-
Ρε ασταδιαλα και εσυ!
Α, και κατι που μου τη σπαει....στο ημερολογιο δεν σου βγαζει πια ειναι η τρεχουσα βδομαδα του χρονου 30, 45 κλπ ελεος το παλιο ΝΟΚΙΑ το ειχε αυτο και με βολευει παρα πολυ στην δουλεια!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Αυτο ηθελα να ρωτησω σημερα, χανει το 3G και κληνει η γραμμη πανω που μιλαω, και σε καποια φαση πιανει κανονικο σημα! Στα διαλα πρεπει να διαβασω το manual τωρα να δω απο που αλλαζεις αυτην την ρυθμιση! -
Ρε ασταδιαλα και εσυ!Α, και κατι που μου τη σπαει....στο ημερολογιο δεν σου βγαζει πια ειναι η τρεχουσα βδομαδα του χρονου 30, 45 κλπ ελεος το παλιο ΝΟΚΙΑ το ειχε αυτο και με βολευει παρα πολυ στην δουλεια!
Με τον καιρό θα ανακαλύψεις κι άλλα, don't worry.
-
Αυτο ηθελα να ρωτησω σημερα, χανει το 3G και κληνει η γραμμη πανω που μιλαω, και σε καποια φαση πιανει κανονικο σημα! Στα διαλα πρεπει να διαβασω το manual τωρα να δω απο που αλλαζεις αυτην την ρυθμιση!Κυριακή σήμερα, έχεις ώρα για διάβασμα......
-
mirage
Kid εμενα τα προβληματα μου λυνοντε διαβαζοντας ενα μανιουαλ ή αλλαζοντας κινητο με κοστος 200 €. και οχι με αλυσοπριονα και κυνηγητο απο τους οικολογους!
toyotaman ναι αυτο θα κατσω να κανω....
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Nokia ε? Καλοτάξιδο.+Brera
-
Μιλαιε ο ανθρωπος που πηγε και πηρα για 2ρη φορα Focus
Αχ μισο λεπτο να ηρεμησω..............ενταξει....
Πωωωωωω...σε καλο να μου βγουν τα γελια.
-
Αυτο ηθελα να ρωτησω σημερα, χανει το 3G και κληνει η γραμμη πανω που μιλαω, και σε καποια φαση πιανει κανονικο σημα! Στα διαλα πρεπει να διαβασω το manual τωρα να δω απο που αλλαζεις αυτην την ρυθμιση!Ποτε δεν ειναι αργα, για να κανεις το αλμα τεχνολογιας στην SonyEricsson
-
Προτιμο να κατσω χωρις κινητο παρα να παρω αυτες τις μαλακιες!
-
ε καλά πόσο πιο κάτω να πέσεις από αυτό που ήσουν μέχρι τώρα; [βλέπε γυναικείο κινητό]
-
Δεν ηταν ροζ ρε συ απλα ψιλοπρασινιζε και το ελεγα γυναικειο!
-
βλακαπλάν, πήρες νόκια που ΔΕΝ σε βολεύει, είσαι γκέι που ειχε ροζ κινητό και αρνείσαι να δεις το φως σου.. Ντάξει, πασχίζεις..
-
Προτιμο να κατσω χωρις κινητο παρα να παρω αυτες τις μαλακιες!Κρατα γερα! Αστους ρε,μην ασχολεισαι,προσπαθει να σε πεισει να παρεις SE ενα 19χρονο και 2-3 Θεσσαλονικεις,γαμα τα δλδ..
-
20 είμαι αστοιχείωτε εραστή του IE, της Nokia και της Fiat.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
20 είμαι αστοιχείωτε εραστή του IE, της Nokia και της Fiat.ooooooooooooo τι σου είπε!!!!
-
Εχμμμ για να δω τώρα τα ...οργανωμένα στρατόπεδα τι έχουν να πουν..
Λοιπόν, ψάχνω κινητό τηλέφωνο, αυτό είναι το σίγουρο... Οχι προς αντικατάσταση του Χ500+ που μου έχει βγει παληκάρι προς το παρόν, αλλά σαν δεύτερο, καθώς η καλή εταιρία μου δεν μπήκε στον κόπο ν'αγοράσει νέες συσκευές και μου φόρτωσε (αν έχετε το θεό σας ...) ένα....3510i!Είναι επιπλέον από τα πιο μισητά τηλέφωνα που έχω δει, είναι τουλάχιστον κακάσχημο, είναι καγκούρικο με τα λαμπιόνια του και επιπλέον είναι ΝΟΚΙΑ που δεν είχα ποτέ και ψάχνομαι συνεχώς πως θα κάνω το οτιδήποτε!
Πάμε τώρα στο τι ακριβώς ψάχνω...
- Λοιπόν, κάτι όχι και τόσο προφανές: θα ήθελα να έχει σύνδεση με miniUSB για να μην κουβαλάω πολλούς φορτιστές (η νέα δουλειά με θέλει συχνά με μια βαλίτσα στο χέρι... ) , και αυτονομία πάνω από 2 μέρες για να μην το φορτίζω καθημερινά (αυτό το κάνω στο Χ500 ).
- Αυτονομία και μπαταρία είπαμε, όσο γίνεται μεγαλύτερες.
- Μέγεθος νορμάλ όχι γκουμούτσα , όχι λεπτές αηδίες που θα χαλάσουν και είναι και gay συχνά. Πάντως δεν θα με χάλαγε ένα W880i
- Καλή κάμερα αν το χρειαστώ γιατί το PDA μου είναι λίγο χάλια, αν και προσπαθεί φιλότιμα.
- ΑΝ γίνεται και 3G, γιατί θέλω να πείσω την εταιρεία να μου το παρέχει δωρεάν... (μην γελάτε, χρειάζεται και μάλιστα πολύ όταν θέλεις κάτι και είσαι στη μέση του πουθενά κι αναγκάζεσαι να μπαίνεις με dial up κι αν την βρεις κι αυτήν! )
- Να είναι αξιόπιστο (οπότε μάλλον ψιλοαποφεύγουμε την Motorola που έχω ακούσει παααράαα πολλά να χαλάνε και μάλλον και την ΝΟΚΙΑ κυρίως επειδή την αντιπαθώ! Πάντως πέρα από την πλάκα, δεκτές και οι προτάσεις για ΝΟΚΙΑ!).
- Προτίμηση έχω στην SE, αλλά είμαι ανοικτός σε οτιδήποτε άλλο!
- Απαραίτητο το απροβλημάτιστο Bluetooth καθως συχνά θα μιλάω με ακουστικό.
Ζητάω πολλά το ξέρω, αλλά τι να κάνω;
Τέλος, η τιμή δεν είναι ανοικτή, κάθε άλλο! Υπόψιν, ο ΦΠΑ θα μου επιστραφεί... Τέλος, έχω βάλει και φίλο που ψάχνει στα μεταχειρισμένα, ελπίζοντας να σκοτώνει κάποιος κάτι καλό...Λοιπόν, για να δω προτάσεις, ιδανικά γύρω στα 200
-
Παρήγγειλα το Ρ1 τελικά παίδες.
Θα σας ενημερώσω εν καιρώ για εντυπώσεις κλπ.
Ευχαριστώ για τη βοήθεια...
-
HighFidelity
για 200 ευρά πολλά....πάρα πολλά ζητάς...
-
Είπα πως αυτό είναι το ιδανικό, όχι πως αποκλείω τα υπόλοιπα! Αν υπάρχει κάτι καλό και πιο ακριβό, ευχαρίστως να το ακούσω! Στην τελική και 300
-
K800 περιγράφεις.
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#3]