-
πες τα ρε Λευτερη....
-
ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ κ.ΣΠΟΤ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΗΛ. ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.
-
Δικαιο εχει ο Lef205.το θεμα ειναι να προβαλλονται και να σχολιαζονται νεοι οδηγοι στο χορο γιατι αυτοι το εχουν πραγματικα αναγκη.Ειμαι και εγω ενας νεος οδηγος αγωνων οπου οταν βλεπω καποιο σχολιο η καποια φωτο στο internet για μενα η το αυτοκινητο μου,χαιρομαι πολυ.Εχει μεγαλη σημασια πιστευω αυτο για τα νεα παιδια γιατι τους δινει δυναμη να συνεχισουν και να ασχοληθουν σοβαρα με τον χορο οσο ειναι εφικτο αυτο βεβαια.παντως ολα απο την προβολη ξεκινανε.Βλεπετε δεν ειχαμε ολοι την τυχη να ειμαστε γιοι ενος Κυρκου κ να τρεχουμε με 7αρια κ 8αρια.
Κυριε Βλαχο θελαμε ολοι πολυ να ερ8ετε στην αναβαση.Θα ειχε ωραιο συναγωνισμο η κλαση.Σαν θεατης δεν κανατε καποιο σχολιο για την κλαση στην οποια τρεχατε...[/img]
-
καλύτερα να μην πω γιατί θα γίνω κακός αν πω ποιος έχει μπλοκέ!
Πάντως ο Ζακχαίος ηταν ο ποιο γρήγορος με διαφορά.
-
Ο χρήστης loutos1 έγραψε:
ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ κ.ΣΠΟΤ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΗΛ. ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.ΣΠΟΤ?
Λευτερη με λενε!
Οχι δεν βαζω κ τον εαυτο μου μεσα σε αυτους γιατι δεν ετρεξα καν, επισης στη συγκεκριμενη περιπτωση δε νομιζω να εχει σημασια αν οι οδηγοι ειχαν καθαρες γραμμες ή οχι.
Καποιοι ηρθαν ετρεξαν και βγηκαν πρωτοι ειτε με Ν1 ειτε με Α8 kit car biturbo κλπ και δικαιουνται ολοι ισης προβολης, ακομη δεν εχω ακουσει ουτε εναν ανθρωπο που να ασχολειται με αυτοκινητα να μην του αρεσει να βλεπει αγωνιστικα, ε δεν καταλαβαινω με το ριμαδι το κουρκουτι που εχω για μυαλο πως απο αγωνα 124 αυτοκινητων να δειχνουν μονο 7 και ΟΥΤΕ ΚΑΝ τους πρωτους τον κλασεων ρε γαμωτο!
Καλα δε μιλαω να δειξουν την τριαδα γιατι τοτε θα ειμαι για πολλες καρπαζιες -
Λευτερη δεν απανταει σε σενα ο τσακαλος αλλα στον Σπυρο (spo+)
Προφανως αντι να διαβασει τα αρχικα του ονοματος του και την ομαδα αιματος το διαβαζε ως Spot!!! -
Ο χρήστης loutos1 έγραψε:
ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ κ.ΣΠΟΤ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΗΛ. ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΑΡΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ.Όχι...Εμένα αφήνω να με κρίνουν άλλοι...
-
Ο χρήστης Vlachos έγραψε:
καλύτερα να μην πω γιατί θα γίνω κακός αν πω ποιος έχει μπλοκέ!Πάντως ο Ζακχαίος ηταν ο ποιο γρήγορος με διαφορά.
Απαγορεύεται το μπλοκε στις αναβάσεις;
-
καλύτερα να μην πω γιατί θα γίνω κακός αν πω ποιος έχει μπλοκέ!Πάντως ο Ζακχαίος ηταν ο ποιο γρήγορος με διαφορά.
AN EΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!
ΞΕΧΝΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΤΑ ΤΡΕΙΑ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟ/ΤΑ ΤΑ ΕΛΕΝΧΟΥΝ!!! -
Ο χρήστης AGIS έγραψε:
καλύτερα να μην πω γιατί θα γίνω κακός αν πω ποιος έχει μπλοκέ!
