-
Marcus Gronholm and co-driver Timo Rautiainen will both retire from the FIA World Rally Championship at the end of the 2007 season.
-
Marcus Gronholm and co-driver Timo Rautiainen will both retire from the FIA World Rally Championship at the end of the 2007 season.
-
-
αναμενομενο απο πολλους αλλα πλεον το σπορ χανει πραγματικα εναν τεραστιο οδηγο...τουλαχιστον ελπιζω να παρει το πρωταθλημα!
-
Σιγουρα ειχε πολλα να κερδισει ακομα, σιγουρα μπορουσε να ειναι ανταγωνιστικος για 1-2 χρονια ακομα, σιγουρα χανουμε εναν μεγαλο οδηγο, αλλα συμφωνω με την αποφαση του.
Ειναι η πιο καταλληλη στιγμη, εκει στην κορυφη! -
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Σιγουρα ειχε πολλα να κερδισει ακομα, σιγουρα μπορουσε να ειναι ανταγωνιστικος για 1-2 χρονια ακομα, σιγουρα χανουμε εναν μεγαλο οδηγο, αλλα συμφωνω με την αποφαση του.
Ειναι η πιο καταλληλη στιγμη, εκει στην κορυφη!+1
Αν το σηκωσει κιολας, θα ειναι η τελεια εξοδος.Ακους, φανταστικε Seb?
-
Βλεπω του χρόνου ο Seb να τα κερδίζει όλα!
-
Κρίμα! Αλλά καλύτερα έτσι!!! Στην κορυφή!!!
Και για να βγει ο νέος κορυφαίος οδηγός!! Οχι ο Λέμπ!!!
-
Αξίζει ,νομίζω, να έχει ένα θέμα μόνο για πάρτη του......
Από τη μία στεναχωριέμαι που δεν θα τον ξαναδώ σε ειδικές και από την άλλη χαίρομαι που φεύγει με το κεφάλι ψηλά και δίνει τόπο σε νέους.
Μόλις έχω χρόνο θα κάνω κάποιο αφιέρωμα.
-
Μπράβο του, και για όσα έχει πετύχει, αλλά και για τον τρόπο και τη στιγμή που εγκαταλείπει. Θέλει μεγάλη τόλμη, αυτογνωσία και ωριμότητα να σταματήσεις ενώ είσαι στην κορυφή, και να μην επιτρέψεις να σε 'σταματήσουν' (βλ. περίπτωση κόλιν). Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει επίσης στον Τίμο, που είχε δηλώσει εξαρχής ότι όταν σταματήσει ο ψηλός θα σταματήσει και ο ίδιος.
Δεν ξέρω για σας, αλλά για μένα η επόμενη σεζόν θα είναι πολύ λιγότερο ενδιαφέρουσα...
Το μόνο που θα ήθελα σαν τελευταία ανάμνηση θα ήταν να τον δω του χρόνου με το νο1 στις πόρτες...
-
Πολύ χαίρομαι που τον βλέπω να φεύγει έτσι! Χίλιες φορές μάκαρι να πάρει και το πρωτάθλημα και να φύγει και Πρωταθλητής.
Τον θεωρώ τον τελευταίο απ' την φουρνιά των 'Μεγάλων'. Πρόλαβε και το παλιό, καλό wrc αλλά είναι και φοβερή προσωπικότητα. Ο Γάλλος, όσο απίστευτος οδηγός και να είναι, μου φαίνεται λίγος...
-
Ο χρήστης tazz έγραψε:
Μπράβο του, και για όσα έχει πετύχει, αλλά και για τον τρόπο και τη στιγμή που εγκαταλείπει. Θέλει μεγάλη τόλμη, αυτογνωσία και ωριμότητα να σταματήσεις ενώ είσαι στην κορυφή, και να μην επιτρέψεις να σε 'σταματήσουν' (βλ. περίπτωση κόλιν). Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει επίσης στον Τίμο, που είχε δηλώσει εξαρχής ότι όταν σταματήσει ο ψηλός θα σταματήσει και ο ίδιος.Δεν ξέρω για σας, αλλά για μένα η επόμενη σεζόν θα είναι πολύ λιγότερο ενδιαφέρουσα...
Το μόνο που θα ήθελα σαν τελευταία ανάμνηση θα ήταν να τον δω του χρόνου με το νο1 στις πόρτες...
Aκριβώς αυτά Τάσο θα ήθελα να γράψω και εγώ...
