει άλλη ελληνική ομάδα να κάνει κάτι τέτοιο. Μπράβο σε ομάδα και προπονητή.
-
Τοσο αδικο αποτελεσμα για την Ομαδα δε μπορω να θυμηθω ποτε εγινε ξανα.. Με 10 παικτες,σπρωξιμο μεχρι αηδιας στη Ρεαλ και να χανει ετσι το παιχνιδι..Μονο ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ σ αυτη την ομαδα που με συγκινει μετα απο πολλα χρονια η προσπαθεια της.Δεν εχω ξαναδει πιο ομορφο παιχνιδι (τηρουμενων των αναλογιων..βλεπε 10 παικτες) απο την ομαδα.Πραγματικα ειναι πιο μεγαλη η πικρα ακομα κι απ το οφφ σαιντ με τη Λατσιο.Πραγματικα καταφωρη αδικια αφου ο Ολυμπιακος αξιζε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ την ισοπαλια με 10 παικτες.Με 11 και τοροσιδη απο δεξια ισως αξιζε και τη νικη. Και παλι ενα μεγαλο μπραβο σ αυτους τους ποδοασφαιριστες που με συγκινουν σε καθε παιχνιδι και παραπανω..
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αυτό ήταν μεγάλη απόδοση εκτός έδρας. Δεν έχω δει άλλη ελληνική ομάδα να κάνει κάτι τέτοιο. Μπράβο σε ομάδα και προπονητή.Παναθηναικός στο Οπόρτο 0-1. Παναθηναικός στο Καμπ νου στο 3-1.
-
ΤΡΟΜΕΡΟ παιχνιδι για γερα νευρα.
-
Κάποιοι ζηλεύουν. Δεν πειράζει, σύντομα έρχεται ο 2 Ριβάλντο για να δουν λίγη μπάλα.
Η Βέρντερ κέρδισε τη Λάτσιο. Καλό αυτό, αν και το καλύτερο θα ήταν ισοπαλία.
-
Εγκαθετο-Kid επαιξε καλα ο γαυρος ρε...
Ευκαιριες ειχαν κ οι 2 ομαδες και νομιζω οτι ενα 3-2 ή ακομα ακομα και ενα 3-3 θα ηταν σαφως δικαιοτερα....
Στο Καραϊσκακη μπορει να τους κερδισει...
Η Βερντερ κερδισε την Λατσιο 2-1.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ε ντάξει, είχε σασπένς τουλάχιστον.. Δεν πιστεύω να αμφέβαλλε κανείς για το αποτέλεσμα, ακόμα και μετά το 1-2..Καλα αν δεν κανεις πλακα και καζουρα,λυπαμαι...
-
Το μόνο δίκαιο αποτέλεσμα σήμερα ήταν 1-3. Αλλά ήτανε γραμμένο από την αρχή το ματσάκι.
-
Ti εβγαλε ρε ο Κασιγιας
Ματσαρα ο γαυρος, με 10 για τοση ωρα.
Κριμα. Η ψυχολογια τους παντως θα πρεπει να ανεβει, παρα την ηττα.
Ελπιζω να μην βρουν τροπο να αποκλειστουν, ενω για πρωτη φορα παιζουν τοσο καλη μπαλα. -
ΠΑσχο μην κλαψεις κιολας ρε
Manosk να σου θυμησω κατι Λεβερκουζεν-ΑΕΚ 4-4 και κατι ΡΕΑΛ-ΑΕΚ 2-2 μηπως ?
Η ουσια ειναι μια: Η μονη Ελληνικη ομαδα που εχει περασει χωρις να χασει απο το Μπερναμπεου ειναι η ΑΕΚ.ΤΕΛΟΣ.
-
Βεβαια,η Ρεαλ αντεξε,παλι καλα γι αυτους...η κεφαλια του Νουνιες και το σουτ του Κοβασεβιτς (θυμιζω,εκτος εδρας στο μπερναμπεου,με 10 παικτες.... ) ενας θεος ξερει ποσο τυχη χρειαστηκε ο μαλακας ο κασιγιας για να τη διωξει..
-
cavallino σωπα υπαρχουν και γραμμενα...?
ωραιο παιχνιδι....ειδαμε μπαλιτσα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ε ντάξει, είχε σασπένς τουλάχιστον.. Δεν πιστεύω να αμφέβαλλε κανείς για το αποτέλεσμα, ακόμα και μετά το 1-2..Αφηστε τον να εκφραστει, αφου δεν θα δει CL απο την ομαδα του φετος, αναγκαζεται να ασχολειται με μεγαλυτερες ομαδες οπως ο θρυλος.
ΥΓ Αμα ειχε καρφωσει την κεφαλια ο Nunes στο 87 θα σου ελεγα εγω ποιο θα ηταν το αποτελεσμα
ΥΓ2 Που να παιζαμε και 11-11 αντι για 12-10 παικτες...
-
Ναι ρε Βαγγέλη, μια χαρά έπαιξε ο γαύρος, έφτασε στο maximum του. Αλλά η Ρεάλ έπαιξε από μέτρια έως χάλια. Και αυτή είναι η διαφορά της Ρεάλ με τον ολυμπιακό (και τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες, μη λέμε μλκ), στην κακή της βραδιά κερδίζει. Τώρα αν θα ήταν πιο δίκαιο το 3-3 δεν ξέρω.. Ίσως, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να έρθει. Και όχι εξαιτίας του διαιτητή, που έπαιξε έδρα, αλλά λόγω της Ρεάλ που έβγαζε φάσεις που μύριζαν γκολ συνέχεια.. Αν το έβαζε ο Κοβάσεβιτς, οκ δεν γύρναγε, αλλά μην ξεχνάμε πως και ο τερματοφύλακας παίχτης είναι. Εξάλλου με λίγη τύχη παραπάνω θα το χανε λήξει το ματσάκι πολύ νωρίτερα οι της Ρεάλ.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αυτό ήταν μεγάλη απόδοση εκτός έδρας. Δεν έχω δει άλλη ελληνική ομάδα να κάνει κάτι τέτοιο. Μπράβο σε ομάδα και προπονητή.
Παναθηναικός στο Οπόρτο 0-1. Παναθηναικός στο Καμπ νου στο 3-1.
Με 10 σ' όλο το παιχνίδι; Δεν πειράζει, βλέπε να μαθαίνεις.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Αρχιζει το ματς!!! Μονο για γαυρους...οι υπολοιποι στον καναπε με ποπ κορν να βλεπουν γκαλεττι λεντεσμα και λουα να σπερνουν..
Υγ:Οι επιλογες ειναι συγκεκριμενες στο δημοψηφισμα..Σπέρνει ο Lua Lua! κ ο Galleti κ όλοι!!!! Πάλι λίγα έμασε κ ο Νικοπολίδης!καλό σκορ το 4-2!!!!Αντε κ εις ανώτερα ολυμπιακάρα!!!!!!
P.S. κ παράπονα για την διαιτησία???!!! Εσείς οι γαύροι δεν παίζεστε!!!!!Είστε πραγματικά απίστευτοι!!!
Champions League 2007-08