-
-
Γιατί ρε γμτ? Πάει ένας big rallyman ακόμα...
Α ρε Colin...
-
Γεια σου Τρελοcolin θα σε θυμομαστε παντα
-
Οχι ρε πουστη, ΟΧΙ!
Μετα τον Ριχαρδο εφυγε και ο Κολιν!Κριμα απ'το Θεο.
Μεγαλε Κολιν σε ευχαριστουμε για τις αναμνησεις απο το ΠΠΡ και ιδιαιτερα για οσο θεαμα μας προσφερες απλοχερα στα ελληνικα βουνα.
ΑΝΤΙΟ COLIN!
-
Κρίμα ένας ζωντανός θρύλος να φεύγει τόσο νωρίς. Τα λόγια είναι σίγουρα φτωχά τέτοιες στιγμές.
-
Αρχικά το πέρασα για κακόγουστη φάρσα.
Κρίμα που μία από τις πιο ζωντάνες προσωπικότητες του WRC έφυγε με αυτόν τον τρόπο...
-
Τι να πω...
Κρίμα
-
-
Πως γίνεται και χάνονται έτσι πρόωρα οι ήρωες των παιδικών μας χρόνων?
Μεγάλο σοκ...
RIP -
http://www.youtube.com/watch?v=2EpltJyg ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=BsNW8TX2 ... ed&search=
δεν ξεχνιονται με τιποτα.....
-
Ακόμα θυμάμαι (και για πάντα...) το απορημένο βλέμα που ανταλλάξαμε με το συνάδελφο κριτή στο Flying της 1ης ειδικής του Ακρόπολις του 1996 (Ευαγγελίστρια) όταν ο Colin τερμάτισε 30+ δευτερόλεπτα μπροστά από το δεύτερο (Tommi ?), κερδίζοντας έτσι τον αγώνα από την 1η ειδική.
Μπορεί να μην ήταν ο καλύτερος ή ο αποτελεσματικότερος. Αλλά όσο έμενε στο δρόμο ήταν ο ταχύτερος και ο θεαματικότερος, μόνος του μαζί με το Vatanen σε μια ιδιαίτερη κατηγορία έρωτα των θεατών. Και μία από τις σημαντικότερες παρουσίες ενός όλο και φτωχότερου WRC.
Θα μας λείψεις Colin
Και συλληπητήρια στην οικογένειά του, ο χαμός συζύγου/πατέρα + παιδιού/αδελφού πρέπει να είναι αβάσταχτος
-
Μια μικρή κατάθεση ψυχής...
Ήταν Σάββατο βράδυ, σχεδόν μεσάνυκτα και το SMS ενός φίλου «Δεν θα ξαναπάς βόλτα με το Μακρέι» με προσγείωσε στην πραγματικότητα. Αυτή που αδυσώπητα υπενθυμίζει ότι ο χάρος δεν κάνει διακρίσεις ή καλύτερα στην περίπτωση μας, ότι ο χάρος έγινε οπαδός του WRC και αποφάσισε να μαζέψει τους κορυφαίους, Toivonen, Burns και τώρα Μακρέι για να τρέχουν στα μέρη του.
Ο πολύ στενός αυτός φίλος αναφερόταν στην εμπειρία ζωής που είχα και η οποία με σημάδεψε για όλη μου την ζωή. Μια βόλτα κατά τη διάρκεια των δοκιμών του ράλι Κύπρος 2001 στο πλάι του Μακρέι με το Focus WRC.
Αντίθετα με ότι πολλάκις γράφτηκε ο μεγάλος αυτός πρωταθλητής ήταν πολύ φιλικός και ομιλητικός και καθόλου απρόσιτος. Δέχτηκε να μου υπογράψει το βιβλίο με την βιογραφία του, ενώ πρόθυμος μπροστά στο φακό του καναλιού που κάλυπτε το γεγονός, άρχισε να λεει τις δυο-τρεις λέξεις ελληνικά που βιαστικά του είχα μάθει.
