-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Δεν υπαρχει και 'μισος' ρε παιδια..το περιμενα οτι θα το πει καποιος αυτο,απλα ειναι λιγο τραγικο να σου λενε ολοι οτι δεν παιζει μπαλα,δεν βλεπεται κλπ ωραια κι εσυ να εθελοτυφλεις και να λες οτι παιζει μπαλα ΕΠΕΙΔΗ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ.Για μενα ηταν αυτο; Αν ηταν, διαφωνω. Εγω λεω οτι παιζει μπαλα επειδη - εστω όποτε - παιρνει το αποτελεσμα που θελει, ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΙΣΤΟΡΙΑΣ αν και, μην ξεχναμε, πολλες φορες η ιστορια μιας ομαδας προκαλει δεος σε καποιες ομαδες που δεν εχουν την ιδια ιστορια.
-
Ναι σε εχω βαλει στο στοχαστρο... Γενικα το λεω ρε Αλφιστα , , για ολους αυτους που υποστηριζουν αυτη την αποψη για τη λιβερπουλ.
Εγω λεω οτι παιζει μπαλα επειδη - εστω όποτε - παιρνει το αποτελεσμα που θελει
Τωρα εδω δεν ειμαι και σιγουρος τι θελεις να πεις αλλα αν καταλαβαινω καλα,η αποψη σου μου φαινεται εντελως λανθασμενη.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ναι σε εχω βαλει στο στοχαστρο... Γενικα το λεω ρε Αλφιστα , , για ολους αυτους που υποστηριζουν αυτη την αποψη για τη λιβερπουλ.Εγω λεω οτι παιζει μπαλα επειδη - εστω όποτε - παιρνει το αποτελεσμα που θελει
Τωρα εδω δεν ειμαι και σιγουρος τι θελεις να πεις αλλα αν καταλαβαινω καλα,η αποψη σου μου φαινεται εντελως λανθασμενη.
πώ ρε βαζελε ημαρτον, δεν διαβαζεις τα προηγουμενα; Παιζει μπαλα παει να πει εχει ουσία, εχει αποτελεσμα.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Παιζει μπαλα παει να πει εχει ουσία, εχει αποτελεσμα.Παιζει μπαλα παει να πει προσφερει θεαμα, επιθετικο ποδοσφαιρα μπλα μπλα
Το οτι εχει ουσια σε νοκ αουτ παιχνιδια ναι εχει. Απλα λεμε δεν μας αρεσει ο τροπος.Δεν καταλαβαινω γιατι εχετε θιχτει μερικοι. Διαφωνειτε οτι η Liverpool ειναι αντιθεαματικη ομαδα;
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Διαφωνειτε οτι η Liverpool ειναι αντιθεαματικη ομαδα;Οχι ρε,τοσες σελιδες εχουμε γεμισει επειδη ακριβως συμφωνουνε πανω σ αυτο..
-
Ε δεν το λεω σε σενα βρε παλικαρε!
Στους υπερμαχους της Liverpool το λεω που τσιτώνονται οταν ακουνε οτι η Liverpool ειναι χαλια.
Το πιασες τωρα; -
ΡΕ,την παλευεις μετα την 4αρα σου; Εγω για να σε υποστηριξω το εγραψα.. Κουφια η ωρα εδω που τα λεμε..
-
Παιζει μπαλα παει να πει εχει ουσία, εχει αποτελεσμα.
Παιζει μπαλα παει να πει προσφερει θεαμα, επιθετικο ποδοσφαιρα μπλα μπλα
Το οτι εχει ουσια σε νοκ αουτ παιχνιδια ναι εχει. Απλα λεμε δεν μας αρεσει ο τροπος.Δεν καταλαβαινω γιατι εχετε θιχτει μερικοι. Διαφωνειτε οτι η Liverpool ειναι αντιθεαματικη ομαδα;
Θιγμενος; Γιατι με πληρωνει η Λιβερπουλ; Παιζει μπαλα δεν σημαινει μονο οτι προσφερει θεαμα, πρεπει να παιρνει και το αποτελεσμα που θελει.
Παντως δεν εχω προβλημα. Ας προσφερουν ολοι απλοχερα θεαμα και ας παιρνει η Λιβερπουλ Champions League. Θεαματικά ή αντιθεαματικά. Οπως να ναι. -
ripper οτι να ναι λες.
Εμεις σου λεμε οτι δεν μας αρεσει το ποδοσφαιρο που παιζει η Liverpool, και εσυ μια απαντας οτι ειναι καλυτερη απο τον Ολυμπιακο, μια οτι δεν φταει για την καταντια του ποδοσφαιρου..
Δηλαδη τοσο πολυ διαφωνεις οτι η Liverpool δεν παιζει ωραιο ποδοσφαιρο;Το δεν παίζει θεαματικό ποδόσφαιρο που λες εσύ, από τις φανφάρες που γράφτηκαν στις προηγούμενες σελίδες απέχει κάποια έτη φωτός.
Το ότι δεν παίζει το ποδόσφαιρο που παίζει τώρα η ακατανόμαστη πχ το έχω γράψει ήδη.
Για να 'διαμαρτυρηθείτε' για το κακό ποιοτικά ποδόσφαιρο στο CL φέρνετε σαν παράδειγμα την Λίβερπουλ, και εγώ είμαι αυτός που λέει ότι να ναι;Δεν παίζει θεαματικό ποδόσφαιρο η Λίβερπουλ.
