-
+1 στον tm.
Μου διαφεύγει κάτι ;
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
δεν υπαρχει δυνατοτητα που να καλυπτει το μειονεκτημα της μπαταριας.-Σιγά μωρέ...το βάζεις και φορτίζει και τέλος...λες και όλα τα άλλα κινητά κρατάνε κανά μήνα...
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
δεν υπαρχει δυνατοτητα που να καλυπτει το μειονεκτημα της μπαταριας.-
Σιγά μωρέ...το βάζεις και φορτίζει και τέλος...λες και όλα τα άλλα κινητά κρατάνε κανά μήνα...
όχι δεν πάει έτσι.
εάν βρεθείς σε μέρος που δεν μπορείς να φορτίσεις;
εάν κάνεις κάτι ή μιλάς για κάτι σημαντικό τι θα κάνεις;η αυτονομία είναι το Α και το Ω .-
-
μπαταρία που μετά δυσκολίας κρατάει 2 μέρες (εάν έχεις το 3G off...διαφορετικά 1 μέρα!!!)Nικο, χρονια πολλα. Για τη γιορτη σου, ζητα να σου χαρισουν το παρακατω φανταστικο gadget.
http://www.e-gadgets.gr/product.asp?catid=36
Επρεπε να ειναι standard στη συσκευασια του Ν95! -
-
Ο χρήστης Spike έγραψε:
δεν υπαρχει δυνατοτητα που να καλυπτει το μειονεκτημα της μπαταριας.-
Σιγά μωρέ...το βάζεις και φορτίζει και τέλος...λες και όλα τα άλλα κινητά κρατάνε κανά μήνα...
όχι δεν πάει έτσι.
εάν βρεθείς σε μέρος που δεν μπορείς να φορτίσεις;
εάν κάνεις κάτι ή μιλάς για κάτι σημαντικό τι θα κάνεις;η αυτονομία είναι το Α και το Ω .-
Προβλήματα αυτονομίας έχουν όλα τα ΝΟΚΙΑ. Το ίδιο μπορεί να σου συμβεί με οποιοδήποτε κινητό...στην οποιαδήποτε στιγμή.
Στο κουτί του το Ν95 έχει φορτιστή αυτοκινήτου...πράγμα που εξαλείφει σημαντικά αυτό το 'πρόβλημα'. Κουβαλάω τον φορτιστή μαζί...και τέλος.
Σιγά το πρόβλημα ρε παιδιά...σχετικό είναι και ισχύει για όλα τα κινητά/laptop κλπ.
Πρόβλημα που φτιάχνεται...δεν είναι πρόβλημα. Το πρόβλημα θα ήταν να είχε σημαντικές ελλείψεις στις λειτουργίες του...πράγμα που δεν διορθώνεται.
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
μπαταρία που μετά δυσκολίας κρατάει 2 μέρες (εάν έχεις το 3G off...διαφορετικά 1 μέρα!!!)
Nικο, χρονια πολλα. Για τη γιορτη σου, ζητα να σου χαρισουν το παρακατω φανταστικο gadget.
Επρεπε να ειναι standard στη συσκευασια του Ν95!Κορυφαίοοοο
Ευχαριστώ για τις ευχές σου!
Πάντως μετά από 5-6 τηλέφωνα για ευχές κλπ...είμαστε γεμάτοι από μπαταρία...
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
μπαταρία που μετά δυσκολίας κρατάει 2 μέρες (εάν έχεις το 3G off...διαφορετικά 1 μέρα!!!)
Nικο, χρονια πολλα. Για τη γιορτη σου, ζητα να σου χαρισουν το παρακατω φανταστικο gadget.
Επρεπε να ειναι standard στη συσκευασια του Ν95!:ysterical:
Γελάς εσύ , αλλά το έχει φέρει ο πατέρας μου από κάποιο επαγγελματικό ταξίδι στην Κίνα και κάνει τη δουλειά του εφόσον χρειαστεί.
