-
Eντάξει δε λέω ήτανε ματσάρα, αλλά πολύ πατούρα αυτή η Λίβερπουλ ρε παιδί μου!
Καλά και η Αρσεναλ μικρή ομάδα ακόμα στην Ευρώπη, δε μπόρεσε σε καμία στιγμή να διαχειριστεί την ανωτερότητά της, ούτε και το σκορ. Απόδειξη το ότι στα 2 αυτά ματς έκανε 15 ευκαιρίες και έβαλε 3 γκολ, ενώ η Λίβερπουλ έκανε 2,5 και έβαλε 4!
Να μην πούμε και για το καθαρό πέναλτι που δεν έδωσε στην Άρσεναλ στο Εμιρεϊτς ενώ χτες το έδωσε αμέσως κι ας ήταν ψιλομούφα...
Αν είδαμε μπαλίτσα πάντως αυτό αφείλεται στην Άρσεναλ που έπαιξε ανοιχτά και στα 2 ματς και με μια άγνοια κινδύνου και πίεζε συνεχώς και όχι στη Λίβερπουλ.
Και θα φανεί αυτό στα παιχνίδια με την Τσέλσι (που παίζει επίσης κλειστά και συντηρητικα, αν και περισσότερο επί Μουρίνιο) που μάλλον θα είναι σούπα...
Πάντως όποιος και να πάει τελικό, θα είναι πολύ ενδιαφέρον ζευγάρι με τη Μπάρσα!
Αρκεί να μην έχουμε τα χάλια που έχει τώρα η ομάδα και να παίξει κι ο Μέσι!
Εγώ θα ήθελα τη Λίβερπουλ πάντως για εκδίκηση!ΥΓ: Κανείς δεν αμφισβήτησε νομίζω ότι η Λίβερπουλ είναι μεγάλη ομάδα. Και ότι έχει ανεξήγητα βαριά φανέλα στην Ευρώπη.
Αυτό που επικρίναμε είναι η ποιότητα του ποδοσφαίρου που παίζει όντας τέτοια. -
Μετα τα χθεσινα θελω ή Λιβερπουλ -Μαντσεστερ ή Τσελσι -Μπαρτσα.
Αφου εφυγε η Αρσεναλ, απο δω και περα υποστηριζω Chelsea και ας εφυγε ο Εκλεκτος. -
Και κλάμα ο Αρσεν...
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/footbal ... 335573.stm
-
Οταν ο εγχωριος Ολυμπιακος παρει τετοιο πεναλτυ (ή ο εγχωριος βαζελος) μην τυχον και διαβασω καμια εξυπναδα.
Η ΦΙΦΑ ηθελε να περασει η Λιβερπουλ και το εκανε. Το εγραψα προ μιας εβδομαδας. Τα αλλα ειναι για μικρα παιδια.
Οι γαβροι οπαδοι της Λιβερπουλ ειναι οι δικαιολογημενοι. Ετσι εχουν μαθει να κερδιζουν, φυσιολογικο το βρισκουν. Κατι παοκτσηδες ομως που διαβαζω ειναι για ψυχαναλυση. Εχουν καψει την τουμπα απειρες φορες για μικροτερα αισχη.
ΥΓ Για το ματς δε θα πω τιποτα, γιατι απο οτι καταλαβα δεν το ειδε κανεις αν κρινω απ' τα σχόλια...
-
Εγώ που το είδα το παιχνίδι,πιστεύω ότι η Άρσεναλ ήταν καλλίτερη σε γενικές γραμμές σαν ομάδα.Είχε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλλας,δεν κλείστηκε ποτέ πίσω,γενικά έδειξε ομάδα με επιθετικό πνεύμα.
Τρομερή κούρσα και πάσα πάρε-βάλε του Γουώλκοτ στον Αντεμπαγιόρ.
Η Liverpool ξέρει να παίρνει αποτελέσματα και χθες έπαιξε και αυτή καλά και ίσως να ήταν και πιο τυχερή στις φάσεις που έβγαλε για γκολ.
Το πέναλτι πιστεύω ότι ήταν από αυτά που λέμε ότι δίνεται και δεν δίνεται,ανάλογα με τον διαιτητή και τον τρόπο που σφυρίζει.
Αυτή η Άρσεναλ πάντως απέχει έτη φωτός από εκείνη της δεκαετίας του 90,την οποία οι Άγγλοι αποκαλούσαν** ''boring Arsenal''**. -
νομιζω οτι ηταν γραμμενο 7 φορες το boring...
αν συνεχισει ετσι αυτη η ομαδα θα γινει η μπαρτσα του μπασκετ...
ζητω ο αγγλος γαβρος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Το πέναλτι πιστεύω ότι ήταν από αυτά που λέμε ότι δίνεταιστη Λιβερπουλ
και δεν δίνεται
εναντιον της
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
νομιζω οτι ηταν γραμμενο 7 φορες το boring...αν συνεχισει ετσι αυτη η ομαδα θα γινει η μπαρτσα του μπασκετ...
ζητω ο αγγλος γαβρος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ηρθες για την ψυχαναλυση σου?
-
Και ότι έχει ανεξήγητα βαριά φανέλα στην Ευρώπη
Tι διαβαζουμε...ελεος
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Και κλάμα ο Αρσεν...http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/footbal ... 335573.stm' target='_blank
Γιατί άδικο έχει?
