-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Θα είμαι πολύ κακός αν πω ότι δεν μου αρέσει το εσωτερικό του? το βρίσκω πολύ λιτό
Ίσα ίσα, στη πράξη είναι καλύτερη η λογική των VW/Skoda στη λιτή σχεδίαση εσωτερικά απο την αντίστοιχη των Ford, Opel κλπ. με τα 350 κουμπάκια για ραδιοCD, τηλέφωνα, bluetooth κλπ κλπ.
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Θα είμαι πολύ κακός αν πω ότι δεν μου αρέσει το εσωτερικό του? το βρίσκω πολύ λιτό
Ίσα ίσα, στη πράξη είναι καλύτερη η λογική των VW/Skoda στη λιτή σχεδίαση εσωτερικά απο την αντίστοιχη των Ford, Opel κλπ. με τα 350 κουμπάκια για ραδιοCD, τηλέφωνα, bluetooth κλπ κλπ.
Ίσως, απλά γενικά προτιμάω το κάτι παραπάνω (γούστα είναι αυτά) και επειδή έχω δει και αυτοκίνητα πόλης με το κάτι παραπάνω, γι' αυτό ίσως με ξενίζει λίγο το εσωτερικό του. Θα μου πεις ότι μιλάω εγώ που έχω mitsubishi colt 1.3 του 2007 που είναι ο ορισμός της λιτότητας στο εσωτερικό, αλλά δεν ήταν δικά μου τα λεφτά αλλά του πατέρα μου ο οποίος και το πήρε, οπότε δεν μπορούσα να κάνω και πολλά (και το χειρότερο, είναι σαρακάκης). Τέλος off topic
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Ίσως, απλά γενικά προτιμάω το κάτι παραπάνω (γούστα είναι αυτά) και επειδή έχω δει και αυτοκίνητα πόλης με το κάτι παραπάνω, γι' αυτό ίσως με ξενίζει λίγο το εσωτερικό του. Θα μου πεις ότι μιλάω εγώ που έχω mitsubishi colt 1.3 του 2007 που είναι ο ορισμός της λιτότητας στο εσωτερικό, αλλά δεν ήταν δικά μου τα λεφτά αλλά του πατέρα μου ο οποίος και το πήρε, οπότε δεν μπορούσα να κάνω και πολλά (και το χειρότερο, είναι σαρακάκης). Τέλος off topicΕγώ πάντως κάθε φορά που μπαίνω στο νέο Fiesta κολλητού, ζαλίζομαι με το ταμπλό του.
Και για να επανέλουμε στο θέμα...Αυτο το Citιgo της Skoda, γιατί μου θυμίζει όνομα αστικού λεωφορείου??? -
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Εγώ πάντως κάθε φορά που μπαίνω στο νέο Fiesta κολλητού, ζαλίζομαι με το ταμπλό του.
Και για να επανέλουμε στο θέμα...Αυτο το Citιgo της Skoda, γιατί μου θυμίζει όνομα αστικού λεωφορείου???Εδω υπαρχουν ανθρωποι που το πηραν λογω του ταμπλω του
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
...Αυτο το Citιgo της Skoda, γιατί μου θυμίζει όνομα αστικού λεωφορείου???Έγραψες!
-
Το Top Gear σε ένα status update στη σελίδα του στο Facebook λέει 'It’s good. Very good. Good enough to give the entire city car class a real shake up.'
edit: Άλλη μια απεικόνιση του Seat
-
Επίσημες
-
Κοίτα να δεις που τελικά το φάου-βε ειναι το πιο εμφανίσιμο ...
Μάλλον θα φταίνε οι γρίλιες στη μάσκα στ' άλλα δύο . -
Mii
http://www.autoexpress.co.uk/news/autoe ... ealed.html
-
Mii mii mii.....ωραίο όνομα, το σκεφτήκαν πολύ??
Πάντως πιο ωραίο απο τα 3, για μένα είναι το Up!. -
Το Mii μου κάνει πολύ γιαπωνέζικο! Περιμένω να 'δω κανένα κούτσικο Suzuki να εμφανιστεί.
Και στα τρια, το αγαπημένο μου κομμάτι είναι το πίσω μέρος. Συνεχίζει το Skoda να είναι το πιο όμορφο κατ' εμέ. -
A Mii is Up! for grabs in the latest incarnation of the Citigo car!
όσοι ξέρουν Αγγλικά θα με καταλάβουνε!
-
'Ινδικής έμπνευσης' το πίσω μέρος που θυμίζει Τata Nano ... στο 'Mii'? Αθλιο όνομα και άθλια εμφάνιση.
Το 'VW' τελικά είναι το ομορφότερο! -
Λάθος το Skoda είναι το ωραιότερο και η λογική λέει πως θα είναι το φτηνότερο. Τώρα το Seat μου φέρνει σε εποχές Arosa και η ονομασία (Mii) είναι χάλια. Άρα λογικά το Seat θα έχει τις λιγότερες πωλήσεις. Μόνο σε Ισπανία και Πορτογαλία (που είναι και πεθαμένη η αγορά της δεύτερης σαν τη δικιά μας) θα πουλήσει περισσότερο από τα άλλα δύο. Στις πλούσιες χώρες λογικά το VW θα πουλάει πιο πολύ και στην Τσεχία, Ουγγαρία, Ελλάδα, Σλοβακία και άλλες τέτοιες χώρες λογικά το Skoda.
-
Καθίστε να δούμε τί διαφορά στη τιμή θα έχουν, γιατί τα τρίδυμα που είναι ίδια φάση έχουν πάρα πολύ μικρή διαφορά
το up είναι πιο ωραίο γιατί στα πίσω πλαινα τζάμια κάνει αυτή την ωραία καμπύλη προς τα πάνω, ενώ τα άλλα πάνε τελείως old school!!
τί μαλακία όνομα είναι αυτό για το σέατ Πώς προφέρεται, σαν επιφώνημα? ΜΗΗΗΗ (το πάρεις) -
To Μii σαν ονομασία έχει χρησιμοποιηθεί στο Nitendo Wii. Σίγουρα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν στο καινούριο μικρό?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
To Μii σαν ονομασία έχει χρησιμοποιηθεί στο Nitendo Wii. Σίγουρα μπορούν να το χρησιμοποιήσουν στο καινούριο μικρό?Αυτή την απορία είχα κι' εγώ... θα υπάρχει σίγουρα θέμα Copyright...
-
real life photos!
-
Μούρλια είναι......
-
Δεν ειναι κακό. Αυτή η μάσκα λίγο με χαλάει....θα μπορούσε να είναι λίγο πιο 'παιχνιδιάρική'.
VW Up/Skoda Citigo/Seat Mii