Επίσης δε θα ξεχάσω ποτέ:
Την περιγραφή του Σ.Χ. ως συνεπιβάτης του «τρελού» στο Legacy κατά τις δοκιμές του Ακρόπολις του 1992.
Το ράλι Φιλανδίας του 1992 με τις αμέτρητες τούμπες.
Το Ακρόπολις του 2000 και το δίχως αύριο πέρασμα του από το διπλό πήδημα της γνωστής ειδικής.
Τις απογειώσεις στα πηδήματα του Bunnings του ράλι Αυστραλίας.
Το «φορτηγάκι» Focus του ράλι Κύπρος 2002 με τις δυο τούμπες.
Περισσότερα λόγια δεν έχω το κουράγιο να γράψω. Για μένα θα είναι πάντα ο τρελός Κόλιν, με το ξέφρενο στυλ οδήγησης που ξεσήκωνε θεατές και συνεπιβάτη κι ας μη βρίσκεται πλέον στη ζωή. Για μένα θα τρέχει πάντα στην καρδιά μου.
Το τραγικό της υπόθεσης και της σημερινής κατάστασης του WRC είναι ότι χρειαζόταν να φύγει από τη ζωή ο Σκοτσέζος για να θυμηθούν δελτία ειδήσεων και πρωτοσέλιδα εφημερίδων το ΠΠΡ. Κρίμα.
Ο θεός ας αναπαύσει τη ψυχή σου, και ας δώσει κουράγιο σε όσους έμειναν πίσω...
-
Δεν υπαρχουν λογια,ειμαι χαλια,εφυγε ο ηρωας μου αυτος που μ'εβαλε στα ραλλυ,ειλικρινα δεν ξερω τι αλλο να πω
R.I.P Colin and Johny. -
Η οδήγηση του Colin, για μένα προσωπικά, αλλά και πιστεύω στην πλειοψηφία των ακροπολικών θεατών, εκπροσώπευε το λόγο για τον οποίο ανεβαίνα στα βουνά. Μπορώ να θυμηθώ όλα τα περάσματα του Κόλιν που έχω δεί στο ακρόπολις γιατί όλα τους ηταν ξεχωριστά και θεαματικά ενώ του Λοέμπ δε θυμάμαι κανένα.
Colin Rest In Peace. -
Ας αναπαυθεί εν ειρήνη. Πόσοι από εμάς είχαμε μείνει ώρες 'κολλημένοι' στον υπολογιστή πάιζοντας το ομώνυμο παιχνίδι.
-
Δεν μπορώ να πιστέψω πως ο Colin δεν είναι πιά κοντά μας. Τα λόγια αυτές τις στιγμές φαντάζουν πολύ φτωχά. Τραγωδία. Καταστροφή. Και μετά πολύ σιωπή.
Στο μυαλό μου, θα μένει για πάντα η εικόνα του χαραγμένη. Το χαμόγελό του, η αυθεντική σκωτσέζικη άγνοια κινδύνου που είχε για ότι και να του έδινες να οδηγήσει, το πείσμα του και η δίψα για τη νικη, και τέλος η αγάπη του για τα rally, ήταν μέχρι το τέλος τα βασικά του χαρακτηριστικά. Σε ευχαριστούμε Colin!!!!. Θα σε θυμόμαστε για πάντα. -
Ο Μονος που ειχε πεντε νικες στο Ακροπολις.Και τι Ακροπολις,οχι σαν τα σημερινα.
-
-
Χωρις πολλα λογια.Του χρονου ολοι στις ειδικες του Ακροπολις με πανο για τον ΘΕΟ Κολιν.Ο μονος λογος που θα με κανει να παω μεσα στη μιζερια του wrc.Κολιν ΘΕΕ ετσι απλα.
-
κριμα ειναι αδικο .
σε ολη του την ζωη να κηνισε με τρελους ριθμους και ταχυτητες και τελικα να εχει τοσο αδοξο τελος.
και αν δεν εχουμε παιξει το game του ατελειοτες ωρες
Ο Colin McRae νεκρός από δυστύχημα με ελικόπτερο.