-
Ο χρήστης tm έγραψε:
:shifty:
Εγώ πάντως επιμένω στο HTC Cruise!!!........
το 'βαλες αγγελια??
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Μιλαιε ο ανθρωπος που πηγε και πηρα για 2ρη φορα FocusΚαι τριτη θα παρω Και θα 'ναι το 'καλο'
Το Κ810i που πηρα προσφατα ειναι το καλυτερο κινητο του κοσμου
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Το Κ810i που πηρα προσφατα ειναι το καλυτερο κινητο του κοσμου... και οταν παλιωσει, θα ξαναπαρω το ιδιο
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Μιλαιε ο ανθρωπος που πηγε και πηρα για 2ρη φορα Focus
Και τριτη θα παρω Και θα 'ναι το 'καλο'
Το Κ810i που πηρα προσφατα ειναι το καλυτερο κινητο του κοσμου
αν θες, με δικα σου λογια παντα, μπορεις να μας το εξηγησεις αυτο λιγο?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:shifty:
Εγώ πάντως επιμένω στο HTC Cruise!!!........
το 'βαλες αγγελια??
α... καταλαβα.. προσπαθεις να γραψεις sms, ε?
εγω, παντως, κουκε, την βρηκα τη λυση. στελνω sms με το N80!
-
kantoniou
Με νιωθειςtm
Tο ΙΙΙ, το ST
(και θα παρω κι ενα miata για τις δυσκολες μερες ) -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
kantoniou
Με νιωθειςtm
Tο ΙΙΙ, το ST
(και θα παρω κι ενα miata για τις δυσκολες μερες )ααααααα!!! ειπες το 'καλο' και με μπερδεψες.. ειπα 'ποτε εβγαλε καινουριο μοντελο η φορντ?'
-
Ειδα κι εσενα ποσο κρατησες το... premium my ass
-
αφου μου εβγαλε αλλεργια..
-
-
και wifi
-
θέλω για δεύτερο κινητό ένα απλό.το πιο απλό που υπάρχει, βασικά το θέλω για σημειωματάριο και agenda. ¨εχω επιδότηση σχεδόν , 1 χρόνο, κλείνω τον άλλο μήνα στην COSMOTE. Ποιο προτείνεται?
-
Για το Ν95,το απλο:
-οσον αφορα τη μνημη- βγαινει νεα εκδοση λογισμικου που θα ενσωματωνει το demand paging,ενα χαρακτηριστικο του fp2(Που βρηκε ομως το δρομο του στα Ν95,Ν95 8Gb ενδεχομενως και σε αλλα ) Το demand paging κανει τη ram πιο 'ευελικτη' δλδ το λειτουργικο θα στελνει στην ram μονον οτι χρειαζεται εκεινη τη στιγμη .Αποτελεσμα σε beta προς το παρον ειναι 28-30Mb ελευθερα μετα απο clean boot(~10 παραπανω απο πριν),δυνατοτητα εκτελεσης
-
Το Route66 που έχω στο Ν70 τώρα είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ πρόγραμμα με φωνητική καθοδήγηση κλπ...και μπαίνει και στο Ν95.
Έχει βγει νέα έκδοση λογισμικού για το Ν95...που έχει διορθώσει πολλά προβλήματα.
Τα Wind stores το περιμένουν αρχές της άλλης εβδομάδας...θα μάθω Παρασκευή πότε ακριβώς μου είπαν. Είναι out of stock.
All things considered...πιστεύω ότι το Ν95 είναι αρκετά καλύτερο από το Ρ1...απλά μέχρι τώρα ήταν ακριβό στα 600 ευρώ...τώρα έπεσε η τιμή του που βγήκε το Ν95 8GB...και είναι πολύ καλή πρόταση.
Άντε να έρθειειειειειει...
-
Το route 66 ενισχυει το αθηνοκεντρικο κρατος!
καλο ειναι αλλα δεν εχει επαρκη χαρτογραφηση.Και συνολικα destinator δεν ειναι.Αν και οπως ξαναειπα στο Niko120 δεν αξιζει imo να εχεις navi στο ppc/τηλεφωνο
-
ενα Htc Touch Cruise, θα ειναι προς πωληση σε λιγο καιρο..
-
Πας για Ν95 και συ?
-
Ν95 δεν θα επαιρνα ποτε! εχω το N80 και μου φτανει..
εξ΄αλλου ΕΓΩ δεν εχω htc touch cruise! εχω htc touch σκετο! -
Α ρε Ελλαδάρα...
Το Sony Ericsson P1i στο eshop.gr κοστίζει 470 ευρώ, στο e-Acorn.com (ελληνικό είναι) 464 eυρώ στο e-germanos.gr 509 (!) ευρώ και στο play247.gr 468 ευρώ.
Στους φράγκους παρφουμαράκηδες όμως...κοστίζει 399.95 ευρώ + 13 ευρώ έξοδα αποστολής.
Ανταγωνισμος; I dont know this word.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Α ρε Ελλαδάρα...Το Sony Ericsson P1i στο eshop.gr κοστίζει 470 ευρώ, στο e-Acorn.com (ελληνικό είναι) 464 eυρώ στο e-germanos.gr 509 (!) ευρώ και στο play247.gr 468 ευρώ.
Στους φράγκους παρφουμαράκηδες όμως...κοστίζει 399.95 ευρώ + 13 ευρώ έξοδα αποστολής.
Ανταγωνισμος; I dont know this word.
BUSTED
Αυτο ντεν εχει τζιπιες καρντια μου...
Η δικη μας εκδοση ειναι με το WayFinder, εξου και το εξτρα κοστος...
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#3]