-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
K800 περιγράφεις.Ναι, αλλά δεν με ενθουσιαζει και πολύ, χωρίς να το έχω αποκλείσει... Το Κ810 τι λέει;
Θέλω περισσότερη συμμετοχή παρακαλώ! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
K800 περιγράφεις.
Ναι, αλλά δεν με ενθουσιαζει και πολύ, χωρίς να το έχω αποκλείσει... Το Κ810 τι λέει;
Θέλω περισσότερη συμμετοχή παρακαλώ!είναι το ίδιο με το Κ800, εκείνο που πρέπει να αξίζει είναι το νέο Κ850....
-
Καμία ουσιαστική διαφορά μεταξύ 800-810. Το 850 πρέπει να φεύγει πολύ τιμολογιακά. Κ800 ή 810 θα πάρεις.-
-
κ770?
βασικα και το κ750 καινουριο παρτο...τι μτχ και σαχλες...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
κ770?βασικα και το κ750 καινουριο παρτο...τι μτχ και σαχλες...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Καμία ουσιαστική διαφορά μεταξύ 800-810. Το 850 πρέπει να φεύγει πολύ τιμολογιακά. Κ800 ή 810 θα πάρεις.-το Κ850 πρέπει να κάνει γύρω στα 450 ευροπουλάκια.....
-
κ770?βασικα και το κ750 καινουριο παρτο...τι μτχ και σαχλες...
Εχω καλή άκρη, με φίλο που δουλεύει σε service με μεταχειρο και του έρχονται πολλά 2ο χέρι. Πχ μόλις είχε βγει το W880i το αγόρασε από κάποιον για 180
-
το joystick ειναι αυτο που φοβαμαι σε μτχ κ750...
-
το joystick ειναι αυτο που φοβαμαι σε μτχ κ750...έχεις δίκαιο, σε φίλο μου κολούσε......
-
το joystick ειναι αυτο που φοβαμαι σε μτχ κ750...Το γνωρίζω, αλλά ακριβώς επειδή θα έρθει στα χέρια μου μέσω του έμπειρου φίλου μου, θα ελεχθεί και το joystick.
Αλλά, μάλλον είναι τελευταία λύση, καθώς δεν θέλω ν' αγοράσω ξανά το Κ750 , αν και είχα μείνει υπερευχαριστημένος.Το Κ770 το είδα Θόδωρε, απλά συμπαθητικό, δεν τρελάθηκα, το αφήνω στα υπόψη. Δύσκολα να το αγοράσω πάντως σε κανονική τιμή, ίσως αν το έβρισκα σκοτωμένο σαν μεταχειρο ναι. Θα προτιμούσα κάποιο από τα Κ800 ή Κ810.
-
το joystick ειναι αυτο που φοβαμαι σε μτχ κ750...
Το γνωρίζω, αλλά ακριβώς επειδή θα έρθει στα χέρια μου μέσω του έμπειρου φίλου μου, θα ελεχθεί και το joystick.
Αλλά, μάλλον είναι τελευταία λύση, καθώς δεν θέλω ν' αγοράσω ξανά το Κ750 , αν και είχα μείνει υπερευχαριστημένος.Το Κ770 το είδα Θόδωρε, απλά συμπαθητικό, δεν τρελάθηκα, το αφήνω στα υπόψη. Δύσκολα να το αγοράσω πάντως σε κανονική τιμή, ίσως αν το έβρισκα σκοτωμένο σαν μεταχειρο ναι. Θα προτιμούσα κάποιο από τα Κ800 ή Κ810.
για Κ800 και Κ810 κοίτα εδώ.....
http://www.myphone.gr/devices/review-74.html
http://www.myphone.gr/devices/preview-275.html -
το nokia 6300 το εχει κανεις?
λεω να το αγορασω επειδη το samsung X820 Που εχω με το bluetooth δεν κραταει πολυ μπαταρια.
δεν μιλαω πολυ γυρω στις 4 ωρες το μηνα εισερχομενες κ εξερχομενες μαζι.το nokia δηλωνει μπαταρια 860 mah
και το samsung 800 mahνα το αλλαξω?
-
Θέλω περισσότερη συμμετοχή παρακαλώ!
οκ!
το Symbian Nokia 6120 στα 247 ευρώ ;
εάν όχι Nokia (κακώς για μένα, το 6120 είναι πολύ καλό) τότε το Sony Ericsson W610i στα 215 ευρώ ;
-
ASTRAKITCAR
το έχω εγώ από τον Ιούλιο.
πολύ καλό.
ποιότητα
συναρμογή
οθόνη
πληκτρολόγιο
δυνατό καθαρό ηχείοαυτονομία (2,5 μέρες)
κάμερα (μέτρια) -
2.5 μερες συνεχης λειτουργεια ή το κλεινεις το βραδυ?
bluetooth χρησημοποιεις?
-
k810 για τον φίλο με το Lancia
-
Ο χρήστης ASTRAKITCAR έγραψε:
2.5 μερες συνεχης λειτουργεια ή το κλεινεις το βραδυ?bluetooth χρησημοποιεις?
ναι ...μέρα-νύκτα.
bt λίγο στο αμάξι και αν. Να ξες η μπαταρία του δεν είναι για πολλά πολλά.
δεν είναι κακή αλλά δεν είναι και για να μιλάς ώρες καθημερινώς. -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Θέλω περισσότερη συμμετοχή παρακαλώ!
οκ!
το Symbian Nokia 6120 στα 247 ευρώ ;
εάν όχι Nokia (κακώς για μένα, το 6120 είναι πολύ καλό) τότε το Sony Ericsson W610i στα 215 ευρώ ;
το θέμα είναι η τιμή ?
-
Spike
Το ΝΟΚΙΑ είναι πολύ άσχημο, αν και πραγματικά τα features του είναι μια χαρά. Δείχνει σαν να κοστίζει 40 -
HighFidelity
κάτσε ρε θες με όλα αυτά και design ;
γιατί; εταιρικό θα το έχεις, την δουλειά σου να κάνεις.δηλ. το κ800/810 ή το κ 750 έχουν design ;
το 6120 είναι εργαλειάκι. Το έχουν πολλοί στο εργασιακό μου περιβάλλον. Αυτό λέω μόνο.
εν πάσει περιπτώσει εάν θες ΚΑΙ design τότε μάλλον προς Κορέα... ...Samsung-LG ή Μotofola από Γιούσα.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#3]