Πάντως ο Ζακχαίος ηταν ο ποιο γρήγορος με διαφορά.
Απαγορεύεται το μπλοκε στις αναβάσεις;
Αν δεν είναι αναγνωρισμένο, ναι (για Ν εννοείται).
-
Ο χρήστης AGIS έγραψε:
Απαγορεύεται το μπλοκε στις αναβάσεις;Στα Ν1 ναι απαγορευεται..
Οσο για το αν ελεγχουν τα τρια πρωτα ασε να ξερω εγω καλυτερα γιατι στην Πορταρια (μιας και ειναι το πιο προσφατο) δεν ελεγχθηκαν.
Και αν ελεγχθουν αυτο θα γινει σε δυο τρια σημεια.Δεν τα κανουν φυλλο και φτερο!
Αν και το μπλοκε ειναι ευκολο να το δεις χωρις να λυσεις... -
Στα 106 1,3 απαγορεύεται διότι δεν είναι αναγνωρισμένο. Οχι γενικά στα Ν1...
-
Ο Νίκος ήταν αρκετα γρήγορος πραγματικά!!!!! όμως όπως έχεις το θάρρος να πεις αυτό βρε συ Νίκο δεν μας λές και ποιος έιχε μπλοκέ!!!! Κακό πράγμα να αφήνεις πράγματα στον αέρα!!!! Ποιος ο λόγος αερολογίας και δημιουργείας εντυπώσεων!!!!
-
Στο πρώτο σκέλος ξάρω ότι τσέκαραν ύψος και φίλτρο για την Ν1 πάντα
-
Σωστα κ.Παπακώστα απλα επειδη εχουν κατακλεισει την Ν1 τα 13αρια rallye για αυτο το γενικευσα(απο κεκτειμενη ταχυτητα).
Στη Ν2 στο τελος πρωτου σκελους τσεκαραν υψος και φιλτρο και στο δευτερο σκελος συμπιεση,εκκεντροφορους,κυβικα και σινεμπλοκ πισω αναρτησης ΜΟΝΟ τους δυο πρωτους
-
Γιατί το δηλαδή θα έπρεπε να κάνουν κάτι περισσότερο ? Το 'πακέτο' που αναφέρεις μου φαίνεται λογικό και επαρκές.
-
to mallon 8a phgainei gi aton trito.... ektws kai an elegx8hke kai logw kekthmenhs taxythtas ksexase na to grapsei o Dhmhtrhs....
-
Σαφως και ο Ζακχαιος ηταν ο πιο γρηγορος.Γι'αυτο βγηκε και πρωτος αλωστε.Παρολα αυτα ομως δεν νομιζω οτι αυτη τη στιγμη καποιο αυτοκινητο της Ν1 φωραει μπλοκε.Δεν νομιζω οτι θελει ιδιαιτερες γνωσεις για να το καταλαβει κανεις αυτο.Φτανει να παρακολουθισει τ DVD των αγωνων.Βεβαια οποιος ειναι τοσο σηγουρος για τυχον παρανομιες αλλονων μπορει να του λυθει η απορια.Γι'αυτο υπαρχουν οι ενστασεις.
Συνηθως ομως αυτοι που δημιουργουν τετοια σεναρια μενουν μονο στα λογια η δημιουργουν αυτεπαγγελτες ενστασεις αντι να αναρωτηθουν οι ιδιοι γιατι ειναι πισω....
-
maleleni
Ποιος ο λόγος αερολογίας και δημιουργείας εντυπώσεων!!!!Καλά βρε ελένη εσύ πως είσαι τόσο σίγουρη;
Όποιον πω παράνομο είσαι Δικηγορος του;
-
maleleni
Ποιος ο λόγος αερολογίας και δημιουργείας εντυπώσεων!!!!Καλά βρε ελένη εσύ πως είσαι τόσο σίγουρη;
Όποιον πω παράνομο είσαι **Δικηγορος **του;
ΒΡΕ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ! ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!!!!
ΤΟ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΤΗΡΙ ΣΑΣ
27η Ανάβαση Πορταριάς - 29/30 Σεπτεμβρίου