-
Ολυμπίκ και κουρελέ
Ολυμπίκ και κουρέλέ
Ολυμπίκ και κουρελέ -
η ΠΑΣΧ-ΦΙΦΑ ποτε θα βγαλει ανακοινωση?
-
ρε παιδια να ελεγξει καποιος αν ο πασχ και ο ρεντ ειναι καλα
κυκλοφορουν και εμφραγματα -
Και με μια πιο ψυχραιμη αναλυση, κερδισαμε παιζοντας καταπληκτικο ποδοσφαιρο και γενικα συμμετεχοντας σ' ενα πολυ ομορφο παιχνιδι....
Αμα τολμανε, ας τον απολυσουνε τωρα -
εμένα μου την σπάει γενικά ο Ολυμπιακός και θέλω να τον βλέπω να χάνει ακόμα και στην δηλωτή...φέτος όμως λόγω της ανάγκης της χώρας για βαθμούς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ήλπιζα να δώσουν και εκείνοι βαθμούς στην Ελλάδα και ευχόμουν να κερδίζουν. Εκείνοι όχι απλά έδωσαν αλλά και έπαιξαν σπουδαίο ποδόσφαιρο. Μπράβο τους για το μάθημα που έδωσαν στους υπερόπτες Γερμανούς αλλά και που μας θύμισαν ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο στον αθλητισμό.
(αυτό λοιπόν και σήμερα στους ανταγωνιστές μας στην Ευρώπη)
Μακάρι αύριο να νικήσει η Άεκ και ο Πανιώνιος αλλά και να κάνει την υπέρβαση ο Άρης. Η Λάρισα ήδη έχει κάνει πολλά και όποιο αποτέλεσμα και να φέρει αξίζει το χειροκρότημα μας. Ζούμε όλοι ένα ευρωπαϊκό όνειρο...μην μας ξυπνάτε...Υ.Γ. Ελπίζω να μην χρειαστείτε άλλες 32 αγωνιστικές για να κερδίσετε και να σπάσετε επιτέλους το ροδι μια και καλή.
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
ρε παιδια να ελεγξει καποιος αν ο πασχ και ο ρεντ ειναι καλα
κυκλοφορουν και εμφραγματααυτό σκέφτηκα και εγώ........
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
εμένα μου την σπάει γενικά ο Ολυμπιακός και θέλω να τον βλέπω να χάνει ακόμα και στην δηλωτή...φέτος όμως λόγω της ανάγκης της χώρας για βαθμούς στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις ευχόμουν να δώσουν και εκείνοι βαθμούς στην Ελλάδα και ευχόμουν να κερδίζουν. Εκείνοι όχι απλά έδωσαν αλλά και έπαιξαν σπουδαίο ποδόσφαιρο. Μπράβο τους για το μάθημα που έδωσαν στους υπερόπτες Γερμανούς αλλά και που μας θύμισαν ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο στον αθλητισμό.
(αυτό λοιπόν και σήμερα στους ανταγωνιστές μας στην Ευρώπη)
Μακάρι αύριο να νικήσει η Άεκ και ο Πανιώνιος αλλά και να κάνει την υπέρβαση ο Άρης. Η Λάρισα ήδη έχει κάνει πολλά και όποιο αποτέλεσμα και να φέρει αξίζει το χειροκρότημα μας. Ζούμε όλοι ένα ευρωπαϊκό όνειρο...μην μας ξυπνάτε...Mακάρι να πηγαίνουν όλες οι ομάδες καλά.
Υ.Γ. Ελπίζω να μην χρειαστείτε άλλες 32 αγωνιστικές για να κερδίσετε και να σπάσετε επιτέλους το ροδι μια και καλή.
Και εμείς....
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Και με μια πιο ψυχραιμη αναλυση, κερδισαμε παιζοντας καταπληκτικο ποδοσφαιρο και γενικα συμμετεχοντας σ' ενα πολυ ομορφο παιχνιδι....
Αμα τολμανε, ας τον απολυσουνε τωραΟ Χριστόγλου πάντως άρχισε τις π@π@ριές του.
-
Μπραβο στον ΟΣΦΠ (και επιτελους). Τους εδωσαν και καταλαβαν των μαξουκωμενων.
-
η αλήθεια είναι οτι οι Ελληνικές ομάδες έχουν παράδοση σε νίκες με τις Γερμανικές......
-
Μας ψιλοδουλεύει στον τίτλο η UEFA
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Μας ψιλοδουλεύει στον τίτλο η UEFAαλήθεια δεν είναι ?
