-
κουκ
τα HP να ξέρεις ότι δεν είναι κ ότι καλύτερο στα θέματα της αξιοπιστίας...δες παράπονα γενικά κατόχων hp ppc-phones και θα καταλάβεις...
ωραίο αλλά δεν τα πολυ-εμπιστεύομαι.
-
αυτό τι λέει ;
Μio A501 -> http://www.plaisio.gr/product.aspx?cata ... ct=1011618
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
γιατι, ποιος σου λεει οτι το hp θα εχει μεγαλυτερα? αυτο που φλασαρε ο σπυρος, σου φαινεται πως ειναι μεγαλυτερα?
Το ΗΡ θα ΕΧΕΙ πληκτρολόγιο! Οχι virtual πληκτρολόγιο!
Επειδη ομως εχεις καλες διασυνδεσεις με την HTC για φιλικοτερη τιμη.... ισως θα επρεπε να αξιολογησεις το POLARIS. Ιδιες δυνατοτητες ουσιαστικα με το HP, αλλα full οθονη (φαινεται να εχει και του touchflo, αν και αρκετοι δεν το γουσταρουν (γινεται disable)).
Αγαπητε, βρασε ρυζι Φυσικα και τα HP δεν διεκδικουν αριστεια... ουτε ομως και η HTC. Και για αυτην υπαρχουν αντιστοιχα παραπονα. Βεβαια, και παλι ολα αυτα πρεπει να μην τα παιρνεις τοις μετρητοις. Εξαρταται τι λεει, ποιος το λεει, τι περιμενε κλπ κλπ...
-
@spike
μου αρεσε παρα πολυ, αλλα περισσοτερο ογκωδες απο το touch..
βεβαια εχει κεραια gps.. εχει τον γνωστο επεξεργαστη ομαπ που εχει και το touch αν δεν κανω λαθος, πραγμα που θα το κανει μαλλον αργο για να τρεχεις αλλες εφαρμογες - πλην τηλεφωνου. -
παιδες περιμενω αποψε το ιPhone.....
καλο?το εχει κανεις?
εχω και ενα 6120 σας εργαλειο.....
-
το ειδα πριν λιγες μερες...
καταπληκτικη οθονη, πραγματικα ευκολη χρηση για τη κατηγορια αυτη. Δε θα το επαιρνα, τουλαχιστον για παραπανω απο 300ε. (οχι οτι δεν αξιζει παραπανω)
-
Καλησπερα παιδια μια ερωτηση να κανω...
θελω ενα κινητο φτηνο σχετικα μεχρι 150ευρω...εχετε να προτεινετε κατι?ευχαριστω -
Γράψτε λάθος.
-
k750
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Καλησπερα παιδια μια ερωτηση να κανω...
θελω ενα κινητο φτηνο σχετικα μεχρι 150ευρω...εχετε να προτεινετε κατι?ευχαριστωhttp://www.samsung.com/gr/products/mobi ... ykvvgr.asp
Στη τιμή που θες και κάτι λιγότερο, όμορφο, με bluetooth, ραδιόφωνο, φωτογραφική μηχανή, αυτονομία περίπου τρεις ημέρες με μέση χρήση.
-
k750
δεν θελω SE...
tazio
Πολυ ωραιο κινητο....εχω και καλες αναμνησεις απο τα samsung...θα ειναι στις βασικες επιλογες μου!Κατι αλλο?
-
Ο χρήστης Thanix έγραψε:
k750
δεν θελω SE...
Κατι αλλο?
Motorola RAZR V3 το απλό @ 130 ευρώ
Νokia 6085 @ 139 ευρώ
Νokia 5200 @ 134 ευρώ
Τοshiba TS 705 @ 139 ευρώ -
Motorola RAZR V3 το απλό @δεν μαρεσει
Νokia 6085 @ ουτε αυτο
Νokia 5200 @ ουτε αυτο
Τοshiba TS 705δεν ξερω ποιο ειναι[color=darkred]
Δυσκολος ε?
-
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
παιδες περιμενω αποψε το ιPhone.....καλο?το εχει κανεις?
εχω και ενα 6120 σας εργαλειο.....
-
κουκ
τα HP να ξέρεις ότι δεν είναι κ ότι καλύτερο στα θέματα της αξιοπιστίας...δες παράπονα γενικά κατόχων hp ppc-phones και θα καταλάβεις...
