-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Ok αφηνουμε το τοπικ μονο για το ολυμπιακακι......
EEEEEE....Τον ορο ΑΕΚακι τουλαχιστον τον εχουμε δει και σε 2-3 φυλλαδες....Ολυμπιακα..κ....ι.. δεν εχει τολμησει ποτε κανενας να τον πει
2ΠΛΟ ΣΤΟ ΜΠΕΡΝΑΜΠΕΟΥ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ
Που τον εχεις δει ?
Στον πρωταθλητη ?
το ειχε πει ισως ο μεγαλυτερος ποδοσφαιριστης που περασε απο την αεκ ποτε
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
EEEEEE....Τον ορο ΑΕΚακι τουλαχιστον τον εχουμε δει και σε 2-3 φυλλαδες....Ολυμπιακα..κ....ι.. δεν εχει τολμησει ποτε κανενας να τον πει
Που τον εχεις δει ?
Στον πρωταθλητη ?
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Που τον εχεις δει ?
Στον πρωταθλητη ?
Μη μου πεις τον Τσαρτα,γιατι θα βαλω οσα ιμοτικον δεν εχω βαλει ποτε......
-
ο τσαρτας ηταν ποδοσφαιριστης?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Χ2....το σημερινό μάτς!!!Mark my words....
Παίζει ελληνική ομάδα σήμερα;
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ο τσαρτας ηταν ποδοσφαιριστης?Γιατι ειναι το Αεκακι των 14 χρονων αμαμιας ομαδα ποδοσφαιρου;
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
ο τσαρτας ηταν ποδοσφαιριστης?
Γιατι ειναι το Αεκακι των 14 χρονων αμαμιας ομαδα ποδοσφαιρου;
Ευτυχως που υπαρχει και το ολυμπιακακι....
-
Να σε μαμαει 14 χρονια ε;Δε μαμας που δε μαμας (η Αεκ εννοω ρε.. ) τουλαχιστον να το παιξω 'γαμπρος' στον ΟΣΦΠ...
Ενα μπανιο στον κυριο που συνεχιζει και μπαινει.. Μας παιρνει πληροφοριες σε περιπτωση που καποια αποφραδα μερα μπει ξανα στους ομιλους... Τεσπα,εχεις ακομα καμποσο καιρο να χαρεις και να μας τη λες ως αποπανω (ρε που φτασαμε,για να χει λιγο ενδιαφερον το πρωταθλημα να πρεπει να πουλησουμε χαρα στα αεκακια...) αλλα μην ανοιγεσαι και πολυ,ακολουθα την τακτικη του Ντεμη στις μεταγραφες και γενικα στα οικονομικα και συνεχιζε να ονειρευεσαι νικη εναντιον μου.. -
14 χρονια ? ? ?
Τι πινεις να πιουμε κ εμεις ρε Πασχερν ? ?
Παλι με το φετιχ σου(μπατζετ) ασχολεισαι ? ? ?
Πες μας καλυτερα τιποτα για τον Μπλανκο και την β' Αργεντινης ρε....
-
Ο Μπλάνκο στη Β' Αργεντινής δεν έπαιζε;
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
14 χρονια ? ? ?Τι πινεις να πιουμε κ εμεις ρε Πασχερν ? ?
Παλι με το φετιχ σου(μπατζετ) ασχολεισαι ? ? ?
Πες μας καλυτερα τιποτα για τον Μπλανκο και την β' Αργεντινης ρε....
Για πες μου εσυ ποσα χρονια εχεις να παρεις πρωταθλημα; Εγω αγαπητε πινω το νεκταρ του πρωταθλητη τα τελευταια 11 χρονια.Εσυ βολεψου με Τσανταλη.
-
Πάσχο, μεθυσμένος είσαι από το νέκταρ, το 2004 εγώ την σήκωσα την κούπα.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πάσχο, μεθυσμένος είσαι από το νέκταρ, το 2004 εγώ την σήκωσα την κούπα.Ήταν όταν έπρεπε πια να κατουρήσουμε και λίγο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ο Μπλάνκο στη Β' Αργεντινής δεν έπαιζε;Ναι.Παλτουδια μου φαινεται....
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πάσχο, μεθυσμένος είσαι από το νέκταρ, το 2004 εγώ την σήκωσα την κούπα.Αμα ποτε βρεθεις στη μεση μου (δε γινεται βεβαια,απλα υποθετικα μιλαμε) θα καταλαβεις για τι μεθυσι μιλαμε..
Οσο για το 2004,@@ πηρες,παλι εγω το σηκωσα... Τεσπα,δε βλεπω το Βαγγελη να μας λεει ποσα χρονια εχει να παρει πρωταθλημα και φοβαμαι οτι ακομα κανει υπολογισμους... Κοψε Βαγγελη,γυρνα πισω λιγο,εκει εισαι...
-
Και τι εγινε ρε Πασχο που εχει η ΑΕΚ να παρει πρωταθλημα 13 χρονια ?
Πρεπει να αυτοκτονησω ?11 ειχατε να παρετε εσεις μεχρι να σας αναλλαβει ο πρακτορας....
Ροδα ειναι και γυριζει
-
Ναι, αλλά η δική σας η ρόδα είναι 130'.
-
Καλα επειδη εισαι καλο παιδι δε θα στη χαλασω.. Σιγα σιγα βεβαια,ξερεις,κατα τα γνωστα,δε χρειαζεται να τα λεμε παλι καθε χρονο (οχι,χρειαζεται.. ) ο Μαης κοντα ειναι και θα τσουξει..
-
*Άλλωστε, καμία ομάδα στον πλανήτη δεν πήγε ποτέ ως φαβορί στη Μαδρίτη, σε όποια κατάσταση κι αν ήταν οι Μαδριλένοι. Οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν τίποτε να χάσουν σε αυτή τη μάχη. Είναι ένα test αξιολόγησης δυνάμεων, απέναντι σε μια ομάδα που ανήκει στο κλαμπ των φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης. Όμως το ματς δεν είναι χαμένο από χέρι. Ο Ολυμπιακός είναι σε θέση να ανησυχήσει τους (μισητούς) Μαδριλένους, αρκεί ο Θεός των μικρών πραγμάτων να σταθεί δίπλα του. Ποιές είναι αυτές οι «λεπτομέρειες»;
Πρώτον, να έχουν οι παίχτες του συναίσθηση της δυσκολίας του αντιπάλου και να αποβάλουν τον πρόσκαιρο ενθουσιασμό της Βρέμης.
Δεύτερον, να μπουν αρμονικά στο ρυθμό του αγώνα. Ούτε υπερβολικός σεβασμός χρειάζεται, ούτε αμέριστη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.
Τρίτον, να τους δώσει αυτό που τους αντιστοιχεί ο μακρυμάλλης Νορβηγός διαιτητής Όβρεμπο. Διότι αν οι απόψεις του περί μικρού και μεγάλου ψαριού είναι συζητήσιμες, τότε ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία τύχη.*
Aπο τα πιο ευστοχα που εχουν ακουστει..
-
απόψε τι θα γίνει στην Μαδρίτη ?
Champions League 2007-08