-
αααααα.... που να ξερω ρε φιλε... πρεπει να μιλαμε κι εμεις οπως οι καμμενοι που παιρνουν στα ραδιοφωνο, 'ελα μπαμπη, μητσος παναθηναικος απο την καταπρασινη τραχανοπλαγια'...
Ετσι κι αλλιως παντως, θα πεσει φοβερη κωλοτουμπα μεχρι το τελος, οπως παντα, απ'ολες τις μεριες.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ποιοί?Στο λέω επειδή, μάλλον, νομίζεις ότι είμαι Ολυμπιακός!
Ελα τωρα...μην ντρεπεσαι να δειξεις τα φιλο-ολυμπιακα σου αισθηματα..
-
Το 1-3 της Βρέμης, τα τελείωσε όλα. Τα σκόρπισε στον άνεμο που πέρασε. Γιατί η νίκη δεν ήταν μια απλή νίκη. Δεν νίκησε με 1-0 με κάποιο σκόρπιο γκολ. Δεν νίκησε με κλεφτοπόλεμο. Δεν νίκησε ενώ έπρεπε να χάσει. Δεν του το χάρισαν. Έπαιξε το καλύτερο ημίχρονο που έπαιξε ποτέ ελληνική ομάδα στο εξωτερικό. Διέλυσε για 45΄λεπτά μια ομάδα-φόβητρο, που στο τέλος ευχόταν να σφυρίξει ο Δανός διαιτητής το τέλος για να μην διασυρθεί περισσότερο. Έκανε πλάκα (!) σε μια ομάδα που έριξε πριν 2 χρόνια πέντε (5) στους ντόπιους χλευαστές και πριν πέντε μέρες είχε ρίξει οχτώ (8) γκολ στη Μπίλεφελντ. Και ο Ολυμπιακός, μετά το 70΄, της έκανε πλάκα. Πρέπει να το ζήσεις ρε γάβρε για να το καταλάβεις!
Τώρα, λίγα πράγματα έχουν πραγματικά μεγάλη σημασία. Τώρα οι γάβροι μπορούν να φωνάζουν «διπλό στο Μπερναμπέου, Θρύλε ολέ-ολέ» και οι άλλοι να σιωπούν. Τώρα δεν έχει σημασία και να φας πέντε από τον Ρούντ. Δεν τρέχει μία. Η κατάρα έφυγε, αυτό νιώθει ο γάβρος. Και τώρα που νιώθει ελεύθερος να ηττηθεί, αρχίζουν τα καλύτερα.
Apo sportnet.gr Πραγματικα οτι πιο ΑΛΗΘΙΝΟ και κοντινο σε αυτα που νιωθει καθε υγιης Ολυμπιακος
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Προσωπικη πληροφορηση δεν εχω, αλλα ενα αρθρο της Sportday (καπου το εχω φυλαγμενο) τοποθετουσε τα συνολικα αντιστοιχα νουμερα της ΑΕΚ περιπου στα 10εκ. και του ΠΑΟ στα 8.Aυτο ακριβως εχω κι εγω.Αν το ξαναδεις,θα διαπιστωσεις οτι το το μπατζετ του γαυρου ειναι 52 απο τα οποια τα 30 περιπου ξοδευτηκαν ηδη για μεταγραφες και συμβολαια των παιχτων που υπηρχαν.Αυτα λοιπον,αν θες βαλτο να το δει το αρθρο κι ο bagus που μου νικησε τη Βεροια με γκολ οφφ σαιντ και φουσκωσαν τα αυτια του..
Και φιλε pro ο Ολυμπιακος οσο κι αν δε σ αρεσει εχει μπατζετ αυτο το ποσο..ασχετα αν (κατα τη γνωμη μου) χρυσοπληρωνει μερικους απ τους παιχτες του. Αν δεις το αρθρο εκεινο για το οποιο μιλαμε θα γελασεις με τα ποσα που δινουμε σε μερικους..οπως αντιστοιχα κι ο Βαο που δινει 1 εκατ παρα κατι ψιλα στον Μακροβουτη..Ελεος.
