Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
corsair ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Hear me out...δε θέλω να πάρω κινητό που τιμολογείται πάνω από 500 ευρώ...ανεξάρτητα πόσο θα μου 'έρθει' με την επιδότηση (αν και δώρο θα μου το κάνουν εν όψη της γιορτής μου).
Υπάρχει κάποια πρόταση σε GSM/GPS στα 500 ευρώ?
Οκ... fair enough, θα σου πω τουλαχιστον τι παιζει με το P1i που ξερω, για να μην εχεις αυταπατες!
Πιθανα θα ξερεις πως δεν εχει GPS ενσωματομενο, αλλα δινει στο πακετο ενα GPS Bluetooth module. Δουλευει καλα παντως και με τα PC... Απο εκει και περα, το P1i ερχεται με το πακετο του Wayfinder. H εν λογω εταιρια χρησιμοποιει τους χαρτες της Teleatlas και μαλιστα παλιους με ελειψεις και αγνοια μονοδρομησεων, σε ωρα αναγκης ομως νταξει, θα την κανει την δουλεια του.
Whats the catch: Ουσιαστικα για να δουλεψει το Wayfinder θελει data συνδεση.... κατα την διαρκεια του navigation κανει traffic γυρω στα 20-60κβ ανα ωρα πλοηγησης. (το αυτο ΝΟΜΙΖΩ πως ισχυει και για την λυση της ΝΟΚΙΑ)
Εγω εχω data και δεν με ενοχλει. Καποιος ομως που δεν χρησιμοποιει, σιγουρα αποτελει εναν κεφαλικο φορο.
Το δε ΤΟΜ ΤΟΜ: αυτο τα λεει ολα --->
Ισως... ισως να δουμε φως με το ΤΟΜΤΟΜ μεσα στο 2008. Κατα πασα πιθανοτητα θα αγορασει την TELEATLAS, οποτε και θα αποκτησει χαρτογραφηση της Ελλαδας.
Η μονη σοβαρη υλοποιηση σε GPS, απανταται στην μορφη WinMobile+Destinator....
Κρινε και αποφασισε... συσκευες εχει πολλες και σε Winmobile, με διαφορες τιμες