-
-
corsair είναι σημαντικά ακριβότερα ρε συ. Δε θέλω να ξεπεράσω τα 500 ευρώ...που είναι ήδη πολλά.
Άρα...μένω μεταξύ των 2. Μεταξύ του 6110Ν & Ρ1...τι λέτε????
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
corsair είναι σημαντικά ακριβότερα ρε συ. Δε θέλω να ξεπεράσω τα 500 ευρώ...που είναι ήδη πολλά.Άρα...μένω μεταξύ των 2. Μεταξύ του 6110Ν & Ρ1...τι λέτε????
Εεεε, ποιος μιλησε για ακριβοτερα? Ειδικα με την επιδοτηση σου κατω απο 500 θα το παρεις!
-
corsair ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Hear me out...δε θέλω να πάρω κινητό που τιμολογείται πάνω από 500 ευρώ...ανεξάρτητα πόσο θα μου 'έρθει' με την επιδότηση (αν και δώρο θα μου το κάνουν εν όψη της γιορτής μου).
Υπάρχει κάποια πρόταση σε GSM/GPS στα 500 ευρώ?
-
corsair ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Hear me out...δε θέλω να πάρω κινητό που τιμολογείται πάνω από 500 ευρώ...ανεξάρτητα πόσο θα μου 'έρθει' με την επιδότηση (αν και δώρο θα μου το κάνουν εν όψη της γιορτής μου).Υπάρχει κάποια πρόταση σε GSM/GPS στα 500 ευρώ?
Οκ... fair enough, θα σου πω τουλαχιστον τι παιζει με το P1i που ξερω, για να μην εχεις αυταπατες!
Πιθανα θα ξερεις πως δεν εχει GPS ενσωματομενο, αλλα δινει στο πακετο ενα GPS Bluetooth module. Δουλευει καλα παντως και με τα PC... Απο εκει και περα, το P1i ερχεται με το πακετο του Wayfinder. H εν λογω εταιρια χρησιμοποιει τους χαρτες της Teleatlas και μαλιστα παλιους με ελειψεις και αγνοια μονοδρομησεων, σε ωρα αναγκης ομως νταξει, θα την κανει την δουλεια του.Whats the catch: Ουσιαστικα για να δουλεψει το Wayfinder θελει data συνδεση.... κατα την διαρκεια του navigation κανει traffic γυρω στα 20-60κβ ανα ωρα πλοηγησης. (το αυτο ΝΟΜΙΖΩ πως ισχυει και για την λυση της ΝΟΚΙΑ)
Εγω εχω data και δεν με ενοχλει. Καποιος ομως που δεν χρησιμοποιει, σιγουρα αποτελει εναν κεφαλικο φορο.Το δε ΤΟΜ ΤΟΜ: αυτο τα λεει ολα --->
Ισως... ισως να δουμε φως με το ΤΟΜΤΟΜ μεσα στο 2008. Κατα πασα πιθανοτητα θα αγορασει την TELEATLAS, οποτε και θα αποκτησει χαρτογραφηση της Ελλαδας.
Η μονη σοβαρη υλοποιηση σε GPS, απανταται στην μορφη WinMobile+Destinator....
Κρινε και αποφασισε... συσκευες εχει πολλες και σε Winmobile, με διαφορες τιμες
-
corsair...ναι το γνωρίζω για το wayfinder. Βασικά έχω διαβάσει ότι το ΤομΤομ είναι καλό...μάλιστα από εδώ μπορείς να κατεβάσεις όλους τους χάρτες της Ελλάδας. Αυτά τα έχω διαβάσει στο myphone βασικά...και από εκεί στα λέω. Δεν έχω εμπειρία.
Γιαυτό σκέφτομαι και το 6110 επειδή έχει built-in navigator που δουλεύει καλά (το έχει ο πατέρας μου). Από την άλλη όμως...το Ρ1 έχει πολύ καλύτερες λειτουργίες.
-
αγαπητέ φίλε το θέμα είναι η ελληνική χαρτογράφηση.
