-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Τελικός Λίβερπουλ - Μπαρθελόνα !!!!Δεν ξερω αν θα ειναι η Λιβερπουλ στο τελικο αλλα εισαι σιγουρος οτι δεν θα ειναι η Μαντσεστερ;
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Τελικός Λίβερπουλ - Μπαρθελόνα !!!!
Μπαρσελόνα!
Δεν είναι ισπανικά! -
Chelsea - Man Utd στον τελικό.. Μικρές ομάδες που υποστηρίζει ο Τάζιο δεν έχουν ελπίδες για τελικό.
-
Το πρόβλημα που έχουν οι άλλες αγγλικές ομάδες όταν αντιμετωπίζουν τη Λίβερπουλ έξω από το νησί, είναι ότι λειτουργεί το DNA του καρπαζοεισπράκτορα εις βάρος τους. Μπορεί να έχουν καλύτερους παίκτες, μπορεί να έχουν καλύτερο προπονητή, αλλά όσα έχει πετύχει η συγκεκριμένη ομάδα δεν μπορούν να τα φτάσουν.
Η Τσέλσι είναι σαν τον Ηρακλή με λεφτάαααα, η Μ.Γιουνάιτεντ είναι σαν βάζελος με λεφτά, η Άρσεναλ τέλος είναι σαν ΑΕΚ με γήπεδο και χαρακτήρα μεγάλου 'loser'.
Ακόμα και αυτή η Liverpool μπορεί να στείλει όλες τις πριμαντόνες της Αγγλίας για τσάι, όπως και να παίξει. -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Τι μπαλαρα παιζει η Μαντσεστερ!! Εχω παθει πλακα (ειμαι μεγαλος αντι-Μαντσεστερικος)Με την Ρόμα έπαιζε, με μια από τις πιο κομπλεξικές ομάδες της Ιταλίας.
Ο Γιαννακοπουλος σαν μεγαλος ποδοσφαιριστης που ειναι ειπε και μια ΜΕΓΑΛΗ αληθεια : 'Η Manchester,η μεγαλυτερη ομαδα του πλανητη' κι ας ερθουν οι φιλοι της Λιβερπουλιτσας να μας πουν το αντιθετο και να μας κλ@σουν τα τσιλιμπιθρονια..
Από οικονομικής πλευράς βρε ηλίθιε, είναι μακράν ο πλουσιότερος σύλλογος του πλανήτη.
Οποιος παει τελικο με Μαντσεστερ τον... ηπιε κανονικα!!!
Νομίζεις. Πάντως εγώ θέλω να περάσει από τη Μπαρτσελόνα για να έχουμε πιο εύκολο έργο στον τελικό.
Οποιος παει τελικο με Μαντσεστερ τον... ηπιε κανονικα!!!
Θα μας κλάσει και αυτή τα ίδια που θα μας κλάσει η λιβερπουλίτσα!
Μικρέ για πες μου τους τίτλους της Tσέλσι για να ψαρώσω;
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Chelsea - Man Utd στον τελικό.. Μικρές ομάδες που υποστηρίζει ο Τάζιο δεν έχουν ελπίδες για τελικό.περίμενε πρώτα να προκριθεί η Τσέλσι.......
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
περίμενε πρώτα να προκριθεί η Τσέλσι.......
Κλ@νει ο πεθαμένος;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
περίμενε πρώτα να προκριθεί η Τσέλσι.......
Κλ@νει ο πεθαμένος;
καλό.....καλό.....
Champions League 2007-08