-
Ελλαδα δεν γινεται αυτο
-
Γειά σας,
Ο χρήστης drdino' και 'Omikrone3 έγραψε:
Ελλάδα δεν γίνεται αυτό.Το ξέρετε σίγουρα αυτό ή το λέτε έτσι γενικά ;
Με ενδιαφέρει το θέμα και θα το ψάξω.Φιλικά
Μάξιμος
-
Eγώ είμαι 99% σίγουρος, το είχα ψάξει πριν από 1-2 χρόνια. Τέτοιες υπηρεσίες που δεν αποφέρουν χρήματα στις εταιρίες δεν ενεργοποιούνται.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Γειά σας,
Με την ελπίδα ότι δεν είμαι ... εκτός θέματος, δεν θέλησα να ανοίξω καινούργια ενότητα, αφού και αυτό αφορά σε κινητά τηλέφωνα.
Λοιπόν, μου είπαν ότι αν είναι γνωστός ο ΙΜΕΙ της συσκευής, σε περίπτωση κλοπής, κάνεις μια αίτηση στην αντίστοιχη εταιρεία κινητής και 'αχρηστεύεται' η συσκευή.
Υπάρχει σχετική εμπειρία, ξέρει κάποιος κάτι περισσότερο ;
'Κλειδώνει' και αχρηστεύεται πράγματι η συσκευή ; ή η όλη διαδικασία είναι της ... 'πλάκας' ; αξίζει τον κόπο ;Ευχαριστώ εκ των προτέρων, όσους γνωρίζουν και ασχοληθούν με το υπόψη θέμα.
Φιλικά
Μάξιμος
Ισχύει όπως τα λές.
Μπορεί εσένα να μη σου χρησιμεύει άμεσα, με την έννοια ότι δεν μπορείς να βρείς τον κλέφτη, αλλά τουλάχιστον θα του είναι άχρηστο το τηλέφωνο.
Άμα το κάναμε όλοι προφανώς δεν θά έκλεβε κανείς κινητάΠοιος σας το ειπε πως αυτο γινεται στην Ελλαδα?
Μονο η Voda το κανει νομιζω.
-
@ **'BILL33' '... Μονο η Voda το κανει νομιζω'. **
Για την Vodafone ενδιαφέρομαι και ΄γώ.
Ρώτησα και μου είπαν ότι γίνεται, εάν προσκομίσω και αντίγραφο της καταγγελίας στην Αστυνομία.
Η καταγγελία έγινε και θα πάρω το αντίγραφο σε ... 10 μέρες !!!
Θα υπάρξει ενημέρωση.
Πρέπει να σταματήσει αυτή η μάστιγα. Μέσα σε 4 μήνες έκλεψαν τον γυιό μου (Ν. Σμύρνη) δύο φορές. Τον ακινητοποίησαν και του ζήτησαν ΜΟΝΟ το κινητό (επεστρεφε απο κινηματογράφο ατυχώς μόνος).Καλή χρονιά
Φιλικά
Μάξιμος
-
Ο χρήστης maximos έγραψε:
@ **'BILL33' '... Μονο η Voda το κανει νομιζω'. **Για την Vodafone ενδιαφέρομαι και ΄γώ.
Ρώτησα και μου είπαν ότι γίνεται, εάν προσκομίσω και αντίγραφο της καταγγελίας στην Αστυνομία.
Θα υπάρξει ενημέρωση.
Πρέπει να σταματήσει αυτή η μάστιγα. Μέσα σε 4 μήνες έκλεψαν τον γυιό μου (Ν. Σμύρνη) δύο φορές. Τον ακινητοποίησαν και του ζήτησαν ΜΟΝΟ το κινητό (επεστρεφε απο κινηματογράφο ατυχώς μόνος).Καλή χρονιά
Φιλικά
Μάξιμος
Δεν θέλω να σου το χαλάσω, αλλά ακόμη και να το κάνει η Vodafone, θα δουλέψει άνετα σε κάποιο από τα άλλα 2 δίκτυα, οπότε δεν θα έχει πρόβλημα ο κλέφτης!
