-
Και γιατι βγαζουν το ιδιο αυτοκινητο με διαφορετικα σηματα ?
-
Η Toyota με το Aygo στην Ελλάδα, δεν έχει τέτοιες απορίες πάντως ...
-
Βάλτε και το Zeat στον τίτλο να μην είναι παραπονούμενος ο ισπανός ρε παιδιά ωραίο το skoda θα έχει και σωστή τιμή .
-
Ο χρήστης audipassion έγραψε:
Βάλτε και το Zeat στον τίτλο να μην είναι παραπονούμενος ο ισπανός ρε παιδιάΠεριμένω τις επίσημες φωτος και το όνομα
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Πού έχει την όπισθεν αυτό και πού το up!... Κατά τα άλλα συμπαθητικό αλλά με φρικτό όνομα. Καλύτερα
να το έλεγαν Rapid ή Favorit ή κάποιο άλλο παλιό όνομα της Skoda. -
Αν το τιμολογήσουν σωστά το Skoda θα έχει μεγαλύτερη επιτυχία πιστεύω. Μου αρέσει σε πολλά πράγματα μοιάζει πολύ στο Τσινgo μου!
send from a galaxy far far away
-
Συμφωνώ ότι το Citigo αν τιμολογηθέι λογικά, θα πάει καλά. Συμφωνώ επίσης στο ότι είναι πιο όμορφο από το Up και τέλος πιστεύω ότι όντως το όνομα δεν έιναι ό,τι καλύτερο αλλά ταιρίαζει στο χαρακτήρα του αυτοκινήτου.
-
χειροκινητο κιβωτιο σε αυτοκινητο πολης;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
χειροκινητο κιβωτιο σε αυτοκινητο πολης;Γιατί όχι?
-
Ο χρήστης Sheldon έγραψε:
Γιατί όχι?
γιατι δε μενουν ολοι Στοκχολμη
εδω κανεις 2000 αλλαγες ταχυτητων για να πας στη δουλεια σου. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Γιατί όχι?
εδω κανεις 2000 αλλαγες ταχυτητων για να πας στη δουλεια σου.Με αποστόμωσες!
-
Δεν παιράζει θα κάνει πάταγο και με χειροκίνητο κιβώτιο
-
Ωραίο σαν Skoda αλλά το προτιμώ σαν VW. Δείχνει πιο ... μοντερνο!
Σαν Seat το φανταζομαι ξεκάρφωτο στην γκάμα της. Σιγουρα δεν θα έχει πέρα απο την πρόσοψη ... απο Ιbiza, τις πλαινές γραμμές που έχουν τα υπολοιπα τους. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ωραίο σαν Skoda αλλά το προτιμώ σαν VW. Δείχνει πιο ... μοντερνο!
Σαν Seat το φανταζομαι ξεκάρφωτο στην γκάμα της. Σιγουρα δεν θα έχει πέρα απο την πρόσοψη ... απο Ιbiza, τις πλαινές γραμμές που έχουν τα υπολοιπα τους.Μωρέ πωλήσεις να κάνει και να ανεβάσει σαν όνομα τη Seat και από εκεί και πέρα δεν πειράζει αν δεν μοιάζει στην υπόλοιπη γκάμα
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Γιατί όχι?
εδω κανεις 2000 αλλαγες ταχυτητων για να πας στη δουλεια σου.ακριβώς!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Γιατί όχι?
εδω κανεις 2000 αλλαγες ταχυτητων για να πας στη δουλεια σου.Στην Στοκχολμη θα είναι πόλης! Εδω όμως με την τιμή του μαλλον έως και 'οικογενειακό'!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Γιατί όχι?
εδω κανεις 2000 αλλαγες ταχυτητων για να πας στη δουλεια σου.Στην Στοκχολμη θα είναι πόλης! Εδω όμως με την τιμή του μαλλον έως και 'οικογενειακό'!
Χα χα, έχεις δίκιο. Ειδικά για το VW (που κι εγώ πιστέυω ότι θα είναι ακριβό σχε σχέση με το μέγεθος, αφού θα πληρώνεις ουσιαστικά την ευκολία στο παρκάρισμα και τίποτε άλλο. Πάντως για να μη νομίζετε ότι εδώ τα αυτοκίνητα είναι πάντα πιο ακριβά, σας λέω χαρακτηριστικά ότι το Venga μου στη βασική έκδοση στη Σουηδία έχει κάτι λιγότερο από 18.000 ευρώ, τη στιγμή που εδώ έχει 13 και κάτι. Μη μπούμε όμως στο θέμα μισθοί κτλ γιατί θα βγούμε off topic
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Πού έχει την όπισθεν αυτό και πού το up!... Κατά τα άλλα συμπαθητικό αλλά με φρικτό όνομα. Καλύτερα
να το έλεγαν Rapid ή Favorit ή κάποιο άλλο παλιό όνομα της Skoda.Θα είμαι πολύ κακός αν πω ότι δεν μου αρέσει το εσωτερικό του? το βρίσκω πολύ λιτό
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Θα είμαι πολύ κακός αν πω ότι δεν μου αρέσει το εσωτερικό του? το βρίσκω πολύ λιτό
Για αυτοκινητο πολης μιλαμε βρε (υπο την εννοια οτι σε τετοιου ειδους αυτοκινητα δεν χρειαζονται πολλα στοιχεια εξοπλισμου), οχι για μικρομεσαιο.
-
Καλύτερο απ' το Down!
VW Up/Skoda Citigo/Seat Mii