-
Ναι ρε, ειναι fun to drive Που να επαιρνα και κανα Auris....
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εχει έχει!!!
Μαλακία κινητό πήρες
Δεν περίμενα να διαλέξει καλό
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Θυμασαι το τραγουδακι του Χορν;
'Μια ζωη την εχουμε....'sorry και για το οφ τοπικ, αλλα το φοκους, ειναι μερος της 'καλοπερασης' και του 'το ριχνω εξω' λογω μοναδικοτητος της ζωης?
ε δεν θα φαληρίσει ο άνθρωπας για να πάρει S2000, GTi, MX5 2.0 κτλ...είπαμε καλοπέραση αλλά και σε άλλους τομείς όχι μόνο στο κάρο...
-
Λοιπον, το Κ810i αποκτηθηκε και φορτιζει. Επελεγη λογω design και γιατι ηταν σαφως λεπτοτερο απο το αλλο Το 40αρι της διαφορας ετσουξε λιγο, αλλα ειπα ν' ακολουθησω τις προτροπες του γειτονα
Πολυ καλοφτιαγμενο μου φανηκε. Απο τοτε που αφησα τα μπουρδελοΝΟΚΙΑ κι επιασα τα SE, βρηκα την υγειά μου
Το Μio την αλλη βδομαδα, γιατι δεν ειμαι ψυχολογικα και οικονομικα ετοιμος να τελειωσουν τα ψωνια και ν' αρχισω να ψηνομαι για τιποτ' αλλο... :lipsealed:
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Λοιπον, το Κ810i αποκτηθηκε και φορτιζει. Επελεγη λογω design και γιατι ηταν σαφως λεπτοτερο απο το αλλο Το 40αρι της διαφορας ετσουξε λιγο, αλλα ειπα ν' ακολουθησω τις προτροπες του γειτοναΠολυ καλοφτιαγμενο μου φανηκε. Απο τοτε που αφησα τα μπουρδελοΝΟΚΙΑ κι επιασα τα SE, βρηκα την υγειά μου
Το Μio την αλλη βδομαδα, γιατι δεν ειμαι ψυχολογικα και οικονομικα ετοιμος να τελειωσουν τα ψωνια και ν' αρχισω να ψηνομαι για τιποτ' αλλο... :lipsealed:
εγω σε προετρεψα μηπως επαιρνες κανενα αυτοκινητο της προκοπης.. δεν ειπα τιποτα για κινητα εγω!
(ποιο ΜΙΟ?) -
το 550.
δεν τον παρακολουθείς...
-
tm
Ολα μαζι πανεΟ χρήστης Spike έγραψε:
το 550.δεν τον παρακολουθείς...
Και, ναι, δε με παρακολουθεις
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Απο τοτε που αφησα τα μπουρδελοΝΟΚΙΑ κι επιασα τα SE, βρηκα την υγειά μουOMG...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
tm
Ολα μαζι πανετο 550.
δεν τον παρακολουθείς...
Και, ναι, δε με παρακολουθεις
τι το θες το bluetooth και το wifi?
-
Το wifi θελω βασικα, γιατι στο 'χωριο' δανειζομαι απο ασυρματο δικτυο και δε θελω να κουβαλαω μαζι το laptop μονο για σερφαρισμα....
Δεν αξιζει η επιπλεον χρηση τα 80ευρω της διαφορας απο το 350;pasxos
Εχεις κατι με τα SE; -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
pasxos
Εχεις κατι με τα SE;Μετα το Κ700 δεν εχω καμια σχεση με τη συγκεκριμενη και ουτε προκειται..
-
Εμεινα τοσο ευχαριστημενος απο το 700 που ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μην παρω το 750 και τοσο ευχαριστημενος απο αυτο που ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μην παρω το 800/810
Αντιθετα, μετα το 6610 ακουω ΝΟΚΙΑ και βγαζω σπυρακια (αλλα φταιω κι εγω γιατι δε διδαχτηκα απο την τραγικη εμπειρια με 6510, το 8310 και ΚΥΡΙΩΣ το 6110 ) -
Γενικα ειναι τραγικη συγκριση τωρα ΣΕ με Νοκια,οπως και να το κανουμε.. Τεσπα,περαστικα αμα πηρες καινουριο ΣΕ,εγω τα 400,01 ευρω που εδωκα οταν πρωτοβγηκε το 700 τα εκλαψα απο τη δευτερη βδομαδα..
-
Πραγματικά πάσχο, δεν έχεις ΙΔΕΑ από τεχνολογία..
-
Θα φροντισω να μου κανεις μερικα μαθηματα τοτενες.. Αλλη δουλεια δεν εχεις να κανεις ρε συ απ το να μου λες σε τι δεν εχω ιδεα;Αει...
-
Ε αφού δεν έχεις, τι να κάνω? Να σε αφήνω να παραπληροφορείς τον κόσμο?
-
Κανεις εχων τα λογικα του, δεν θα ακουσει τον Πασχο...
Btw, ακομα το Κ700 μου μετα απο τοσα χρονια με υπηρετει ενεργα SE RULEZZZ
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ε αφού δεν έχεις, τι να κάνω? Να σε αφήνω να παραπληροφορείς τον κόσμο?Βαριεμαι να ανοιξω συζητηση τωρα,αλλα εχεις χαρη που εισαι μικρος και χαζουλης...
corsa:Give me a break...
-
Κράζεις τα SE, κράζεις τον Firefox, ε, δεν θέλει και πολύ για να καταλάβει κάποιος ότι δεν έχεις πράγματι ιδέα από τεχνολογία..
-
No... u give us a break... and a lacta, and a milka...
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#3]