Η καλύτερη λύση είναι ο μικρός να παίρνει το παλιό μοντέλο του μπαμπά και όχι το...αντίθετο! Αν το κινητό του είναι μικρής αξίας, κανένας δεν θα μπει στον κόπο να τον κλέψει και ΑΝ το κάνει, με γεια του και χαρά του, σε καλή μεριά, δίνεις λίγα
-
μα κ να το κάνει....μέχρι να το κάνει η Voda θα το έχουν πουλήσει σε κάποιο από τα μαγαζάκια μεταχειρισμένων στο κέντρο.
αυτοί δεν ζηνιώνονται...
-
Έλα όμως που πλέον τα μικρά δεν συμβιβάζονται με το παλιο του μπαμπά...
Γιατί όλο και κάποιος θα κυκλοφορεί με το τελευταίο σουπερ-ντουπερ-γουάου μοντέλο στο σχολίο και δε γίνεται αυτοί να είναι με τη μπαχατέλα.. -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Έλα όμως που πλέον τα μικρά δεν συμβιβάζονται με το παλιο του μπαμπά...
Γιατί όλο και κάποιος θα κυκλοφορεί με το τελευταίο σουπερ-ντουπερ-γουάου μοντέλο στο σχολίο και δε γίνεται αυτοί να είναι με τη μπαχατέλα..Nα μάθουν να συμβιβάζονται! Θα το κάνουν πολλές φορές στη ζωή τους και τελικά ο συμβιβασμός για το κινητό θα είναι και ο πιο...αστείος!
Δεν κατάλαβα; Μήπως πρέπει να πάρουμε και ...δάνειο για ν'αγοράσουμε κινητό του ...κανακάρη;
Ενα παιδί, μπορεί να θέλει τα πάντα, μπορεί να ζητάει τα παράλογα, αλλά καταβάθος, ούτε χαζό, ούτε ανόητο είναι! Μπορεί να πεισθεί για το σωστό και το συμφέρον του!
Στην τελική, νομίζω ούτε ο μικρός θέλει να τον ...κλέβουν συνέχεια!
Από τη στιγμή που ΔΕΝ μπορεί να προστατέψει το...βιός του (αστείο μου φαίνεται αυτό για ένα ...κινητό! ), τότε πρέπει ν'αλλάξει στάση: να έχει αυτό που μπορεί και όχι κάτι που θα εξαφανιστεί από τους...ελαφροχέρηδες! -
Γρηγόρη εσύ όμως εν ετει 2007->2008 δεν άντεξες το εταιρικό Νοκια 3510.
δεν λέω ότι είναι το ίδιο αλλά στους πιτσιρικάδες είναι ακόμα χειρότερα. Δεν ζήσαμε στο σχολείο με κινητά εμείς...αλλά δεν μπορείς να φανταστείς τι competition υπάρχει.
Και σαν γονιός δεν θες το παιδί σου να νιώθει μειονεκτικά. Κακώς σκεφτεται ο γονιός έτσι αλλά ...αυτή είναι η πραγματικότητα.
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
Γρηγόρη εσύ όμως εν ετει 2007->2008 δεν άντεξες το εταιρικό Νοκια 3510.δεν λέω ότι είναι το ίδιο αλλά στους πιτσιρικάδες είναι ακόμα χειρότερα. Δεν ζήσαμε στο σχολείο με κινητά εμείς...αλλά δεν μπορείς να φανταστείς τι competition υπάρχει.
Και σαν γονιός δεν θες το παιδί σου να νιώθει μειονεκτικά. Κακώς σκεφτεται ο γονιός έτσι αλλά ...αυτή είναι η πραγματικότητα.
Εχεις δίκιο , για το NOKIA, αλλά το συγκεκριμένο είναι...ειδική περίπτωση κινητού!Θα το άλλαζα σχεδόν με οποιοδήποτε άλλο κινητό που δεν ήταν σαν ...καρναβάλι, με φωτάκια αριστερά και δεξιά!
