-
Μη μου το κάνετε ακόμα δυσκολότερο, ρε.
Τεσπα θα δούμε, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία... -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Μη μου το κάνετε ακόμα δυσκολότερο, ρε.
Τεσπα θα δούμε, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...Τι έγινε ρε τελευταία στιγμή;
Μέχρι κι εγώ ψήθηκα. -
πες τα ολα!!!
-
Δέχεστε Κυριακάτικη παρέα για καφέ και μάσα?:eat: (έχω χάσει καμια 15αρια κιλα κια σκέφτομαι να τα ξαναπάρω)
Υπάρχει μια μικρη πιθανότητα να περάσω. -
Ο χρήστης pad έγραψε:
Δέχεστε Κυριακάτικη παρέα για καφέ και μάσα?:eat: (έχω χάσει καμια 15αρια κιλα κια σκέφτομαι να τα ξαναπάρω)
Υπάρχει μια μικρη πιθανότητα να περάσω.Την Κυριακή θα επιστρέφουμε ρε συ!!!
-
παιδια καλα να περασετε
λιγη προσοχη μονο!!!
φερτε και καμια φωτο στο γυρισμο -
Mε... 'συννεφάκια'...
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
παιδια καλα να περασετε
λιγη προσοχη μονο!!!
φερτε και καμια φωτο στο γυρισμοΝα μη λεμε μεγαλες κουβεντες,αλλα αφου δεν πηραμε τροπετα στη Μανη θα κυλισουν ολα ομαλα στον Ολυμπο...
Ταυρε στειλε μου ενα πμ εξηγοντας πως βαζεις συννεφακια στις φωτογραφιες σε παρακαλω...
-
Πόσα δίνεις για να σου πω?
Σε λιγάκι θα το λάβεις...
-
Ευχαριστω φανταστικε συνφορουμιτη Κωστα.......
-
Και μια και λέμε για 'συννεφάκια', κανένας από τα μέρη που να ξέρει τι καιρό θα μας κάνει? Το meteo λέει για Κατερίνη κάτι συννεφιές και βροχούλες, αλλά δεν έχει Λιτόχωρο.
Γενικά από κρύο πώς πάει εκεί? Να ξέρουμε βρε αδερφέ τι ρούχα να πάρουμε μαζί.αν και δεν έχω και ιδιαίτερο πρόβλημα, 2 χρόνια πριν είχα σκάσει στο Πήλιο με βερμούδα όταν οι υπόλοιποι συνφορουμίστες φόραγαν τα χειμωνιάτικά τους!
Επιπλέον: παίζει να κάνουμε καμιά πεζοπορία? Να ξέρω αν είναι να πάρω κατάλληλα παπούτσια.
-
Κυριακή ο καιρός της Θεσσαλονίκης λέει 15...8 βαθμούς οπότε, μάλλον Κυριακή πρωί στο Λιτόχωρο θα έχουν ήδη κατέβει οι πολικές αρκούδες. Από τον καιρό της Θεσσαλονίκης κόβεις μπόλικους βαθμούς!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Και μια και λέμε για 'συννεφάκια', κανένας από τα μέρη που να ξέρει τι καιρό θα μας κάνει? Το meteo λέει για Κατερίνη κάτι συννεφιές και βροχούλες, αλλά δεν έχει Λιτόχωρο.
Γενικά από κρύο πώς πάει εκεί? Να ξέρουμε βρε αδερφέ τι ρούχα να πάρουμε μαζί.αν και δεν έχω και ιδιαίτερο πρόβλημα, 2 χρόνια πριν είχα σκάσει στο Πήλιο με βερμούδα όταν οι υπόλοιποι συνφορουμίστες φόραγαν τα χειμωνιάτικά τους!
Επιπλέον: παίζει να κάνουμε καμιά πεζοπορία? Να ξέρω αν είναι να πάρω κατάλληλα παπούτσια.
Πεζοπορια οχι,αλλα παιζει να κανουμε μπανιο.....
-
Ρε τρελέ, νομίζεις οτι εκεί πάνω είναι Πελοπόννησος ή Κρήτη? Μιλάμε για άλλο καιρό ρε συ.
-
τουρμπο-καιρος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τι έγινε ρε τελευταία στιγμή;
Μέχρι κι εγώ ψήθηκα.Τα γνωστά, μόλις θέλεις να κάνεις κάτι πέφτει ο ουρανός και σε πλακώνει. Δουλειά εγώ, μαθήματα τα παιδιά, μια έκθεση που δεν πρέπει να χάσω, ...
Υπάρχει ακόμα περίπτωση να ξεκινήσουμε Σάββατο πρωί και να επιστρέψουμε Κυριακή, να δω και πόσο εκπαιδευμένη είναι η οικογένεια.
Είπαμε, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τουρμπο-καιροςφτουυυυ! και ειχα ενα, αλλα το 'δωσα!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
τουρμπο-καιρος
φτουυυυ! και ειχα ενα, αλλα το 'δωσα!
δε λες να βρεχει και να μη μπορεις να μου ξεκολησεις....
-
Δεν την γλιτώσατε εντελώς, τελικά. Το πρόγραμμα βγήκε ως εξής:
Παρασκευή κατά τα μεσάνυχτα γυρίζω σπίτι. Εγερτήριο ξημερώματα Σαββάτου και αναχώρηση για Λιτόχωρο.
Ε, πλησιάζοντας θα αρχίσω να τηλεφωνώ, να δω που είσαστε και τσιμπάτε. Τι τα έχουμε τα τηλέφωνα; -
(tm @ kouk)
5η Παγκόσμια Συνάντηση του4ΤΦ(12-14/10): Δηλώσεις συμμετοχής