Ένα τηλεφωνάκι δηλαδή κάποιων δευτερολέπτων με κανα πεντάλεπτο γυρίσματος της μανιβέλας το κάνεις
-
λογικη η αντιμετωπιση του νικου, που εχουμε μαθει να δεχομαστε τα προβληματα που μας φορτωνουν οι διαφορες εταιρειες.
Εφ' οσον εχει φορτιστη αυτοκινητου, ολα οκ.. τι τρεχει να κουβαλαω και εναν φορτιστη μαζι μου και να το βαζω στο αυτοκινητο οταν ειμαι μεσα ή να ειμαι με τον φορτιστη σπιτιου και να κυνηγαω μανιωδως τις πριζες, μη τυχον και φυγω απο το σπιτι με 'μιση' μπαταρια η οποια ειναι πλασματικη και στο διλεπτο ομιλας αρχιζει και βγαζει τον αραβα χαμηλ μπαταρ!
νταξει δε βγαζω την ουρα μου απ εξω, κι εγω ενα Ν80 εχω, μου κραταει 2,5 μερες περιπου, αλλα να υπαρχει και μετρο σ' αυτα που λεμε!
το οτι εσυ δεν εχεις προβλημα να κυκλοφορεις με 15 φορτιστες, να γεμισεις τα σπιτια και τα αυτοκινητα σου με δαυτους, για να εχεις κινητο, δε σημαινει οτι δεν ειναι μαλακια του τηλεφωνου και διορθωνεται! -
Ο χρήστης tm έγραψε:
λογικη η αντιμετωπιση του νικου, που εχουμε μαθει να δεχομαστε τα προβληματα που μας φορτωνουν οι διαφορες εταιρειες.
Εφ' οσον εχει φορτιστη αυτοκινητου, ολα οκ.. τι τρεχει να κουβαλαω και εναν φορτιστη μαζι μου και να το βαζω στο αυτοκινητο οταν ειμαι μεσα ή να ειμαι με τον φορτιστη σπιτιου και να κυνηγαω μανιωδως τις πριζες, μη τυχον και φυγω απο το σπιτι με 'μιση' μπαταρια η οποια ειναι πλασματικη και στο διλεπτο ομιλας αρχιζει και βγαζει τον αραβα χαμηλ μπαταρ!
νταξει δε βγαζω την ουρα μου απ εξω, κι εγω ενα Ν80 εχω, μου κραταει 2,5 μερες περιπου, αλλα να υπαρχει και μετρο σ' αυτα που λεμε!
το οτι εσυ δεν εχεις προβλημα να κυκλοφορεις με 15 φορτιστες, να γεμισεις τα σπιτια και τα αυτοκινητα σου με δαυτους, για να εχεις κινητο, δε σημαινει οτι δεν ειναι μαλακια του τηλεφωνου και διορθωνεται!Ωραία...ας τα πουλήσουμε όλα τα σύγχρονα κινητά λοιπόν να μείνουμε με τα παλιά που απλά έπαιρναν τηλέφωνο και άντε κανένα μηνυματάκι...αλλά κράταγαν καμιά βδομάδα. Το εταιρικό μου κινητό είναι το ΝΟΚΙΑ 2626 που κρατάει μια εβδομάδα και...αλλά δε κάνει τίποτε άλλο από το να παίρνει μόνο τηλέφωνο.
Έτσι είναι η ζωή...διαλέγεις και παίρνεις...και σε καμία περίπτωση δε μπορείς να τα έχεις όλα.
Σε περίπτωση ανάγκης λοιπόν κουβαλώ στον χαρτοφύλακά μου τον φορτιστή αυτοκινήτου...και έτσι έχω καλύψει τουλάχιστον κατά 70% τη περίπτωση να μείνω από μπαταρία.
Όλα σχετικά είναι φίλε μου
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Πριν από λίγο πήρα το πρώτο μου δώρο για σήμερα.