Ελλάδα μόνο destinator+NGi Hellas...αν θες να έχεις σωστή πλοήγηση.
Εάν θες απλά να λες ότι έχεις gps...τότε πάρε κάποιο από τα 2 που λες.
Εάν θες όμως να πας στον προορισμό σου...τότε ΞΕΧΝΑ ΤΑ.
Εάν θες άκουσε μας. Αλλωστε εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Εσύ θα χτυπάς το κεφάλι σου στο ακριβό ταμπλό της 120. -
Ο χρήστης Spike έγραψε:
αγαπητέ φίλε το θέμα είναι η ελληνική χαρτογράφηση.Ελλάδα μόνο destinator+NGi Hellas...αν θες να έχεις σωστή πλοήγηση.
Εάν θες απλά να λες ότι έχεις gps...τότε πάρε κάποιο από τα 2 που λες.
Εάν θες όμως να πας στον προορισμό σου...τότε ΞΕΧΝΑ ΤΑ.
Εάν θες άκουσε μας. Αλλωστε εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Εσύ θα χτυπάς το κεφάλι σου στο ακριβό ταμπλό της 120.Ευχαριστώ. Άλλο είναι το θέμα. Τι κόστος έχουν τα win mobile? Επαναλαμβάνω ότι είναι δώρο ρε σεις, και δε θα ήθελα να φανώ αχάριστος. Ουσιαστικά...ήθελε να μου πάρει το Blackberry, αλλά δε μου αρέσει και της είπα αν θέλει να μου πάρει το 6110 ή το Ρ1...δε θέλω τώρα να της ανεβάσω το κόστος άλλα 100 ευρώ...γιατί πολύ απλά δε θα μου το πάρει (και με το δίκιο της). Είναι ήδη πολλά τα 500 (πλην την επιδότηση βέβαια που άντε να είναι 50-100 ευρώ).
Το ξέρω ότι τα GPS/GSM απλά τα σπάνε (τα κάνουν όλα και συμφέρουν)...αλλά επειδή είναι δώρο, δε μπορώ να 'ζητήσω' κάτι πιο ακριβό...εκτός αν παίζει κάτι στα 500 ευρώ.
Διαφορετικά...με αυτούς τους περιορισμούς, ποιο θα διαλέγατε μεταξύ των 6110Ν & Ρ1?
-
Ωραία τότε χτύπα ένα Μio A501...@ 499 euro.
pda mobile + gps + μικρό μέγεθος.
http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... ct=1011618
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Ωραία τότε χτύπα ένα Μio A501...@ 499 euro.pda mobile + gps + μικρό μέγεθος.
http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... ct=1011618
Χμ...καλόοο! ...δεν έχει βέβαια WiFi, αλλά ούτε και το 6110Ν έχει θα μου πεις.
Ευχαριστώ. Θα το δω από κοντά στο εν λόγω μαγαζί.
-
το έχει συνάδελφος μου.
είναι πολύ καλό και ιδιαιτέρως μικρό για αυτά που προσφέρει.
θέλει μόνο να του βάλεις το Destinator γιατί αυτό που έχει μέσα είναι ΓΤΠ. -
Πόσο κοστίζει το Destinator?
-
δες -> NGi-shop
edit: 140 ευρώ από όσο βλέπω. Και έχεις και free updates κάθε 6μηνο στους χάρτες.
-
Eγω προσωπικά παντως, οταν ηρθε η ωρα να διαλεξω smartphone, απεκλεισα προς μεγάλη μου απογοητευση το Ρ1 ακριβως γιατι πιστεύω οτι οσον αφορά την πλοηγηση, υπολειπεται αρκετά του συνδυασμου wm+destinator. Πρεπει Νικο να αποφασισεις αν θελεις την πλοηγηση ως βασικό στοιχείο της μελλοντικης σου συσκευης και να πραξεις αναλογως. Παντως και το ΜΙΟ που προταθηκε θα την κανει μια χαρα την δουλεια του απο οσο ειδα οταν το δοκιμασα.
