-
pasxos
έχει μια βάση αυτό που λες για φέτος αν και τελευταία ακούγονται σχολιάκια του στυλ ΄΄ελά μωρε ποια λατσιο και ποια βερντερ΄΄.
Και τον Λεμονή τον περιμένουν στη γωνία από το ματς με τη Lazio.
Για τον Ίβιτς έχει σειρά αργότερα. -
Οι βάζελοι ακομα μας πρήζουν για το 0-1 με τον Αγιαξ (όλοι θυμόμαστε πόσο είχε ανοίξει ο κώλος τους σε εκείνο το ματς) αλλά κανένας δέν μιλάει για τον επαναληπτικό στο ολυμπιακό στάδιο οπου ο Αγιαξ ξεφτίλισε με 0-3 τους βάζελους. Αν ήταν ο ολυμπιακός κανείς δεν θα μίλαγε για το 0-1.......αλλα όλοι θα είχαν να πουν κάτι για το 0-3. αυτή είναι η διαφορά αντιμετώπισης των δυο ομάδων .......... τον ένα τον θεοποιούμε με την πρώτη ευκαιρία και τον άλλον τον βαράμε όπου σταθούμε και όπου βρεθούμε.
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
pasxos
έχει μια βάση αυτό που λες για φέτος αν και τελευταία ακούγονται σχολιάκια του στυλ ΄΄ελά μωρε ποια λατσιο και ποια βερντερ΄΄.
Για τον Ίβιτς έχει σειρά αργότερα.Δεν εχει απλα μια βαση,ειναι Η βαση για φετος.Αυτα που λες οτι ακουγονται για τη Λατσιο και τη Βερντερ δεν ειναι απο κανεναν απο μεσα απ τον Ολυμπιακο.Η γραμμη που εχει χαρακτει ειναι αυτη που λεω παραπανω,απλα τυχαινει ο Ολυμπιακος να ειναι αρχοντας στην Ελλαδα τα τελευταια 11 χρονια και δεν μπορουν οι φιλαθλοι του να καταλαβουν ευκολα τετοιες δηλωσεις.Απο καπου ομως πρεπει να ξεκινησουμε.Τεσπα..
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
pasxos
Για τον Ίβιτς έχει σειρά αργότερα.ε........όχι και ποιά βερντερ!!!!!
εγω θέλω να δω αν φέρει κανα Χ ο λεμόνιας τι θα λενε αυριο?
μηπως το γνωστο τροπάριο περι ........ καφενειων!!!! -
τι εχει αλλαξει στον οσφπ και δε το χω παρει χαμπαρι?
-
Προσέξτε εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις, δύο δημοσιογράφων, στο ίδιο site, για το ίδιο παιχνίδι!
Ούτε ψύλλος στον κόρφο του Λεμονή!
-
pasxos
είσαι αγνός.Ο καιρός θα δείξει (όπως πάντα) κατά πόσο άλλαξαν τα μυαλά κάποιων.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
τι εχει αλλαξει στον οσφπ και δε το χω παρει χαμπαρι?και μπαρτσα να γίνει ο οσφπ απο την στιγμη που έχει τετοιο πόλεμο
εντος συνορων........πάλι σκατα θα βλεπουμε......οι ομάδες αλλαζουν μόνο αν αλλάξουν και οι τακτικές αντιμετωπισης τους......οποιο και αν ειναι το αποτελεσμα. -
δε καταλαβαινω τι εννοεις αλλα ο οσφπ το μοναδικο πολεμο που δεχεται ειναι εκ των εσω....
ουτε ο παο, η αεκ και ο παοκ εχουν κανενα λογο να τα βαζουν με τον οσφπ...οι διοικουντες του ειναι που τα χουν κανει μαυρα χαλια επειδη δεν εχουν το μυαλο μεσα στο κρανιο τους!
για το θεμα του σερ τακης ολοι ξερουμε γιατι ειναι ο σερ προπονητης στον οσφπ..δε νομιζω οτι υπαρχει θεμα συζητησης! το θεμα ειναι θα κανει παρελαση η οχι?
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
pasxos
είσαι αγνός.Ο καιρός θα δείξει (όπως πάντα) κατά πόσο άλλαξαν τα μυαλά κάποιων.