Η ώρα που διάλεξε για έξοδο δείχνει και το μέγεθος της προσωπικότητάς του....
Άξιος οδηγικός αντικαταστάτης θα βρεθεί,όπως βρέθηκε και για τόσους άλλους μεγάλους του παρελθόντος,ανάλογη προσωπικότητα όμως, πολύ δύσκολα θα προκύψει στο εγγύς μέλλον... -
κριμα.....
συμφωνω με τον ταζζ
θελει balls για να φυγεις ενω εισαι στην κορυφη και 10 ποντους μπροστα στο πρωταθλημα
-
Ευχαριστούμε πολύ Markus για όλα αυτά τα χρόνια!!!
-
Τι να πω τώρα;
Κρίμα, κρίμα, κρίμα.
Καταλαβαίνω τη θέλησή του να φύγει τώρα που είναι ψηλά. Αλλά ρε γμτ, έχει ακόμα 1 τουλάχιστον χρόνο ανταγωνιστικής οδήγησης. Ίσως τον έχει ανάγκη περισσότερο η οικογένειά του από ότι το WRC.
Κρίμα, που δεν θα τον ξαναδούμε στην Ελλάδα
Κρίμα, που δεν θα τον ξαναδούμε γενικά
Κρίμα, που ξεκίνησε τόσο αργά, όντας πια 30
Κρίμα, που θα χάσουμε το ύφος και το χιούμορ.Ευχαριστούμε για τις ωραίες στιγμές.
Προσωπικά δεν θα ξεχάσω ποτέ το Ακρόπολις του 2000!
-
στεναχωριεμαι ρε γμτ μου.δεν πειραζει φευγει σαν αρχοντας!!
ειναι τρελος τυπος ο ψηλεας!τον παω με 1000 και θα μου λειψει οπως και το wrc θα γινει φτωχωτερο.παντως του χρονου ολα θα ειναι πιο ευκολα για τον loeb αν και θελω να δω τι θα κανει ο miko που εχει εξελιχτει φοβερα και θα τον δουμε με τσιμεντολιθο στο γκαζι πλεον!!
-
-
Ψηλέ θα μας λείψεις από τις ειδικές του Ακρόπολις, θα λείψεις από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ. Να 'σαι σίγουρος όμως πως η απόφαση που παίρνεις είναι η σωστή. Έτσι πρέπει σε πρωταθλητές! Να εγκαταλείπουν στην κορυφή. Για να τους θυμάται ο κόσμος πάντα εκεί!
Μακάρι ο Gronholm να πάρει τον φετινό τίτλο, έναν τίτλο που τόσο αξίζει!
-
Τεραστιος οδηγος,και τρομερός χαρακτηρας.
Πιστευω πώς όλοι μας θα τον βαλουμε να κατοικήσει δίπλα στα άλλα ιερα τερατα μεσα στο μυαλό μας.
Αλλα,ετσι ειναι η ζωή.Ολοι μας ειμαστε περαστικοί σε όποιο πεδίο κι'άν δραστηριοποιούμαστε.
Τόπο στα νιάτα λοιπών,και ας ελπίσουμε οτι τα νιάτα θα δικαιώσουν τον 'ψηλό' που τους ανοίγει το δρόμο για την κορυφη.Ευχομαι να πάρει το φετινό πρωταθλημα αυτος (οχι οτι ο λέμπ δεν φαίνεται να το αξιζει εξίσου) και να αποσυρθει σαν κορυφαίος
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τεραστιος οδηγος,και τρομερός χαρακτηρας.
Πιστευω πώς όλοι μας θα τον βαλουμε να κατοικήσει δίπλα στα άλλα ιερα τερατα μεσα στο μυαλό μας.
Αλλα,ετσι ειναι η ζωή.Ολοι μας ειμαστε περαστικοί σε όποιο πεδίο κι'άν δραστηριοποιούμαστε.
Τόπο στα νιάτα λοιπών,και ας ελπίσουμε οτι τα νιάτα θα δικαιώσουν τον 'ψηλό' που τους ανοίγει το δρόμο για την κορυφη.Ευχομαι να πάρει το φετινό πρωταθλημα αυτος (οχι οτι ο λέμπ δεν φαίνεται να το αξιζει εξίσου) και να αποσυρθει σαν κορυφαίος
Συμφωνω μαζι σου. Καποια στιγμη οι μεγαλοι οδηγοι αποχωρουν στο ζενιθ της καριερας τους., οπως και ο Καρλος Σαινθ.
Marcus Gronholm retired