-
Με την έννοια ότι μνημονεύεται. Με καμία άλλη.
Εννοείται.
-
Του Χριστογλου επειδη του τα χω φυλαγμενα θα του χωσω την φυλλαδα στον κ..λο ετσι και τον πετυχω πουθενα
Θα επρεπε να ντρεπονται οι καραγκιοζηδες, οι νταβατζηδες της κακιας ωρας
Ας αφησουνε τον ανθρωπο να δουλεψει, ας επενδυσουνε καλα (οπως μεχρι τωρα) τα χρηματα απο τη μεταγραφη Καστιγιο, ας χαλαρωσουμε (ολοι) την πιεση σε μια πολυ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ, ας την περιμενουμε λιγους μηνες κι εν ολιγοις ας το βουλωσουνε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
Ειναι μεγαλη ομαδα ο Ολυμπιακος, εγω δε θελω πανηγυρια αμα τρωμε 4, αλλα μερικα πραγματα με βγαζουν απο τα ρουχα μου.... -
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
αλήθεια δεν είναι ?
Ναι
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Του Χριστογλου επειδη του τα χω φυλαγμενα θα του χωσω την φυλλαδα στον κ..λο ετσι και τον πετυχω πουθενα
Θα επρεπε να ντρεπονται οι καραγκιοζηδες, οι νταβατζηδες της κακιας ωρας
Ας αφησουνε τον ανθρωπο να δουλεψει, ας επενδυσουνε καλα (οπως μεχρι τωρα) τα χρηματα απο τη μεταγραφη Καστιγιο, ας χαλαρωσουμε (ολοι) την πιεση σε μια πολυ ΝΕΑ ΟΜΑΔΑ, ας την περιμενουμε λιγους μηνες κι εν ολιγοις ας το βουλωσουνε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
Ειναι μεγαλη ομαδα ο Ολυμπιακος, εγω δε θελω πανηγυρια αμα τρωμε 4, αλλα μερικα πραγματα με βγαζουν απο τα ρουχα μου....Ο Χελάκης τα γυρνάει στο ραδιόφωνο τώρα...
Οοοούστ.
-
αλήθεια δεν είναι ?
Ναι
πάντα όμως υπάρχει η πρώτη φορά......
-
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
αλήθεια δεν είναι ?
Record over
The visitors' run of 31 matches without a success on their travels was one of the competition's most staggering statistics -
Διαφορές που νομίζω ότι υπάρχουν σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια:
- τότε περιμέναμε πότε θα το φάμε, τώρα περιμένουμε πότε θα το βάλουμε. Ήταν περίεργο το συναίσθημα: από εκεί που παλιότερα έλεγα 'ωχ, θα το φάμε' στο τελευταίο 10λεπτο, τώρα αισθανόμουν πολύ πιο σίγουρος και αισιόδοξος.
- τότε οι αντίπαλοι έμοιαζαν τυχεροί και πιο γρήγοροι γιατί συνέχεια ήταν πρώτοι πάνω στη μπάλα, τώρα οι αντίπαλοι δεν πηγαίνουν πρώτοι στη μπάλα γιατί αυτό το έκαναν με 'κακία' οι δικοί μας -> μέτρησα τουλάχιστον 5 περιπτώσεις που σουτ ή επικίνδυνες σέντρες εξοστρακίζονταν πάνω σε ολυμπιακούς που έκαναν τάκλιν, όχι κατά τύχη.
- η ομάδα έχει δέσει, οι νέοι παίκτες είναι ικανοί και όχι βεντέτες που παίζουν 20' και μετά κοιτάζουν λαχανιασμένοι.
- δεν διέκρινα γκρίνια μεταξύ των παικτών, οι γκάφες καλύπτονταν γρήγορα από τους συμπαίκτες. Αυτό το είχα ξαναδεί μόνο επί Μπάγεβιτς πρώτης εσοδείας.
- και μια ομοιότητα: ο έμπειρος παππούς από τη Γιουγκοσλαβία θυμίζει στο ένστικτο και τις ουσιαστικές κινήσεις τον άλλο παππού που μας ήρθε από τη Γιουγκοσλαβία μέσω Κύπρου.
-
Ο Χελάκης τα γυρνάει στο ραδιόφωνο τώρα...
Οοοούστ.
Εχει να πουλησει τη φυλλαδα αυριο
Θα τολμησει να ζητησει συγγνωμη;
Champions League 2007-08