Καθολου αγνος δεν ειμαι... Απλα δε βγαινει ο Τζολε πλεον στη ΝΕΤ μετα την κληρωση να πει οτι παμε για 2η θεση το λιγοτερο κι οτι φετος ειναι η χρονια μας.Και ο προπονητης,οποιος κι αν ειναι αυτος,δε λεει οτι θα παμε για την προκριση κατευθειαν.Απλα σου ξαναλεω,δεν μπορουν να βγουν και να πουν οτι θα τα χασουν ολα επειδη ειναι καινουρια ομαδα.Γι αυτο,δες και τις χτεσινες-σημερινες δηλωσεις του Λεμονη και του Στολτιδη.
adis4gr Δες τις γραμμες πανω απ αυτην την προσταση που διαβαζεις..
-
Ο Θείος τι πιστεύει;
Αν διώξει τον Λε κ Μονή τώρα κοντά σιμά θα πιστεύεις ακόμη ότι κάτι άλλαξε φέτος;Ξαναλέω
Ο καιρός θα δείξει
-
Ο χρήστης andykar έγραψε:
Το πρόβλημά τους δεν είναι η ομάδα (νομίζω μάλιστα οτι ο Τσόχος ειναι δηλωμενος Ολυμπιακος), αλλα οτι θελουν να ειναι οι νταβατζηδες της. Χορτασαμε τετοιους, αρκετα πια.
και να ήταν μονο ο τσόχος.......αυτοι οι δηλωμένοι γαυροι είναι που κάνουν την ζημιά.
τα ιδια γινονται και στον παναθηναικο.
Τρανταχτο παραδειγμα δομαζος.
Παντα εκθειαζει οποιον προπονητη ερχεται,και μολις κατσουν οι στραβες,νασου η κωλοτουμπα και ταλεγα εγω οτι δεν κανει αυτος κλπ κλπ,και οι @α@αριες πανε συνεφο -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Προσέξτε εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις, δύο δημοσιογράφων, στο ίδιο site, για το ίδιο παιχνίδι!Ούτε ψύλλος στον κόρφο του Λεμονή!
Να αλλαξεις site
Τον Κοντο διαβαζεις μωρε και του δινεις και σημασια; O Redline λιγοτερο βαμμενος ειναι -
για μενα δεν φταιει κανενας προπονητης στον ολυμπιακο. φταιει η διοίκηση που δεν ξέρει τι της γίνεται. διώχνει προπονητές και μετα απο λιγο χρόνια ξανα πίσω για να τους φτιάξει ομάδα ενω κατι χρονια πριν τους έδιωχνε με τις κλοτσιές. Ετσι δεν θα παμε ποτε μπροστά.
για σήμερα δεν ξέρω τι να πω αλλα πολυ φοβάμαι μια απο τα ιδια. αλλα ποτε δεν ξέρεις
-
καραμπινατος ασσος
εγω θα το παιξω συνδιασμο με νικη της ρεαλ να παω ταμειο
εσεις καντε ο,τι θετεη μονη μαλακια ειναι οτι παλι θα την πληρωσει ο λεμονης..
γιατι νταξ οι παιχτες ειναι νεοι και να την πληρωσουν στη διοικηση χλωμο..οχι οτι τον θεωρω προπονηταρα τον τακη, καμια σχεση..
απλα βαριεμαι να ακουω ποσο γαματος θα ειναι ο προπονητης που θα ερθει και τα ιδια κ τα ιδια (του αρεσει το επιθετικο ποδοσφαιρο, το 4-3-3 ή το 4-4-2 λες και στην πραξη ολα αυτα εχουν καμια σημασια κ κανενα σκοπο εκτος απ'το να χαιρονται οι αμπαλοι κ ηλιθιοι οπαδοι) -
Είμαι και χιουμορίστας...
-
αρχιζει σε λιγο......
για να δουμε ....τι θα δουμε....... -
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
αρχιζει σε λιγο......
για να δουμε ....τι θα δουμε.......as usual.....
-
Πάντως η ομάδα δεν είναι αστεία όπως άλλες χρονιές. Νομίζω ότι πλέον είναι σκληρό καρύδι.
Ελπίζω να μη φάει καμιά τεσσάρα από το πουθενά.
-
με αυτη τη βροχη κατι μπορει να κανετε
Champions League 2007-08