Θα βολευόμουν και με ένα φθηνότερο, όπως και θα έκανα υπομονή αν δεν μπορούσα να το αποκτήσω...
Πχ για να πάρω το ΕΤΕΝ πούλησα μια επιδότηση και έκανα νέο συμβόλαιο για να έρθει ουσιαστικά...δωρεάν και δεν πήγα μια ωραία πρωϊα να ακουμπήσω 700 -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
@ **'BILL33' '... Μονο η Voda το κανει νομιζω'. **
Για την Vodafone ενδιαφέρομαι και ΄γώ.
Θα υπάρξει ενημέρωση.
Φιλικά
Μάξιμος
Δεν θέλω να σου το χαλάσω, αλλά ακόμη και να το κάνει η Vodafone, θα δουλέψει άνετα σε κάποιο από τα άλλα 2 δίκτυα, οπότε δεν θα έχει πρόβλημα ο κλέφτης!
Η καλύτερη λύση είναι ο μικρός να παίρνει το παλιό μοντέλο του μπαμπά και όχι το...αντίθετο! Αν το κινητό του είναι μικρής αξίας, κανένας δεν θα μπει στον κόπο να τον κλέψει και ΑΝ το κάνει, με γεια του και χαρά του, σε καλή μεριά, δίνεις λίγα
-
Μηπως ειδε κανεις, κανενα htc touch cruise? οπου να 'ναι περιμενω μια αγγελια!
-
Θα περιμένεις εγκάθετε!!!
Ακόμα δεν το έχω πάρει. Όπου να'ναι όμως το παίρνω. Καταπληκτική συσκευή (πρέπει) να είναι!
-
Έχει δοκιμάσει κανείς το Samsung wep 500;
-
Πώς απενεργοποιω την φραγή εισερχομένων κλήσεων σε 'φρέσκο' what's up????
edit: άκυρη η ερώτηση, έφτιαξε μόνο του
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Από τη στιγμή που ΔΕΝ μπορεί να προστατέψει το...βιός του (αστείο μου φαίνεται αυτό για ένα ...κινητό! ), τότε πρέπει ν'αλλάξει στάση: να έχει αυτό που μπορεί και όχι κάτι που θα εξαφανιστεί από τους...ελαφροχέρηδες!Από τα 12-13 μου που έχω κινητό, συνήθως από τις ακριβότερες συσκευές, ποτέ δεν με έκλεψαν, οπότε είναι περισσότερο θέμα τύχης και λιγότερο θέμα συσκευής.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Από τη στιγμή που ΔΕΝ μπορεί να προστατέψει το...βιός του (αστείο μου φαίνεται αυτό για ένα ...κινητό! ), τότε πρέπει ν'αλλάξει στάση: να έχει αυτό που μπορεί και όχι κάτι που θα εξαφανιστεί από τους...ελαφροχέρηδες!
Από τα 12-13 μου που έχω κινητό, συνήθως από τις ακριβότερες συσκευές, ποτέ δεν με έκλεψαν, οπότε είναι περισσότερο θέμα τύχης και λιγότερο θέμα συσκευής.
Συμφωνώ κι εγώ με τον kid...
Λόγω του ότι ο πατέρας μου ήταν στον Ο.Τ.Ε., δεν ήθελε να λένε ότι στην κόρη του έχει πάρει το χειρότερο κινητό...
Ποτέ δεν μου είχε πάρει κινητό με κάτω από 300 ευρώ
Και ποτέ δεν έχω χάσει κινητό δόξα το Θεό...
Τώρα ετοιμάζεται να μου πάρει έκπληξη το Κ850i και να σκάσει 500 ευρά...
Τα τελευταία δύο χρόνια μάλιστα κυκλοφορώ και με δύο συσκευές. -
k850? Mitsuko είναι?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
k850? Mitsuko είναι?Όχι Dexim!!!
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#3]