Ένα SE Μ600i.
Για να δούμε τι ψάρια πιάνει.Vasilis ένα link για το τελευταίο update;;;; Ευχαριστώ!
To gps του Ρ1 δουλεύει με το Μ600;
δεν θυμάμαι πιο ήταν το τελευταίο update. άνοιξε το πρόγραμμα της SE και βάλτο να κάνει αναβάθμιση και θα σου πει αν έχεις την τελευταία έκδοση ή όχι.
ναι,το GPS κατά 99% δουλεύει μια χαρά,αν και δεν το είχα δοκιμάσει
Ευχαριστώ!
Δε νομίζω στα 140Ε καινούριο να υπήρχε κάτι καλύτερο. -
Ωραία...ας τα πουλήσουμε όλα τα σύγχρονα κινητά λοιπόν να μείνουμε με τα παλιά που απλά έπαιρναν τηλέφωνο και άντε κανένα μηνυματάκι...αλλά κράταγαν καμιά βδομάδα. Το εταιρικό μου κινητό είναι το ΝΟΚΙΑ 2626 που κρατάει μια εβδομάδα και...αλλά δε κάνει τίποτε άλλο από το να παίρνει μόνο τηλέφωνο.
Έτσι είναι η ζωή...διαλέγεις και παίρνεις...**και σε καμία περίπτωση δε μπορείς να τα έχεις όλα. **
Σε περίπτωση ανάγκης λοιπόν κουβαλώ στον χαρτοφύλακά μου τον φορτιστή αυτοκινήτου...και έτσι έχω καλύψει τουλάχιστον κατά 70% τη περίπτωση να μείνω από μπαταρία.
Όλα σχετικά είναι φίλε μου
ετσι μας μαθαινουν.. απο εκει και περα, αλλοι το δεχονται και αλλοι οχι..
Αραγε γιατι τα αντιστοιχα Sony Ericsson δεν συμμεριζονται αυτη την αποψη για τη διαρκεια της μπαταριας? Αν μιλαμε για fashion statement, μοστρα, gadget, ναι μεσα και εγω.. και ας κουβαλαω 10 φορτιστες, δε τρεχει τιποτα.. ειμαι κουλ.
Εκτος αν χρησιμοποιησεις το wifi του κινητου σου για δουλεια, βλεπεις συνεχεια τιβι στην οθονη του κινητου σου και πραγματοποιεις video κλησεις συνεχεια.. σε αυτη την περιπτωση, ομως, η μπαταρια ειναι της μισης μερας!
Και απ ολο τον κοσμο που εχω γνωρισει και ολα τα στελεχη εταιρειων που εχω δει, κανεις δεν τα χρειαζεται αυτα.. Απλα για να λεει οτι τα εχει!
Η πορεια της τεχνολογιας παει αρκετα λαθος...εχουμε καταντησει να την υπηρετουμε και να δεχομαστε ολα τα τερτιπια της, σαν 'φυσιολογικα'
Η ανολοκληρωτη επανασταση του μακαριτη Δερτουζου ειναι πολυ διαφωτιστικη.
Να στο πω διαφορετικα.. Δεν εχω γνωρισει ΚΑΝΕΝΑΝ που να χρησιμοποιει το κινητο σαν ΕΡΓΑΛΕΙΟ και να μη λεει που ειναι εκεινα τα κινητα που κρατουσαν 1 βδομαδα. ολα τα υπολοιπα ειναι σε κουβεντα να βρισκομαστε! -
Προσωπικά το wifi μου λύνει τα χέρια.
-
Τα σπάει το Ν95 παίδες!!!!Τα κάνει όλα παιδιά...έχω πάθει τη πλάκα μου!! Φωτογραφίες/video απίστευτα...δυνατότητες (wi-fi κλπ) εκπληκτικές...το ενσωματωμένο GPS είναι όλα τα λεφτά και το Route66 που έχω πάνω παίζει φοβερά...η οθόνη σε ποιότητα και φωτεινότητα είναι φανταστική...όπως και οι ήχοι που βγαίνουν από το κινητό σε ποιότητα!