-
-
οδος τακη λεμονη κεντρικος δρομος στον πειραια
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
αααααα.... που να ξερω ρε φιλε... πρεπει να μιλαμε κι εμεις οπως οι καμμενοι που παιρνουν στα ραδιοφωνο, 'ελα μπαμπη, μητσος παναθηναικος απο την καταπρασινη τραχανοπλαγια'...Τηλεφωνο στο TV MAGIK:
kouk: Ελα, Τακη, ο κουκος ο πορτας ειμαι απο το Πασαλιμανι.
Τσουκαλας: Τι ομαδα εισαι φιλε;
Κ: Ειμαι μετανοημενος Αεκτζης. Κοροϊδευα τον Θρυλο, μεχρι που ειδα στην TV το θαυμα της Βρεμης και μετανοησα.
Τ: Μπραβο κουκο παιδι μου. Πασαλιμανιωτης και αεκτζης ομως, πως γινεται;
Κ: Ααα, στο πασαλιμανι μετακομισα χθες. Ειδα οραμα την Παναγια της Βρεμης και μου ειπε να παω εκει για να αναπνεω Θρυλο.
Τ: Μπραβο ρε φιλε. Πως τα βλεπεις τα πραγματα με τη Ρεαλ;
Κ: Δεν ξερω ρε Τακη. Δυσκολα εκει μεσα για καθε μεγαλη ευρωπαϊκη ομαδα, ακομα και για τον Ολυμπιακο. Και πηραν και τα μυαλα μας αερα, τι καφριλες ηταν αυτες στο αεροδρομια;
Τ: Αντε γεια ρε χανουμι. Καραγκιοζακο, προδοτη, Αλονσο. Αντε γεια. -
Γραμματέαααα!!!! Θα υποφέρεις τα πάνδεινα!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:ysterical:Γραμματέαααα!!!! Θα υποφέρεις τα πάνδεινα!!!!
παρακαλώ.....όχι βασανισμούς......
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
και με αφορμη αυτη τη φωτογραφια σκεφτεστε τι θα γινοταν αν στον παγκο του ολυμπιακου στη βρεμη βρισκοταν ο αλεφαντος
-
και με αφορμη αυτη τη φωτογραφια σκεφτεστε τι θα γινοταν αν στον παγκο του ολυμπιακου στη βρεμη βρισκοταν ο αλεφαντος
πας πάλι να ανάψεις τα αίματα ?
δεν σκέφτεσαι το πάσχο ? -
Ποιος μπηκε στο θεμα;bujinkan δε θυμαμαι να εχεις προσβαση εδω μεσα..
-
Tα χωρια με τα χωρια....ρε ουυυυυυυυυυυυυυυυρτ !!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ποιος μπηκε στο θεμα;bujinkan δε θυμαμαι να εχεις προσβαση εδω μεσα..γιατι εχεις εσυ στο αλλο
Α και κατι αλλο...Εκει που ημουνα ηρθες,και εκει που ειμαι θαρθεις -
και εκει που ειμαι θαρθειςΦευ! Φαε τη γλωσσα σου ωρε..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
και εκει που ειμαι θαρθεις
Φευ! Φαε τη γλωσσα σου ωρε..
i speak the truth
-
i speak the truth
-
i speak the truth
Καλο... Αλλα εδω δεν ειναι ανεκδοτα..
Τεσπα,μακρυα απο μας η ευχη σου να καταντησουμε στο επιπεδο που ειστε τωρα.. -
Ο χρήστης pro έγραψε:
περιμενουν να παιξετε με την ρεαλ -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
i speak the truth
Καλο... Αλλα εδω δεν ειναι ανεκδοτα..
Τεσπα,μακρυα απο μας η ευχη σου να καταντησουμε στο επιπεδο που ειστε τωρα..φτου.....
φτου......
φτηστε στον κορφο σας βρέ.....
Champions League 2007-08