ωραίο αλλά δεν τα πολυ-εμπιστεύομαι.
Επισης να ξερουν οσοι το σκεφτονται για HP,οτι ελληνικο service ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ παρα μονο μια τυπικη help line.Οι επισκευες κτλ γινονται στην γειτονικη...Πολωνια Πραγμα που σημαινει οτι αν αντιμετωπισεις προβλημα που αναγεται σε επιπεδο hardware θα αποχωριστεις θαυμασια τη συσκευη σου ενα ωραιοτατο μηνακι,με οτι αυτο συνεπαγεται για τη δουλεια,τις σπουδες,την οργανωση σου κτλ(τα χει τραβηξει ο Ο3 και ξερει).Ουτε ο Γερμανος σου δινει συσκευη μεσα σε μια βδομαδα
Τωρα παλι αν σε λενε corsair κι εισαι αρχοντας και εχεις τα μεσα ολα...
οσο για τις συσκευες με τον 200ρη OMAP της ΤΙ,μονο αν τον δουλεψεις ξερεις πραγματικα αν σε καλυπτει πραγματικα.Γενικα σηκωνει Skype,Destinator,Tom-Tom,παιζει optimized videos κτλ
-
σε αυτο το σημειο θα ηθελα να ενημερωσω, πως η καταπληκτικη HTC στην Ελλαδα βγαζει ΕΚΤΟΣ ΕΓΓΥΗΣΗΣ συσκευες ακομα και για αμυχες που μπορει να φαινονται... (το σκεπτικο: σου επεσε, αρα γι αυτο χαλασε), χωρια που η ταχυτητα του σερβις συναγωνιζεται αυτο της HP. Βεβαια καποιοι εχουν παρει εργολαβικα το promotion της HTC και ξεχναν να τα πουνε αυτα... αλλα τα υπενθυμιζω εγω, δεν πειραζει.
-
Μη κοιτατε εμενα εγω ειμαι υπαλληλος μονο στη ΝΟΚΙΑ,(και στη SEAT :lipsealed: )
Οντως στην ACE επικρατει σε γενικες γραμμες η μιζερη νεοελληνικη κουτοπονηρια του 'οσα φαμε',που θυμιζει τις παλιες κακες εποχες της Alpha Copy.Ακομη,ορισμενες παρτιδες συσκευων φευγουν στην Ιταλια για επισκευη.Αλλα τουλ υπαρχει φυσικη εκπροσωπηση και σου δινεται η δυνατοτητα να τους απαντησεις με αναλογη μιζερη νεοελληνικη κουτοπονηρια δλδ να πας εκει και να κατεβασεις καντηλια και να βρεις εν τελει το δικιο σου.Ενω με την HP θα σου φερει μια μερα το courier τη συσκευη σου σε λειψη συσκευασια απο οτι την εστειλες και με χαραγμενο το battery cover,στελνοντας σε στο e bay ψαχνεις για καινουργιο...
Αλλα αρκετα με τα δυσαρεστα
Behold the future:
S60 Touch UI (εντος 08 )
τρεμε MS
-
Απο το φορουμ της NGi σχετικα με το Ετεν Χ800
Ο χρήστης panosha έγραψε:
To θέμα είναι πως δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα κι ήδη την έχουμε διαγράψει...
Καλό είναι να κάνουμε λίγη υπομονή και να δούμε τι θα γίνει τελικά. Θέλω να πιστεύω πως η καθυστέρηση στην ημερομηνία κυκλοφορίας έχει να κάνει με κάποια βελτίωση από τα μοντέλα που δώσανε για δοκιμές (και προφανώς έχει πάρει και το παιδί από το eten-users).Οι αρνητικές αναφορές, ακόμα χειρότερες και άλλα προβλήματα, συνεχίζουν να γράφονται στο eten users κι από άλλους που έχουν το Χ800 στα χέρια τους. Απλά ρίξτε μια ματιά όσοι ενδιαφέρεστε για να μην μεταφέρω ποστ.
α - Εγω βολευτικα με το Χ500+ και περιμενω να βγει κατι ΠΟΛΥ καλυτερο
(Περιπου οσα ανεφερε ο High Fidelity)
β - Απο το ΗΡ 6515 ειμαι υπερευχαρηστιμενος, αλλα δεν ξαναπαιρνω Ηope and Ρray -
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
τρεμε MS
πως το θες;
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#3]