-
Για ποιό μιλάμε;
-
για το κινητο ρε...
-
Ποιό κινητό ρε λέμε λεμέ...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ποιό κινητό ρε λέμε λεμέ...της Funis
-
Έλα να σε τηγανιάσω λίγο...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ποιό κινητό ρε λέμε λεμέ...w810i
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Αυτο το κινητο δεεεεν μου κάθεται με τίποτα!Αλλά θα το ξαναπάρω το άτιμο, δεν υπάρχει περίπτωση να του περάσει!
Δεν φταιει το κινητο αλλα το αφεντικο του μαλλον.
-
το χετε κανει τσατ εδω μεσα...
ευτυχως ηρθε η γκαντ...ε....η ηλεκτρα και το ξεκαθαρισε..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ποιό κινητό ρε λέμε λεμέ...Απαγορευεται το clopyright...
Κριμα βρε Ηλεκτρα...
-
κανετε πλάκα με τον πόνο μου!
Σαν τον άλλο στη vodafone που πηγα να κάνω φραγη μεσα στο αγχος και τη στεναχωρια και μου λέει 'πάντως το προγραμμα σας είναι παλιό και έχει βγει ένα καινουργιο που ίσως σας καλύπτει περισσότερο..'. Του λέω 'δεν είναι ωρα παλικάρι μου τωρα να αλλάξω πρόγραμμα'
Το χαβά του αυτός 'αν πάτε στο..' . Ε.. την πλήρωσε αυτος τη νύφη! Ακουσε ότι είχα έτοιμο για τον 'ληστή' Τον λυπηθηκα μετα γιατι μου ζήταγε συγγνώμη, αλλά από την άλλη καλά να πάθει! -
Νταξ ρε συ, εδω καναμε τοσα χρονια πλακα με τον πονο..ε...αγαπη σου τον κιμι τωρα σε πειραξε?
Αφου ξερεις μια σε εχουμε και σε αγαπαμε!
-
καλα το πας ρατ....βαλε λιγο ακομα συναισθημα και τονισε το ενδιαφερον σου...
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Ρε συ αληθεια....το κινητο που εχω τωρα ειναι...γυναικειο....ντρεπομαι να το βγσαλω να μιλησω!
Και μετά κοροϊδεύεις τον kid
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
καλα το πας ρατ....βαλε λιγο ακομα συναισθημα και τονισε το ενδιαφερον σου...ολοταχως για χυλοπιτα παει...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
καλα το πας ρατ....βαλε λιγο ακομα συναισθημα και τονισε το ενδιαφερον σου...ουρτ παλιο λαμογιο
Πασχε ειναι πειραγμενο το quote
-
Σημερα ειδα απο κοντα το SE Κ850i.To χα παιξει πολλη ωρα βεβαια στο Πλαισιο(ε dr dino?) αλλα σημερα περασα 2 ωρες quality time μαζι του,πανω απο εσπρεσο και μπισκοτακι γεμιστο.
Καλο μεγεθος,συμπαθητικο το νεο menu,αλλα η εργονομια-ποια εργονομια?Το πληκτρολογιο εχει σχεδιαστει απο (αρχι)κρετινους .Συγκεκριμενα τα πληκτρα λειτουργιων(ακουστικα,διαγραφη κτλ)ειναι απιστευτα μικρα,γελοια μικρα περιπου το ενα τριτο απο αυτα ενος συμβατικου τηλεφωνου,το πολυπληκτρο ελεγχου προκειμενου να εξεοικονομηθει χωρος για (σιγα τη ) μεγαλυτερη οθονη εχει ενσωματωθει στο αλφαρηθμητικο πληκτρολογιο και συγκρειμενα περιφερειακα των πληκτρων 2 και 5...Τουλαχιστον 6 πληκτρα σε επιφανεια μικροτερη των 2 τ.εκ!Δλδ εσυ πατας κι οτι βγαλει απο το καπελο του ο μαγος.5 ατομα στο τραπεζι δεν μπορουσαμε να βγαλουμε ακρη(μαζι και ο ιδιοκτητης του)Τα δε αλφαρηθμητικα πληκτρα ακολουθουν την ηλιθια παραδοση που ξεκινησε το Κ810,δλδ εκμεταλλευονται το 1/3 της διαθεσιμης επιφανειας δλδ χωρος υπαρχει απλα δεν τον εκμεταλλευονται.Και λογω της μικρης επιφανειας ειναι και κουραστικα...
Δε θα μεινω σε αλλα χαρακτηριστικα της συσκευης μιας και θεωρω την εργονομια καταστροφικη για ενα κατα τ'αλλα αξιολογο αν και λογο αλμυρο(με τα ιδια λεφτα παιρνεις το N95 που εχει συνολικα καλυτερη καμερα)
Μπραβο στη SE,Μακαρι στο επομενο μοντελο να βαλει το πληκτρολογιο στην πισω πλευρα,ή μαλλον να μη βαλει καθολου πληκτρολογιο-και καθολου οθονη
και καποιος μπορει να πει 'ε σιγα ρε Ο3 ας ειναι και λιγο περιεργο το πληκτρολογιο δε χαθηκε ο κοσμος' Φανταστειτε ενα αμαξι που εχει το τιμονι στην πορτα του οδηγου,το γκαζι στην οροφη,το πενταλ φρενων στο πορτ μπαγκαζ,το λεβιε ταχυτητων εξω πανω στο καπω κ.ο.κ.Αλλο πραμα το στυλ κι η μοδα κι αλλο η αυτονοητη λειτουργικοτητα -
Eμένα το d-key δεν με προβλημάτισε ιδιαίτερα, όυτε τα 3 πλήκτρα αφής. Τα αλφαριθμητικά όμως είναι όντως ψιλοτραγικά. Μου άρεσαν τα dedicated πλήκτρα της κάμερας πάντως.
-
Έχει κάποιος το Samsung C300 να μου πει αν έχει αναφορά απεσταλμένων sms και αν ειδοποιεί με μήνυμα για τις εισερχόμενες κλήσεις όταν ήταν κλειστό ή εκτός δικτύου;
-
@nikos 120
φιλε μου αν ενδιαφερεσαι σοβαρα εστω και για περιστασιακο navigation,ξεχνα τα pda phone και τις σουπα μουπες συσκευες.θα παρεις στα ιδια λεφτα ενα ολοκληρωμενο συστημα παλι με WM(τα Μιο ειναι τα καλυτερα) με τουλαχιστον 3.5αρα οθονη για να κανεις τη δουλεια σου.θα το συνδεσεις και με την τροφοδοσια και το ηχοσυστημα της μπεμπας και θα σαι αρχοντας.Ουτε cradle ουτε βλακειες βγαλε βαλε συσκευες καθε φορα που μπαινοβγαινεις στο αμαξι.
http://e-acorn.com/view_product.php?pro ... 75638eb36f
-
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#3]