Το που κατεληξα ειναι αλλου παπα ευαγγέλιο.
-
Σίγουρα!
Εγώ για παράδειγμα προτίμησα ξεχωριστές συσκευές. Ξεχωριστό κινητό (Ν6300) και ξεχωριστό gps (Mio P350). Δεν ήθελα να το κουβαλώ συνέχεια μαζί μου μιας και το χρησιμοποιώ 5-6 φορές το μήνα. Στα λεφτά τα ίδια μου βγήκε περίπου. (220ε+230ε)
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Eγω προσωπικά παντως, οταν ηρθε η ωρα να διαλεξω smartphone, απεκλεισα προς μεγάλη μου απογοητευση το Ρ1 ακριβως γιατι πιστεύω οτι οσον αφορά την πλοηγηση, υπολειπεται αρκετά του συνδυασμου wm+destinator. Πρεπει Νικο να αποφασισεις αν θελεις την πλοηγηση ως βασικό στοιχείο της μελλοντικης σου συσκευης και να πραξεις αναλογως. Παντως και το ΜΙΟ που προταθηκε θα την κανει μια χαρα την δουλεια του απο οσο ειδα οταν το δοκιμασα.Βασικά ξέρεις τι γίνεται ρε συ...δεν είναι ότι χρησιμοποιώ κάθε μέρα το GPS...αλλά το χρησιμοποιώ γενικά.
Σαν βασικό στοιχείο πιστεύω ότι θέλω τη στιβαρότητα και τις περισσότερες λειτουργίες money can buy (νικητής το Ρ1 εδώ). Από την άλλη...θεωρώ επίσης σημαντική την όσο πιο ομαλή μετάβαση (data) από το Ν70 στο νέο κινητό...και το 6110 κερδίζει εκεί.
Τώρα στο Ν70 έχω το Route 66...βάση της εμπειρίας σας, πόσο χειρότερο είναι το ΤομΤομ του Ρ1?
-
Περασα χτες και ειδα το ΝΟΚΙΑ 6500 πολυ ωραιο πολυ λεπτουλι...αλλα μου φανηκε βαρυ για το μεγεθος του. Οχι οτι ειναι βαρυ...αλλα τοσο δα που το ειδα νομιζα οτι θα ειναι πουπουλο ΤΡιτη τεταρτη θα παω να το παρω, εκτος αν μου πει ο πληροφοριοδοτης μου οτι εινα ιγια τον φουτσο και να παρω το Ε65....για το οποιο εχω διαβασει πολλα προβληματα...κολαει λενε το κινητο κλπ.
-
πόσο χειρότερο είναι το ΤομΤομ του Ρ1?Σε μενα παντως ηθελε να με σκοτωσει... και του ειπα get in line
Eπεμενε σωνει καλα να στριψω αριστερα οταν ειχα μπροστα μου 3χλμ διπλη μπαριερα. Οι χαρτες του Wayfinder ειναι σαφως καλυτεροι... αυτοι του TomTom ειναι μουσειακης αξιας και ανακριβεις. -
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Περασα χτες και ειδα το ΝΟΚΙΑ 6500 πολυ ωραιο πολυ λεπτουλι...αλλα μου φανηκε βαρυ για το μεγεθος του. Οχι οτι ειναι βαρυ...αλλα τοσο δα που το ειδα νομιζα οτι θα ειναι πουπουλο ΤΡιτη τεταρτη θα παω να το παρω, εκτος αν μου πει ο πληροφοριοδοτης μου οτι εινα ιγια τον φουτσο και να παρω το Ε65....για το οποιο εχω διαβασει πολλα προβληματα...κολαει λενε το κινητο κλπ.εσύ να πάρεις κινητό ?
ας γελάσω.... -
Κανεις εχων τα λογικα του, δεν θα ακουσει τον Πασχο...
Btw, ακομα το Κ700 μου μετα απο τοσα χρονια με υπηρετει ενεργα SE RULEZZZ
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#3]