Πες μου εσύ πόσες παίζουν καλύτερα από αυτήν. -
Ναι, δεν παίζει θεαματικό ποδόσφαιρο η Λίβερπουλ. Παίζει αντιποδόσφαιρο και συγκριτικά με τις υπόλοιπες ομάδες που χτυπάνε το CL οι περισσότεροι παίχτες της είναι ξυλοκόποι. Αυτό τι σημαίνει; Οτι κακώς την υποστηρίζουμε εμείς που την υποστηρίζουμε; Προσωπικά, αποφάσισα οτι είμαι φαν όταν όντας ακόμα μαθητής του Δημοτικού έβλεπα οτι υπήρχε μια ομάδα που τρομοκρατούσε την Ευρώπη και το νησί έχοντας κάτι περίεργους παίχτες... έναν κοκαλιάρη επιθετικό, έναν ψυχοπαθή τερματοφύλακα, έναν χοντρομπαλά μαύρο, έναν κακάσχημο κοντοστούπη... τυπικές αγγλόφατσες, σαν αυτούς τους μεθύστακες που ερχόταν στα μέρη μου για διακοπές. Οχι ακριβώς τα σουλούπια των ατσαλάκωτων σούπερντούπερ αθληταράδων για διαφήμιση. Κι όμως αυτοί οι περίεργοι τους πατούσαν όλους. Τι άλλο θέλει ένας πιτσιρικάς για να ταυτιστεί και να λατρέψει; Στην πορεία βέβαια ήρθε η πτώση, η Λίβερπουλ έγινε πελάτης πολλών από αυτούς που συνήθιζε να βασανίζει τα προηγούμενα χρόνια και για πολλά χρόνια μόνο η φανέλα, το Κοπ και η γνωστή επιγραφή θυμιζαν τα περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαίς...
Τα τελευταία χρόνια ξαναμαζεύτηκε μια παρέα από περίεργους που συνολικά βέβαια απέχουν πολύ από το ταλέντο της ομάδας της τρομοκρατίας αλλά έστω και με ανταρτοπόλεμο κάνει ζημιές και κλείνει σπίτια, δυστυχώς μόνο στην Ευρώπη και για τους λόγους θα συμφωνήσω με τον greo. Ειμαι δε σίγουρος οτι αν πάρεις τους ίδιους παίχτες και προπονητή, τους δώσεις άλλες φανέλες, άλλο γήπεδο και άλλους οπαδούς θα πάνε λίγο χειρότερα στην Πρέμιερσιπ και λίγο καλύτερα από τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη.
Ειμαι οπαδός της Λίβερπουλ και χαίρομαι να την βλέπω να κερδίζει προκρίσεις έστω και με ισοπαλίες, έστω και με βαρετό ποδόσφαιρο όπως χαιρεται οποιοσδήποτε οπαδός οποιασδήποτε ομάδας όταν βλέπει την ομάδα του να κερδίζει. Αν δεν ήμουν, πιθανότατα να βαριόμουν κι εγώ.
Τώρα όμως το μόνο που έχω να πω είναι**
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΡΕ!!!!! ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!!!** -
Η πρώτη σου και παντοτινή. Τί Toblerone και Milka, σαν την ΙΟΝ αμυγδάλου καμιά.
-
Προς τους 'φίλους'* της Λίβερπουλ θάψτε όσο μπορείτε.
*Αυτούς που σε μια ιστορία 116 ετών δεν έχουν βρει παραπάνω από 10 καλά παιχνίδια. Τελικά η μνήμη του χρυσόψαρου υπάρχει και σε άλλα είδη.
(Το γράφω πριν τον αγώνα, μετά τον οποίο είναι πιθανόν να μη μπορώ να συνεχίσω να συμμετέχω στο θέμα γιατί μου αρέσει η πλάκα που γίνεται μέσω του ποδοσφαίρου. )
Θα ήθελα να βάλω 18 (όσα τα πρωταθλήματα) και 5 (όσα τα πρωταθλητριών) για άμπαλη ομάδα καλά ακούγονται, αλλά δε με αφήνει το νέο φόρουμ.
-
ΩΧ Παλι 1-1 παμε.
Θα πεθανω απο την αγωνια!!! -
εγω δε το βλεπω για γουρι...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εγω δε το βλεπω για γουρι...Oυτε εγω το βλεπω. Στο τελετεξτ του Σταρ σελιδα 311 το βλεπω. Χαναμε 1-0 και ισοφαρισαμε πριν το ημιχρονο!!!
-
Παμε γερα ρε Αρσεναλαρα.
-
2-1 ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Τελειωνει οπου να ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
ιν γκαντ γουι τραστ!
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Ειμαι οπαδός της Λίβερπουλ και χαίρομαι να την βλέπω να κερδίζει προκρίσεις έστω και με ισοπαλίες, έστω και με βαρετό ποδόσφαιρο όπως χαιρεται οποιοσδήποτε οπαδός οποιασδήποτε ομάδας όταν βλέπει την ομάδα του να κερδίζει. Αν δεν ήμουν, πιθανότατα να βαριόμουν κι εγώ.
Τώρα όμως το μόνο που έχω να πω είναι**
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΡΕ!!!!! ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΜΑΡΙΑ!!!!!**+1
-
Είσαστε άρρωστοι ρε τομάριαααα!!!
Champions League 2007-08