Δεν του δόθηκε κανονικότατο πέναλτι που έκανε μπαμ από 1 χλμ, αν και ο διαιτητής ήταν στα 2 μέτρα και έδωσε τη μούφα στη Λίβερπουλ...Οταν ο εγχωριος Ολυμπιακος παρει τετοιο πεναλτυ (ή ο εγχωριος βαζελος) μην τυχον και διαβασω καμια εξυπναδα.
Η ΦΙΦΑ ηθελε να περασει η Λιβερπουλ και το εκανε. Το εγραψα προ μιας εβδομαδας. Τα αλλα ειναι για μικρα παιδια.
Οι γαβροι οπαδοι της Λιβερπουλ ειναι οι δικαιολογημενοι. Ετσι εχουν μαθει να κερδιζουν, φυσιολογικο το βρισκουν. Κατι παοκτσηδες ομως που διαβαζω ειναι για ψυχαναλυση. Εχουν καψει την τουμπα απειρες φορες για μικροτερα αισχη.
ΥΓ Για το ματς δε θα πω τιποτα, γιατι απο οτι καταλαβα δεν το ειδε κανεις αν κρινω απ' τα σχόλια...
+1 εκτός από το ΥΓ (παρεξηγήθηκα )
Η αλήθεια είναι ότι βλέποντας τα 'εκτεταμένα στιγμιότυπα' στη ΝΕΤ σου έδινε την εντύπωση πολύ καλύτερου ματς απ' όσο ήταν τελικά.
Βέβαια η πολύ μεγάλη ένταση των τελευταίων λεπτών και η ανατροπή έστω και όπως έγινε, έκανε το ματς από αυτά που θυμάσαι για διάφορους λόγους...Και ότι έχει ανεξήγητα βαριά φανέλα στην Ευρώπη
Tι διαβαζουμε...ελεος
Δίπλα στη φράση που κάνεις quote έχω μια φάτσα που γελάει, αυτό συνήθως σημαίνει πλάκα... αν δε μπορείς να καταλάβεις αυτό τι να πω.
Τα φώτα σου όμως τελικά δε μας τα έδωσες, ως ειδικός που πρέπει να είσαι απ' ότι κατάλαβα...Ήταν φανερό χθες νομίζω ότι η Άρσεναλ αποκλείστηκε γιατί είναι μικρή ομάδα στην Ευρώπη και δεν άντεξε την πίεση, αλλά και γιατί αδικήθηκε.
Τεσπα, εύχομαι στη Λίβερπουλ να πάει τελικό με Μπάρσα...Α, και κάτι άλλο: ΜΗΝ δείτε τα ματς Τσέλσι-Λίβερπουλ, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να βαρεθείτε μέχρι θανάτου!
Μην πείτε ότι δε σας προειδοποιησα... -
α....ρε ομαδάρα Λίβερπουλ........4-2 την Άρσεναλ.......
και τώρα την Τσέλσι....... -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Eγώ το είδα πάντως παρέα με Γάλλους ( ή μάλλον Αλσατούς ) σε Irish Pub που υποστήριζαν φανατικά Άρσεναλ λόγω Βεγκέρ. Πάω για ψυχανάλυση τώρα.
-
Με φόρα να έρθετε οι της Λίβερπουλ γιατί θα μας κλάσετε τα τσιλιμπιθρόνια φέτος..
-
ρε σταματηστε να λετε οτι δεν ηταν πεναλτυ,αφου ο αντικειμενικος σωτηρακοπουλος ειπε οτι ηταν..
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Οταν ο εγχωριος Ολυμπιακος παρει τετοιο πεναλτυ (ή ο εγχωριος βαζελος) μην τυχον και διαβασω καμια εξυπναδα.Η ΦΙΦΑ ηθελε να περασει η Λιβερπουλ και το εκανε. Το εγραψα προ μιας εβδομαδας. Τα αλλα ειναι για μικρα παιδια.
Ρίξε στο γυαλί φαρμάκιιιιιι ρίξε στο γυαλί φαρμάκιιιιιιι ...
Πολύ απωθημένο βρε παιδάκι μου με τη Λίβερπουλ.Θα τα ξαναπούμε ελπίζω μετά το μισό μηδέν (με αμφισβητούμενο αυτογκόλ της Τσέλσυ) και την πρόκρισή της Λίβερπουλ στο τελικό μετά από δυο υπερβαρετά παιχνίδια.
(Χαλάρωσε βρε συ για ποδόσφαιρο μιλάμε, μόνο πλάκα αξίζει να κάνουμε μέσα από αυτό. )
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Με φόρα να έρθετε οι της Λίβερπουλ γιατί θα μας κλάσετε τα τσιλιμπιθρόνια φέτος..Έκανε και η Τσέλσυ κώλο και @χεσε το κόσμο όλο.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Με φόρα να έρθετε οι της Λίβερπουλ γιατί θα μας κλάσετε τα τσιλιμπιθρόνια φέτος..Έρθεν η ώρα σας μικρέ....
-
Ρυθμός και ταχύτητα στον αγώνα του Μάντσεστερ.
Λογικά, δεν θα πρέπει να αργήσει να ανοίξει το σκορ.
-
Τι μπαλαρα παιζει η Μαντσεστερ!! Εχω παθει πλακα (ειμαι μεγαλος αντι-Μαντσεστερικος)
-
Χύσανε την καρδάρα με το γάλα οι Ρωμαίοι
Champions League 2007-08