Έχει βέβαια δύο ΒΑΣΙΚΑ και εκνευριστικά μειονεκτήματα...τη μπαταρία που μετά δυσκολίας κρατάει 2 μέρες (εάν έχεις το 3G off...διαφορετικά 1 μέρα!!!)...και την ανησυχητική ποιότητα του slider.
Οι δυνατότητες του βέβαια καλύπτουν τα μειονεκτήματα του.
Χρονια πολλα φιλε μου!
Να χαιρεσαι την πολυ καλη επιλογη σου.Για τα περι μπαταριας ετσι εχουν τα πραγματα δυστυχως.Υπαρχουν καποια tips http://gadgets.zelblog.nl/2007/07/also- ... e-for.html,αλλα μην περιμενεις θαυματα.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Επρεπε να ειναι standard στη συσκευασια του Ν95!:ysterical:
Γελάς εσύ , αλλά το έχει φέρει ο πατέρας μου από κάποιο επαγγελματικό ταξίδι στην Κίνα και κάνει τη δουλειά του εφόσον χρειαστεί.
Ένα τηλεφωνάκι δηλαδή κάποιων δευτερολέπτων με κανα πεντάλεπτο γυρίσματος της μανιβέλας το κάνεις
http://www.mobilefun.co.uk/product/5006.htm
Ειχα ενα τετοιο, μεχρι που μου το φαγαν σε καποιο ταξιδη -
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Τα σπάει το Ν95 παίδες!!!!
Τα κάνει όλα παιδιά...έχω πάθει τη πλάκα μου!! Φωτογραφίες/video απίστευτα...δυνατότητες (wi-fi κλπ) εκπληκτικές...το ενσωματωμένο GPS είναι όλα τα λεφτά και το Route66 που έχω πάνω παίζει φοβερά...η οθόνη σε ποιότητα και φωτεινότητα είναι φανταστική...όπως και οι ήχοι που βγαίνουν από το κινητό σε ποιότητα!
Έχει βέβαια δύο ΒΑΣΙΚΑ και εκνευριστικά μειονεκτήματα...τη μπαταρία που μετά δυσκολίας κρατάει 2 μέρες (εάν έχεις το 3G off...διαφορετικά 1 μέρα!!!)...και την ανησυχητική ποιότητα του slider.
Οι δυνατότητες του βέβαια καλύπτουν τα μειονεκτήματα του.
Χρονια πολλα φιλε μου!
Να χαιρεσαι την πολυ καλη επιλογη σου.Για τα περι μπαταριας ετσι εχουν τα πραγματα δυστυχως.Υπαρχουν καποια tips http://gadgets.zelblog.nl/2007/07/also- ... e-for.html,αλλα μην περιμενεις θαυματα.
Κάνω τα περισσότερα βασικά...και η μπαταρία κρατάει 2 μέρες περίπου...και ακόμα είναι καινούρια. Μόνο το ΒΤ δε κλείνω επειδή έχω το handsfree.
-
Το Cruise πάει για μετά τις 18.1.2008
Κρατιέμαι να μην πάω να πάρω το Touch ΤΩΡΑ!!!!
-
α.. ενταξει.. αλλαγη αγγελιας.. πωλειται τατς σφραγισμενο στο κουτι του... λογος: δεν εβρισκα το πενακι που δεν εβρισκε τα γραμματα
γεια σου ρε κουκε!
εκεινο το Hp ποτε φτανει αραγες? -
-
ΡΕ! Θα πάρω το Cruise...λόγω ενσωματωμένου GPS!
To HP μάλλον ούτε αυτοί δεν ξέρουν πότε θα έρθει. Αν και, πλέον, έχω 'ψηθεί' με την μεγαλύτερη οθόνη του Cruise!
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#3]